تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورس دوست
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 905

در اصل توسط بورس دوست پست شده است View Post
    دوستان به نظر لینک اشتباهی ارسال و درج شده بود هر چند که امروز بر خلاف بازار سهم منفی بود

نظر

• اسماعیل
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 392

سلام جناب بورس دوست واقعا امروز حق شمواد این نبود.ممکنه در مورد معاملات امروز کمی توضیح بدهید ممنون.

نظر

• بورس دوست
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 905

اسماعیل جان سلام در جواب دوستی در تالار بورس مطلبی زدم که بی ارتباط نیست با اجازه ات به اینجا منتقل میکنم
        موفق باشی

نقل قول نوشته شده توسط اسی66 مشاهده گفتگو
        دوستان برای مجمع فوق العاده سهم میبنده ؟روز 7/21؟
        اسی جان سلام

جهت اطلاع شما و مابقی دوستان عرض کنم که دیروز (چهارشنبه ) باشرکت و جناب ودادی تماس گرفتم و در مورد اطلاعیه http://www.codal.ir/Reports/Assembly...d%3dتغییر سال مالی و چگونگی و علت انجام آن سئوال کردم
        ایشان گفتند
        _ نظر حسابرس بوده که سال مالی شپلی و زیر مجموعه هایش در یک زمان بوده(شرکت اصلی وشرکتهای فرعی) و انجام شود و طریق آن بدین صورت است که سال مالی شهریور 91 تا شهریور 92 مانند ، یکسال مالی مانند سابق محاسبه و مجمع اش برگزار میشود و پیش بینی گزارش 3 ماهه ای از شهریور تا آذر نیز آمده و جهت برآوردسود و مقایسه صحیح آن لازم است که ضرب 4 محاسبه گردد
        و همچنین پیش بینی سال مالی جدید آذر 92 تا آذر 93 که منبعد از آن تاریخ شروع مالی خواهد بود ارسال میگردد ، در مورد بسته شدن سهم فکر نمیکنم چون تعییراتی در سود شرکت ارسال هنوز روی کدال نیامده سهم بسته شود (مگر اینکه گزارش تعدیل شرکت ویا زمان افزایش سرمایه برسد)
        و در مورد افزایش سرمایه گفتند که گزارش به سازمان ارسال شده و حسابرس تائیدکرده اند و در سازمان در حال بررسی بوده که هر موقع صلاح بدانند اعلام میکنند و باعث بالا رفتن حقوق صاحبان سهام است
        ودر مورد تغییرات تولیدی شرکت و تبدیل dotpسئوال کردم که گفتند در مرحله آزمایش است اما تولید dotpبرای شرکت سوددهی بهتری و بیشتر از پیش برای شرکت داشته و هر موقع به انبوه برسد که چه بهتر
        در مورد بازی این حقوقی زیر 01% چموش گفتم مسلما است که جهت کسب سهم بیشتر حقیقی های خودی این کار را میکندو هر روز متوسط 10 برابر حجم مبنا معامله شدن چه در بازار منفی وچه مثبت یعنی اینکه در سهم خبری هست و اینکه این حقوقی از خیلی از حقیقی های امثالهم کمتر که چه عرض کن یک چهارم نیز ایشان نیز ندارد یعنی چه اینکارها
        ريال کسی که فروشنده واقعی هست سعی میکند سرمایه اش را به قیمت بالاتری بفروشد نه اینکه به پائین بدهد و ایشان نیز چون تعداد کمی دارند ، سهم مدیریتی محسوب نمیشود که سیاستی کنترل قیمت واقعی در کار باشدبه شپلی حقوقی اعظم بفرمائید که به حساب این حقوقی چموش برسد و نگذارد هر طریقی که میخواهد را بازی کند یا شماره تریدر ویا مسئولش را به بنده بدهید تا شخصا با ایشان در ارتباط بوده و کار را به سرانجام برسانیم ، یعنی جایگاه شمواد با سود عملیاتی که 850 ریال و خودتان و من اهل فن اش میدانند کم در نظر گرفته این از خیلی از شرکتهای مشابه که (اسم شرکتها را عنوان کردم) که سود عملیاتی نداشته ویا سودشان از محل فروش زمین یا ساختمان زیر مجموعه هایشان بوده کمتر است ، عرض کردم اگر بیجهت و بیش از اندازه کنترل قیمت نمیکردند ، به عنوان یک سهامدار کوچک و حقیقی شموادعرض کنم سهم را به بالای 1000 تومان میرساندیم تا همین الآن و یا میرسانیم و چون ارزش واقعی این سهم است و قصد خدای نکرده سفته بازی یا رشد بیدلیل را ندارم ، شمواد مظلوم واقع شده و تمام این موارد به جهت بازی ظالمانه حقوقی است
        با ایشان صحبت کنید بگوئید اجازه بدهند تا ببینیم که میتوانیم یا نمیتوانیم
        که سهم را به جایگاه واقعی اش برسانیم و البته طلب از شرکتهای شپلی و عظیم و وصول آنها و سرمایه گذاری در همین تولید dotpکه فعلا مصرف داخلی دارد سود شرکت را به جایی میرسد که این اهداف رویا نباشد
        که ایشان گفتند مطالب شما را منتقل میکنیم و از من دعوت نمودند که در مجمع 21 مهرماه شرکت کنم ،
        سلامت و سودمند باشید
        بورس دوست

