تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )
Collapse
X
-
دوستان سلام وصبح بخیری دیگر
قصدم عرض ادبی بود در بازار منفی و برداشت اینگونه نباشد که فقط در بازار مثبت دور هم هستیم
عزیزان بازار به چند جهت روبراه نیست ؛ طرح 26% ؛ تائید صلاحیت کاندیداها ؛ عرضه اولیه ؛ نزدیک شدن به آخر ماه
اما
وضعیت شمواد اگر نگوئیم از متوسط دیگر سهام بازار بهتر نیست ؛ باید عرض شود بدتر نیست
عرضه اولیه تمام خواهد شد و اگر بازار مثبت یا منفی باشد در روزهای آینده روندش همراه خواهد بود
از مرحله تائید صلاحیت نیز گذر خواهیم کرد و با هر سنگلاخی که در راه باشد ؛ میتوان تحلیل کرد فاکتور اصلی در نهایت انتخابات است نه دیگری و لازم است در آن زمان پنجره اقتصادی مملکت سبز باشد تا کمکی باشد به تنور انتخابات و
حضور پور شور مردمی در این مرحله هر چند اختلاف نظرهای سیاسی مشهود باشد
آخر ماه نیز چند روز دیگر میگذرد و وارد مرحله فاز اصلی و خرداد ماه که چشم اندازش برای من ؛ بدلایلی که عرض کردم مثبت است میشویم و هر چند میتوان به موارد فوق
فصل مثبت مجامع سالانه را نیز اضافه کرد
و طرح 26% عوارض که در مجلس مطرح است و دوستان دیگر بهتر از بنده متوجه است
و مربوط به شمواد نمیشود ؛ شمواد 100% تامین مواد اولیه اش داخلی است و بین 10 تا 20% صادرات دارد و این مورد نیز میتواند بر قیمت مواد اولیه تاثیر مثبتی برای شرکتهایی که تامین مواد اولیه شان داخلی است داشته باشند
بهر حال سهامداران شمواد ثابت کرده اند صبورند و من هم یک سهم نخواهم فروخت و
غرض همان عرض ادبی بود که اول عرض شدو آرزوی همیشگی اینکه
سلامت و سودمند باشید
بورس دوست
دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
نظر
-
خرید شمواد روی قیمتهای منفی امروز تا چند ماه آینده یک گین 50 درصدی به همراه خواهد داشت
در این بازار فقط باید با دید میان مدت خرید کرد و نسبت به روند کوتاه مدت بی توجه بودما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم
نظر
-
اماده باشید
توصیه به خرید نیست توصیه به نگاه کردن در این بازار نظاره گر باشید ولی هر جوری به این نماد نگاه میکنم و چپ و راستش میکنم میبینم نمیشه و تمام حرکتهاش میزونه و داره بازی در میاره برای یک رشد
شمواد:
با تشکیل یک الگوی زیبای کرب تا محدوده 328 رشد کرد و اکنون در فاز اصلاح و استراحت است و شاهد تشکیل الگوی زیبای دیگری هستیم ab=cdمعکوس و هدف این الگو محدوده 270-265 می باشید و انتظار دارم سهم در اواسط هفته رشد مجدد خود را اغاز کند
و یک نکته:: دوستان شاخص کل در حالت کلی صعودی هست و نسبت به رشد قیمت ها و تورم رشد زیادی نکرده است پس نگرانی زیادی ندارد
تارگت و هدف را باشد ببینم دقیقا روی چه قیمتی بر میگرده ان زمان تارگت قیمتی میدهیم
نظر
-
نقل قول نوشته اصلی توسط aminian نمایش پست ها
جناب بورس دوست من صورتهای مالی شرکت روو نگاه که میکنم متوجه نمیشم
نظر سرمايه گذاران محترم را به مفاد بند 4 گزارش حسابرس محترم در خصوص چک هاي سررسيد گذشته پرداختني به شرکت بازرگاني پتروشيمي ايران و دعوي حقوقي مطروحه، بند 7 گزارش حسابرس در خصوص طلب قابل ملاحظه از شرکت پلي اکريل ايران (سهامدار عمده) و همچنين طلب سنواتي از شرکت پخش عظيم (وابسته به سهامدار اصلي) و ساير بندهاي بااهميت گزارش حسابرس نسبت به صورت هاي مالي سالانه جلب مي نمائيم.
