تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arak_bourse
    کاربر فعال
    • Nov 2010
    • 3802

جناب بورس دوست عزيز من ديگه شمواد رو با نام شما ميشناسم. تنهاترين كسي هستيد كه به اين سهم علاقه خاصي داريد و من هم مطالبتون رو دنبال ميكنم. اميدوارم سهم به قيمت خوبي باز بشه
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• m.nouri
      عضو عادی
      • Mar 2011
      • 61

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
      جناب بورس دوست عزيز من ديگه شمواد رو با نام شما ميشناسم. تنهاترين كسي هستيد كه به اين سهم علاقه خاصي داريد و من هم مطالبتون رو دنبال ميكنم. اميدوارم سهم به قيمت خوبي باز بشه
      شش ماه است که با تخلیل آقای بورس دوست سهامدار شمواد هستیم . آرزوی موفقیت برایشان دارم

نظر

• persis
        عضو عادی
        • Apr 2013
        • 102

امروز کمی شیطنت کردم و صورت مالی رو خوندم گفتم کمی فاند یاد بگیرم شاید خوب باشه برام

آرزو بر جوانان عیب نیست......

بگذریم بریم سر اصل مطلب باز میگم تازه دارم روی فاند کار میکنم

سهم مصرف کننده متانول/ پارازایلین و دواتیل هگزانول است که قیمتها در بورس کالا و شرکتهای فروشنده هست که تونستم با کمک جناب بورس دوست به برخی برسم

در صورت مالی آخر سهم چنین چیزهایی هست

قیمت پارازایلین را 36360 ریال دیده است و اخرین قیمتی که من دیدم 34358 ریال بوده است چیزی حدود 2000 ریال اختلاف در خرید همینجا داریم......

دومی متانول خالص است که در صورت مالی 1346 ریال دیده شده و اخرین فروش در پتروشیمی شیراز 10/017 ریال بوده است(( این جا رو موندم چرا این محصول این همه قیمتش بالاست و شرکت پایین دیده ؟؟؟)) حدود 8700 ریال اختلاف !!!!

سومی دواتیل هگزانول است قیمت رو 38588 ریال دیده و در بازار نیز حوالی 34880 ریال است حدود 3700 ریال اختلاف ........

و در قسمت فروش نیز شرکت 3 محصول دی ام تی مذاب/ جامد و dotp تولید میکنه این اخریه خیلی مهمی چون تو سودش زیاد تاثیر میزاره؟؟؟

قیمت دی ام تی مذاب رو 28605 ریال دیده قیمت بازار رو پیدا نکردم؟؟؟
        قیمت دی ام تی جامد هم 31673 ریال دیده اینم پیدا نکردم؟؟؟
        و قیمت dotp 52021 ریال دیده با بررسی گذشته سهم میتونید ببینید شرکت داره روی این محصول برنامه ریزی میکنه و از تولید های پایین شروع کرده و الان چیزی حدود 605/000 کیلو تولید داره میکنه و میتونه چیزی حدود 21/650/000 کیلو تولید کنه!!!! شرکت در سالهای گذشته به ترتیب 184/000 کیلو 360/000 کیلو و در اخرین گزارش 605/000 کیلو تولید داشته ؟؟؟

و در قسمت اخر شرکت 11% صادرات داره که با نرخ 25/000 ریال دلار رو دیده ........ در سال گذشته صادرات شرکت 10% بود....

و اخر مطلب اینکه شرکت 100%مواد اولیش از داخله

از دوستان عزیز تقاضا دارم برن قیمت dotp دی ام تی مذاب و جامد رو پیدا کنن

شاد باشید

نظر

• persis
          عضو عادی
          • Apr 2013
          • 102

dotp روان کننده است و در روکش کابل مورد استفاده دارد

خریدار دی ام تی مذاب شپلی است و در صنعت نساجی از ان استفاده میشود

از سال 91 میزان تولید و صادرات دی ام تی جامد کم شده است و بجای آن به سمت تولید dotp شرکت روی آورده است

در سال 92 شرکت در یک اورهال نیز بوده است

با بررسی های انجام شده و خبرهای گرفته شده تجهیزات تولید dotp در گمرک می باشد ..........

