در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
پیام نوروزی رهبر معظم و تاثیر ان بر بورس
Collapse
X
-
ما خود گناه خویشیم .... به بودن نه به کردن
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postمن الان شنیدم و البته غیر منطقی هم میاد چون حکمشو قبلا خدا داده اگه اشتباه نکنم .......... توی دین ما هم گفتن چیز غیر منطقی وجود نداره ............ اونجایی که منطق ارور میده اطلاعات ناقصه .............
حکمش مگه همون شلاق نبوده از اول ؟؟:d
حسن شریعتی به خبرگزاری ایسنا گفته است: «دو نفر که برای سومین بار مرتکب استفاده از مشروبات الکلی شده بودند و در دو مرتبه گذشته حد شرب خمر در مورد آنها اجرا شده بود، محکوم به اعدام شدهاند به گونهای که پس از تایید حکم در دیوان عالی کشور اکنون در حال فراهم کردن مقدمات اجرای حکم هستیم».
مجازات نوشیدن مشروبات الکی در ایران، هشتاد ضربه شلاق است اما در ماده ۱۷۹ قانون مجازات اسلامی ایران آمدهاست که «هرگاه کسی چند بار شرب مسکر بنماید و بعد از هربار حد بر او جاری شود در مرتبه سوم کشته میشود»؛ این قانون البته در ایران بهجز چند مورد، کمتر به اجرا درآمدهاست.
نظر
-
در اصل توسط علاء الدین پست شده است View Postیک مقام بلندپایه قضایی در ایران از محکومیت دو نفر به اعدام، به جرم "شرب خمر" یا نوشیدن مشروبات الکلی خبر داد.
حسن شریعتی، رییس کل دادگستری استان خراسان رضوی در یک کنفرانس خبری ضمن اعلام این خبر گفت: "در جرایم مربوط به مشروبات الکلی به هیچ وجه در تعقیب، محاکمه و مجازات ارفاق نمی کنیم و حتما مرتکبین این جرایم را به اشد مجازات محکوم می کنیم".
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، آقای شریعتی در مثالی برای این شیوه برخورد دستگاه قضایی با جرایم مربوط به مشروبات الکلی، به صدور حکم اعدام برای دو نفر اشاره کرد که برای سومین بار "مرتکب استفاده از مشروبات الکلی شده بودند" و در دو مرتبه گذشته "حد شرب خمر" درباره آنها اجرا شده بود.
بر اساس احکام اسلام و قانون مجازات اسلامی در ایران، نوشیدن مشروب الکلی برای مسلمانان جرم است و اگر کسی مشروب بنوشد، در بارهای اول و دوم ۸۰ ضربه شلاق می خورد.
اما اگر کسی که دو بار به جرم نوشیدن الکل شلاق خورده است، برای بار سوم مشروب بنوشد، طبق قانون مجازات اسلامی به مرگ محکوم می شود.
رییس کل دادگستری استان خراسان رضوی گفته است که احکام اعدام دو نفر به جرم "شرب خمر" در دیوان عالی کشور تایید شده و مسئولان هم اکنون در حال "فراهم کردن مقدمات اجرای حکم" هستند.///
نظر
-
چند ساله پيش همين حكمو اجرا كردن مطمئن باشيد اجرا خواهد شدالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاره خوندم خبرشو .......... اخرش نوشته اگه توبه کنن بخشوده میشن ............شاید بیشتر جنبه ترس داشته باشه ........ هر موقع عملی شد ..........
شما اصل خبر رو که ضمانت اجرایی داره ول کردی میگی هروقت توبه کنن بخشیده میشند؟؟؟؟؟
توبه پیش کی؟؟؟؟ کی باید تشخیص بده که اینا توبه کردن؟؟؟؟ کسانی که خودشون صدر بزرگترین گناهکاران باید اینو تشخیص بدن؟؟؟؟؟(هیچ گناهی رو بزرگتر از سوء استفاده از دین نمیدونم)
یعنی مثلا اگه بگن غلط کردیم اسمش میشه توبه؟؟؟؟
چقدر راحت خودمونو آروم میکنیم با این حرفا....
