تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورس دوست
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 905

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
    کف قیمتی شمواد 400 تومان است ، این هفته یک پله در قیمت 400 وارد سهم شدم . مقاومت اول 423 قله قبلی سهم در هفته گذشته می باشد و در صورت عبور از 423 ، هدف بعدی حوالی 460 تومان است که در10 سال گذشته نتوانسته از آن عبور کند و همچنین محل برخورد با خط مقاومت صعودی سهم نیز می باشد . عبور از 460 را خیلی دشوار می بینم و به اخبار و گزارش خوب از طرف شرکت نیاز است تا بتواند از 460 تومان عبور کند در غیر این صورت ........
    سلام دوست من
    به جمع شموادیها خوش اومدید
    قیمت شمواد طی ده سال گذشته 800 تومان را هم دیده است و البته 430 تومان و 460 تومان مقاومت ضعیف سهم و 500 تومان مقاومت روانی سهم و 570 تومان مقاومت محکم سهم و هدف بااحتساب 150% افزایش سرمایه رایگان بالای 700 و 800 تومان با توجه به سود عملیاتی مناسب و البته وصول طلب از شرکتهای شپلی و عظیم است که انشاا.. به تا بهمن ماه به آنجا هم خواهیم رسد و اگر بازار بر طبق روال و دلخواه باشد شاید زودتر به امید خدا
    برقرار باشید
    بورس دوست

نظر

• محمد 66
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 2938

در اصل توسط بورس دوست پست شده است View Post
      سلام دوست من
      به جمع شموادیها خوش اومدید
      قیمت شمواد طی ده سال گذشته 800 تومان را هم دیده است و البته 430 تومان و 460 تومان مقاومت ضعیف سهم و 500 تومان مقاومت روانی سهم و 570 تومان مقاومت محکم سهم و هدف بااحتساب 150% افزایش سرمایه رایگان بالای 700 و 800 تومان با توجه به سود عملیاتی مناسب و البته وصول طلب از شرکتهای شپلی و عظیم است که انشاا.. به تا بهمن ماه به آنجا هم خواهیم رسد و اگر بازار بر طبق روال و دلخواه باشد شاید زودتر به امید خدا
      برقرار باشید
      بورس دوست
      با تشکر از بورس دوست عزیز ، البته خیلی وقت هست که سهامدار شمواد به صورت مقطعی هستم و نوسانات زیادی از این سهم گرفتم ، منظور من در نمودار تعدیل شده بود که قیمت 460 مقاومت خیلی محکمی به حساب می آید ، در نمودار تعدیل نشده قیمتهای بالاتری هم به خود دیده است . خرید این سهم در حوالی 400 را خرید خوبی می دانم چون پیش بینی سود بالای 100 تومان را در آینده نزدیک از شمواد دارم .

نظر

• بورس دوست
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 905

به نام خداوند جان و خرد کزو برتر اندیشه بر نگذرد...........
        الهی سری ده که در آن هوای تو باشد
        زبانی ده که در آن ثنای تو باشد
        .................................................. .........
        ویکی از آیات حق همین که شما در شب و روز به خواب رفته و از فضل خدا طلب روزی می کنید در این امر هم ادله قدرتش برای قومی که سخن حق بشنوند پدیدار است (سوره الروم آیه23)
        بی تردید، شکیبان پاداش خود را بی حساب و به تمام خواهند یافت................(سوره زمر آیه 10)
        -----------------------------------------------------------------------------------
        دوستان صبح آدینه تان بخیر ، فرصتی است که در این روز خوبش بررسی ،تحلیل و نکاتی را در مورد شموادخدمت دوستانم عرض کنم ، امیدوارم مثمر ثمر بوده و برداشت اشتباه صورت نگیرد
        ----------------------------------------------------------------------------
        شمواد ........قسمت اول

، جمعه 92/7/12 _ قیمت سهم محدود 400 تومان
        ...........
        به لطف خدا صبرمان در حال جواب دادن است ؛ امید به ظفر داریم ؛ هر چند بازار صعودی است اما این سهم ثابت کرده که مستقل عمل میکند
        نکاتی چند صرفا جهت بررسی بهتر و بیشتر خدمتتان ارائه و هیچ گونه توصیه ای بهخرید و فروش در کار نیست و تلقی نگردد ، خواهشا .....