که اگر این تجهیزات راه اندازی شود شرکت توان تولید روزی 80تن dotp را دارد

و در راستای همین تحول شرکت قصد دارد هزینه های تولید را با تغییر در استفاده مواد از DMT به PTA کم کند

در پایان با بررسی های صورت گرفته انتظار سود 800-1000 ریالی از سهم را فعلا داریم و اگر تولید DOTP به ظرفیت اسمی شرکت 21/650/000

نزدیک شود انتظار سودی معادل قیمت اکنون سهم را می توان داشت

گفته های فوق ترکیبی از اطلاعات گرفته شده از سایتها ... صورت مالی سهم .... دوست عزیز جناب نهاوندی و جناب بورس دوست .....و کمی هم بررسی خودم می باشد و امکان خطا در آن وجود دارد

موفق باشید

نظر

• بورس دوست
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 905

دکتر علی شریعتی :
            " روح های بزرگ را از دو جا می توان شناخت : یکی از نیاز بیش ترشان ویکی از دردهای بیش ترشان .

" در عجبم از مردمانی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند

و بر حسین میگریند که آزادانه زیست."

" حسین (ع) بیشتر از آب تشنه لبیکبود

افسوس که بجای افکارش زخمهای تنش را نشانمان دادند

و بزرگتریندردش را بی آبی نامیدند."

" چه هوشیارانه دگرگون کرده اند پیام حسین (ع) را و یاران بزرگ

و عزیز و جاویدش را، پیامى که خطاب به همه انسانهاست . . .

آنهایی که حسین (ع) را تنها گذاشتند و از حضور و شرکت و شهادت

غایب شدند، اینها همه با هم برابرند، هرسه یکی‌اند:

چه آنهایی که حسین (ع) را تنها گذاشتند تا ابزار دست یزید باشد

و مزدور او، و چه آنهایی که در هوای بهشت، به کنج خلوت عبادت

خزیدند و با فراغت و امنیت، حسین (ع) را تنها گذاشتند و از درد سر

حق و باطل کنار کشیدند و در گوشه محراب‌ها و زاویه خانه‌ها به

عبادت خدا پرداختند و چه آنهایی که مرعوب زور شدند و خاموش ماندند . . .

اینها همه یکی هستند و با هم برابرند ."

"اگر در صحنه حق و باطل نباشی ، چه به نماز بایستی و

چه به شراب بنشینی ، هر دو یکی است ."

نظر

• بورس دوست
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 905

مطلب ۶۸۳۴۴۸
              توسط بورس دوست : ۱۳۹۲/۸/۲۸ - ۱۱:۵۳:۰۵
              An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.

سلام دوستان
              اطلاعیه های موردنظر را بررسی داشته باشید
              تاثیر مستقیم بر شرکتهایی که بدهی ارزی داشته ونرخ محاسبه شان دارد
              سلامت وسودمند باشید
              بورس دوست

نظر

• بورس دوست
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 905

نظر

• بورس دوست
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 905

نوشته اصلی توسط arak_bourse
                  جناب بورس دوست عزیز سلام
                  اقا این شمواد چرا باز نشد؟ خبری نداری ازش
                  دوست عزیزم سلام و عرض ادب

حقیقتش به درست یا اشتباه شمواد با بورس دوست گره خورده است
                  و من مایلم که دوستان سهامدار خودشان نیز پیگیر منافع خود باشند
                  شماره شرکت 03355528242 و 03355528250
                  کمتر دیدم دوستی در سایتهای مختلف آنقدر که پیگیر از بنده هست
                  با شرکتش تماس داشته باشد
                  بهر حال
                  مهمتر از تاریخ بازگشائی اش که به نظرم با توجه به سابقه سهم تا اواسط آذرماه باز شود
                  چندین مورد مثبت از قبیل افزایش سرمایه 150% رایگان شرکت - نحوه وصول مطالبتان از شپلی _ که به نظر یکی از دلایل بسته ماندن شپلی نیز همین باشد ) - نحوه تسعیر و تقسیط بدهی های ارزی که تعدیل مثبتی بر سود سهم خواهد داشت - تولید dotpکه در کنار تولید دی ام تی مذاب ؛ کم کم جایگزین دی ام تی جامد خواهد شد و این تولید بسیار سودمند است و طبق گزارشات شرکت ظرفیت اسمی این ماده 21650 تن است که ظرفیت قبلی فعلا تنها 400 و اولین پیش بینی 93، فقط فعلا 600 تن است و طبق مطالب دوستان دستگاههای جدید خرید شده و 3 ماه است که در گمرک است و در زمان راه اندازی پیش بینی این شرکت با توجه به مقدار فوق میتواند سودی بیشتر از قیمت بسته شدن سهم را داشته باشد
                  ووووو
                  بهر حال دوستان باید پیگیر منافع خود باشند و ببینند کدامیک از موارد فوق در گزارش لحاظ یا شفاف سازی میشود ؛ که هر کدامش تاثیر بسزایی در سرمایه سهامداران و سود شرکت دارد
                  بشخصه چون این موارد زمان بر بود و روز بسته شدن نیز عرض کردم فکر نکنم در آبانماه گزارش سهم آمده و باز شود ولی در نیمه آذرماه بعد از آمدن گزارش شپلی انتظار را داریم
                  سلامت و سودمند باشید
                  بورس دوست

