انتظارها بيش از اين بود:-??
آلومينيوم ايران ( فايرا )
Collapse
X
-
شركت 6 ماهه اول سال 91 مبلغ فروشش با 6 ماهه اول سال 90 برابر بوده است.
شركت 6 ماهه اوا سال 90 مقدار 62000 شمش خالص كه محصول اصلي شركت است توليد داشته كه 31000 تن آن را فروخته ولي در 6 ماهه اول سال 91 مقدار 62000 تن توليد داشته كه فقط 21000 تن آن را فروخته است ولي مبلغ فروش 6 ماهه اول سال 91 و 90 با اينكه در سال 91 مقدار بسيار كمتري فروخته است بازهم برابر است . به هر حال انتظار گزارش 9 ماهه مناسبي داريم.
نظر
-
در اصل توسط هادی129 پست شده است View Postصورتهای مالی 6 ماهه
نظر دوستان؟
این نوع گزارش دادن جای تعجبی نداره
چون میخوان خودشون حسابی رو قیمتای پایین بخرن.بعد گزارشهای واقعی رو میشه!
کثافت کاری مسئولین شرکت و بورس به جایی رسیده که حتی آمار رسمی فروش محصولات شرکت در بورس کالا رو هم دستکاری میکنن و تو صورتهای مالی نشون میدن!
آمار عملکرد فروش 6 ماهه شرکت در بورس کالا
حجم کلی فروش 47970 تن
حجم فروش شرکت در این گزارش کذایی!
38430 تن!
قضاوت با شما
نظر
-
در نیمه نخست امسال رخ داد؛
پوشش 168 ریالی "eps" آلومینیوم ایران
شرکت آلومینیوم ایران در دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور ماه سال جاری 102 میلیارد و 41 میلیون ریال سود خالص کسب کرد و 168 ریال سود به ازای هر سهم کنار گذاشت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، شرکت آلومینیوم ایران در دوره 6 ماهه نخست سال مالی جاری با سرمایه 165 میلیارد ریال 2 هزار و 684 میلیارد و 888 میلیون ریال درآمد حاصل از فروش داشت که پس از کسر بهای تمام شده کالای فروش رفته از آن سود ناخالص دوره به 398 میلیارد و 413 میلیون ریال رسید.
از سود ناخالص دوره نیز هزینه های عمومی، اداری و هزینه های عملیاتی کسر شد و سود عملیاتی دوره به 285 میلیارد و 849 میلیون ریال رسید.
گفتنی است پس از کسر هزینه های مالی و مالیات از سود عملیاتی و با اضافه شدن خالص درآمدهای متفرقه به آن سود خالص دوره به 102 میلیارد و 41 میلیون ریال محاسبه شد و 168 ریال سود به ازای هر سهم اختصاص داده شد.
از سود خالص دوره زیان انباشته ابتدای سال کسر شد و در نهایت 602 میلیارد و 246 میلیون ریال زیان انباشته پایان دوره در حساب های این شرکت منظور شد.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
بازار فلزات -
ثبات آلومینیوم در معاملات دیروز
قیمتها در سرازیری افتاد
گروه بورس کالا – روند معاملات روز گذشته فلزات دربازار آزاد نسبت به پنج شنبه گذشته کاهشی شد، به طوری که در این مبادلات فلزاتی همچون مس، نیکل، قلع، روی و سرب اندکی نزولی شدند و تنها آلومینیوم ثابت باقی ماند.
به گفته فعالان حوزه فلزات با وجود اینکه قیمت ها نزولی شده اما بازار همچنان راکد است به خصوص اینکه در روز گذشته بازار بعد از 2 روز تعطیلی، کار خود را آغاز کرده، اما خرید و فروشی در بازار صورت نمی گیرد و قیمتها تقریبی است. بعضی از فعالان بازار معتقدند که قیمتهای واقعی، بعد از عرضه کالاها در بورس مشخص خواهد شد و تا معلوم نشدن قیمت ها درباره روند فلزات در هفته آینده پیش بینی خاصی نمیتوان کرد.
این روزها پیش بینی نکردن کارشناسان غیرطبیعی به نظر نمیرسد چرا که در این مدت شوک زیادی به بازار وارد شده و بی اعتمادی تجار نسبت به بازار سبب شده که افراد به پیش بینی ها اعتماد نکنند.
