تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alpha041
    ستاره دار(1)
    • Aug 2013
    • 109

شمواد

شکست 327 تومان و تثبیت بر روی آن به معنای شروع یک روند صعودی دیگر است،دوستانطبق گفته قبلی با حدضرر 300 تومانی سهامداری کنید.

به نقل از اردرها

نظر

• کارآمد
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 315

خدا بیامرزه ایشون رو . انسان شریف و بزرگورای بودن واقعا ناراحت شدم

نظر

• جعفرزاده
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 5833

اینهم از صف خریدش

نظر

• بورس دوست
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 905

مطلب ۵۹۵۹۴۰
          توسط بورس دوست : ۱۳۹۲/۵/۲۱ - ۱۴:۰۵:۳۱
          به یاد دوست عزیزم فرهاد بهترین
          -----------------------------------
          کاش بودي و مي ديدي

چه خاموش است بي تو روزگار من.

کاش بودي و مي ديدي

که اينجا تک تک ساعت

چه مظلومانه مي نالد به سوگ

لحظه هاي انتظار من.

کاش بودي و مي ديدي

طبيعت پيش چشمانم چه بي رنگ است

وهر سازي بد آهنگ است...

کاش بودي و مي ديدي

که من از تو سخن با پنجره، با آب، با آيينه، با ديوار مي گويم.

کاش بودي و مي ديدي

که بي تو،

نگاه مردمان همچون نگاه يک عروسک خشک و بي حال است.

کاش بودي و مي ديدي

بي تو،مهر ورزيدن،دلدادگي چون ميوه کال است.

کاش بودي و ميديدي.

نظر

• بورس دوست
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 905

نقل قول نوشته شده توسط کرماشان مشاهده گفتگو
            دوستان همت کنيم اين تعداد نوسان گير را از شمواد بيرون کنيم. کافيست هر کدوم از ما در حد توان خود از شمواد حمايت کنيم. پس بگيد يا علي

----------------------
            سلام بر دوست عزیزم کرمانشان

ورودت را به این تایپیک و سایت خیر مقدم عرض میکنم

دوست خوبم ؛ عرض کردم امروز نوسانگیران قانع از سهم که هر کدامشان تعدادی

محدودی داشتند خارج میشوند و شدند و در طرف مقابل خریدار گروهی است و البته

فروشنده حقوقی نیز نداریم ؛ اینها همه فاکتور مثبت سهم است مضاف بر گزارش مالی

سال مالی جدید که باید ببنیم چگونه است که به دید بنده باید مثبت بوده و برای تعدیل

نهایتا تا 15 شهریور ببندد ؛

اینکه سهم مظلوم واقع شده کاملا مشخص است اما نیاز نیست که بسیج شویم برای

حمایت سهم ارزنده است و این هم جزیی از بازی بورس است ؛ به امید خدا و با توجه

به قابلیتهای پنهان و آشکار سهم باز هم روزهایی را میبینیم که برای حجم مبنا به هم تعارف کنیم

و البته آن روز همین نوسانگیران در صف خریدند

لطفا از تحلیهای بنیادی خودت که میدانم کارشناس حسابداری مجربی هستید دوستان این

تایپیک را محروم نفرمائید

سلامت و سودمند باشید
            بورس دوست

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• بورس دوست
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 905

نقل قول نوشته شده توسط ar_haadi مشاهده گفتگو
              سلام و شب همه عزیزان بخیر؛
              شروع رشد سهم رو تبریک عرض میکنم و امیدوارم این روند تداوم داشته باشه؛

فوت شهادت گونه دوست آقای بورس دوست رو هم خدمت ایشون و خونواده شون تسلیت عرض میکنم.
              خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود باشی و ما رستگار

دوستان عزیز، آقای بورس دوست، رونیز و ... که بررسی بنیادی روی سهم داشتین و پیامهای خوبی هم گذاشتین، بد نیست حالا که سهم مثبته و مراجعه به تاپیک ممکنه بیشتر باشه، اگر صلاح دونستین، اونا رو مجدداً بالا بیارین.
              خیلی متشکرم
              سلام بر جناب دکتر هادی عزیز