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• بورس دوست
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 905

دوستان سلام و عرض ادب
                    ----------------------------
                    طبق برنامه ریزی و خواست دوستان مشهدی یا ساکن مشهد

فردا شب دوشنبه 4 آذر ماه ساعت 18 تا 20 قرار ملاقاتی در لابی هتل هایت شماره 2

در خدمت و با دوستان بورسی هستیم

از کسانی که تمایل و موقعیت دارند دعوت میشود که حضور به هم رسانند

به امید دیدارتان
                    و آرزوی بهترینها برایتان
                    بورس دوست

نظر

• بورس دوست
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 905

نظر

• بورس دوست
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 905

سلامی دوباره
                        --------------
                        دوستان در مورد شمواد در تایپیکها و سایتهای مختلف نظر و خبر را جویا شدند
                        که من آخرین تماسم را با شرکت و آخرین تحلیل و آخرین نظر را تقدیم کردم و در سه قسمت اینجا منتقل میکنم
                        --------------------------------
                        نوشته شده توسط mey3am
                        دوستان بنظرتون شمواد عزيز و دوست داشتني اين ماه باز ميشه؟

بله .............
                        -------------------------------------------------------------
                        علت .....سال مالی شرکت 92/6/31 است که طبق قانون 4 ماه فرصت است که مجمع شرکت تشکیل شود و سال قبل که خیلی از دوستان خاطرشان است 14 شهریور بسته شد و بعداز حدود سه ماه نیم در 5 دیماه با گزارش مناسب و با حدود 60% رشد قیمتی (از حدود 130 به حدود 200 تومان بازگشائی شد ) ، در اینصورت فرصتی لازم است که سهم بازگشایی شده و هر سهامداری که مایل است به مجمع رفته و هر کسی مایل نیست از سهم خارج شود
                        البته فعلا به دلایلی سهم بسته است که به آن میپردازیم و در صورت تائید گزارش سالانه شرکت و یا گزارش حسابرسی میتواند باز شود و به شخصه امیدوارم که حداکثر موارد با شفاف سازی کامل منظور شده تا اینکه زودتر باز شود

پایان قسمت اول
                        سلامت و سودمند باشید
                        بورس دوست

نظر

• بورس دوست
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 905

نوشته اصلی توسط pesar.irooooni
                          بورس دوست جان درود بر شما.. امیدوارم که در کنار خانواده محترم همیشه سلامت باشید..

بزرگوار من باز هم پی گیر ۱۵۰٪ افزایش سرمایه شمواد شدم حتی یک روز به سازمان هم رفتم ولی باز هم پاسخ دندان گیری به بنده ندادند..

البته باز هم پیگیری خواهم کرد قطعا
                          -----------------------------------------------------

سلام بر پسر ایرونی عزیز
                          دوست خوبم با تشکر از زحماتتان
                          مهمتر از افزایش سرمایه 150% رایگان
                          تفسیط و تسعیر نرخ بدهی های ارزی شمواد است
                          که شرکت جهت کمتر دادن مالیات نصف بدهی اش را در گزارش9 ماهه 92 برآورد تسویه منظور نموده http://www.codal.ir/Reports/InterimS...Si3h0wPg%3d%3d و تعدیل علی الظاهر آنزمان بخاطر محاسبه این مورد بود
                          که باید طبق استاندارد ماده 16 حسابرسی باید اصلاح بشه که توضیح لازم را اینجا دوست کاربلدمان محمود عزیز داده است http://forum.talarebourse.com/f14/t9...l/News/2177228
                          برای همین بدهی ها که بخاطر ضمانت و پشتوانه شرکت شپلی در زمانش دریافت شده بود
                          هنوز شپلی نحوه تسویه حسابش را برآوردنکرده است در صورتیکه در این شرکت تحول مثبت بزرگی چه از بخاطر تولیدات بیشتر و بهتر چه واگذاری زیر مجموعه هایش و کسب سود و نقدینگی و کسر هزینه های اضافه از جمله هزینه کارگری که به خود به زیر مجموعه ها واگذار و از هزینه های که میتواند کمتر کند را انجام داده در این در حالی است که با نرخ فروش بیشتر یکبار پارسال به دروغ اعلام کرد که نرخ مواد اولیه شمواد را میخواهد تخفیف بگیرد اما بهانه ای بود برای جمع آوری سهم از دست نابلدان و عجولان و اینکه تولیدات شپلی نخ و الیاف مصنوعی است که تماما از شرکت شمواد تامین میکند و شمواد نیز 100% تامین ماده اولیه اش داخلی (پنبه مصنوعی )و 90% فروشش به شپلی بوده و 10% صادرات داشته و دیگر محصول تولیدی شپلی الیاف اکریلیک (پشم مصنوعی )که ماده اولیه اش اکثرا وارداتی است و با پائین آمدن احتمالی نرخ دلار و بهتر شدن روابط در تهیه مواد الولیه این محصول و صادراتش تاثیر گذار است و محصولات و تولیدات ویژه ای هم این شرکت از قبیل
                          گرنول پلي استر تقويت شده با الياف شيشه
                          تاپس آنتي پيل پلي استر دارد

