آلومينيوم ايران ( فايرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
    عزیز برادر فایرا تسهیلاتشو قبلا تمام عیار گرفته طرح جدیدش رو هم اجرا کرده اقساط رو هم که بد حسابی میکنه از زرنگی مدیراشه با تورم 35% کدوم ادم عاقل قسط میپردازه شما اصلا نگران نباشید فایرا طلای بی رنگ یکم دیگه صبر
    زرنگی مدیران ؟!!
    این چه جور زرنگی که باعث میشه شرکتش در کل کشور از اعتبار ساقط و از طرف مرجعی چون بانک مرکزی از همه چیز ممنوع بشه ؟! شرکت با این مدیریت زرنگش چه حرکتی میتونه بکنه ؟ چه پولی میتونه جابجا بکنه؟ چه خریدی؟ چه فروشی ؟ چه منابع مالی ؟ این یعنی بایکوت! من نگرانی ندارم چون سهمو ندارم ، دارم خبر رو بهتون میدم که هنوز بازار ازش خبر نداره ، حالا دلتون خواست زودتر از بازار راجع به موضوع عمیق تر فکر میکنید ، دوست هم نداشتید سهامداریتون رو میکنید ایشالله در سود باشید.
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• سینایی
      عضو جدید
      • Feb 2011
      • 16

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
      زرنگی مدیران ؟!!
      این چه جور زرنگی که باعث میشه شرکتش در کل کشور از اعتبار ساقط و از طرف مرجعی چون بانک مرکزی از همه چیز ممنوع بشه ؟! شرکت با این مدیریت زرنگش چه حرکتی میتونه بکنه ؟ چه پولی میتونه جابجا بکنه؟ چه خریدی؟ چه فروشی ؟ چه منابع مالی ؟ این یعنی بایکوت! من نگرانی ندارم چون سهمو ندارم ، دارم خبر رو بهتون میدم که هنوز بازار ازش خبر نداره ، حالا دلتون خواست زودتر از بازار راجع به موضوع عمیق تر فکر میکنید ، دوست هم نداشتید سهامداریتون رو میکنید ایشالله در سود باشید.
      خودرویی ها که شما مرتب تبلیغ میکنی و با پی به ای نامعلوم معامله میشن چی؟بدهی بانکی و زیان انباشته ندارند؟با فرض ادعای شما فایرا حداقل در سود هست و از اون سودش توان پرداخت داره خودرویی با زیان انباشته فضایی چی؟

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5094

در اصل توسط سینایی پست شده است View Post
        خودرویی ها که شما مرتب تبلیغ میکنی و با پی به ای نامعلوم معامله میشن چی؟بدهی بانکی و زیان انباشته ندارند؟با فرض ادعای شما فایرا حداقل در سود هست و از اون سودش توان پرداخت داره خودرویی با زیان انباشته فضایی چی؟
        جان ؟! مطمئنی درست گرفتی ؟! من اولا از کی تا حالا سهم تبلیغ کردم که اونم خودرو باشه ؟!
        من 2بار واسه نوسان وارد خودرو شده بودم که هر 2 بار هم گفتم اصلا به این صنعت اعتقاد ندارم و این فقط موجه که منهم سوار شدم.
        لطفا قبل از اینکه شروع به صحبت کنید و حرف بی پشتوانه بزنید مطمئن بشید طرف صحبتتون کی هست و موضعش چیه .

در ضمن آخرین بارم بود بخشنامه های محرمانه رو برای شما میخونم. هرکاری دوست دارید بکنید.

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

...سهمی بی پدرو مادر ..می....830 دادمش رفت....حمیدم به من گفت فروختیش که....روم نشد بگم چند گفتم اره 900دادم رفت....
          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• احـد
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 503

فایرا سهمی که برای من حکم در مسجد پیدا کرده بود !!نه میشد سوزوند !! و نه میشد دور انداخت!!در نهایت پی ضرر را به تن مالیدم و هفته گذشته با 70%سبدم که فایرا بود خارج شدم و در این چند روز مزه بازار مثبت را چشیدم
            من خود معتقد به سهامداریم نه سهامبازی ولی این شامل فایرا نمیشه
            در کل امیدوارم بقیه دوستانی که تحمل بیشتری دارند مزدشان را بگیرند ولی بهتره این صبوری در سهمهای دیگر باشه نه در فایرا

نظر

• سینایی
              عضو جدید
              • Feb 2011
              • 16

جان ؟! مطمئنی درست گرفتی ؟! من اولا از کی تا حالا سهم تبلیغ کردم که اونم خودرو باشه ؟!
              من 2بار واسه نوسان وارد خودرو شده بودم که هر 2 بار هم گفتم اصلا به این صنعت اعتقاد ندارم و این فقط موجه که منهم سوار شدم.
              لطفا قبل از اینکه شروع به صحبت کنید و حرف بی پشتوانه بزنید مطمئن بشید طرف صحبتتون کی هست و موضعش چیه .