دوست خوبم ضمن تشکر از محبت شما

1- اگر بخواهیم در مورد ارزندگی سهم در این قمیتها بحث منطقی و تحلیل داشته باشیم مطلب بسیار است مخصوصا در این زمان که هر روز به گزارش سال مالی آتی
              که بر طبق تحلیهای اینجانب تعدیل خواهیم داشت نزدیکتر میشویم و حجم معاملات بالا در مقایسه به حجم مبنای 114000 تایی شمواد شرکتی که 100% تامین موادش داخلی است ، ضریب ریسکس کم ؛ نقدشوندگی اش بالا ؛ سود عملیاتی 141 تومانی
              که بدهی هایش را هر روز کمتر میکند ولی طلبهایش را نگرفته و با اینکه تعطیلات اورهال داشته میگوید در سه ماهه آخر سال فقط -24 تومان میسازد (82% 300 ریال)
              که در بدبینانه ترین حالت و محتاطانه ترین تحلیل حداقل 100% در گزارش مالی سال جدید که حداکثر وقانونا باید تا آخر شهریور روی کدال باشد ( که بنده خبر دارم هفته دیگر به سازمان ارسال میشود و با احتیاط عرض میکنم برای 15 شهریور ماه مانند سال قبل برای این گزارش تعدیلی به احتمال زیاد بسته خواهد شد
              2- دکتر جان پی نوشت مطالب شما فرمایش گهر باری است
              که حتما رعایتش مفید فایده است
              میرالمؤمنین علی(ع):
              سخن چون داروست، اندک آن مفید و زیاد آن کشنده است!
              باز هم بفرموده گفتنی ها را نوشتم و اگر مطلبی باقی ماند شما اضافه کنید
              ضمن اینکه هر سهامدار و اهل بورسی خودش باید بهترین تصمیم گیرنده و عمل کننده باشد ؛ متاسفانه دوستان نوسانگیری میکنند و فکر میکنند زرنگی کردند ، در زمانی که سهم را کسب میکنند مطلب میزنند و با درصدی فروش کرده قانع میشوند
              3- بعضی از سهام اول بالا میروند بعد خودشان را اثبات میکنند ، بسیار سهامی هستند که زیانده بوده و یا پی بی ای بالا و خارج از عرف دارند ؛ عده ای حرفه ای با سرمایه ای که بصورت گروهی سهام را شارژ کرده و تا جایی که دلشان بخواهند بالا میبرند و سهم میلیونی اش نیز با قیمت ذاتی سهم نمیخواهند اما میتوانند و انجام میدهند و این دوستان نوسانگیر نیز بظاهر از فاقله نمیخواهند عقب باشند پیروی ایشان میشود و در چند مرحله نیز موفق میشوند اما آخر کار این سهام با ارزش بیش از واقعی اش نصیب کی شود خدا میداند ؛ اما شمواد جز سهامی است که باید ابتدا برادری ش را ثابت کند بعد ادعای وراثت کند به چندین دلیلی که یکی اش بسته بودن سهم در یکماهه رشد اساسی بازار و اجازه عدم رشد قیمت سهم بخاطر انجام معامله حقوقی در چندین روز قبل و عدم حمایت حقوقی بخاطر جمع کردن سهم در این قیمتها توسط خریداران گروهی هر چند مدتی است که فروشنده نیست ؛ همه و همه سهامدار کم حوصله و کم آشنا با سهم فعلا نسازد و خارج شود تا دوباره ورود کند حال باید دید فرصتش در این قیمتها فراهم خواهد شد یا نه
              اما من خریداران را مجرب تر از فروشندگان امروز دیدم که طوری اوردهای خرید و فروش را مهندسی و چیدمان کردند که فروشندگان دو دستی سهم را تقدیمشان کنند
              به نظرم فردا نیز اوایل بازار چنین باشد ؛ بهر حال معتقدم که ارزش این سهم به فردا نیست و به فرداها است ؛ حق و قیمت سهم با دلیل و تحلیل بالای 700 تومان است که بالای 1000 تومان تا آخر سال با تحلیل خارج از دسترسی نیست اگر صبر و حوصله اش فراهم باشد که البته بورس دوست ثابت کرده که به لطف خدا حوصله اش بیشتر از این حرفهاست و یک سهم و یکسهم را در این قیمتها فروشنده نیست که
              صبر و ظفر هردو یاران قدیمند
              یاد زمان فباهنر 110 تومانی افتادم که در تماس تلفن تان عرض کردم تا تیر ماه بالا 300 تومان است که به لطف خدا با احتساب پرداخت سود چنین شد اما آنزمان جای تعجب داشت
              مطلب زیادی شد ببخشید مابقی بقایت
              بورس دوست

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• بورس دوست
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 905

سلام
                ---------
                ببخشید کمی دیر شده اما همین نیم ساعت باقی مثمر ثمر باشد