1- سهم از دید تکنیکال و اندیکاتورهای مختلف و نقل قول از دوستان این روش که حضورا و مجازی در خدمتشان بودم در روند صعودی قرار داشته و نمودارهای قیمتی هفته ، ماه ، سه ماهه ، یک ساله و دو ساله سهم روند رشد را نشان میدهد و اینکه کف و سقف سهم هر مرتبه بالاتر و به هم نزدیکتر میشوند و همین اواخر مشهود و معلوم است
        2- حجم معاملات روزانه در این دو ماه اخیر یا بیشتر ؛ حدودا و میانگین آن 10 برابر حجم مبنای سهم بوده ؛ (ضمن اینکه فروشنده حقوقی دیروز سهم حقوقی زیر01%بوده و حقوقی اصلی دیروز خریدار )؛ شناور سهم به اندازه شده و نقدشوندگی اش در بازار مثبت و منفی بالا قرار میدهد ، هر چند موجب گرایش بیشتر دوستان نوسانگیر که سود معاملاتشان مانند نوسان کوتاه مدت بالا و پائین میرود بوده اما این پیام را به معامله گر در نهایت میرساند ک اگر حوصله کنند سهم به جایگاه واقعی خودش زودتر میرسدو با زحمتی کمتر در نوع معامله سود ارزشمندی در هر سهم با ارزش بازار را کسب میکنند

سلامت و سودمند باشید
        بورس دوست

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• بورس دوست
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 905

دیدار دیروز دوستان سعادتی بود که کسب انرژی مضاعف و کسب فیض از محضرشان بود ، بزرگوارانی از اکثر سایتهای بورسی ، جناب یاور بزرگ مرد دوست داشتنی هم زحمت عکسها را کشیدند هر موقع ارسال کردند تقدیمتان میکنم .........بگذریم
          --------------------------------------------------------------------------
          تحلیل یانکاتی چند از شمواد
          قسمت دوم
          -----
          3 -مقاومتهای پیش روی سهم به ترتیب مقاومتهای ضعیف ویا ناپایدار 430 و 475 تومان هستند و مقاومت روانی سهم 500 تومان و مقاومت محکم سهم 575 تومان و حمایتهای سهم 400 و 385 تومان و هدف سهم با احتساب افزایش سرمایه گذشتن از قیمتهای سال 84 که 700 و 800تومان بیشتر است ( دیماه تا آخر سال ) هر چند که اگر روند بازار و مدیریت کنترلی کلان سازمان و حقوقی سهم مجاز بدانند امکن رسیدن به قیمتهای بالاتر در تاریخ های یاد شده و قیمتهای فوق زودتر از تاریخ فوق میسر و فراهم است
          4- طبق گزارش اولین پیش بینی سال مالی جدید بند 8 که آمده
          مزيد اطلاع، شرکت اعلام نموده است که مبلغ 818ر216 ميليون ريال اندوخته طرح و توسعه ناشي از تجديد ارزيابي داراييهاي استهلاک ناپذير کارشناسي شده توسط هيئت کارشناسان رسمي دادگستري در بهمن ماه 1391 ميباشد که شرکت تصميم دارد از محل آن در آينده افزايش سرمايه دهد. لازم به ذکر است که در خصوص دريافت مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار تاکنون اقدامي نشده است.
          که تاریخ 92/5/30 مهرماه به سازمان ارسال شده شرکت از محل تجدید ارزیابی150% افزایش سرمایه رایگان داشته که منتظر مجوز از سازمان و اعلام آن میباشد و طبق این گزارش به سازمان ارسال شده و طی تماسی که با شرکت داشتم و به عرض رسید اظهار داشتند که حسابرسی موافقت نموده است و منتظر اعلام رسمی نظر سازمان هستیم
          با این تفاسیر و سنت و روش هر سهم قبل از افزایش سرمایه ، معمولا سهم رشد قیمتی داشته که پس از افزایش سرمایه و رسیدن سرمایه به دو ونیم برابر فعلی و رقیق شدن قیمت ، افت قیمتی بخاطر افزایش سرمایه بیش از اندازه متاثر و محسوس نباشد ضمن اینکه قیمت پتانسیل سهم جایگاه این روند ترقی را دارد
          5- EPSشر کت برای سالی مالی جدید طبق گزارش اولین پیش بینی که در این گزارش آمده http://codal.ir/Reports/FirstEPSEsti...rial=pvdNXqQ%2 frDkarjI0qwwfug%3d%3d
          419 ریال است و در صورتیکه در سایت tsetmc اصلاح نگردیده و سود قدیم که 302 ریال و پی بی ای بالای 13 را درج میکنند