در ضمن آخرین بارم بود بخشنامه های محرمانه رو برای شما میخونم. هرکاری دوست دارید بکنید.
              iهیچ وقت بی پشتوانه حرف نمی زنم شما بیشتر رو حرفات دقت کن
              خودرو ...فقط فرصت خرید. از شنبه اینها باید برن برای جهشهای بعدیشون...
              قائدتا نیم ساعت پایانی باید این جهش مشخص بشه!
              سایپا هم متوقف شد. /:.coolsmiley02:./

سبد من : خودرو - سایپا - خاور - تاپیکو
              کجاش بده ؟!!!
              باید 300 را میدید و یک پولبک خوب روش میکرد و حجم میزد که زد.

مطمئنم خودرو ساعت 12 رو 316 به بالا آخرین معامله رو ثبت میکنه...
              از شما بعیده اینطور نتیجه گیری! شما که یادمه از فعالین خودرو بودید ؟!

اون کاربر که میگفت رفت تو استراحت و همهتون تو ضرر و همچنین کندل بدی که شما گفتید یعنی این صف فروش خودرو نه تنها نباید خریدار مشتاقی برایش پا پیش می گذاشت که باید به مراتب بدون هرگونه استقبال خریدار صف فروش سنگینتر و ادامه دار میساخت.

عکس العمل بازار نسبت به خساپا با آن گزارش ظاهرا ترسناکش که دیده شد.
              خودرو هم امروز حجم فوق العاده ای در منفی جمع شد و فردا هم مطمئنا از همین قیمت به بالا حرکت صعودیش را شروع خواهد کرد.

حالا آیا واقعا 5% اصلاح در ازای چنین معاملاتی با احتمال صعود بسیار بالا قابل مقایسه است ؟

یک سوال به نظر خودتون امروز فرصت خرید بود ؟ یا فروش ؟ و یا شاید هم تماشا ؟!
              ....

نظر

• ".احسان."
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2676

متاسفانه اين سهم بازدهي مناسب و معقول را از سهامدارانش دريغ كرده است. به نظرم اگر قصد داريد، هنوز سهم را نگه داري كنيد، بيش از 10% سبد رو بهش اختصاص ندهيد.
                بنده با توجه به اينكه تحول در اين سهم رو انتظار داشتم، وارد وتوصا شدم. هرچند با نه چندان سود ازش خارج شدم. اما وتوصا حدودا 40% بازدهي داشته. اما اين فايرا متاسفانه هيچ.
                زمان ورودم هم عرض كردم، وتوصا ريسك هاي سهمي مثل فايرا را نخواهد داشت، و به همين دليل وتوصا را انتخاب كردم.
                اميدوارم با خروج و كم كردن درصد آن در سبدتون بتونيد، گين مناسبي رو از بازار بگيريد.
                موفق باشيد.
                آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5094

در اصل توسط سینایی پست شده است View Post
                  iهیچ وقت بی پشتوانه حرف نمی زنم شما بیشتر رو حرفات دقت کن
                  ....
                  اصلا از بچه بازی و کل کل خوشم نمیاد . حوصله هم ندارم برم کل تاپیک رو زیر و رو کنم و نظرات صریحمو راجع به گروه خودرو بیارم بالا. یک کلمه از این نقل قولهای منو که آوردی بالا تبلیغ سهم نیست. یا دارم سیگنال میدم یا سبد خودمو اعلام میکنم یا بحث در مورد روند سهم. تبلیغ یعنی بیام در مورد سهم تخیلات از خودم در بیارم. اونهایی که باید منو اینجا بشناسن میشناسن ، احتیاجی به معرفی مجدد خودم ندارم. در ضمن صرفا جهت اطلاع جنابعالی الان یکدونه هم سهم خودرویی ندارم .
                  اگر میدونستم اطلاع به صاحبان سهم از اینکه چه اتفاقاتی داره میافته اینطور واکنش انفعالی داره اصلا یک کلمه هم نمی گفتم.
                  به هر حال تجربه ای بود !

