کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وتوصا امروز حجم و برداشت تا منفي بخوره و بعضي از دوستان و از نگراني دربياره و تا بتونن نقد كنن/:.grlim:./
حتما رو 870 مي خواد باز بده به صف و نوسان بگيره/:.nono.:/
سلام دوستان
امروز اضافه کردم اگه منفی بخوره باز هم اضافه خواهم کرد. تجربه ثابت کرده هر وقت از یه سهم خسته شدم و فروختم منو جا گذاشته با این سهم سهامداری خواهم کرد.
من که قبلا خارج شدم، هروقت دیدم روند رو به رشدش رو شروع کرد وارد میشم، اگه قراره 2ماه دیگه صبر کنیم پس همون 2ماه دیگه وارد بشیم بهتره فعلا از بقیه سهما باید استفاده کرد، بقیه خود دانید. امیدوارم مزد صبرتون رو بگیرین، از 9ماه پیش تا الان اگه وارد هر سهمی شده بودم حداقل حداقل 40درصد سود رو میداشتم، قرار باشه 1سال تو این بمونیم تا 50درصد بده ارزش نداره فعلا واردش بشیم، هر وقت خواست بالا بره میخرم
دوست عزیز من نگفتم دو ماه دیگه شروع حرکتشه منظورم اینه که دوماه دیگه پایان سعودشه لطفا پیاده نشین محکم بشینین کمر بندتونم ببندین:.thumbsupsmileyanim
اينكه بازيگر اومده رو سهم قبول دارم
و اين رو هم قبول كردم بازيگر قهاري اومده دهن روند سهم و آسفالت كرده و بنظر ميرسه با سهامدار عمده هم هماهنگه متاسفانه
چاره اي نيست بازهم انتظار/:.offtopic.:/
انتظار چقدر سخته
براي روحيه دادن به خودم
/:.grlim:./
نقل از استاد تالار كرج
با سلام و صبح عالی دوستان بخیر
فایرا راه شیران 600-700 تومانی سه سال پیش را میرود
بقیه داستان با شما ،فقط درصد سبد حفظ شود
نظر