http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...504190030439در حالی که شمواد که ارزانترین سهم گروه شمیایی بعد از شپلی است با همه ارزشمندی که دارد و هنوز پی بی 10 را نداشته هر چند همن پی بی ای هم به گونه ای واقعی نیست که به آن می پر دازیم
          و این در حالی است که وارد سال مالی جدید شدیم و هنوز مبلغ سود را تغییر نداده در صورتیکه در موارد مشابه خیلی از شرکتها قبل از ورود به سال مالی جدید میزان سود آینده را درج و منظور میکنند
          و این نکته را جناب دکتر هادی عزیز در ملاقاتی حضوری که در مشهد سعادت داشتم در خدمتشان باشم متذکر شدند و قرار شد به اطلاع دوستان برسانیم که همه شموادیهای عزیز جهت اصلاح و درج رقتم صحیح با سازمان و ناظر بازار شنبه و هفته پیش رو تماس بگیرند و تا کمکی به انعکاس واقعیت در زمان مورد نظر خودش باشد
          پایان قسمت دوم

با آرزوی آدینه ای بکام
          بورس دوست

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• بورس دوست
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 905

امیدوارم که حوصله دوستان راکم نشده باشد، هر چند مطلب کوتاه نیست اما طبق قولی که به عزیزانی که خواسته ویا پیام خصوصی ارسال نمودند تقدیم میشود
            --------------------------------
            تحلیل ویا نکاتی چند از شمواد قسمت سوم
            ......................
            6- سود شرکت در همین موقعیت فعلی بدون تعدیل هایی که خبرش در سایتهای پولی و یا رایگان اعلام میشود بیشتر از 302 ریال قبل است که به اشتباه هنوز درج است ویا 419 ریال که گزارشش آمده و سود عملیاتی 861ریالی که در اولین پیش بینی آمده نیز خیلی محتاطانه است و 141 تومان سال مالی که دو هفته پیش تمام شد حداقل بدبینانه آنست علتش را در بندهای بعدی ودر قسمت تغییر تولیدات شرکت تشریح خواهم کرد اما
            علی الحساب عرض کنم بدهی های ارزی طبق قانون جدید مدت پرداخت و تقسیط شان بیشتر شده در صورتیکه در گزارش اخیر که مربوط به ارسال دو ماه پیش است نصف تسویه بدهی ها را منظور نموده اند اما طلب از شرکتها بماند برای بند بعدی
            7-در گزار ش اولین پیش بینی سال مالی آتی شرکت طبق روال گذشته بدهی های شرکت بابت ضمانت وام ارزی شپلی و وام ریالی شرکت عظیم از بانکهای تجارت ، صادرات و پارسیان منظور گردیده اما هنوز که هنوز است از وصول این طلبها که تاثیر بسیار اساسی در روند شرکت و ارزش سهم میگذارد خبری نیست ، هر چند فروش درصدی از سهام شمواد توسط شپلی برای بالا رفتن شناور سهم به رسیدن به حد 20% و شرایط مساعد جهت کسب مجوز افزایش 150% سرمایه و فروش شمواد همه سهامهای شرکت عظیم که از سهامداری شرکت بحمدا.. خارج شده و بابت فروش سهامش بدهی به شمواد را به شپلی تمام منتقل نمود و فروش سهم شپلی توسط عظیم ظواهر امر و جهت تسویه حساب ها از کسب نقدینگی این محل و فعالیت خوب شرکت شپلی نسبت به قبل و استقبال سهامداران از این سهم و رشد بالای آن امیدها را زنده میکند که حداقل مقداری از بدهی ها تا مجمع سال جدید که سه ماه دیگر است مشخص و معین نماید
            8- سهامدار عمده شمواد یعنی شپلی جهت تعدیل(پوشش زیان) بسته است و این تعدیل بخاطر فعالیت بهتر شرکت نسب به قبل و هلدینگ شدن آن و فروش مقداری از شرکت زیر مجموعه با سود قابل قبول و سود دهی خیلی بالای شرکتهای غیر بورسی دیگر زیرمجموعه شپلی که جای احسن دارند و این موضوع در زمانی که سهم شپلی محدوده 70 تا 80 تومان در خرداد ماه بود عرض گردید و تعدیل شرکت تاثیر مثبت و مناسبی در تنهاترین شرکت زیر مجموعه بورسی شپلی یعنی شمواد و توانایی های آن دارد
            پایان قسمت سوم
            خسته نباشید
            بورس دوست

