افست ( چافست )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

افست ( چافست )

شرکت افست در زمینه چاپ کتب درسی و مجلات آموزشی فعالیت داره.
    و با نگاهی به صورتهای مالی اون به خوبی در میابیم که رشد سودآوری اون طی سه سال اخیر سرعت زیادی به خودش گرفته.

این مدت بعد از تعدیل خیلی تلاش کردیم بتونیم توی منفی کامل خرید کنیم که متاسفانه هیچ سهمی عایدمون نشد .

البته این سهم در تابستون همین امسال توسط مهران عزیز توی تاپیک زیرخاکیا معرفی شد و خیلی از دوستان قدیمی*تر تونستن سود خوبی ازش کسب کنن . اما با توجه به ارزندگی سهم و تحرکات مسلم قیمتی اون طی ماه*های آتی، لازم بود تاپیکی براش دست و پا بشه.

در پست*های بعدی با کمک دوستان به بررسی سهم می*پردازیم. همینجا دوباره از مهران دعوت میکنم اطلاعات خوبش از این شرکت رو در اختیار ما قرار بده.

با تشکر
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
  • mehran
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1537

مصظفی جان سلام سال نو مبارک شرمنده وقت نشد زیاد اینجا باشم این تاپیکم دیگه یادم رفت....تشکر بابت تاپیک سهم ارزش یک تاپیک و حتی بیشتر رو داره وقتی میبینم سهمی مثل صدرا چندین تاپیک داره:D

شرکت در سالهای گذشته< 86 و 87>به یک سری مشکلاتی برخورد بعد با تغییراتی که ایجاد شد و از انتهای سال 88 یک مسیر عالی و صعودی با شیب ملایم و از سال 89 با شیب تند صعودی در پیش گرفت...

پیش بینی 2 سال گذشته را ببینید: سال 89 اولین پیش بینی 382 ریال و سود واقعی = 560 ریال یعنی 47% تعدیل مثبت....

سال 90 اولین پیش بینی 517 ریال و آخرین پیش بینی 934 ریال یعنی حدود 82% تعدیل مثبت و اولین پیش بینی 91 944 ریال که باز هم جای تعدیل دارد 91....در حالت عادی و ملایم حدود 30-40 % و در صورتی که خبری که گفتم تا قطعی نشه نمیگم بیشتر....در هر صورت درباره الآن و ارزندگی الآن بحث میکنیم نه شایعه و خبر تایید نشده...حرکت عالی بوده و انقلابی همچنین شیفته ی شسته رفته بودن و سالم بودن شرکت و مدیراشم....

اوضاع بنیادی عالیست ارائه خدمات و فروش به مرز 25 میلیارد تومان رسیده که رکورد محسوب میشه.....
    سپرده بانکی مناسبی دارد...

حاشیه سود مناسب و گریز از فشارهای هدفمندی به دلیل انحصاری که دارد...

شناور نسبتا مناسب با توجه به سرمایه <نه خشک است و خوراک سفته بازی نه خیلی شناور دارد>

سود انباشته مناسب

تقسیم سود عالی

p/e پایین

کیفیت چاپ و خدمات

به سود رسیدن شرکت زیر مجموعه اش یعنی مرکب البرز

به نظرم با جمیع جهات این سهم باید ابتدا حرکتی داشته باشد به سمت p/e واقعی خودش یعنی حدود 5.5 تا 6 یعنی قیمتی حدود 550 و سپس حوالی اردیبهشت با یک خبر خوب که تایید نشده هنوز سهم به قیمت های بالای 700 برسد....حرکات صعودی این سهم همیشه برام جذاب بوده این چند روز گفتم آرام و در منفی و زیر 400 بخرید چون دیگه خیلی احتمالش کمه زیر 380 معامله بشه....الآن دیگه کف خوبی داره بالای 400 که مرز روانی مهمی هست میسازه و کم کم باید حرکت سهم شروع بشه البته بعد از خریدی که انشا الله برای پدرم انجام بدم....

هیچ عجله ای نکنید سهم ارزنده است و همانطور که با میانگین 318 تومان همچنان در حال خرید و بالا آوردن میانگین هستم شما هم بخش کوچکی از سبد<آن بخشی که شبیه سپرده بانکی > است را به این سهم اختصاص دهید....

یا حق....