یه وقتایی فکر میکنم واقعا لیاقتمون همین کسانیه که دارن بهمون حکومت میکنندآخرین ویرایش توسط علاء الدین؛ 2012/06/26, 00:26.ما خود گناه خویشیم .... به بودن نه به کردن
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاره خوندم خبرشو .......... اخرش نوشته اگه توبه کنن بخشوده میشن ............شاید بیشتر جنبه ترس داشته باشه ........ هر موقع عملی شد ..........
طناب دار هم دارد برای ما مردم عادی میشود!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط علاء الدین پست شده است View Postهر موقع عملی شد چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما اصل خبر رو که ضمانت اجرایی داره ول کردی میگی هروقت توبه کنن بخشیده میشند؟؟؟؟؟
توبه پیش کی؟؟؟؟ کی باید تشخیص بده که اینا توبه کردن؟؟؟؟ کسانی که خودشون صدر بزرگترین گناهکاران باید اینو تشخیص بدن؟؟؟؟؟(هیچ گناهی رو بزرگتر از سوء استفاده از دین نمیدونم)
یعنی مثلا اگه بگن غلط کردیم اسمش میشه توبه؟؟؟؟
چقدر راحت خودمونو آروم میکنیم با این حرفا....وردیم
یه وقتایی فکر میکنم واقعا لیاقتمون همین کسانیه که دارن بهمون حکومت میکنند
-----------------------
من اخرین جملم اینه : دین میخوای باید سختی بکشی باهات میجنگن پوستت رو هم میکنن ..............
دین نیمخوای بهترین چیزا رو هم میتونی به دست بیاری رفاه و اسایش رو هم بهت میدن ..................... همین ملت اگه دین نخوان میتونن قیام کنن پدر نظام و دولت رو هم دربیارن ..............
البته این دو تا که گفتم تو ایران اینجوریه.................... تو کشورهای دیگه شاید راحت تر باشه .............هر کی هر کاری عشقش بود بکنه ............
نمیتونم دیگه بیشتر توضیح بدم ..............
من خودم 24 سالمه جوونم و ادعای دین داری این چیزا رو ندارم که ورود به این معقوله هم کار هر کسی نیست (دین رو کسی داره که ضرر کرد بگه خدایا شکر سود کرد بگه خدارو شکر و همه چیزش خدایی و برا خدا باشه نه این که واسه منافعت هر جور دوس داری و اونجایی که باب میلته دیندار نشون بدی و اونجایی که باید به دین عمل کنی و باب میلت نیست به دینت عمل نکنی ) ............... و خودم متحیر و مبهوت از کار اینایی که دم از دین و دینداری میزنن ولی درعمل چیز دیگه ای هستن ......... ولی باز هم کار یک یا چند نفر رو با اصل دین مقایسه نمیکنم .........در کل اول خودمون اصلاح بشیم و هر کی خودش اصلاح بشه و خطا نکنه جامعه درست میشه ........آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/26, 00:52.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاقا ما کم اوردیم خوب چی بگم؟ یه کی دیگه گند میزنه ما باید جواب بدیم .........
-----------------------
من اخرین جملم اینه : دین میخوای باید سختی بکشی باهات میجنگن پوستت رو هم میکنن ..............
دین نیمخوای بهترین چیزا رو هم میتونی به دست بیاری رفاه و اسایش رو هم بهت میدن ..................... همین ملت اگه دین نخوان میتونن قیام کنن پدر نظام و دولت رو هم دربیارن ..............
البته این دو تا که گفتم تو ایران اینجوریه.................... تو کشورهای دیگه شاید راحت تر باشه .............هر کی هر کاری عشقش بود بکنه ............
نمیتونم دیگه بیشتر توضیح بدم ..............
من خودم 24 سالمه جوونم و ادعای دین داری این چیزا رو ندارم که ورود به این معقوله هم کار هر کسی نیست (دین رو کسی داره که ضرر کرد بگه خدایا شکر سود کرد بگه خدارو شکر و همه چیزش خدایی و برا خدا باشه نه این که واسه منافعت هر جور دوس داری و اونجایی که باب میلته دیندار نشون بدی و اونجایی که باید به دین عمل کنی و باب میلت نیست به دینت عمل نکنی ) ............... و خودم متحیر و مبهوت از کار اینایی که دم از دین و دینداری میزنن ولی درعمل چیز دیگه ای هستن ......... ولی باز هم کار یک یا چند نفر رو با اصل دین مقایسه نمیکنم .........در کل اول خودمون اصلاح بشیم و هر کی خودش اصلاح بشه و خطا نکنه جامعه درست میشه ........