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• بورس دوست
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 905

نقل قول نوشته شده توسط ar_haadi مشاهده گفتگو
          سلام به همه عزیزان؛
          بورس دوست عزیز، متشکرم. از فرصت بدست اومده استفاده کنم:

از امام صادق(ع) نقل شده است(قریب به مضمون):
          "هرکس طی یک سال، بر تلاوت روزانه سوره نبأ مداومت داشته باشد، امید[ قطعی! ] است که تا پایان آن سال، به زیارت خانه خدا مشرف شود[ حج تمتع ]"

آرزو میکنم دوستان توفیق تلاوت این سوره و مداومت بر آن را پیدا کنند تا انشاءالله با سودهای شمواد، کاروانی تشکیل داده و به ریاست آقای بورس دوست، عازم حج شویم.

امروز هم ناخنکی محکمتر به سهم زدم! مثل اینکه ترسید اونور مقاومت بمونه!
          بابا شمواد نترس رفیقای بی عرضه تر و ناتوان تر از تو تند و تند از مقاومتهای محکمشون میپرن اونور، هیچی هم نمیشه، ببین چه حجم معاملات خوبی بود! از دیروز هم بهتر و قشنگتر بود....
          زودباش دیگه تنبل
          دکتر جان سلام و ارادت
          حقیقتش ، امروز بر خلاف همیشه که نائب الزیاره همه دوستانم توی همه سایتهای و تاییپکها بودم یادم اومد که شاید و اصلا تا به حال از امام رضا در مورد موارد مادی مخصوصا شمواد طلبی و درخواستی نداشتم
          عرض کردم یا امام هشتم یا غریب القربا یا معین الضعا یا ضامن آهو یا شمس الشموس
          خودت شاهدی که چندین چند سال است که جهت عرض ارادت به بارگاهت میآیم ؛ مخصوصا این 11 ساله و 87 که مادر و پدر مرحومم به دیار باقی رفتن و در جوارتان خاکند و آرام گرفتند هر پنج شنبه مهری به دفترت میزنم اما هر پنجشنبه سفارش دوستانم را که ملتمس دعایشان هستم به شما میرسانم اما امروز و هیچ موقع تا کنون نخواستم و نتوانستم که درخواست مادی ام را اینجا بیان کنم و شما را واسطه قرار دهم عظمت شما باعث میشد که به اصول اخلاقی که نائب الزیاره دوستانم بوده را رعایت کن
          اما اینبار جسارتم بخاطر مظلومیت سهامداری شرکتی است که مظلوم حقوقی ای واقع شده به هر طریقی ودستاویزی سهم میخواهند از جایگاهش دورش کنند تا حوصله این صبوران را کم و سهمشان از جایگاهش دور و تصاحبش را کسب کنند
          امروز از شما بزرگوار میخواهم که بانی شوی و که از درگاهش بخواهید که کمک به این اهل مظلوم این سهم کنید و شما را قسم میدهم واسطه به درگاهش باشید که حق به حق دار برسد که شما بهترینید (آمین)
          ----------------------------

با آرزوی قبولی دعاهایتان
          بورس دوست

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• بورس دوست
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 905

نظر

• dpi
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 578

دوستان این سهم علی رغم داشتن پتانسیل های فراوان (افزایش سرمایه150 درصدی از محل سود انباشته،رشد سود آوری خیر کننده)اما به علت سهامدار عمده بی کفایت بیشتر به فرصت سوزی شبیه است.