نظر

• مسعود اب
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1502

ما هرگز پشت سرمان را نگاه نمی کنیم، گمان می کنیم در پیش رو به قدری دیدنی هست که فرصتی برای فکر کردن به آنچه می توانستیم انجام دهیم نداریم. فرقی هم ندارد. انسان فقط می تواند از باقی مانده عمر خود استفاده کند.

وارن هیچ گاه در زندگی، کسب و کار و سرمایه گذاری ابزار پشیمانی نکرده است. در دنیای سرمایه گذاری همیشه سرمایه گذاری هایی بوده که نکرده ایم، سهامی بوده که نخریده ایم و قیمتش زیاد شده.اگر سهامی را فروختی و بعد قیمت آن شروع به افزایش کرد می توانی ماه ها خودت را سرزنش کنی. اگر آنرا نفروختی و قیمتش پایین آمد می توانی سال ها خودت را - و دریگران- را سرزنش کنی. همین قضیه در تصمیم های کسب و کار هم صادق است، اگر صد تصمیم بگیری و ده تصمیم غلط از کار درآید می توانی ذهنت را مشغول آن چند اشتباه کنی و به قدری در این راه زیاده روی کنی که گرفتن تصمیم های جدید به کلی فراموش شود.در دنیای کسب و کار، هر روز و در صفی پایان ناپذیر، بسته های فرصت از را ه می رسند. وظیفۀ تو این است که به اندازه ای به لغزش هایت توجه کنی که برای عبرت اندوزی و گشودن گره مشکلات حال لازم است.در قمار سرمایه گذاری لغزش های ناشی از قصور(ندیدن فرصت های خوب) بی شمار است، اما هیچ یک به تو آسیب نمی رسانند. خطاهایی که باید مراقب آنها باشی مربوط به تصمیم گیری است. این خطاها پیش پا و در مسیر است.
                    بمنظور موفقیت
                    تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• afshar
                      عضو فعال
                      • Aug 2013
                      • 1039

سلام و صبح بخیر
                      1از اساتید واقعا صاحب نظر که بنده میشناسم 1 بار میگفت
                      هر موقع سهمی نزول کرد یا زیاد از بازار عقب موند
                      و بعد خبرهای بدی مثل ورشکستگی و ..
                      به گوشتون رسید
                      سعی کنید وارد سهم شین !
                      هر لحظه اس که استارت بخوره
                      حالا دوستان هر کسی عقاید خودشو داره و تحمیلی وجود نداره
                      من با استدلال های خودم نگه داشتم سهم و
                      امیدوارم که جواب هم بگیرم
                      اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• polat
                        عضو عادی
                        • Nov 2013
                        • 46

به نظرتون روند صعودی سهم شروع نشد امروز؟؟

نظر

• classic
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 79

انشاءالله شروع شده ، چقدر منتظر شديم تا مثبت شدنشو ببينيم .
                          يك نفر خواهد آمد و به لبخند لطيفي تو را ميهمان خواهد كرد...

نظر

• boursi
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 13

قبلا هم گفتم اين سهم هم راه خودشو پيدا ميكنه . هدف اول سهم 900 تومانه ولي ممكنه تو 780 يه مقومت كوچيك هم داشته باشه .

نظر

• کوثر
                              عضو عادی
                              • Dec 2011
                              • 251

در اصل توسط classic پست شده است View Post
                              انشاءالله شروع شده ، چقدر منتظر شديم تا مثبت شدنشو ببينيم .
                              بهتره کمی صبوری کنید البته شما با این همه حرص خوردن بهتره همین فردا سهم رو بدید بره چون احتمال بد رو همیشه باید داد

نظر

• classic
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 79

در اصل توسط کوثر پست شده است View Post
                                بهتره کمی صبوری کنید البته شما با این همه حرص خوردن بهتره همین فردا سهم رو بدید بره چون احتمال بد رو همیشه باید داد
                                ما كه تا الان صبر كرديم بازم صبر ميكنيم.
                                يك نفر خواهد آمد و به لبخند لطيفي تو را ميهمان خواهد كرد...

نظر

در حال کار...
                                X