از شبندر بیشتر حجم زد نوش جون خریدارهای حرفه ای
تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )
Collapse
X
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postتوی این بازار حجم خوبی زد. با توجه به اینکه عن قریب مجوز افزایش سرمایش صادر بشه قیمتش جذابه
یه پله کوچیک فعلا برداشتیم. بهترین منطقه برای ورود 290در اصل توسط najafi.nikan پست شده است View Postسقف 3قلو تو rsi تو هفتگی
شکست خط روند صعودی تو روزانه/تو روزانه به سقف کانال نرسیده واگرایی منفی زد برگشت.
صعودش سخت نی؟ینی برمیگرده؟
البته اگه شما و اقای رضایی بگید که حله;)در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Postاز شبندر بیشتر حجم زد نوش جون خریدارهای حرفه ای
جناب مصری پور که حرفه ای هستن من که خودم از قبل داریم وخواهیم داشت و امروز هم کمی شیطنت کردیم و خریدیم
و از معاملات خوشم میاد و جالب بود
و دوست عزیزی که اون حرکتو داری میری تبریک میگم بهت خوب خرید کردی هم نزاشتی صف فروش جمع شه هم خریدهای خودت را انجام دادی ولی انگار بیشتر از این میخواستی که نشد
ولی سهمی با این شرایط 320 مفته ... ارزش دفتری 285.... و ارزش فاندی 800....... خودتون دیگه ببینید چی میشه......
اگه افزایش سرمایه هم بیاد دیگه چی میشه:)))))))))):.thumbsupsmileyanim
نظر
-
انتظار داشتم بیشتر از این فروشنده داشته باشه.
یکی زحمت رنج مثبتو بکشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postانتظار داشتم بیشتر از این فروشنده داشته باشه.
یکی زحمت رنج مثبتو بکشه
فروشنده نداره ولی برای تغییر از اصلاحی به صعودی تنها نبود فروشنده کفایت نمیکنه خریدار لازمه ،که من امروز تو شمواد خریدار قوی ندیدم، ادامه این وضعیت و نیومدن خریدار ممکنه فروشنده ها رو واکنش به فروش کنه علی الخصوص اینکه تو نقطه حساسیه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postدرود بر مصطفی عزیز
فروشنده نداره ولی برای تغییر از اصلاحی به صعودی تنها نبود فروشنده کفایت نمیکنه خریدار لازمه ،که من امروز تو شمواد خریدار قوی ندیدم، ادامه این وضعیت و نیومدن خریدار ممکنه فروشنده ها رو واکنش به فروش کنه علی الخصوص اینکه تو نقطه حساسیه.
سجاد جان خریدار بخاطر قیمت پایانی بالا نمیاد
اگر پایانی بالا بیاد حتما خریدار هم با قدرت حضور پیدا میکنه
فعلا صبر میکنم بازار تلاششو بکنهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postدرود بر سجاد عزیز
سجاد جان خریدار بخاطر قیمت پایانی بالا نمیاد
اگر پایانی بالا بیاد حتما خریدار هم با قدرت حضور پیدا میکنه
فعلا صبر میکنم بازار تلاششو بکنه"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
بسلامتی هم پایانی مثبت شد و هم صف خرید.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
عرضه زیر مجموعه های شپلی بخاطر بدهی به کارگزاری!:-&
و البته پر کردن جیبهای کد شخصی...وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postدرود بر مصطفی عزیز
وضعیت شمواد ر از منظر تکنیکال چطور میبینی؟
اندیکاتورها در تایم هفتگی زیاد جالب نیستن.نه؟
بنظرت برای عبور از 400قدرت کافی ر داره سهم؟
نظر
-
در اصل توسط najafi.nikan پست شده است View Postدرود سجاد جان
وضعیت شمواد ر از منظر تکنیکال چطور میبینی؟
اندیکاتورها در تایم هفتگی زیاد جالب نیستن.نه؟
بنظرت برای عبور از 400قدرت کافی ر داره سهم؟
ولله زیاد از وضعیت اندیکاتورهای سهم خوشم نمیاد،چندان امیدوار به صعود نیستم .بیشتر احساس میکنم میتونه ادامه اصلاح داشته باشه تا برگشت به روند صعودی.
صعود هم بخواد بکنه میتونه یه موج خیلی کوچیک دو سه تا شمعی بکنه غیر اون بعید میدونم بالایی داشته باشه ،فعلا من نظرم اصلاحه
اون مطلب صبحی رو هم بهمون خاطر زدم البته بعدش صف خرید شد و صف هم عرضه شد.
انشالله که هرچی باشه برای سهامدارانش خوب باشه"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postدرود
ولله زیاد از وضعیت اندیکاتورهای سهم خوشم نمیاد،چندان امیدوار به صعود نیستم .بیشتر احساس میکنم میتونه ادامه اصلاح داشته باشه تا برگشت به روند صعودی.
صعود هم بخواد بکنه میتونه یه موج خیلی کوچیک دو سه تا شمعی بکنه غیر اون بعید میدونم بالایی داشته باشه ،فعلا من نظرم اصلاحه
اون مطلب صبحی رو هم بهمون خاطر زدم البته بعدش صف خرید شد و صف هم عرضه شد.
انشالله که هرچی باشه برای سهامدارانش خوب باشه
با احترام به شما فکر کنم اسم شریف سجاد باشد اگر اشتباه نکرده باشم انشا ال... شاد باشید و پاینده
سهم دچار واگرایی ++ شد باز و این واگرایی بسیار زیبا عمل کرده چون همزمان شد با برخورد به خط روند و حمایت 320 سهم
و اما بریم سر دید تایم هفتگی ابتدا بگم تایم فریم هفتگی رو سه شنبه به بعد برید بررسی کنید کندلش هنوز کامل نشده و دیدتون اگه عقب بره متوجه میشید چرا روی 400 سهم ریخت
ولی من فقط روزانه کار میکنم و به دید روزانه نمیخوام تارگت بالابدم هرچند به 800-1000 این سهم اعتقاد دارم ولی این موج رو حوالی 500 برای خودم حداقل در نظر دارم
و بررسی کوچیکی در نوع معاملات طبق گفته خودتان نشون میده سهم خشک شده و فروشنده ندارد پس بازی به زودی عوض میشود
عرضه های اخر وقت هم برای بالا اوردن قیمت پایانی بوده است فردا بازی عوض میشه و نگران اینم کی میخواد حجم بده من از فردا دیگه نیستم/:.grlim:./
و اینکه شمواد 280 هم شود به اندازه توان باز میخرم /:.yead.:/
نظر
-
دوستان این عرضه های آخر وقت رو جدی نگیرید. بیشتر یه عدم هماهنگی بود بین کارگزار و پلی اکریل.
چیزیکه من توی چارتم میبینم:
1-واکنش عالی به کف کانال
2-واگرایی مخفی مثبت در Rsi
3-واکنش مکدی به خط صفر.
سقف کانال 410 رو نشون میده که در این بین مقاومتهایی هم در محدوده 350 وجود داره.
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر