در اصل توسط m6670m پست شده است
View Post
آلومينيوم ايران ( فايرا )
Collapse
X
-
-
-
اساتيد اذعان دارن اگه گزارش بعدي خوب باشه شهم رشد خواهد كرد .
ولي به نظر من اين سهم با اما و اگر رشد نميكنه فقط يك حامي ميخواد ، اين سهم الان بي صاحب مونده هر كي هم از راه ميرسه ميزنه تو سرش قيمتشو مياره پايين .يك نفر خواهد آمد و به لبخند لطيفي تو را ميهمان خواهد كرد...
نظر
-
در اصل توسط classic پست شده است View Postاساتيد اذعان دارن اگه گزارش بعدي خوب باشه شهم رشد خواهد كرد .
ولي به نظر من اين سهم با اما و اگر رشد نميكنه فقط يك حامي ميخواد ، اين سهم الان بي صاحب مونده هر كي هم از راه ميرسه ميزنه تو سرش قيمتشو مياره پايين .
ده روز کاری دیگه شایدم زودتر /:.grlim:./شمس وقمر هردو چو پنهان شوند
شب پره بازیگر میدان شود
نظر
-
در اصل توسط omidvar پست شده است View Postدوست عزیز واسه چی بی صاحب منو شما چیکاره ایم سهامدار پروپاقرص فایرا کوتاه مدت بلند مدت
ده روز کاری دیگه شایدم زودتر /:.grlim:./يك نفر خواهد آمد و به لبخند لطيفي تو را ميهمان خواهد كرد...
نظر
-
توجه:
به کلیه دوستان توصیه به خروج از این سهم را دارم.
بانک مرکزی طی بخشنامه ای به کلیه بانکها ، هرگونه خدمات و ارائه تسهیلات به این شرکت را به علت بدهی ممنوع اعلام کرده.
بنده اطلاع رسانی را انجام دادم ، تصمیم با خودتان...آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2013/12/09, 16:15.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postتوجه:
به کلیه دوستان توصیه به خروج از این سهم را دارم.
بانک مرکزی طی بخشنامه ای به کلیه بانکها ، هرگونه خدمات و ارائه تسهیلات به این شرکت را به علت بدهی ممنوع اعلام کرده.
بنده اطلاع رسانی را انجام دادم ، تصمیم با خودتان...شمس وقمر هردو چو پنهان شوند
شب پره بازیگر میدان شود
نظر
-
در اصل توسط omidvar پست شده است View Postعزیز برادر فایرا تسهیلاتشو قبلا تمام عیار گرفته طرح جدیدش رو هم اجرا کرده اقساط رو هم که بد حسابی میکنه از زرنگی مدیراشه با تورم 35% کدوم ادم عاقل قسط میپردازه شما اصلا نگران نباشید فایرا طلای بی رنگ یکم دیگه صبر
شما خودتان دارید انشالله پرسود باشید ... ما که جز ضرر چیزی بهمون نداد!!
ارسال شده از GT-S5360 با استفاده از تپاتالک 2
نظر
نظر