نظر

• mohammad.
      عضو عادی
      • Aug 2011
      • 129

مهران جان دوباره شما سهمی رو معرفی کردی و بچه ها خریدای هیجانیشون رو شروع کردند !!!! :-/
      من جسارتا از جانب شما به دوستان عرض میکنم : آقا اگه الان خریدید و بعد یه کم سهم اومد پایین اینجا گله نکنیدا ... یه کم صبر کنید خریدای بهتری میتونید داشته باشید /:)
      [COLOR="#0000FF"]اگر تنها ترين تنها شوم ، باز خدا هست ، او جانشين تمام نداشتن هاست [/COLOR]

نظر

• naruto
        عضو فعال
        • May 2011
        • 1879

مصطفی جون زیر 400 امروز رو شما خریدی؟

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
          مصطفی جون زیر 400 امروز رو شما خریدی؟
          نه من 3 ریال پایینتر بودم.:(

کیه رنج مثبت میزنه؟؟؟نزن برادر من، نزن!
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• fm2006
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 825

مبارک کسانی که خریدند .
            فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

زود بود! کی صفش کرد؟ خودش اعتراف کنه

نظر

• PASHA
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1294

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                نه من 3 ریال پایینتر بودم.:(

کیه رنج مثبت میزنه؟؟؟نزن برادر من، نزن!
                این که شناوری نداره .
                پایین هم نمی دهند آن هم با شناخته شدن این سهم .
                با مبلغ خیلی کم هم صف می شد .
                اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• naruto
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 1879

مصطفی
                  فکر کنم یه خریدار درست و حسابی پشت سهمه.
                  چند روزی سهمو رو حوالی 400 نگه داشته بود برا خریداش.چون دیدن رو اون محدوده نمیتونن حجم بردارن به گمانم کمی سهمو بالاتر آوردن برا خریدن با حجم بالا
                  دلیل اینکه صف خرید رو هم زیاد نمیکنن هم واسه همینه که فروشنده رو تحریک کنن تا عرضه زیاد بشه و بتونن تا میتونن سهمو جمع کنن

نظر

• mehran
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1537

بد معامله شد...گفته بودم شناور نداره روزای قبل هم 60% سفارشای خرد خرد موجود در سیستم مال من بود برای تحریک فروشنده البته فک میکردم دیگه 100 هزارتایی فروشنده بیاد...همچنان امیدوارم بیاد...لطفا روی مثبت کامل اردر خرید نذارید به خدا سهم از دستتان نمیرود...فعلا که شد یکم روونش کنیم.....البته یک مشکل اساسی دیگه اینه که اگه زیاد معامله میشد هم میگفتند فلانی سهمش را تبلیغ کرد و فروخت...معامله گری ما سازهای بسیار بدی دارد که نمیشود برایشان رقصی انتخاب کرد از رقص باله تا بابا کرم....

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

این سهم رو اگر بازار ببینه حمایت پشتشه خیلی ها میان سراغش
                      خریدار بالقوه زیاد داره
                      صف خرید کردنش رو یه نفر هم میتونه ولی مهم حمایت روزهای بعدشه که اگر بیافته رو خط رشد خوبی در انتطارشه
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• mehran
                        كاربر فعال
                        • Jan 2011
                        • 1537

بد معامله شد...گفته بودم شناور نداره روزای قبل هم 60% سفارشای خرد خرد موجود در سیستم مال من بود برای تحریک فروشنده البته فک میکردم دیگه 100 هزارتایی فروشنده بیاد...همچنان امیدوارم بیاد...لطفا روی مثبت کامل اردر خرید نذارید به خدا سهم از دستتان نمیرود...فعلا که شد یکم روونش کنیم.....البته یک مشکل اساسی دیگه اینه که اگه زیاد معامله میشد هم میگفتند فلانی سهمش را تبلیغ کرد و فروخت...معامله گری ما سازهای بسیار بدی دارد که نمیشود برایشان رقصی انتخاب کرد از رقص باله تا بابا کرم....

نظر

• mehran
                          كاربر فعال
                          • Jan 2011
                          • 1537

بازار امروز حدود 30 هزارتا عرضه کرد....خوبه....فردا باید حجم بیشتری معامله بشه...سهم تو این قیمت ها ارزونه...انشا الله بشه ازشون تو مجمع 90 80 تا 90 تومان سود بگیریم اون موقع سهم برای کسی که 400 خریده دررمیاد حدود 320 و سود 100 تومانی پی بر ای 3.2 بسی خنده دار است......

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

تایید الگوی کنج در افست:

نظر

• mehran
                              كاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 1537

مصطفی تا حالا به نمودارای 5 ساله و 2 ساله افست تو irbourse نگاه کردی......؟؟جالبن نه؟

نظر

در حال کار...
                              X