کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان عزيز و گرامي؛
اميدوارم رنگ زيبا و چشم نواز قرمز امروز شمواد، مقدمه اي براي رشد مضاعف سهم باشه.
ميتونه دليل افت قيمت امروز، همراهي با شاخص باشه، كه سهم توي چشم قرار نگيره و مديران!! بورس بهش حساس نشن؟!
از اونجايي كه حجم مبناي پاييني داره، احتمال اين مسئله ميره، كه اگر كانون توجه بشه، خلاف شاخص عمل كنه، اونوقت بشه مثل قنديها!!!!:((:((
بنده كه امروز هم اضافه كردم، خدا رحم كنه.
سلام صبح بخیر
------------------
پنداری قبل صف خرید شمواد
موقعیت خرید 1290 تا 1250 ریالی فراهم شده
توکل به خدا و به امید او
مطلب بنده پیشنهاد خرید و یا فروش ویا تبلیغ فرض نشود
صرفا جهت بررسی و توجه لازم عرض میکنم
سلامت و موفق باشید
دوستان عزیز شموادی؛
یک سایت معتبر، که برای کوتاه مدت و میان مدت، سهمهای مناسب با سودآوری بالا معرفی میکند، انتظار دارد که این سهم در مرحله اول تا 1450ريال و در مرحله بعدی تا 1750ريال رشد کند، بنده شخصاً تاکنون از این سایت زیاد استفاده کرده ام. جناب بورس دوست و سایر دوستان راهنمایی کنند.
متشکرم
سلام جناب هادی شب شما بخیر
ممنون که لطف کرده و بنده را مخاطب قرار دادید
البته بدون رجوع به سایت مربوطه همه دوستان این تاپیک متفقا بعلت ارزشمندی شمواد
همچنین ترتیب رشدی را برآورد کرده بودند و فکر کنم به مرور در آینده انتظار بیشتر هم از این سهم خواهد بود
حجم بالای معاملات شمواد نسبت به حجم مبنا و حمایت معقولانه حقوقی بواقع این مسیر را بیشتر نمایان کرده است
ولی لطفا زحمت کشیده و معرفی سایت که ذکر فرمودید را برای دوستان علاقه مند انجام دهید
من هنوز به اعتقاد خودم که از قبل نیز بارها عرض کردم معتقدم که شمواد بالای 200 تومان
ارزش واقعی اش است و روند قیمت که هماهنگی با روند مسیر پوشش زیان انباشته و سود عملیاتی مناسب تا شهریور ماه به
قیمتهای که حق شمواد است به امید خدا خواهیم رسید
امیدوارم در روزهای تعطیل پیش رو بیشتر از تحلیل دوستان مطلع آگاه شوییم و
خودم نیز مطلب و تحلیل به روز شمواد را بوقتش خواهم زد
هر چند روند سهم مشخص و روشن است و اضافه برمازاد خواهد بود
سلامت و سودمند باشید
بورس دوست
دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
نقل قول
----------
شمواد
به نظر سهم در حال تشکیل یه سر و شانه معکوس ادامه دهنده با هدف 155 تومان است
منتظر می مانیم تا یک کندل مثبت بالای خط گردن شکل بگیره و قیمت تثبیت گردد .
دوستان عزیز شموادی؛
یک سایت معتبر، که برای کوتاه مدت و میان مدت، سهمهای مناسب با سودآوری بالا معرفی میکند، انتظار دارد که این سهم در مرحله اول تا 1450ريال و در مرحله بعدی تا 1750ريال رشد کند، بنده شخصاً تاکنون از این سایت زیاد استفاده کرده ام. جناب بورس دوست و سایر دوستان راهنمایی کنند.
متشکرم
لینک این سایتو می زاشتید ما هم استفاده کنیم
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
دوست خوبم جناب sahammo عزیز
بالای 91%سهام شمواد دست حقوقی هاست
و سهامدار عمده کنترل سهم را بعهده دارد
و به قصدش از این کنترل مدبریت روند رشد قیمت سهم بصورت متعادل است
عملکردی که این چند وقت بصورت صحیح انجام داده است
سهامدار حقیقی مانند من وشما دوست دار هر روز سهم مثبت بخورد و
چند روز بعد نیز با سود خوب فروش کرده و لذتش راببرد
اما سهامدار حقوقی که تقریبا میشود گفت همه سهم دست خودش است
منظورش مدیریت سهم بوده و رساندن قیمت سهم به ارزش واقعی اش
که البته در طی زمان حسابشده خودش و که اگر هر روز قیمت 4% بخود چی خواهد شد
ولی بعد از چندی سر انجام به قیمت های غیر واقعی و حبابی خواهد رسید
اما رشد شمواد غیر از بازگشایی بخاطر جو منفی بازار ونحوه سیاست خوب سهامدار حقوقی در
جمع اوری سهمی که تعدیل خوبی داده بود ولی در هزینههای قبلی حل شد در قیمتهای پایین از
دست سهامدار فروشنده حقیقی عجول انجام داد
بهر حال نظر شخصی بنده عملکرد حقوقی سهم را در بین عملکرد نسبی بقیه سهامداران عمده بورس
بهترین و معقولانه میدانم ونمره قبولی به آنها میدهم و حقشان دست مریزاد و خدا قوت گفتن است
دوستان خوبم من نظرم را بارها اعلام کرده ام و خودتان نیز بررسی بیشتر نمائید
عجول و احساساتی نیز نباشیم
سلامت و سومند باشید
بورس دوست
دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
سلام بر دوست خوبم فلاور 91 عزیز
شمواد با توجه به روند و سود عملیاتی مناسب /حجم معاملات بالا نسبت به حجم مبنا
نقدینگی خوب نسبت به شرکتها کوچک مشابه / اقبال بازار /حمایت معقولانه حقوقی
گرایش بازار روند پوشش زیان انباشته و موقعیت مناسب تکنیکال سهم در مسیر رشد قرار دارد و روند افزایش سهم بعد از بازگشایی خود دلیل خوبیست
و معتقدم در گزارش سال مالی آینده که در شهریور ماه اعلام خواهد کرد و بعد از آن این مسیر رشد به آهستگی و ادامه دار میباشد
وشاید وارد فاز شویم که رشد سهم سریعتر نیز انجام شود
به اعتقاد من ارزش سهم پتانسیل لازم را دارد و باید سهمدار صبور باشد
ولی انیکه این رشد تا کجا باشد اگر هر زمان 150 تومان را رد کند نمودار ها نشانگر اینست که وارد فاز قیمتی جدید و جهشی میگردد
ولی سهامدار عمده خوب سکان را در دست گرفته و راهش را بلد از بدور از احساس میداند و میراند
دوست خوبم اینها همه برداشت و تحلیلهای شخصی بنده است لاجزم نمیتواند حتما
درست و لازمالاجرا باشد لطفا شما با بررسی خودتان و تحقیق بیشتر به نتیجه ای بهتر برسید و مطالب بنده صرفا انگیزه خرید شما نباشد چون هرکس مسئولیت و سود زیان عملکردش را به خودش تعلق دارد
ضمنا بنده در سایتهای تالار بورس - بورسی منحصرا در مورد شمواد مینویسم -
سلامت وسودمند باشید
دوستارتان
بورس دوست
شمواد = سهمی که صاحب دارد
درود بر سهامدار حقوقی و سکاندار اصلی سهم
که میداند چه کند و چگونه ساربانداری کند
دست مریزاد و درود بر شما
البته سهمی که پتانسیل دارد میتواند کم کم بهتر از این نیز عمل کند
تا یار چه را خواهد میلش به که باشد
نظر