نظر

• بورس دوست
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 905

حقیقتش مهمونیم و یکساعت دیگه باید به اموراتش برسم و بریم
              اما مطلب نیمه کاره مانده و به دوستان نیز نیم قولی دادم که باید ادای وعده کنم ، امیدوارم مقبول افتد
              ---------------------------------------------
              قسمت چهارم تحلیل و نکاتی چند در شمواد
              -----------------------------------------------
              9 -تغییر روند تولید شرکت از تولید دم ام تی مذاب و جامد به سمت DOTPکه فروش و صادرات و سود آوری بیشتری را نصیب شرکت میکند و امیدواری های سهم را جهت رشد بحق بیشتر نموده و اندازه تغییر تولیدات این شرکت را در آخرین سالی مالی قبل و اولین سال جدید آمده که در جواب دوست عزیزمان علی 1361 به اختصار اعداد و ارقامش جوابگو بودم که مطلب را جهت درج در این بند دوباره تقدیم میکنم
              ---------------------------------------------------------
              دوست خوبم سلام
              شرکت در حال تعییر تولیدات خود و کمتر کردن دی ام تی مایع و جامد و بیشتر کردن تولیداتDOTP که سودمند تر و صادرات آن به نفع شرکت است میباشد و در هر دوره این محصول را بیشتر پیش بینی تولید و فروش و صادرات برآورد کرده است
              و در گزارش 9 ماهه آمده است
              تولید دی ام تی مذاب و جامد به ترتیب 20 و 42 % کمتر اما تولید dotp 302% بیشتر نسبت به سال قبل تغییر داشته که پوشش مناسبی هم داشته است و
              مقدار فروش نسبت به سال به ترتیب دم ام تی مذاب و جامد 20% و 06%کمتر اما مقدار فروش DOTP%988 بیشتر برآورد و پوشش مناسبی داشته است و
              موجودی آماده فروش دو قلم اول 30%و 11%کمتر اما ِdotp %217 بیشتر است ، که پوشش مناسبی هم داشته و
              مبلغ فروش هر کدامشان با رشدی به ترتیب 51% و79%و2274% که در جمع بصورت میانگین 56% اضافه نشان میدهد بنا بر این اگر تولیدات DOPTطبق پیش بینی ها انجام بشود طبق این گزارشات سود قابل قبول و به اندازه قابل نصیب شرکت میشود واما صادرات شرکت که حدود 6 میلیون دلار است حدود 10% فروش شرکت را تشکیل میدهد که در پیش بینی سال آتی 6/5میلیون دلار برآورد گردیده که اگر تولید D0PTروند به رشد خود را داشته باشد و اوضاع سیاسی نیز بر وفق مراد به امید خدا بیشتر از این را نیز خواهد دید
              ضمنا در گزارش اولین پیش بینی نیز مانند گزارش 9 ماهه روند پیش بینی تولید و فروش و مبلغ فروش و موجودی آماده فروش DOTPبیشتر از دی ام تی مذاب و جامد برآورد گردیده است و حکایت از همان تغییر روند مثبت تولید را دارد
              شركت توليد كننده مواداوليه الياف مصنوعي اولين وتنها توليد كننده دي متيل ترفتلات در ايران