و مهمتر از همه این موارد ظرفیت اسمی تولیدات شرکت در دی ام تی مذاب و دی ام تی جامد و dotpاست که به ترتیب 2 و 18 و 35 برابر ظرفیت تولید فعلی در نظر گرفته شده است که شرکت توضیح لازم را نداده که از چه محل و محاسبه ای چنین ظرفیت اسمی را در نظر گرفته است که اگر چنین شود در زمانش سود شرکت بیشتر از قیمت بسته شده فعلی 400 تومان باید در نظر گرفته شود ، توضیحات پیش بینی قید شده را در لینکهای ذیل میتوانید ببینید
                          لینک گزارش

http://www.codal.ir/Reports/Download...F%2fyq9Q%3d%3d و اینجا هم پرسیس عزیز دوباره توضیح داده استhttp://forum.talarebourse.com/f14/t9251-441.html

دوست خوبم بخاطر ارادتی که بهت دارم و اطلاع دوستان وقت لازم را صرف کردم تا هر کسی که بخواهد برود به دنبال اینکه بهتر از من بداند

اما مانع کار سازمان نیست ، سازمان بدرستی از این شرکت اطلاعات لازم را میخواهد

اما این شرکت که در یکسال آینده طبق مواردی که عرض شد بسیار میتواند سودده باشد ولی اطلاعات را بصورت طره چکان و به اجبار میفرستد و انگیزه اش هم داشتن این سهم برای سهامدار اصلی شپلی و خودیهاشان بوده اما شرکتی که در بورس مطرح و فعالیت میکند باید غیر از این بیاندیشد و عمل کند و اینکار بجز از دست سازمان و سهاداران صبور و پرتلاش بر نمیاید
                          ؛ اهم مواردی که مطرح است را عرضه کردم میتوانید به دوستان دیگر سایتها نیز به مشارکت و نظر سنجی قرار دهید
                          سلامت و سودمند باشید
                          بورس دوست

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• بورس دوست
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 905

تماس با شرکت شمواد (هفته پیش )

