چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ".احسان."
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2676

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
    "بررسي مجدد در مورد حداقل سود كنور در سال آينده"

ميانگين قيمت دلاري هر تن سنگ آهن: 80 دلار
    قيمت دلار:2500 تومان
    توليد ساليانه:1.5 ميليون تن

سود هر سهم كنور:750 تومان
    پي بر اي 5،
    قيمت سهم معدني كنور: 3750 تومان

پي بر اي 6،
    قيمت سهم معدني كنور: 4500 تومان

پي بر اي 7،
    قيمت سهم معدني كنور: 5250 تومان

سود شركت بدون در نظر داشتن دو طرح عمده شركت است، كه در انتهاي امسال و ابتداي سال آينده است. دو طرحي كه سود كنور را بطور قابل ملاحظه اي افزايش مي دهد.
    بازار امروز هم نشان داد، روند صعودي قطعي است.
    حجم معاملات فوق العاده بالاست....

پر سود باشيد...
    زماني كه كنور بين 2700 تا 2900 در نوسان بود، از دوستان تقاضا كردم تا وقتي كنور زير 3000 تومان است، بگذارند از سهم خوب بنويسم بعد از اينكه اين سهم بالا رفت، مطمين باشيد ديگر بسيار كمتر و كمتر خواهم نوشت. چرا كه دوستي گفته بود، اينقدر در اين سايتها و سايت همسايه نوشته ام كه از سهم بيزار شده است!!ولي جناب آذرآبادگان از نوشتن دفاع كرده بودند.
    بگذريم.....
    الان هم دلم براي نوشتن نمي رفت، اما گفتم بايد گذشت زمان خيلي چيزها را ثابت كند.
    به شخصه سهمي رو كه رشد كرده را خدمت دوستان معرفي نخواهم كرد.

موفق و پرسود باشيد.
    آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
    کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• dashti
      عضو جدید
      • Dec 2011
      • 15

در اصل توسط dashti پست شده است View Post
      آقای پرریسک
      میشه نظرتون رو در مورد حتاید بگید؟
      ممنونم
      /

نظر

• farhad894
        عضو عادی
        • Oct 2012
        • 251

چوخی گرداب توشن وقت دع فقط سسلر اونی
        ورق بختی دونن وقت دع فقط سسلر اونی
        الی ال دن اوزولن وقت دع فقط سسلر اونی
        رخت بیمار گین وقت دع فقط سسلر اونی
        ولی سن حال سلامت دع دنن یااباالفضــــل...
        ترجمه:
        بیشتر مردم هنگام مواجه با مشکلات اونو صدا میکنن
        بیشترشون وقتی ورق زندگیشون برمیگرده اونو صدا میکنن
        بیشترشون زمانی که از همه ناامید میشن اونو صدا میکنن
        بیشترشون هنگامی که بیمار و مریض میشن اونو صدا میکنن
        ولی تو در زمان سلامتیت بگو یااباالفضــــل(ع)...

نظر

• trade secret
          عضو عادی
          • Dec 2012
          • 75

با سلام
          جناب پر ریسک استراتژی روز بازگشایی برای مارون شیراز چگونه باشد(فروش یا نگهداری)؟ حدودا این سهام ها چه زمانی باز می شوند؟
          با تشکر

نظر

• amir_s_75
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 30

جعفر خان نظرت در مورد پسهن و فروش زمین چیه ? شنیدم تا 2 ماه دیگه قیمتش 2 برابر میشه
            ‏ ‏

نظر

• amir_s_75
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 30

جعفر خان نظرت در مورد پسهند و فروش زمین چیه ? شنیدم تا 2 ماه دیگه قیمتش 2 برابر میشه
              ‏ ‏

نظر

• کاوشگر
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 71

سلام
                آقا خدائیش از آدامس اربیت گرفته تا مواد غذایی تا لوازم یدکی تا لوازم خانگی تا جون آدمیزاد تا هر کوفت و زهر ماری یعنی هر چیزی بدون هر گونه اطلاعاتی از عید می خریدی تا حالا 2 تا3 برابر شده ، واسه چی تو بورس داریم سر خودمونو گول می مالیم؟ واسه هیجانش؟ که وقتی 2 روز +4 بخوره ذوق مرگ بشیم؟ یا اینکه بخاطر حرصش موی سرمون سفید شه؟
                والا این رسمش نیست آقایانی که میگید بورس حبابه حباب، سرتونو از برف بیارید بیرون یه نیم نگاهی به بیرون بندازید...فقط 2 تا جنس قیمت بگیرید.... بیدار شید.....بیدار
                [COLOR="#FF0000"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]