سلامت وسودمند باشید
              بورس دوست
              ---------------------------------------------------
              10 - رشد اصلی سهم معمولا 6ماهه دوم سال است و طی دوسال گذشته این مورد مشهود بوده و سال مالی اش آخر شهریور ماهی که گذشت و گزارش سالانه آن معمولا آخر مهرماه و مجمع آن در دیماه میباشد
              که حساب و کتابهاو گزارشها و عملکردها را بیشتر آنجا روشن شده وباعث این مورد میگردد
              11- شمواد پارسال از زیان خارج شده و به سوددهی رسیده است و بعد از سالها امسال اولین باری است که طبق پیش بینی ها 10% تقسیم سود خوشبختانه داشته و مابقی نیز ذخیره میشود که تاثیز مبلغ خوداندوخته ای است بر سود دهی آینده و سال مالی که الآن وارد آن شده ایم
              پایان قسمت چهارم
              سلامت و سودمند باشید
              بورس دوست

نظر

• بورس دوست
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 905

قسمت پنجم و انشاا.. آخرین قسمت
                تحلیل و یا نکاتی چند از شمواد
                در روز جمعه دوازدهم مهرماه 92
                خدا بهتون قوت بده
                -------------------------------

12 - هر چند بازار بر وقف مراد است و خیلی از تحلیلها هماهنگ اما ...
                توصیه ها و تحلیلها و معاملات و بررسی هایی که بورس دوست در سهام دیگر در بازار منفی تقدیم دوستان نمود بهتر میتواند معیار سنجش باشد
                سهام که در بازار منفی آنزمان مثل فرآور 350 تومانی و رشدش به 700 تومان در دو مرحله که ف = ط را لقب گرفت و لابسای 90 تومانی ، کرازی 120 تومانی ، ذوب 150 تومانی ، فولاد190 تومانی ، فباهنر 110 تومانی که در سه مرحله معرفی شد منتقدین خاص خود را داشت که فعلا تحلیلگر موافق و سهامدار سهمند ،شمواد 100 تومانی ،بکاب 270 تومانی ، کهمدای 220 تومانی قبل از تقسیم سود، وتوشه 200 تومانی قبل از مجمع و افزایش سرمایه و بانک پاسارگاد 130 تومانی قبل از افزایش سرماه ، که اغلب در همان بازار منفی و بعضی در این بازار مثبت به لطف خدا و صبر دارندگانش به اندازه بیشتر جواب داد و کسانی بودند که حوصله نمیکردند دستخوش افراد با غرض قرار میگرفتند و جواب میخواستند و قضاوت میکردند
                اینها همه تقدیم بورس دوست به دوستان بوده اما بعضی از دوستان محبتشان به اندازه نبود
                بنده نه پرتفوی گردان هستم و نه تا به این تاریخ وجهی از کسی دریافت نموده و نه کارم اینست ، بزرگترین پاداش من دعوت یکی از بزرگواران خوش شانس و خوش اخلاق بورسی است که بنده را قابل دانست با خانواده به اتفاق کارگزارمان به عروسی پسرش دعوت نمود وقتی که طفره رفتم و تعارف پیشه ساختم علت را جویا شدم که چرا من و اونهم با خانواده ایشان محبت کرد و گفت فباهنری که شما جهت بررسی معرفی کردید و فعال بودید ، شاید کل هزینه ازدواج پسرم را برایم مهیی کرد سهمی که شما حالا ندارید اما من به تازگی بعد دریافت سود و با کسب سود بسیار خوب در محدوده 300 تومان فروختم ، حالا دوست دارم در این جشن شادیم را با شما تقسیم کنم ، عرض کردم همه کار دیگری است همه میدانم و همت و مسئولیت خودت چون امکان ضرر داشت و شما صبور بودی اما نتوانستم محبتش را بی پاسخ بگذارم در جشنش دو چندان شاد بودم
