کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مطلب از یکی از دوستان . حال نظرم را درمورد علت معاملات بهم ریخته این سهم درهفته اخیر را بشرح زیر خدمتتان عرض می کنم:
زمانی که آقای اعرابی تصمیم گرفت سنگین وارداین سهم شود همزمان شد با نتیجه اجلاس 5+1 ازیک طرف وخروج آقای س .. ازسهم مپنا ازظرف دیگر برای همین معادلات ایشان باتوجه به همه تحلیلهای خوبی که دربورکس نوشتند موقتا" بهم خوردواین وسط هم مثل همیشه ودرهمه سهمها جوزده های بازار نیزبه این آشفتگی کمک کردند.امروز هم سنگین کردن صف فروش در کمترازیک دقیقه کار همین بازیگران جدیدبود.
من بخاطر ورود آقای اعرابی به این سهم ویاتحلیلهای ایشان این سهم رانخریدم بلکه به توصیه یک استادی که همیشه سهمهای خوبی به دوستان خودمعرفی میکندخریدکردم ، لازم به ذکر است ایشان یکی ازاساتید دانشگاهها ودارای مدرک تحصیلی pht مدیریت استراتژیک ومشاور اقتصادی چند شرکت است . ایشان این سهم را زمانی که چند ماه پیش 180 تومن بود توصیه کردند و جدای مقاومتها وحمایتها وبالا پایین شدنها که ذات نوسان دربورس است ایشان تارکت یکساله را حدود 10.000 ریال برای این سهم اعتقادداشتند.
مپنا درسال 92 شگفتی سازخواهدبود.
پكوير را به دوستان توصيه مي كنم. p/e لاستيكي ها 11.1 است ، p/e پكوير 4.6 است
و اي پي اس اش براي سال 92 تا 200 ( به نقل از قاندامنتاليست ها ) جاي رشد دارد.
پي به اي 10 هم كه بدهيم مي شود 2000 تومان ، الان چند است؟ 450 .
به زبان ساده بين 100 تا 400% سود توي پكوير خوابيده ضمن اينكه فرابورسي هم هست
و حركتش پرشتاب. و سريع مي تواند به اهدافش برسد.
از ماجراي دلار ، سه گروه بيش از همه سود بردند :
پتروشيمي ها ، پالايشگاهها و لاستيكي ها .
پتروها رشدشان را كردند و بحث خوراك را دولت پيش كشيد و ترمزشان كشيده شد .
پالايشگاهها نيمي از رشدشان را كرده اند و هنوز در حال پيشروي هستند.
اما در اين ميان لاستيكي ها هنوز رشد چنداني نكرده اند و ويژگيهاي سودسازه زيادي هنوز در چنته دارند
كا فيست فقط به گزارشهاي پسهند و پكوير و پكرمان نگاه كنيد.
مثلا سود پسهند نسبت به سال گذشته جهش 11 برابري داشته است.
بودجه ي 91 پسهند 21 تومان بوده و بودجه ي 92 پسهند 234 تومان پيش بيني شده !
ضمن اينكه جاي رشد خيلي بالاتر هم در پيش بيني هايشان هست.
همه ي لاستيكي ها خوب هستند.
بنظر بنده بعد از پالايشگاهيها نوبت لاستيكي هاست كه بازار را خيره كنند.
با صلاحديد خود و با رعايت حد ضرر ، اگر خواستيد وارد پكوير شويد.
پسهند و پاسا فرصت ورود نمي دهند.
و مشكل پكرمان هم شناوري بسيار پايين آن است.
پس از بررسي هاي ميداني ، پكوير سهم مناسبي به نظرم آمد گفتم با شما درميان بگذارم.
شب خوش دوستان.
عجب رویی دارید شما !!! واقعا از رو نمی رید !!! باز گفتید پترو ها ترمزشان کشیده شده !! روزی که پارسان 600-650 بود زاگرس 2000 بود مارون 2000 بود شاراک 750-800 بود باز این حرف رو زدی که اون موقع بهت گفتم بعدا که پترو ها رشد کردن و تعدیل های نجومی دادند روت میشه بیای تاپیک ... شما گفتی نه ترمزشان کشیده شد... امروز هم این حرف رو باز زدی !! واقعا از تعدیل پتروشیمی ها خبر نداری؟ اصلا شما تو بورس ایران فعالیت می کنید؟ به قران هر کس اون روزی که تو گفتی پترو ها ترمزشان کشیده ش پترو خریده بودند بین 20 تا 40 % سود کرده بودند!!!!
هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...
قيمت برق صادراتي با قيمت برق داخلي فرق مي كندو مپنا با صادرات برق هم شركت پيمانكاري است هم صادر كننده برق
5-مپنا نيروگاه سنندج و پرند را تحويل گرفته و هنوز در سبد سهامش ذكر نكردند
دوستان نظرشون را درباره این مطلب که توسط یکی از دوستان گفته شده بدن لطفا
خبری فوری فوری فوری بسیارمهم مهم قابل توجه تمام سهامداران مدیران بورس حسابرسان خبره مدیران تالار مدیران بورس اوراق بهادار وتمامی کسانی که این تاپیک را مطالعه میکنند خواهشا دقت بفرمایید :
یک ایمیل ارسال کردم با محتوای خبری تاسف برانگیز که عین واقعیت است و در این روزهای عزیز که ایام فاطمیه است به بانوی دو عالم (فاطمه زهرا س) چیزی از خودم نگفتم اما ماجرا ی ایمیل: شاید دوستان مدیران همکاران گرامی کمتر کسی باشد که اطلاعاتی بس پیچیده و مهم را در این تالار بخواهد بازگو کند وواقعیت را بیان دارد اما بنده برحسب وظیفه و برای رضای خداوند متعال قسم میخورم چیزی به اشتباه نگفتم اما داستان از این قراره که هر روز سهامداران دو قلوی روغنی به تابلو بورس نگاه میکنند و به خودشان میگویند چرا بهشهر هرروز 60 بالا میره مارگارین به زور 10 بالا میره که این اواخر مارگارین منفی و بهشهر مثبته آخه دوستان مدیران تالار رییسان محترم چطور شده سهام بهشهر از 940 به بالا که 1772 است در عرض 2 ماه رسیده ؟؟؟؟؟؟؟؟ اما کل ماجرا شرکت مارگارین در طول یکسال گذشته در سود مالی سال 91 بسیار تعدیل مثبت داشته این سهم تعدیل مثبت بسیار بالای 92 هم داشته جایی که مدیران شرکت گفتند مارگارین باید رتبه اول روغن بشه که همین هم هست اما چه بلایی بر سر این شرکت داره آورده میشه که کسی خبر نداره ؟دستکاری در صورت حساب های مالی بله درست فهمیدید شرکت بهشهر تمام صورت حساب های مالی که مربوط به مارگارین بوده با خریدن ببخشید میگم حسابرس های کشورمون برنامه ترتیب دادند که تمام سودهای مارگارین سرریز در بهشهر بشه یعنی به بیان روشن دارند تمام صورت حسابهای مثبت مارگارین را از این شرکت با دستکاری وارد بهشهر میکنند مثلا چطور الان نمونه اش را میگم : مثلا شرکت بهشهر در یکی از صورت حساب های مالیاتی خود هزینه انتقال دستگاه ها را به محل جدید نوعی بدهکاری مارگارین به بهشهر ذکر کرده فکر کردند کسی متوجه نمیشه اما حسابرسان تحت امر مدیران از این کارها بلدندکه خدا بگم چیکارشون نکنه حالا چرا این کارو میکنند چون صافولا 80% سهام خود صنعتی بهشهر را داره ولی این درصد برای مارگارین ناچیزه که سود انباشته شرکت را بالا ببرند حتی تا اینجا قاطعانه و محکم به شما میگویم مجمع بهشهر و مارگارین در تاریخ 28 فروردین است اول 9 صبح بهشهر است که به سهام دارها حال بده و دقیقا دقیقا 11 صبح مجمع مارگارین فرمالیته است تااینجا بنده به شما بگویم که طوری قشنگ بازیمون دادند که قراره سهام مارگارین بعد مجمع با محدوده 550 باز بشه و بهشهر را بطور بسیار بسیار بی شرمانه و کثیف 3200 تا 3500 باز کنند خدا میدونه که من از روی تمام شما