افست ( چافست )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • +زنده رود +
    عضو جدید
    • Mar 2012
    • 9

سلام آقا مهران
    این افست رفت واسه صعود شارپ با احتمال برگشت یا فرصت خرید داره؟
    @};-آرام باش، توکل کن، تفکرکن، آستین ها را بالا بزن، آنگاه دستان خداوند را می بینی زودتر از تو، دست بکارشده است.@};-

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
      مصطفی تا حالا به نمودارای 5 ساله و 2 ساله افست تو irbourse نگاه کردی......؟؟جالبن نه؟
      خیلی جالبن مهران!
      4800 تومن چند رقم مبشه؟؟;;)
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• mehran
        كاربر فعال
        • Jan 2011
        • 1537

سلام زنده رود عزیز گفتم فعلا باید به حوالی 550 و به قول یوسف خان 540 برسه تا بررسی جدید داشته باشیم...تو سال 91 احتمالا عددیدبین 750تا 850 و 92 بالای 1000 رو میبینه...اساتید تکنیکال بر عکس همیشه که نا امیدمون میکردن نه سقف دیدن نه واگرایی منفی نه نیاز به اصلاح...فعلا تماشا میکنیم...ولی دیگه زیر 400 فک کنم واسه همیشه تمام شد مثل زمانی که گفتم زیر 300 داره تمام میشه...مصطفی بیشترم بوده البته افزایش سرمایه هاشم داشته باش. ..اما به نظرم اینور نمودارم بد نیست تا یه جاهایی بره بالا...

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5094

ای وای! من قبل از عید یک اظهارنظری در مورد افست کرده بودم که مربوط به یک سهم دیگه بود در کف 150 و روند نزولی که اصلا ربطی به این سهم نداشت و من الان تازه متوجه شدم اشتباه تو ذخیره اسمی سهم بود! @-) هیچکس هم اشتباهمو بهم یادآوری نکرد که بگه آخه قیمت سهم رو 400 هست ! :p
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• mehran
            كاربر فعال
            • Jan 2011
            • 1537

همچنان تحریک فروشندگان را به عهده دارم....انشا الله از این محدوده قیمتی 430 با حجم بیشتری عبور کند....

نظر

• PASHA
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1294

همچنان تحریک فروشندگان را به عهده دارم....انشا الله از این محدوده قیمتی 430 با حجم بیشتری عبور کند....

باسلام خدمت آقا مهران
              فروشند های باهوشی دارد .به این راحتی ها دم به تله نمی دهند .مثل من هم عجول و.. نیستند .
              ما که علف زیرپایمان
              میشه بالاترگرفت ولی ..
              صندوق پیام هایتان هم پراست .
              باتشکر اززحمات شما ومعرفی سهم های خوبتان @};-@};-@};-
              وتبریک دوباره سال نو واینکه سال خوبی راهم داشته باشید .
              اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

مهران عزیز

با عرض ادب و تبریک سال جدید و آرزوی تندرستی برای شما

یه لطفی بکن این صندوق پیامتون را خالی بفرمایید دیگه;)
                The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• mehran
                  كاربر فعال
                  • Jan 2011
                  • 1537

درود پاشا و بابک عزیز....خوبیه سهم اینه که هم خریداران ارزش آنچه میخرند را میدانند و از آن مهم تر فروشندگان هم نصفه و نیمه میدانند که چه میفروشند اما چه اشکالی دارد اینها هم قطعا در سود 7-10% هستند و خدا رو شکر که دارن شاد و خوشحال سهامشان را میفروشند...ما هم تحرکاتی در بین فروشندگان ایجاد میکنیم....هین.....جارو کشیدم صندوق را.....

نظر

• parvaz
                    عضو فعال
                    • Feb 2010
                    • 555

سلام آقا مهران تا چه قیمتی مناسب برای خرید است ؟ یه مقدار سه شنبه تونستم بردارم ولی خیلی کم بود.

نظر

• mehran
                      كاربر فعال
                      • Jan 2011
                      • 1537

سلام خدمت تمام دوستان امیدوارم تعطیلات بهشون خوش گذشته باشه...

جناب پرواز سهم با گذر از 400 یک مانع خیلی قوی رو از سر راه صعود بلند مدتیش برداشت منظورم اعداد فراتر از 700 تومان است چندین بار عرض کردم به نظرم فعلا باید به قیمت مناسب یعنی حدود 550 برسد بعد اونجا در مورد ادامه راه بررسی خواهیم داشت اگر من شکی هم به این صعود داشتم با تحلیل 2 تن از اساتید خودم یعنی مسلم عزیز و یوسف بزرگوار به این صعود اطمینان پیدا کردم....

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

مهران دیگه فروشنده ها رو تحریک نکن. حجم پر شد
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• mehran
                          كاربر فعال
                          • Jan 2011
                          • 1537

سلام به دوستان عزیز تر از جان.....
                          سهم استخوان داری است اینطور نیست؟ چرا امروز یک عدد هم در منفی نداد؟ خوبیش اینه که امروز 2 تا از دوستان همین سایت که جمعا 46 هزارتا داشتن و حوالیه 400 خریده بودن خارج شدن...انشا الله کام سهامداران و همراهان را شیرین تر میکند با صبر و شکیبایی....

نظر

• zereshkkk
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 3474

افست در عملكرد 10 ماه منتهي به پايان دي ماه 90 معادل 65 درصد از پيشبيني سود هر سهم 934 ريالي خود را پوشش داد.بنا بر اطلاعات منتشره از سوي سازمان بورس، فروش اين شركت براي سال مالي قبل بيش از 226 ميليارد ريال پيشبيني شده بود كه طي دوره 10 ماهه معادل 77 درصد از اين رقم را نسبت به بودجه محقق كرد.

نظر

• 664
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 424

به نظر من اگر 480 را بتونه رد کنه دیگه تا 550 مقاومت دیگه ندارد .

:) :) :)
                              حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• PASHA
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 1294

سلام به دوستان عزیز تر از جان.....
                                سهم استخوان داری است اینطور نیست؟ چرا امروز یک عدد هم در منفی نداد؟ خوبیش اینه که امروز 2 تا از دوستان همین سایت که جمعا 46 هزارتا داشتن و حوالیه 400 خریده بودن خارج شدن...انشا الله کام سهامداران و همراهان را شیرین تر میکند با صبر و شکیبایی....
                                امروز عده ای نوسانگیرخیلی زود درصف فروش نشستند ولی خوب ....
                                شاید پس از بازدهی 25٪ تا آنجایی که من می دانم یک استراحت خوب بد نباشد .

من امروز فسپا را هم بازاضافه کردم .
                                من روند هردوسهم را یک جورمی بینم .
                                بااین تفاوت که فسپا یک افزایش سرمایه ویک مجمع خوب و سود خوب به ما بازهم بدهکاره .
                                اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

در حال کار...
                                X