                همه اینها تقدیمتان و بگذریم اما ، اما و اما ............................................
                دوستان مطالب قید شده بالا فقط دیدگاه و تحلیل و نظر و عملکرد خودم هست و بس دلیل نمیشود که عزیزان دیگر بدون بررسی و تحقیق و تحلیل و قبول مسئولیت اقدام به خرید یا فروش کنند و امیدوارم که سعی کنیم هر معامله که هر شخصی یا دوست اهل بورسی انجام میدهدخودش به نتیجه دلخواه و صحیح برسد ودر کسب سود هم حتما خودش اولین و مهمترین عامل بوده چون تحقیق نموده و دستور خرید داده یا اینتر زده و در زمان کسب سود جای هیچگونه تشکر نیست و در صورت خدای نکرده ضرر نیز تنها مسئولیتش با خودش میباشد مخصوصا در مواردی که فقط تحلیل تقدیم و هیچگونه توصیه به خرید یا فروش نیست فقط ارائه اطلاعات است و بس و این نباشد که افرادی مثل بنده بخاطر طرز نگاه و نگرش اشتباه دیگران از ارائه مطالب به دوستان خودداری ویا پیشمان گشته و این جو خوب گفتمان محروم شود
                دوستان شرایط ؛ موقعیت ؛ روحیه و حوصله و نوع نیاز به سرمایه و حد آن و نحوه سرمایه گذاری و نگرش به زندگی و استراتژی هر کداممان متفاوت از دیگریست بنابر این نمیتوان نسخه واحدی برای همه پیچید و نباید توقع داشت که همه مانند هم عمل کنیم ؛ هر کداممان نظر و دیدگاه و عملکرد خاص خود را داشته و اصل مطلب اینست که همه قابل احترام و دوستی ها ماندگار باشد و سود ها و سرمایه ها آمدنی و رفتنی هستند و خواهند بود
                با آرزوی بهترینها و بهترین آرزویها برایتان
                بورس دوست

نظر

• بورس دوست
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 905

درود ......روز بخیر

عرضه کننده حقوقی شمواد به نظر زیر 01% باشد ، بازی اش باید بزودی تمام شود
                  سلامت و سودمند باشید
                  بورس دوست

نظر

• mahmood57
                    عضو عادی
                    • Jan 2011
                    • 56

درود ......روز بخیر

عرضه کننده حقوقی شمواد به نظر زیر 01% باشد ، بازی اش باید بزودی تمام شود
                    سلامت و سودمند باشید
                    بورس دوست
                    بورس دوست عزیز این حقوقی که میفرمایید بالای 2میلیون سهم داشت
                    تا بخواد تموم کنه فکر کنم......

نظر

• بورس دوست
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 905

در اصل توسط mahmood57 پست شده است View Post
                      بورس دوست عزیز این حقوقی که میفرمایید بالای 2میلیون سهم داشت
                      تا بخواد تموم کنه فکر کنم......
                      محمود عزیز 1300000 سهم حدودا داشته که 300000 سهم فروخته ، میماند حدود یک میلیون سهم که برای حقوقی رقمی نیست حالا یا به سود خودش که هر سهم 700 ریال است قانع بوده و یا اینکه هدیه به شخصی های خودی و غیر خودیست ، بهر حال ارزشمندی سهم را میرساند و اینکه امروز دوستان تماس گرفتند و شایعه 50% تعدیل سهم را از سایت پارسیان بورس نقل قول کردند و افزایش سرمایه شرکت 150% است و در راه است و گزار ش سال مالی جدید و احتمال وصول طلب شرکت و نزدیکی مجمع که معمولا رشد سهم نیمه دوم سال است و گزارش مالی شرکت که تا آخر مهر ماه میآید روند سهم را مناسب نشان میدهد ، برقرار باشید
                      بورس دوست