عزیزان که به این حقیر اعتماد کردید شرمنده ام من واقعا به الله چیزی به دروغ به هیچ عنوان به شما نگفتم از روی همه شما شرمنده ام گفتم شاید کسی باشه که دلش برای آدم هایی که با هزار امید و آرزو برای رونق به زندگیشون سهامی را میخرندمرحمی باشه و کمکی کرده باشم گفتم ما مشاوریم اما این مدلش واقعا تاسف برانگیزه ... من هم به تمام شما سهام دار های مارگارین که میدونم دستتون به جایی شاید بند نباشه عاجزانه خواهش دارم از حیثیت سهمتون دفاع کنید که نابودش کردند تمام ایمیل های قبلی بنده را از روز اول بخوانید عین واقعیت اطلاعات تمیز دادم .... شاید تا الان هر چه گفتم براتون خنده دار به نظر برسه ولی به این ایام فاطمیه کسب تکلیف کردم یا حق
دوستان بد نیست یک کم روی کسرا هم فکر کنید مطمینم که کوتاه مدت قیمتش روی 3000 و رو ی بلند مدت به 6000 هزار تومان می رسه الان هم کمی اطلاعات براتون می گزارم:
سلام دوستان
چون كسرا يك سهم داراي پتانسيل بنيادي قوي هست، بنده علاقه مند هستم با كمك يكديگر اوضاع اين سهم را بررسي كنيم. بنابراين من اول شروع ميكنم و ياري دوستان هم كمك بزرگي به شفاف تر شدن وضعيت سهم مي كنه
1- طرح هاي توسعه اي شركت
- طرح افزايش ظرفيت از 6500 تن به 15000 تن
وضعيت طرح :
طبق گزارشات سامانه كدال نرخ فروش محصولات شركت بدين شرح مي باشد :
- گلوله هاي سايز 20-60 هر كيلو 47000
- گلوله هاي توزيعي هر كيلو 66000 ريال
- گلوله هاي سيليسي هر كيلو 13000 ريال
- لاينر هر كيلو 67500 ريال
شركت در گزارش خود اعلام كرده كه نرخ هاي فروش بر مبناي نرخ هاي آبان ماه 1391 مي باشد. تاريخچه شركت نشون داده افزايش نرخ هاي شركت در مقاطع اسفند ماه ، شهريور ماه صورت مي گيرد و اگر مطابق سال گذشته باشه در اسفند ماه 20% افزايش نرخ صورت گرفته. بنابر اين اگر فروش كل شركت را در 1.2 ضرب كنيم و از پيش بيني اوليه كم كنيم و در نرخ پس از ماليات (77.5%) ضرب كنيم به عدد 1266 ريال براي هر سهم مي رسيم كه بازم اگه با 2826 ريال جمع بشه به عدد 4092 ريال مي رسه. لازم به ذكر هست كه اين رقم بدون توجه به طرح توسعه احتمالي شركت خواهد بود.
سلام دوستان
چون كسرا يك سهم داراي پتانسيل بنيادي قوي هست، بنده علاقه مند هستم با كمك يكديگر اوضاع اين سهم را بررسي كنيم. بنابراين من اول شروع ميكنم و ياري دوستان هم كمك بزرگي به شفاف تر شدن وضعيت سهم مي كنه
1- طرح هاي توسعه اي شركت
وضعيت طرح :
شركت در گزارش خود اعلام كرده كه نرخ هاي فروش بر مبناي نرخ هاي آبان ماه 1391 مي باشد. تاريخچه شركت نشون داده افزايش نرخ هاي شركت در مقاطع اسفند ماه ، شهريور ماه صورت مي گيرد و اگر مطابق سال گذشته باشه در اسفند ماه 20% افزايش نرخ صورت گرفته. بنابر اين اگر فروش كل شركت را در 1.2 ضرب كنيم و از پيش بيني اوليه كم كنيم و در نرخ پس از ماليات (77.5%) ضرب كنيم به عدد 1266 ريال براي هر سهم مي رسيم كه بازم اگه با 2826 ريال جمع بشه به عدد 4092 ريال مي رسه. لازم به ذكر هست كه اين رقم بدون توجه به طرح توسعه احتمالي شركت خواهد بود.