دوستان عزیز همانطور که عرض شد آنروز که آن دوست معترض و کم حوصله محتاج دعایتان مطلب زد بعد از حدود 40 روز با شرکت تماس گرفتم
                            و سئوال جواب بین من و آقای ودادی رد وبدل شد که آنچه در ذهنم مانده راخدمتتان ارائه میدهم ؛ البته بنده کمی بخاطر این دوستمان لحن صحبتم جدی تر بود که به نظر آقای ودادی انتظار نداشت و حتی از آقای حقایق و دفترشون نیز پیگیر شدم که با مسئول دفترشون صحبت کردم و پیگیر صحبت با آقای اسحاقی مسئول امور مالی هم شدم و موفق نشدم
                            بهر حال گفتگوی من و جناب ودادی
                            آقای ودادی شرکت برای چه سهمش بسته است
                            ج- تغییر سال مالی را سازمان موافقت نکرد
                            چرا سهم بسته است هنوز
                            ج - از سازمان سئوال کنید
                            سازمان هم مثل شما ؛ اگر بدرستی و شفاف جوابگو باشید که مشکلی نیست
                            آقای ودادی ساعت حدود 15 است نهار خوردید
                            ج - منکه بله شما چطور
                            منهم ، دیدم کم حوصله هستید
                            ج - اتفاقا فکر کنم شما برعکس همیشه اید
                            ببخشید ؛ سازمان از شما چه خواسته
                            ج - سازمان گزارش سالانه را خواسته و ما هم فرستادیم
                            پس مشکل چیست
                            ج ما هم نمیدونیم
                            یعنی چی که نمیدونید ؛ باید پیگیر باشید ؛ و علت را بدانید ؛ در گزارش 12 ماهه حتما تعدیل که نداشتید چون بدهی های ارزی و غیر ارزی را نصفش را در 9 ماهه محاسبه و منظور نمودید که میتوانستید تقسیط کنید ؛ حتما بخاطر کسر مالیات مربوطه است
                            ج - منتظر نظر سازمان هستم و با سازمان تماس گرفتیم گفتند که گزارش را بررسی میکنم و در مورد بدهی آنچه محاسبه کردیم که قابل برگشت نیست و بدهی های شرکت در نهایت کمتر شده و به نفع شرکت است
                            پس با این حساب سه ماهه سال مالی 92-92 تعدیل دارید ؟
                            ج - احتمالا تعدیل داریم
                            در مورد محساباتی که در 9 ماهه شرکت و قبل منظور نمودید و ظرفیت اسمی دی ام تی مذاب و جامد و dotpکه به ترتیب 2 و 5 و 40 تا 50 برابر ظرفیت پیش بینی سال قبل و امسال است توضیح دهید ؛
                            ج - اونا باید نهایی بشه و پروانه شان را بگیریم
                            حرفی نیست از چه محلی خوب افزایش تولید را در ظرفیت اسمی شرکت قید کردید ؛ شنیدیم که دستگاه های خرید کرده و حدود چهار ماه است که در گمرک هست و منتظر ترخیص
                            ج - از دستگاه ها که من بی اطلاعم اما از تولیدمان محاسبه شده است
                            در اینمورد هم روشن توضیح نمیدهید ؛
                            میدانید فرق شرکت شما و امثالهم با بعضی از شرکتها چیست ؟ شما از ابتدا پنهان سازی و کمتر محاسبه و منظور میکنید اما بعضی از شرکتها و امور سهامشان از اندازه بیشتر ابراز هم میکنند در مورد افزایش سرمایه 150% شرکت چه خبر
                            ج - فکر نکنم تا مجمع انجام بشه و بعد از آن
                            آقای ودادی همانطور که عرض کردم شما کمتر از اندازه همیشه اطلاع رسانی کرده اید ؛ سال قبل یادتان هست که در مورد طلب از شپلی حتی خبرگزاری فارس هم منتشر و منعکس نمود اما شما خیر و اینکه در مورد تسعیر نرخ ارز شما بارها منکر شدید اما در نهایت ابراز داشتید و در خبرها نیز آمد و این مناسب نیست
                            ج شما از من اطلاعاتی میخواهید که ویژه است و ما باید روی کدال اعلام کنیم
                            اتفاقا من اطلاعاتی را که میخواهم رانتی و ویژه نیست و در گزارش قبلی تان اومده و هر موقع نیز پیگیر بودم معلوم شده که تحلیل و خبر ما درست بوده و انجام شده واینکه میدانید که من همه مطالب را به دوستان منعکس میکنم و روشم به لطف خدا خبر پنهانی نیست و نمیخواهم و سود این روش مذکور برکت ندارد و مطالبم را همیشه مستند و از روی کدال به شما و تایپیکهایم منتقل نمودم و انعکاس همین نظرها را برایم کافیست و از خودش خیر را میخواهم ولاغیر اما پنهان کاری شما و قطره چکانی اطلاعتتان باعث کش دار شدن بسته بودن سهم و واکنش سازمان را دارد چرا از اول همه اطلاعات را کامل منتقل نمیکنید چرا اجازه میدهید که سهم اینفدر بسته باشد ؛ به لطف خدا نه نیاز دارم وجه اش دارم نه فروشنده هستم و ارزش سهم را میدانم و اگر عمری باشد هم امسال و هم سال دیگه در مجمع اش شرکت میکنم ؛ بوالله در مورد کسانی است که سرمایه گذاری در شرکتی کرده اند و ارزش شرکت از قیمتها میدانید خیلی بیشتر است و ولی با کوتاهی در موردی که به شما (شرکت ) مربوط است باعث میشود کسانی که شاید پول لازم باشند مشکل پیدا کنند و این درست نیست دوست عزیز