نظر

• persis
                        عضو عادی
                        • Apr 2013
                        • 102

نقل قول نوشته شده توسط بادبرد مشاهده گفتگو
                        دوستان کمک کنند .آيا شمواد در اين قيمتها ارزنده هست .
                        عزیز دل من بررسی بنیادیشو جناب بورس دوست کردن اینم تکنیک سهم

نقل قول نوشته شده توسط persis مشاهده گفتگو
                        شمواد

نظر

• بورس دوست
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 905

نظر

• بورس دوست
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 905

قائم مقام معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی از برنامه پتروشیمی مبنی بر تخفیف ۳۰ درصدی قیمت خوراک پتروشیمی خبر داد و گفت: برای افزایش انگیزه سرمایه گذاری در صنعت پتروشیمی، راه حل نخست این است که ۳۰ درصد در قیمت خوراک تخفیف دهیم اما این تخفیف به صورت ودیعه در اختیار شرکت نفت باقی بماند و درصورتی پرداخت شود که به همین میزان در توسعه پتروشیمی سرمایه گذاری شود.ایسنا

نظر

• بورس دوست
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 905

درود صبح بخیر ، شمواد به حمایت 400 تومانی خود رسیده ، به نظر حقوقی نیز نمیخواهد این حمایت شکسته شود ، و حداقل کاری که میکند عدم عرضه در منفی است ، دوستانی نوسانگیر با این سهم بازی شان گرفته دوست دارند که هر چه کمتر تصاحبش کنند دو روز دیگر نوسان نوسانش را گرفته خارج شوند ، ما راه ایشان را قبول نداریم و سعی مان سهامداری سهم و اتمام بازی هایش و رسیدن به جایگاه واقی اش بوده که بارها تحلیل و نظر ارائه شده است ، اما دوستانی که خریدارند سعی کنند سهم را در قیمت هر چه کمترش تصاحب کنند چرا که قیمت خرید کمتر برابر با پرداخت کمتر وسود بیشتر است البته اگر امروز این روش جواب دهد چون امکان رنج کشیدن سهم به سمت مثبت و حتی صف خرید وجود دارد
                              به امید خدا
                              بورس دوست

نظر

• بورس دوست
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 905

درود صبح بخیر ، شمواد به حمایت 400 تومانی خود رسیده ، به نظر حقوقی نیز نمیخواهد این حمایت شکسته شود ، و حداقل کاری که میکند عدم عرضه در منفی است ، دوستانی نوسانگیر با این سهم بازی شان گرفته دوست دارند که هر چه کمتر تصاحبش کنند دو روز دیگر نوسان نوسانش را گرفته خارج شوند ، ما راه ایشان را قبول نداریم و سعی مان سهامداری سهم و اتمام بازی هایش و رسیدن به جایگاه واقی اش بوده که بارها تحلیل و نظر ارائه شده است ، اما دوستانی که خریدارند سعی کنند سهم را در قیمت هر چه کمترش تصاحب کنند چرا که قیمت خرید کمتر برابر با پرداخت کمتر وسود بیشتر است البته اگر امروز این روش جواب دهد چون امکان رنج کشیدن سهم به سمت مثبت و حتی صف خرید وجود دارد
                                به امید خدا
                                بورس دوست

به امید خدا
                                بورس دوست
                                ----------------------------
                                شد........................صف خرید
                                خدا را شکر و دست حقوقی محترم هم درد نکند ، خدا قوت
                                امیدواریم سهم با همکاری اش به جایگاهش برسد و زمانش فرا رسیده باشد
                                حدود 600000 سهم معامله و 400000 سهم صف خرید
                                مبارک سهامداران و خریدارنش

نظر

در حال کار...
                                X