عجب رویی دارید شما !!! واقعا از رو نمی رید !!! باز گفتید پترو ها ترمزشان کشیده شده !! روزی که پارسان 600-650 بود زاگرس 2000 بود مارون 2000 بود شاراک 750-800 بود باز این حرف رو زدی که اون موقع بهت گفتم بعدا که پترو ها رشد کردن و تعدیل های نجومی دادند روت میشه بیای تاپیک ... شما گفتی نه ترمزشان کشیده شد... امروز هم این حرف رو باز زدی !! واقعا از تعدیل پتروشیمی ها خبر نداری؟ اصلا شما تو بورس ایران فعالیت می کنید؟ به قران هر کس اون روزی که تو گفتی پترو ها ترمزشان کشیده ش پترو خریده بودند بین 20 تا 40 % سود کرده بودند!!!!
دوست عزیز نیاز به تند شدن و قسم وآیه نیست الحمد الله چیزی داریم به اسم نمودار اگه یه نگاهی به شاخص شیمیایی ها بندازید همه چیز مشخص میشه. شاید یه 25 روز کاری پیش شاخص استوپی خورد ولی الان با قدرت شروع به رشد کرده و اگه خلیج بزاره دو سه روز دیگه با همین قدرت پیش بره تازه دور جدید صعودش آغاز میشه. حیف که هنوز بلد نیستم راحت فایل عکس اینجا بذارم وگرنه در نمودارو اسیلاتورهاش همه چی روشنه .ما که کمی ازشون خریدیم.
[SIZE=4]كار ساز كارما در كار ماست - فكر ما در كار ما آزار ماست[/SIZE]
دوستان بد نیست یک کم روی کسرا هم فکر کنید مطمینم که کوتاه مدت قیمتش روی 3000 و رو ی بلند مدت به 6000 هزار تومان می رسه الان هم کمی اطلاعات براتون می گزارم:
سلام دوستان
1- طرح هاي توسعه اي شركت
وضعيت طرح :
از نظر نموداری rsi , macd نشونه ادامه صعود را نشان نمیدهند وروند نزولی را شروع کردند.
[SIZE=4]كار ساز كارما در كار ماست - فكر ما در كار ما آزار ماست[/SIZE]
سلام دوستان روز شنبه مراقب وساپا باشید شک نکنید تعدیل مثبتی داره کافیه اعلام کنه تقسیم سود بجای 10 درصد 30 یا 40 درصد همانطور که پارسال اینکارو کرد بعد سهام 82 تومانی 24 تومان سود بهش تعلق خواهد گرفت( پیشنهاد خرید نیست اول بررسی کنید بعد اقدام کنید)
دوستان کم لطفی نکنند چی چرا را تنها نذارین به یاد پرریسک عزیز این متنی بود که چند وقت پیش نوشته بود .
.فعلا گروه تجهیزات فاذر با حد ضرر 240 وحفاری با حد ضرر 325ومپنا با حد ضرر 232 تومن نمودار زیبایی دارن ..فاذر در اولویت خرید .
بعد گروه کاشی واقعا نمودارهای زیبایی دارن حالا کی پرواز کنن من هم نمی دانم ولی پرواز رو اغاز کنن میشه یک 50 درصدی گرفت ..
کچینی بالای 302 تومن حد ضرر 302 ..کساوه بالای 378 حد ضرر 378 وکسعدی بالای 216 حد ضرر 216 وکشرق بالیا 324تومن حد ضرر 324 تومن ..هر وقت بالای این قیمت خواستن صف بشن دوستان میتونن خرید کنن اولویت خرید با کچینی..
همه چي آرومه
تنها تنش موجود عرضه خليج فارس
سران كشورهاي اروپايي و وزير خارجه انگليس در جي هشت گفت ايران بايد بعد انتخابات مسئله هسته اي رو حل كنه وتصميم بگيره كه قصد داره مشكل هسته اي روحل كنه يا نه پس تا بعد انتخابات
همه چي آرومه
تنها تنش موجود عرضه خليج فارس براي بازاره
بعد خود انتخابات وتنشهاي احتمالي
.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
نظر