                            ج - من چه پنهان کاری دارم و هر چه که سئوال کردید جوابگو بودم و باید منتظر گزارش روی کدال بود
                            شما مطالب را به وضوح جواب نمیدهید ؛ اگر مشخص شود چرا ظرفیت اسمی را همانطور که عرض کردم بالا در نظر گرفتید و در چه زمانی و به چه دلیل است یعنی اینکه سود شرکت 400 تومان بسته شده ام بیشتر است و این پنهان سازی بیشتر از این را میخواهید و یا نحوه وصول طلب از شپلی که تاثیر بسزایی در سرمایه گذاری شرکت داشته
                            ج - تولید که گفتید برای آینده است و مابقی اش هم درست میشه انشاالله
                            خوب دیدید منکه سهامدار دو ساله شرکت هستم اطلاعات شفاف بهم نیمدید و سازمان هم همین گله را دارد ؛ اما هم شما هم ما سهامداران میدانیم که ارزش این سهم ویژه است و گزارشاتتان را باید موشکافی کرد وگاهی نیز نادرست مثل پارسال که در اوج صعود سهم و گره معاملاتی وسط بازار خبر دادید که شپلی خریدش را07%کم کرده و خودش هماهنگ کرد که سهم بریزد در صورتیکه بعدا معلوم شد درست نیست و قیمت محصولات شپلی چندین برابر شده است و این نادرست است ؛ در مورد اعتراض کارگران شپلی و فروش زیر مجموعه هایش نیز که در شمواد بخاطر طلبش اثر گذار است توضیح دهید
                            ج - اعتراض آنها مربوط به شرکت خودشان است و به شرکت ما مربوط نمیشود و وصول طلب هم محاسبه میشه و انشاالله خیر است اجازه بدهید که گزارش بیاد بعد روشن شود
                            امیدوارم که چنین باشد اما بدانید که سهامداران از من و شما بهتر و بیشتر بررسی میکنند و میدانند که کار شپلی درست نیست و گزارشات شما هم کامل نیست مثل همین عرضه شپلی در زمان بالا رفتن و بعد هم که اعتراض کردیم اینکار را به شرکت زیر مجموعه اش نیک اندیشان واگذار کردند و اگر سهم ارزش ویژه ای نداشت چه لزوم به اینکارها
                            ج در اینموردها من بی اطلاعم
                            خداحافظی کردم تمام
                            و با جناب حقایق مدیر عامل شرکت تماس گرفتم و موفق نشدم با ایشان صحبت کنم اما با مدیر دفترشان صحبت کردم و مطالبم را خواستم به ایشان منتقل نماید و مسئول امور مالی شرکت آقای اسحاقی نیز همچنین
                            ------------------------------------------------------------------------------------
                            دوستان حقیقتش اگر مدتی است که در مورد سهم و بسته بودنش کمتر مطلب میزنم بخاطر اینست که هر دوستی پیگیر به اندازه سهمش پیگیر بوده و نباید کسب سودش را به دیگری واگذار نماید اما تا اندازه که من میدانم همین است که از قبل به قیمت خوب شمواد خوشبینم و عللش را بارها عرض نمودم و سهم در حال گذار از تونلی است که مشکلات را برطرف و به دنیای سوددهی بیشتر قدم بر میدارد اما با صبر لازم که زمانی بارها عرض شد که هر کسی شمواد را میخرد صبرش را نیز بخرد
                            سلامت و سودمند باشید
                            بورس دوست

نظر

• mnm
                              عضو عادی
                              • Jun 2013
                              • 155

من مهرداد هستم با آواتار شیتزو در بورس 24!
                              وقتی با بورس دوستی غمت نباشه پر سود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              الان شبندریم ولی فاندامنتال کار حرفه ای هست و قبولش دارم یه دنیا!شاید یه روزی هم سهم شدیم مثل قدیم
                              فر آور . شمواد. فبا هنر. درود بورس دوست

نظر

• بورس دوست
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 905

پيش گزيده

درود و روز آدینه تان بخیر
                                گردهمائی بورسی که هفته پیش با هماهنگی دوستان داشتیم که طبق معمول جناب یاور زحمت کشیده و اوقات مفید و خوشمان را ثبت کرد
                                تقدیم شما خوبان
                                http://upir.ir/files/IMG-4018-1.jpg
                                http://upir.ir/files/IMG-4003_f88c7.jpg
                                http://upir.ir/files/IMG-4006_4ae4c.jpg

برقرار باشید
                                بورس دوست

نظر

در حال کار...
                                X