کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
رشد قیمت نمادهای پتروشیمی سبب تشکیل صف های خرید برای نمادهای متعدد این گروه شده است.....................به نظر خبر های تعدیل مثبت پترو شیمی ها کار تاثیر خودشو گذاشته است.....................................
لامصب عرضه کننده زیاد داره ولی موافقم محکوم به صعود است دیر یا زود داره ولی سوخت و......
با میانگین 1020 تعدادقابل توجه دارم . نمی دونم عرضه کننده ها طلبکار دارند یا گرسنه موندند که در این قیمتهای مفت می فروشند؟پر سود ترینها در بورس کسانی هستند که سهامداری می کنند و خرید و فروشها ی هیجانی ندارند. کوتاه مدتیها بیشتر از آن چیزی که سود کنند (البته اگر سود کنند) خادمان کارگزارانند تا خانواده.
اتا جان پس خواسمو جمع کنم
فعلا نصف خرید امروز مال من است
البته من صبرم زیاده
ایول ولی این سهم سود هم نداشته باشه ضرر هم به هیچ وجه نداره،من که به قول سید عزیز بلند مدت بهش نگاه میکنم،بالاخره بازار به ارزش ذاتی این سهم پی خواهد برد
هر چند که مقایسه بین گرو هها در بورس اشتباه است و هر کدام ماهیت خوشان را دارند......
اما راهی را که گروه قند وشکر رفتند برای....... پتروشیمی ها....... اتفاق می افتد؟..............آیا شمواد...(قثابت)خواهد شد؟
هر چند که مقایسه بین گرو هها در بورس اشتباه است و هر کدام ماهیت خوشان را دارند......
اما راهی را که گروه قند وشکر رفتند برای....... پتروشیمی ها....... اتفاق می افتد؟..............آیا شمواد...(قثابت)خواهد شد؟
سال قبل قنیشادر قیمت 1145 ریال صف فروش بود مصمم به خرید شدم یکی از دوستان آنقدر تمسخر کرد که منصرف شدم . امسال گروه شیمی بعضی هاشون وضعیت سال قبل امثال قنیشا و قجام و قثابت را دارن. دوستان سهامدار رویای حداکثر سودشان را 100% می گیرند و مسلما امثال شمواد و وپترو و ... در قیمتهای فعلی بسیار ارزنده و خریدنی اند و بنظر من در سه ماهه اول سال 100% را خواهند داد.
انگار 1040 تومان مقاومت میکنه
من میخوام زیاد بخرم شایدهم صبق معمول تک سهم شدم و
با صبر وحوصله مثل فرآور یکسال نگهش داشتم
پس کم کم در قیمتهای مناسب میخرم
نظر