نظر

• بورس دوست
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 905

باغبان گر پنج روزی صحبت گل بایدش بر جفای خار هجران صبر بلبل بایدش
                ای دل! اندر بند زلفش از پریشانی منال مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش
                رند عالم‌سوز را با مصلحت‌بینی چه کار؟ کار ملک است آن چه تدبیر و تأمل بایدش
                تکیه بر تقوا و دانش در طریقت کافری‌ست راهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش
                با چنین زلف و رخش بادا نظربازی حرام هر که روی یاسمین و جعد سنبل بایدش
                نازها زان نرگس مستانه‌اش باید کشید این دل شوریده تا آن جعد و کاکل بایدش
                ساقیا! در گردش ساغر تعلل تا به چند؟ دور چون با عاشقان افتد، تسلسل بایدش
                کیست حافظ تا ننوشد باده، بی آواز رود عاشق مسکین چرا چندین تجمل بایدش؟

نظر

• persis
                  عضو عادی
                  • Apr 2013
                  • 102

حقوقی این سهم حدود 500/000 هزار سهم داشت که فردا دیگر کارش تمام میشود به لطف خدا شاد باشید و موفق

ارزش شمواد دیگر مشخص شد با این نوع خرید های سهم اگر سهم ارزش ندارد روزی بالای 1 میلیون سهم معامله نمیشود صف فروش جمع نمیشود و.............

اینها نشان از کنترل سهم دارد که این کنترل نیز رو به پایان است

این جمله من یادگاری است برای همه شمواد را بخرید و 3 ماه دیگر با حداقل 50% سود خارج شود

الان داشتم اين حقوقي زير 1% رو حساب ميکردم از قرار حدود 150/000 تا 200/000 سهم ديگه داره

و امروز چيز جالب اگه گفتين در سهم چي بود متوجه شدين خبر بدين چون براي خودش حرفها دارن اين حرکت ؟؟؟

نظر

• persis
                    عضو عادی
                    • Apr 2013
                    • 102

شمواد
                    خوب نم نمک آماده یک رشد اساسی در سهم هستیم خرید در فردای سهم بسیار لذت بخش می باشد یاد شکربن 200-400 و یاد رتکو 400 را برای من زنده کرده است این سهم این روزها
                    آخرین ویرایش توسط persis؛ 2013/10/12, 21:30.

نظر

• dpi
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 578

شب همه دوستان بخیر
                      دوستان این سهم به لحاظ روشناسی بازار اصلا در جهت بازار حرکت نمی کند.از جمله ضعف های بزرگ این سهم ابهام خیلی زیادی که در سهم وجود دارد.بنابر دوستانی که این سهم روندارن به هیچ وجه وارد این سهم نشوند.دوستان الان کلی سهم شفاف تو بازار است برید سراغ اونها مثل شیراز،شپنا،فخوز و ..............

نظر

• بورس دوست
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 905

در اصل توسط dpi پست شده است View Post
                        شب همه دوستان بخیر
                        دوستان این سهم به لحاظ روشناسی بازار اصلا در جهت بازار حرکت نمی کند.از جمله ضعف های بزرگ این سهم ابهام خیلی زیادی که در سهم وجود دارد.بنابر دوستانی که این سهم روندارن به هیچ وجه وارد این سهم نشوند.دوستان الان کلی سهم شفاف تو بازار است برید سراغ اونها مثل شیراز،شپنا،فخوز و ..............
                        دوست خوبم سلام مشکل اینترنتی باعث شد که مطلبم را دوباره ارسال کنم

دوست عزیز روال معاملات هر تریدری متفاوت است نمیتوان نسخه واحدی به دیگران توصیه کرد و پیچید همین سهام که شما نام بردید صبر و حوصله به این جا رساندشان مثلا شپنا سال قبل 400 تومان بود اما الآن صف خرید چهار و نیم میلیونی در قیمت محدوده 3300 تومان دارد و هر چند شمواد هم سال قبل 100 تومان بود الآن 400 تومان ؛ اما بعضی از دوستان همین شپنا را در زمانش خریدند و حوصله کردند و بعضی الآن میخرند در صف خرید و من از هردو نمونه شان سراغ دارم ، الآن نیز شمواد با سود عملیاتی 850 ریال که دست پائین گرفتند و همین شهریور ماه گذشته(20روز پیش ) 141 تومان سود عملیاتی داشته و اعلام کرده که پوشش میدهد و سود سال آینده را 460 ریال برآورد کرده است که به اشتباه یا از روی عمد هنوز محدود 40 تومان بر روی نمادش منظور میگردد ، حقوقی فروشنده زیر یک درصدش حدود 200000 سهم کمتر برایش ماند و نمیتواند مانور منفی دهد و مطالب مثبت در تحلیلم عنوان کردم و نمیخواهم تکراری شود ، به نظرم از فردا روند منفی اش تمام شده و حمایت 400 تومانی اش قوت دارد و دوستانی در حال خرید هستند اما هیچ توصیه ای در خرید و فروش نیست ؛ شما نیز به نظر توصیه به نخریدن یا فروش نداشته باشید بهتر است شاید سهم در حال برگشت و رشد باشد و دوستانی را محروم کرده باشید و این پسندیده نیست
                        بهرحال امیدوارم موفق و سلامت باشید
                        بور س دوست