با دوستان مشهدی قرار ملاقاتی داریم که

در ساعت 6/30 بعداظهر امروز

پارک ملت درب ورودی سمت سجاد

نیم ساعتی هم قبل بخاطر دیرکرد اطلاع رسانی همانجا میمانیم

بعد به سمت داخل پارک خواهیم رفت

دوستانیکه تمایل وموقعیت دارند تشریف بیاورند
                ضمنا بحث جالب با دوستان ردکال در مورد ارزش دفتری سهم و حقوق صاحبان سهام داشتیم که در فرصت مقتضی خدمتتان ارائه میکنم اللحساب 2670 ریال حدوده قیمت هر سهم بابت حقوق صاحبان سهام محاسبه میگردد و این در مقایسه با خیلی از سهام همگروه و بورسی عالی محسوب میگردد
                سلامت وسودمند باشید
                بورس دوست

نظر

• بورس دوست
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 905

با درودی دوباره

شمواد
                  ------
                  حقیقتش دوست دارم ، بیشتر تماشاگر باشم ، نقل قول گهرباری را که دکتر هادی عزیزمان درج کرده است را رعایت کنم ، اما به احترام دوستانی که محبت داشند چند کلام
                  الف- به دید بنده که حدود یک سال و نیم است با شمواد سهم در روند صعودی قرار دارد به دلایل ذیل
                  1 _ معاملات حقوقی ها که میخواستند سهم را به قیمت دلخواه بین خودشان معامله کنند به سر انجام رسیده است

2 - طرقین حقوقی که معامله گر بودند این روزها نه تنها فروشنده نبودند و نیستند بلکه خریدارند
                  3- فروشنده حقوقی امروز زیر 01% است که تعداد سهامشان از خیلی حقیقی ها کمتر بوده و اگر فروش کند بسلامتی بروند محبتی است که به سهامداران این سهم در روند داشته اند
                  4- سهم به مقاومت 374 تومانی اش که اولین مقاومت غیر مهم سهم است رسیده برای گذر این قیمت نیاز به چند روزی زمان است که در حال طی شدن میباشد و اکثر دوستان تکنیکال کار متفق القولند که بعد از این مقاومت به محدوده قیمتهای بهتر میرسیم
                  5- در بازاری که خیلی از سهام منفی کامل معامله میشوند رشد و حمایت سهم قابل توجه است
                  6- حجم معاملات این روزها نسبت به حجم مبنا نشان از اینست که در سهم میتواند خبری باشد که خریداران به استقبال فروشندگان میروند و معیار نقد شوندگی سهم روشن است و نیازی به عرض بنده نیست
                  7- به گزارش پیش بینی سال مالی آتی هر لحظه نزدیکتر میشویم ؛ بنا به تحلیلهای گذشته که عرض شده است و تکرارش لزوم ندارد ؛ به احتمال زیاد سهم در شهریور ماه جهت تعدیل (به نظر بنده تعدیل بالای 100%) بسته بشود و این را خریداران بهتر میدانند
                  8 - از دید اندیکاتورهای مختلف تکنیکال مخصوصا مکدی به نقل از این دوستان سهم در روند صعودی قرار دارد
                  9- آخر هفته و آخر برج است و از طبیعت معاملات اینروزهاست که رشدسهم در جا بزندالبته حرفه ای اینروزها سهام خوب را کسب میکنند
                  10 - من بنیاد سهم شمواد را از شپلی بهتر میدانم وقبلا عرض کرده ام اما کسانیکه
                  معاملات این دوسهم را بیشتر از حد مرتبط میدانند بعرضشان برسانم که به احتمال زیاد شپلی فردا مثبت و یا صف خرید خواهد بود بدلیلی اینکه حجم 1- حجم معاملات بالا
                  2- قیمت آخرین معامله بیشتر از قیمت پایانی است 3- حقوقی هر چه عرضه کرد به استقبالش رفتند ، به امید روزی هستم که راه شمواد را جدا از شپلی تشخیص دهیم
                  که شپلی شمواد ارزشمند را دارد نه برعکس
                  ب- رفتار بعضی از دوستان

برخی از عزیزان نوسانگیرند و هر هفته که چه عرض کنم روزانه باید سودشان را کسب و محاسبه کنند ، اما وقتی میفروشند بفکر خریدند و وقتی که میخرند به فکر کسب سود و فروش حرفی وگله ای نیست و کارشان درست اما چند کلام
                  1- بنده و امثالهم به هیچ وجه توصیه به خرید نمیکنیم و فقط وفقط دیدگاه و نظر و تحلیل و عملکرد خودمان را عرض کرده و منتقل میکنیم و چون تحلیل بر احتمالاتی است که بر اساس قرائن موجود برآورد میگردد و میتواند اشتباه نیز داشته باشد توصیه ای در کار نداریم و فقط داشته ها و تفکراتمان را به اشتراک میگذاریم و بس اما در مقابل عزیز است که تاکید به تحلیل خود داشته و توصیه به دوستان دیگر دارد که به حرف ایشان عمل شود ، بنده به دیدگاه ایشان احترام میگذارم اگر گفتمانمان مودبانه و محترمانه باشد
                  2- دوست خوبم شما زمانیکه سهم را دارید جمله ای مینوشتید که به این مضمون که همچنان صبور و امیدوار ، یعین صبر شما برای یکهفته است و بس و پس بورس دوست که از اردیبهشت سال قبل با این سهم بوده و فقط یکبار فروش و خرید کرده است صبور و امیدوار نباید تلقی گردد
                  3- دوست خوبم صبوری کردن کار سختی است ، کسی که چنین کند میتواند بر احساسات خود در اکثر مواقع کنترل داشته باشد ؛ دورنمای کارش را مشخص کرده و هر لحظه طریقی نمیرود ، تاکید و توصیه به دیگران نمیکند ، اگر سرمایه ای داشت قدرش را میداند ، تعریف و تمجید نمیکند و اگر فروخت نه تنها سهمی که بهش داشته را تخریب نکرده بلکه برای خریدارنش آرزوی خیر و برکت دارد و دست خیر میدهد
                  4- خاطرم است که سال قبل فکر کنم همین موقع ها ( میتوان به تایپیک فباهنر رجوع کنیم ) عزیز بود که کارش نوسانگیری بود و محترمانه مطلب میزد و به من انتقاد داشت که ایشان از بنده بهتر کار میکند و سهم را 110 تومان خریده و 115 تومان فروخته و سهم هنوز 110 تومان است و من دارمش و زمانی بود که در همین تایپیک یا تاپیک فباهنر به تنهایی مطلب میزدم و گاها صفحه پر میشد فقط از مطالب بنده ، دوستی در تاپیک فباهنر فرمود که چقدر شما حوصله دارید که اینقدر از فباهنر مینویسید ، یا همیجا میگفتند دارید با خودتان صحبت میکنید ، بهرحال اون دوست نوسانگیرم نتوانست از من نوعی بیشتر سود کسب کند تا اینجا و میدانم اما دو مطلب است
                  یکی اینکه گفتمان این دوستمان محترمانه بودو به کسی توصیه ای به فروش نداشت
                  و اگر سهمی را میفروخت عنوان میکرد فروختم و زمان خرید نیز همچنین و دست مریزاد بهش میگفتم اما بحث فنی داشتیم که هر کداممان طریقمان بهتر است
                  دوم اینکه امثال بنده نیز که نمیخواهیم تا آخر عمر با سهم بمانیم حتما روزی فروشنده هستم و تارگتهای قیمتی و زمانی خود را مشخص کرده ایم و به اعتقادمان سهم ارزشش خیلی بیشتر از اینهاست و زمانش خیلی زود است اما توصیه و تاکید به دیگران نداریم و تعریفی درکار نیست که هر کسی باید راه خودرا برود چون معیارها با هم متفاوت است اما زمانیکه فروشنده شدیم حتما برای خریدار آرزوی خیر کرده و دستمان را بطرفش دراز میکنیم ، سعی مان در تخریب سهم نخواهد بود چنانچه فباهنر را در صف خرید فروختیم برای خریدارش نیز برکت داشت و قصد درگیری با صاحبان جدید سهم و دوستان عزیز این تایپیک نخواهیم داشت (فعل جمع بخاطر دوستانی است که با من هم عقیده اند ) البته که این تفکر را دوستان قدیم این تایپیک بسیار داشته و در عمل ثابت کرده اند ، جایشان خالیست و همیشه یادشانم و عرض ادب به ایشان

ببخشید مطلب بیش از اندازه طولانی شد هر چند مابقی کم نیست اما بوقتش بیشتر تقدیم میگردد

سلامت و سودمند باشید
                  بورس دوست

نظر

• بورس دوست
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 905

عکسی با دوستان بورسی در مشهد
                    تنها سایت آپلود عکس و فایل و آهنگ و فیلم رایگان و دائمی با لینک مستقیم و حجم بالا و بدون نیاز به ثبت نام و با ماندگاری مادام العمر آپلود سنتر عکس و فایل