جناب بورس دوست اگه این شرکت طلب داره چرا باید تو صورت مالی بصورت بدهی نوشته
من برداشتم اینه که محصولاتشو فروخته و پول اونو وارد صورت مالی کرده ولی چون پول نقد به دستش نرسیده پولو تو هزینه های مالی اداری دوباره کم کرده
برداشت من درست بوده؟
میشه موضوع رو باز کنید
اونوقت گزارش شش ماهه که پیوستی چیزی نداره که ما نظر حسابرس رو که تو بند 4 یا 7 امده ببینیم
----------------------------------------------------------------------------
امینیان عزیز
جواب شما چندبند دارد که خدمتان عرض میشود
1- بدهی شرکت - شرکت شمواد به شرکت بازرگانی پتروشیمی ایران بدهی دارد که مبلغش قید شده در گزارش است ودر چند فقره چک تسویه شده است
ولی بدلیل اختلاف حساب با شرکت مذبور همه یا تعدادی از چکهای مذبور را پرداخت نکرده و کار به دادگاه کشیده شده اما از قراین چنین
بر می آیدکه شرکت بصورت کدخدامنشی در حال حل کرد اختلاف و رفع بدهی مذبور بوده ( شرکت ادعا دارد که شرکت بازرگانی پتروشیمی ایران
گرانفروشی کرده است )
دو مطلب را باید بررسی کنیم الف - مقدار بدهی - بدهی را شرکت ملاحظه نموده است اما اختلاف جریمه دیرکرد را منظور نکرده است
2- طلب شرکت از شرکتهای شپلی و عظیم که بابت ضمانت وام ارزی و ریالی این دو شرکته از بانکهای صادرات و تجارت و پارسیان بوده
که در هزینه شرکت ثبت شده و باعث افت سودشرکت به مقدار حدود 850 ریال و کسر آن از سود عملیاتی 1410 ریال به سود خالص 460 ریال رسیده است و هزینه آنرا منظور نموده که نظر بنده اینست که اگر امسال این دو شرکت تسویه نکنند (برفرض) سال مالی آتی چون برآورد شده
نباید دوباره ملاحظه و برآوردگردد و شرکت تعدیل خوبی خواهد داشت
3 - گزارش حسابرس حدود 10 روز دیگر (ششماهه) بر روی کدال خواهد آمد ؛ بنده با شرکت تماس گرفتم و در قسمت تحلیل عملکرد شپلی
تا فردا شب به عملکرد حقوقی در مورد فروش روز چهارشنبه اش خواهم پرداخت
سلامت و سودمند باشید
بورس دوست
نظر
-
متاسفانه شمواد از جو منفی بازار تاثیر زیادی دید
سهمی که از لحاظ بنیادی مورد تایید باشه در بلند مدت حتما به هدف خودش خواهد رسید
برای میان مدت انتظار یک گین 50 درصدی دارم اما در بلند مدت بالای 100 درصد گین خواهد دادما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم
نظر
-
نقل قول نوشته شده توسط mhroodi مشاهده گفتگو
آقا ما كه امروز دوباره خريديم ......