نظر

• بورس دوست
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 905

نظر

• بورس دوست
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 905

در اصل توسط بورس دوست پست شده است View Post
                            دوست خوبم سلام مشکل اینترنتی باعث شد که مطلبم را دوباره ارسال کنم

دوست عزیز روال معاملات هر تریدری متفاوت است نمیتوان نسخه واحدی به دیگران توصیه کرد و پیچید همین سهام که شما نام بردید صبر و حوصله به این جا رساندشان مثلا شپنا سال قبل 400 تومان بود اما الآن صف خرید چهار و نیم میلیونی در قیمت محدوده 3300 تومان دارد و هر چند شمواد هم سال قبل 100 تومان بود الآن 400 تومان ؛ اما بعضی از دوستان همین شپنا را در زمانش خریدند و حوصله کردند و بعضی الآن میخرند در صف خرید و من از هردو نمونه شان سراغ دارم ، الآن نیز شمواد با سود عملیاتی 850 ریال که دست پائین گرفتند و همین شهریور ماه گذشته(20روز پیش ) 141 تومان سود عملیاتی داشته و اعلام کرده که پوشش میدهد و سود سال آینده را 460 ریال برآورد کرده است که به اشتباه یا از روی عمد هنوز محدود 40 تومان بر روی نمادش منظور میگردد ، حقوقی فروشنده زیر یک درصدش حدود 200000 سهم کمتر برایش ماند و نمیتواند مانور منفی دهد و مطالب مثبت در تحلیلم عنوان کردم و نمیخواهم تکراری شود ، به نظرم از فردا روند منفی اش تمام شده و حمایت 400 تومانی اش قوت دارد و دوستانی در حال خرید هستند اما هیچ توصیه ای در خرید و فروش نیست ؛ شما نیز به نظر توصیه به نخریدن یا فروش نداشته باشید بهتر است شاید سهم در حال برگشت و رشد باشد و دوستانی را محروم کرده باشید و این پسندیده نیست
                            بهرحال امیدوارم موفق و سلامت باشید
                            بور س دوست
                            تصحیح میشود به اشتباه در نمادش سود محدوده 30 تومان منظور نموده در صورتیکه 46 تومان است

برقرار باشید

نظر

• بورس دوست
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 905

نقل قول نوشته شده توسط pourya1369 مشاهده گفتگو
                              با سلام
                              دوستان برای مشاهده تحلیل بنیادین شرکت شمواد به لینک زیر مراجعه نمایید.

خوشحال می شوم که شنونده نظرات شما باشم.
                              باتشکر
                              پوریا جان سلام

خدا بهت قوت بده و دست مریزاد

یکی از بهترین تحلیل هایی بوده که در مورد شمواد تا کنون دیدم و بررسی کردم ، کامل و نکات ریز و فنی اهم از تولیدات و مصارف شرکت و درنهایت برآورد سود دو سال آینده را نیز برآورد کرده اید
                              غیر از تشکر و درود مطلبی نیست
                              فقط از دید من نکته ای که باید در این گزارش میآمد که نیامده طلب شرکت از شپلی و عظیم است که در صورت وصول تاثیر زیادی در عملکردش داشته
                              و تسویه بدهی های شرکت که چه تاثیری در آینده میگذارد و تاثیرافزایش سرمایه 150% رایگان از محل تجدید ارزیابی که در تحلیل کامل و پر زحمت شما جایش خالی بود
                              ولی دست مریزاد دارد و از دوستان میخواهم که از کنار این تحلیل بسادگی نگذرند و قدر زحمت مفید پوریا یاسینی عزیز را بدانند

بنده به شخصه این تحلیل را شاید ده بار بخوانم و در سایتهای مرتبط بورسی و تایپیکهای خودم قرار خواهم داد

ضمنا فردا حمایت 400 تومانی سهم است و حقوقی فروشنده زیر 200000 سهم برایش مانده که تمامش میکنیم و دوستان زیادی با با سرمایه اندازه بنده در تماس بودند که قصد ورود را دارند ، به نظرم فردا اتمام روند منفی سهم در این زمان است
                              برقرار باشید
                              بورس دوست

نظر

• بورس دوست
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 905

با دوستان بورسی در مشهد ، البته زحمت عکس و ارسالش را جناب یاور عزیز کشیدندhttp://uplod.ir/r13pwokfui89/IMG_2762_1.JPG.htm

نظر

در حال کار...
                                X