تنها سایت آپلود عکس و فایل و آهنگ و فیلم رایگان و دائمی با لینک مستقیم و حجم بالا و بدون نیاز به ثبت نام و با ماندگاری مادام العمر آپلود سنتر عکس و فایل

نظر

• rajabnejad
                      عضو فعال
                      • Jan 2012
                      • 4331

شنیده شده بدنبال افزایش قیمت محصولات و جهش سودآوری شرکتهای تابعه شپلی از جمله شمواد، این شرکت ضمن خروج از زیان توانایی کسب 400 ریال سود خالص به ازای هر سهم را دارد این اخبار هنوز از سوی منابع رسمی و مدیران شرکت مورد تایید قرار نگرفته است
                      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• bashash
                        كاربر فعال
                        • Sep 2012
                        • 580

جناب بورس دوست عزيز باعرض ادب واحترام
                        زحمت كشيد نتيجه اجلاس مشهد رو با تصوير گذاشتيد اما من نفهميدم كداميك از تصاوير مربوط به دوست عزيزمان (بورس دوست )است
                        ضمنا تارگت شمواد رو تا كجا مبينيد سپاسگذار و اردتمند
                        .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• بورس دوست
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 905

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                          جناب بورس دوست عزيز باعرض ادب واحترام
                          زحمت كشيد نتيجه اجلاس مشهد رو با تصوير گذاشتيد اما من نفهميدم كداميك از تصاوير مربوط به دوست عزيزمان (بورس دوست )است
                          ضمنا تارگت شمواد رو تا كجا مبينيد سپاسگذار و اردتمند
                          سلام بر دوست گرامی ام بشاش عزیز

در دو عکسی که شبیه هم هستند بورس دوست با لباس روشن نفر چهارم از سمت چپ است و در عکس دیگر شلوار روشن و پیراهن شچهار خانه به اتفاق دوستان ردکال و تالار بورس هستم و ضمن اینکه اهداف شمواد قبلا عرض شده است که تا دیماه بالای 700 بدبینانه و 1000 منصفانه است و گزارش سال مالی آتی سهم به سازمان از طرف شرکت ارسال شده به احتمال زیاد جهت تعدیل بالای صد درصد (بالای 60 تومان ) تا نیمه شهریور ببندد ؛ البته تارگت قیمتی سهم از دیدگاه خودم را در صفحات قبل این تایپیک قبلا عرض شده است
                          سلامت و سودمند باشید
                          بورس دوست

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

اولین پیش بینی 93 هم 49 تومن ارسال شده
                            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• rajabnejad
                              عضو فعال
                              • Jan 2012
                              • 4331

شمواد که سال مالی منتهی به 31 شهریور دارد در اولین پیش بینی از سود سال مالی 93 مبلغ 419 ریال به ازای هر سهم محقق کرده است که نسبت به سود 302 ریالی سال 92 رشد 39 درصدی را نشان میدهد.

فروش شرکت نسبت به سال 92 افت 3 درصدی و بهای تمام شده نیز افزایش 3 درصدی را نشان میدهد. کاهش 3% مبلغ فروش نسبت به سال قبل از بابت کاهش نرخ فروش محصول مي باشد. افزايش 3%مبلغ بهاي تمام شده بابت افزايش ميانگين نرخ مواد اوليه مي باشد.این تغییرات باعث شده سود ناویژه شرکت افت 29 درصدی داشته باشد و حاشیه سود ناخالص از 18 درصد به 13 درصد برسد.

شرکت در خصوص دليل کاهش درصد حاشيه سود ناخالص به فروش عنوان نموده است که قيمت فروش DMT مذاب عبارت از قيمت تمام شده محصول به اضافه 14%سود در سال مالي قبل بوده است، ليکن طي سال گذشته به يکباره با توجه به افزايش نرخ ارز باعث افزايش قابل توجهي در قيمت مواد پتروشيمي (بيش از دوبرابر) و قيمت تمام شده محصول و بالطبع آن در سود پيش بيني گرديد. اين موضوع مورد اعتراض خريدار واقع و قرار شد با توجه به پايان قرارداد فروش نسبت به متعادل نمودن قيمت فروش با سود متعارف اقدام گردد.

اما علت تعدیل شرکت کاهش هزینه های مالی و عدم پيش بيني زيان تسعير ارز وام بانک توسعه صادرات مي باشد. زیان تسعیر ارز شرکت در سال 92 مبلغ 3.8 میلیارد تومان بوده که برای سال 93 این زیان به سود جزئی تبدیل شده است
                              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• بورس دوست
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 905

150% افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی به گزارش رجوع شود

نظر

در حال کار...
                                X