-----------------------------------------------
سلام بر مهرودی عزیز
دوست خوبم برای خرید عجله لازم نیست ؛ فعلا با بازار هماهنگ باشیم
آخر هفته و هفته آینده بهترین زمان خرید سهم است
بنده اوایل هفته آینده خریدم را انجام میدهم ؛ و فروش یک سهم نیز نداشته و نخواهم داشت
و حوصله ام خیلی بیشتر از این بازی هایی است که به آن خواهم پرداخت
بنا بر این بررسی کنید و اگر صف جمع شد که همراه شوید و گرنه اجازه بدهید اوایل هفته آینده
هماهنگ خواهیم شد
سلامت و سودمند باشید
بورس دوست
دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
نظر
-
-
نقل قول نوشته اصلی توسط aminian نمایش پست ها
جناب بورس دوست
پارسال تو گزارش حسابرسی شده هزینه های مالی و اداری 4184 میلیون تومان بوده
امسال برا شش ماهه 9200 میلیون در نظر گرفته
اگه برداشت هردوی ما صحیح باشه که این مبلغ بابت طلب از شپلی و عظیمه
انتظار نباید داشته باشیم که این هزینه های مالی برای سال آینده حذف بشه
چون برا سال گذشته یه مقداریش بوده و دلیلی هم نداره برا سال آینده نباشه.
-------------------------
امینیان عزیز
مقدار بدهی شمواد را بابت تعهد های مالی این دو شرکت برآورد کنید
و اینکه اگر حذق نشود کمتر از سال قبل برآورد میگردد چون شرکت در حال تسویه آن با بانک های مورد نظر بوده
و هر سال بدهی از این بابت کمتر از قبل میشود و علت بیشتر شدن مبلغ 1- محاسبه اختلاف حساب با شرکت پتروشیمی ایران
2- پرداخت همین بدهی های شرکتهای شپلی و عظیم است
سلامت و سودمند باشید
بورس دوست
نظر
-
نقل قول نوشته اصلی توسط سیگنال نمایش پست ها
جناب بورس دوست چون میدانم شما روی شمواد فعال هستید نظرتان را در مورد شمواد 250 تومانی می خواستم بدانم. کل بازار و سهمهای بازار بالای 50 درصد رشد داشته اند اما شمواد با این پتانسیل ؟؟؟؟
جناب بورس دوست خرید پله بعدی را در این محدوده چطور میبینید؟؟؟
سینگال عزیز بله من بر روی شمواد فعال هستم و در خدمتم
و نظر و عملکردم را بارها همینجاو سایتهای مرتبط دیگر عرض نموده
اما روش بنده توصیه به خرید و فروش به دیگر دوستان نیست ؛ تنها انتقال همان نظر و کارکردم است و بس
دوست خوبم شمواد نیز مانند خیلی از سهام رشد خوبی داشته و مانند بسیاری از سهام دوباره افت کرده است
بعنوان مثال سال قبل همین موقع 100 تومان بنده خریدم و با سود بالای 160% در محدوده قیمتی 260 تومان خارج شدم
و در قیمت 180 تومان نیز و همچنین زیر 200تومان خریدم و قیمت تا 320 تومان رفت و فعلا نیز در همین بازار منفی محدوده
30% سودمند ازاین نظر هستم
بنده از فردا یا شنبه جهت اضافه کردن به داشته هایم حتی تک سهم شدن خرید پله ام را شروع خواهم کرد
قصد خرید من برای میانمدت است ویک سهم نیز در هر صورت نخواهم فروخت و به سهم در این قیمتها معتقد بوده ودلایل و تحلیلش را قبلا ارائه نموده ام
شما خودتان لطفا بهتر و بیشتر بررسی کرده و مطلوبترین کار را انتخاب کنید
سلامت وسودمندباشید
بورس دوست
نظر
-
-
ضمن تشکر از بورس دوست عزیز
امروز معاملات شمواد یک چیز مهمو نشون داد که این سهم بدجوری پتانسیل رشد شارپی داره
فقط من نمی دونم چرا این پلی اکریل فروشنده شده اگه بورس دوست عزیز اطلاعی داره لطفا" به ما هم اطلاع بده ؟:)
نظر
نظر