نظر

• امیر2309
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2127

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
                  جعفر جان خدا قوت
                  من هر چي به اين غبشهر نگاه مي كنم هيچ دليلي نمي بينم تك سهمش نشم ميشه يه راهنمايي بكنيد مي خوام اينكار و بكنم سبد
                  پتروشيمي اراك 18121سهم قيمت 858 تومن ،،،،،،،،،، قنيشا 5000 قيمت 1310 تومن
                  غبشهر 7200 سهم قيمت 1100 تومن ،،،،،،، فاذر 20000 سهم قيمت 233 تومن == اين سهم و شديدا پيشنهاد خريد بهم دادن من هم 20 تا خريدم سري قبل چادر 400 تومني گفتن نخريدم اونجوري رشد كرد
                  سرمايه گزاري ملت 50000 سهم قيمت 5/52 تومن ،،،،،،،،، بانك آرين 20000 سهم قيمت 133 تومن
                  پتروشيمي شيراز 20000 قيمت 648 تومن ،،،،،،،،،، فرابورس 14000 سهم قيمت 50 تومن
                  شتران 200 سهم
                  نقدينگي 13ميليون
                  با اجازه جعفر خان همانطور كه هميشه گفتيد قيمت تقريبا 10 درصد پايين اومده و من فردا 5800 سهم غبشهر به تعداد قبلي در منفي اضافه خواهم كرد ما بقي رو اگه خداي ناكرده 10 درصد ديگر اومد پايين مي خرم
                  www.mahak-charity.org

نظر

• mobin
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 590

در اصل توسط کاوشگر پست شده است View Post
                    سلام
                    آقا خدائیش از آدامس اربیت گرفته تا مواد غذایی تا لوازم یدکی تا لوازم خانگی تا جون آدمیزاد تا هر کوفت و زهر ماری یعنی هر چیزی بدون هر گونه اطلاعاتی از عید می خریدی تا حالا 2 تا3 برابر شده ، واسه چی تو بورس داریم سر خودمونو گول می مالیم؟ واسه هیجانش؟ که وقتی 2 روز +4 بخوره ذوق مرگ بشیم؟ یا اینکه بخاطر حرصش موی سرمون سفید شه؟
                    والا این رسمش نیست آقایانی که میگید بورس حبابه حباب، سرتونو از برف بیارید بیرون یه نیم نگاهی به بیرون بندازید...فقط 2 تا جنس قیمت بگیرید.... بیدار شید.....بیدار
                    آقا امروز رفته بودم ماشین اصلاح جدید بخرم ماشینی که پارسال همین موقع گرفته بودم 210 تومن، شده بود 800 تومن....یعنی کوپ کردم:O:O خدایا باید چیکار کنیم:((:((

نظر

• bashash
                      كاربر فعال
                      • Sep 2012
                      • 580

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
                      آقا امروز رفته بودم ماشین اصلاح جدید بخرم ماشینی که پارسال همین موقع گرفته بودم 210 تومن، شده بود 800 تومن....یعنی کوپ کردم:O:O خدایا باید چیکار کنیم:((:((
                      ببخشيد پارسال خريدي امسال ديگه واسه چي مي خواي بخري :D
                      ضمنا هركاري چاره داره دوست عزيز دنبال جايگزينهاي مناسب باشيد :D مثل و..... و مثل ويت و مثل واجبي وازهمه مهمتر ريش بزار برادر :D
                      .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• mobin
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 590

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                        ببخشيد پارسال خريدي امسال ديگه واسه چي مي خواي بخري :D
                        ضمنا هركاري چاره داره دوست عزيز دنبال جايگزينهاي مناسب باشيد :D مثل و..... و مثل ويت و مثل واجبي وازهمه مهمتر ريش بزار برادر :D
                        آخه اونو دادم به داداشم گفتم میرم یکی دیگه میخرم فوقش شده 400 دیگه ولی دیگه اینجاشو نخونده بودم....

