در گزارش شش ماهه به علت افزایش قیمت محصولات تعدیل مثبت دارد . توصیه به خرید می شود . قیمت سهم در کف است.
آلومينيوم ايران ( فايرا )
Collapse
X
-
[CENTER][I][B](گزارش بازار - شایعات تعدیل مثبت و منفی - سیگنالهای خرید تکنیکی و بنیادی) [/B][/I] [SIZE=3][COLOR=#ff0000][I][B]bourstimes.ir[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]
[CENTER]
[/CENTER]
-
حالا که سهم در این مخمصه خود ساخته مدیران گیر کرده بچه های سهامدار فایرایی با پستهایی که میزنند امیدمان به سهم را بیشتر میکنند
چون اکثریت به سهم اعتقاد دارند گلایه دارند ولی امیدوارند
و من نیز امیدوارم سودی که انتظار دارند تحقق یابد و بزودی نشاط به این تایپیک باز گردد
دوستانی که میتونند یک تحلیل بنیادی جمع و جور تو تایپیک بگذارند .با سپاس
نظر
-
-
در اصل توسط omidvar پست شده است View Postیه خبر رانتی هم به ما رسید با خود گفتیم ما که حسود نیستیم بدیم خبر و دوستان از افسردگی در بیان خصوص دوستان سهامدار فایرا سربسته میگم فایرا بخرید تشکر هم لازم نیست
در ضمن میخوام عرض کنم فایرا با ان بنیاددی که داره و با بررسی که دوستان کرده اند میتونه حداقل 230 بسازه قیمت امروزهای سهم خودش یک خبر رانتی قابل درکه مابقی پیشکش
هرچند که سهامداران فایرا روزهای سختی را تحمل کردند انهم در بازاری مثبت که شاهد رشد اکثریت بازار بودند ولی سرمایه اشان در فایرا هم بلوکه شده و هم منفی میخورد و حال امیدوارم مزد تحملشان را بنحو احسن بگیرند
نظر
-
-
استاد aaa
پيگيري بنده از پوشش 96 درصدي در شش ماهه حكايت داده، سازمان گزارش رو با کمي بالا و پايين کردن قبول کرده و سهم رو تا دوشنبه بسته نگه ميدارن، در ضمن به شركت گفتن تعديل سالانه نديد تا بازار تحريک نشه ولي قيمت روز بازگشايي رو بالاي 1500 ميبينم يعني چيزي بيش از 90 درصد رشد قيمتي که با اين اوصاف ناظر محترم منفجر خواهد شد و احتمالا جلوي سهم رو بگيرند به مانند حقه بازيهايي که روي حكشتي در آوردن!
کروي 33 درصد تعديل و فاسمين هم 35 درصد .
فاسمين 4 شنبه و کروي 10 روز کاري ديگر بازگشايي دارند.
سهام طلايي فلزات اساسي رو نگه داريد تا گزارشات 9 ماهه.
نظر
-
امیدوارم دوستان بموقع از اطلاع رسانیهای بنده در رابطه با فایرا کمال استفاده رو برده باشن باز هم یاداوری میکنم فایرا پدیده میشه به مفت از دست ندین صبور باشین مهربون باشین بیدار باشین هوشیار باشین سهامدار باشین تاسالم باشینشمس وقمر هردو چو پنهان شوند
شب پره بازیگر میدان شود
نظر
نظر