بهرحال من ازت معذرت ميخوامما خود گناه خویشیم .... به بودن نه به کردن
نظر
-
دوستان برای اینکه پیام رهبری تحقق پیدا نکند یک عده باعث سقوط آزاد بورس شدند که مردم را نسبت به رهبری بد بین کنند به خدا پشت پرده دارند کارهایی می کنند من پیشنهاد دارم در هفته آینده در تالار بورس ویا جلو درب مجلس تجمعی صورت گیرد و یا حداقل نامه ای برای رهبری نوشته شود ضمنا این سقوط بازار غیر عادی است
نظر
-
-
تعويق حقوق ۳ هزار کارگر در کاشان آران و بیدگل
به دلیل شرایط جغرافیایی و موقعیت استراتژیک آران و بیدگل و کاشان، این شهرستان توانایی تبدیل شدن به قطب صنعتی کشور را دارد و دولت موظف است به صورت ویژه مسائل این شهرستان را درنظر بگیرد.
ایلنا: نماینده کاشان، آران و بیدگل در مجلس نهم، از ادامه روند بیکاری در کشور و شهرستان کاشان انتقاد کرد.
عباسعلی منصوری در این زمینه به ايلنا گفت: درحال حاضر بیش از ۳ هزار کارگر در شهرستان کاشان، آران و بیدگل حقوق معوقه و پرداخت نشده دارند که این مساله مشکلات زیادی را برای توسعه این شهرستان به وجود آورده است.
او افزود: برای حل مشکلات این کارگران، به سازمانها و نهادهایی مثل کمیته امداد و بهزیستی متوسل شدیم تا بتوانیم باری از دوش کارگران برداریم، چرا که این مساله برای جامعه ما عیب بزرگی محسوب میشود.
نماینده کاشان، آران و بیدگل در تشریح راه حل خود برای برطرف کردن مشکل بیکاری گفت: به دلیل شرایط جغرافیایی و موقعیت استراتژیک آران و بیدگل و کاشان، این شهرستان توانایی تبدیل شدن به قطب صنعتی کشور را دارد و دولت موظف است به صورت ویژه مسائل این شهرستان را درنظر بگیرد.
منصوری تصریح کرد: باید با پرداخت وامهای مورد نیاز صنعتگران، روان سازی اداری و حمایت از تولیدات داخلی، زمینه را برای ایجاد شغل در منطقه کاشان، آران و بیدگل فراهم کرد و به طور کلی دولت باید چرخه صنعت در این منطقه را راه اندازی کند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم، آموزش تخصصی کارگران را یکی دیگر از راههای توسعه صنعتی کاشان عنوان و خاطرنشان کرد: آموزش همراه با کار، میتواند ما را به استانداردهای لازم نزدیک کند و همچنین راندمان کاری کارگران را دو چندان کند.
او استفاده از محصولات داخلی را راه دیگری برای حمایت از صنعت عنوان و یادآور شد: برای تکمیل شدن چرخه حمایت از صنعت در کشور، باید فرهنگ استفاده از تولیدات با کیفیت داخلی نهادینه شود.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
اين از حكومت اسلامي اقايون همه جا خبر از اختلاس دزدي بيكاري قتل وقتي شخص اول اين حكومت تو نماز جمعه از رييس جمهور اين مملكت دفاع ميكنه ميشه اينالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
پیشینه حکومت اسلامی همیشه همین بوده.
اگر قتل و غارت و دزدی نبود تعجب میکردیم.
هیچ انحرافی صورت نگرفته.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postاين از حكومت اسلامي اقايون همه جا خبر از اختلاس دزدي بيكاري قتل وقتي شخص اول اين حكومت تو نماز جمعه از رييس جمهور اين مملكت دفاع ميكنه ميشه اين
احتمالا طیب جان این چیزارو نمیدیده و یا دوست نداشته که ببینه ، هنوز 12 ساعت از بحث ها نگذشت که باز اتفاق جدیدی افتاد
همون طور که دیروز هم گفتم تو این مملکت اسلامی روزی نیست که بیدار بشی و ببینی اتفاق جدیدی نیافتاده و وضعیت بدتر نشده
فقط میشه گفت که اینجا از برررررررره هم بدتره ، همین .یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
نظر