ولی مثل اینکه باید رسماً بریم جزء انجمن انصار حزب ا...:D

نظر

• Diyako
                          عضو عادی
                          • Nov 2012
                          • 170

در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Post
                          فردا آخرین روز تسویه اعتباری هاست و حقوقی غبشهر آتیش به مالش خواهد زد برای تسویه مالیش..... فردا رو می تونیم به عنوان یک پله واسه خرید توی -4 در نظر بگیریم چون حقوقی مجبور به فروش هست و از پس فردا ایشالله ایشالله دیگه حقوقی نمی فروشه و می شه به صعود امیدوار بود. فردا خودم قصد خرید البته در منفی کامل رو دارم. البته هرکسی صلاح خودش رو بهتر می دونه
                          با عرض سلام

من میخواستم شما یا هر کس از دوستان که لطف کنید و راهنمایی بفرمایید و توضیحی بدهید که
                          معنی این جمله که رنگی کردم چیست

1- یعنی هر حقوقی که میخواد سهمی رو که داره بفروشه براش مدت تعیین میکنند؟
                          2- تسویه اعتباری ها باچی و برای چی ؟
                          3- از کجا میشه متوجه شد که مثلا" فردا آخرین روز ..... هست ؟

و البته هر توضیحی ، که ما تازه کارها هم یاد بگیریم

با تشکر فراوان و ممنون از شما

نظر

• bashash
                            كاربر فعال
                            • Sep 2012
                            • 580

۷ بهمن در بازار سوم فرابورس انجام میشود
                            عرضه ۵۹میلیارد تومانی بلوک ۴۱درصدی پتروشیمی تبریز در بهمن

خبرگزاری فارس: زمان عرضه بلوک ۴۱.۳۴ درصدی پتروشیمی تبریز ۷ بهمن تعیین شد، تا سازمان خصوصیسازی ۱.۷میلیارد سهم این شرکت به ارزش ۵۹.۶میلیارد تومان را در بازار سوم فرابورس ارائه کند.
                            خبرگزاری فارس: عرضه ۵۹میلیارد تومانی بلوک ۴۱درصدی پتروشیمی تبریز در بهمن

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در پی مصوبه هیئت واگذاری در اوایل مهرماه مبنی بر عرضه بلوک 41.34 درصدی شرکت غیربورسی و غیرفرابورسی پتروشیمی تبریز (با سرمایه اسمی 498 میلیارد تومانی)، زمان این عرضه 7 بهمن ماه تعیین شد.

به این ترتیب سازمان خصوصی سازی در روز یاد شده بیش از یک میلیارد و 714 میلیون و 306 هزار سهم این شرکت مشمول اصل 44 را به قیمت هر سهم 3 هزار و 478 ریال و به ارزش پایه 59.6 میلیارد تومان و به صورت 20 درصد نقد و مابقی اقساط 5 ساله راهی میز فروش بازار سوم فرابورس میکند.
                            .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• MOSTAFA
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 989

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
                              وقتی کوپ کنی پشمات یهو میریزه دیگه :D ماشین اصلاح دیگه به چه دردت؟:D

نظر

• گلاب خان
                                Banned
                                • Dec 2012
                                • 166

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
                                الان دیگه بازار باور خواهد کرد که پی به ای واقعی شاراک کمتر از 4.5 است
                                نه 7 ناشی از سود 125 تومنی جعلی!

همین تابستان خیلیها شصفها را نمیخریدند چون سود جعلی 94 تومنی روتو سایت tsetmc
                                می دیدند و بنظرشون قیمت 1000 تومنی اش گران بود
                                غافل از همین نکات...الان سود شصفها بین 300 تا 500 براورد میشه و قیمت
                                بازگشایی احتمالی 1800 تا 2300
                                از دست دادن فرصت خرید شاراک زیر 1000 بعدها باعث تاسف عمیقی میشه
                                آخ که کردی کبابم. گفتی شصفها و کردی کبابم. یعنی این سهم یکاری با من کرد که مجبور شدم زندگی رو از اول اول اول شروع کنم. یعنی خیلی بده آدم توی یک مخمصه ای گیر کنه که ندونه قراره چی بشه ... بزرگترین اشتباه عمرم، تک سهم شدن توی شصفها بود. یعنی بین مگسال ( قبل از افزایش سرمایه) و شصفها مردد بودم که توی کدم تک سهم بشم؛ دومی رو انتخاب کردم و ...[-(
                                بزرگترین درس زندگیم رو از شصفها گرفتم به بهایی بسیار گزاف...<):)

نظر

در حال کار...
                                X