البته نا گفته نماند که قیمت ارز نیز بعد از یک هفته ثبات روز گذشته با کاهش رو به رو شد و در نزولی کردن قیمت ها بی تاثیر نبوده است.
از سوی دیگر هفته گذشته بازارهای جهانی نیز با نوسان همراه شده بود ، به طوری که طی معاملات روز جمعه گذشته در بازار فلزات لندن، فروش نقدی مس با کاهش رو به رو شد و به 7 هزار و 765 دلار و 50 سنت معامله شد.
همچنین سفارش خرید مس برای سه ماهه آینده به مبلغ 7 هزار و 785 دلار رسید. این در حالی است که خرید نقدی مس در ساعات معاملاتی روز پنجشنبه 7 هزار و 810 دلار و 50 سنت بود.
در این بین، خرید و فروش نقدی آلومینیوم به ترتیب با قیمت یک هزار و 937 دلار و یک هزار و 937 دلار و 50 سنت معامله شد.
همچنین خرید و فروش روی با نرخ یک هزار و 850 دلار و 50 سنت و یک هزار و 851 دلار انجام شد.
سرب هم در رینگ معاملاتی با نرخ دو هزار و 147 دلار و 50 سنت خریداری و با قیمت هر تن دو هزار و 148 دلار به فروش رسید.
نظر
-
عجب پیش بینی ای داده فایرا ...فک میکردم بالای 100 اعلام کنه در این مرحله ..........;) که این کارو نکرده ..........
شاید اخرین فرصت ها برای خرید فراهم بشه ........///
نظر
-
تعدیل مثبت سنگین یک فلزی
فایرا در گزارش شش ماهه سود هر سهم سال جاری خود را بر اساس سرمایه جدید یعنی 607،417 میلیون ریالی،مبلغ 781 ریال به ازای هر سهم اعلام کرده است که اگر با سرمایه قبلی حساب کنیم مبلغ 2874 ریال به ازای هر سهم خواهد شد. سود هر سهم شرکت در گزارش قبلی و با سرمایه قبلی 1218 ریال اعلام شده بود. در شش ماهه نیز 168 ریال از سود 781 ریال را پوشش داده است.
علت تعدیل 136 درصدی شرکت پیش بینی افزایش مبلغ فروش بمیزان بیش از 21 درصد که تماما" ناشی از افزایش متوسط نرخ فروش بوده ، می باشد.
تولید و فروش شرکت در شش ماهه ابتدای امسال نسبت به دوره مشابه سال قبل به ترتیب 3 و 16 درصد کاهش داشته است و افزایش نرخ فروش شمش بیلت و آلیاژ در بورس کالا علت اصلی تعدیل خوب شرکت بوده است
مطابق اطلاعات و صورت های مالی میان دوره ای 6 ماهه منتهی به 31/06/91 ، زیان انباشته مبلغ( 246602) میلیون ریال معادل 99 درصد سرمایه جدید شرکت بالغ گردیده است.
شایان ذکر است فایرا در شش ماهه ابتدای سال مالی اش 34 درصد فروش صادراتی داشته که با دلار 1226 تومانی تسعیر شده است.62 درصد بازار تامین مواد اولیه شرکت نیز وارداتی بوده که با همین نرخ دلار انجام شده استهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
سود هرسهم شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) با سرمایه جدید بیش از 60.7 میلیارد تومانی 781 ریال پیش بینی شد اما زیان انباشته 60 میلیارد تومانی این شرکت مشمول اصل 44 همچنان باقی است.تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید
نظر
-
روز گذشته دیروز نماد آلومینیوم ایران نیز بازگشایی شد که پس از جهش 37درصدی قیمت با صف خرید همراه شد.
دیروز سود هرسهم شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) با سرمایه جدید بیش از 7/60 میلیارد تومانی 781 ریال پیشبینی شد، اما زیان انباشته 60 میلیارد تومانی این شرکت مشمول اصل 44 همچنان باقی است.
منبع : دنیای اقتصادThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
پوزش بابت عدم دسترسی چند روزه اخیرم به نت و فروم
عرض تبریک خدمت فایرا داران گرامی:x
تو فروش این سهم اصلا عجله ای نداشته باشین.
این تعدیل مثبت اخیر فقط واسه دست گرمی بود!
چند هفته صبر کنین واسه تعدیل اساسی سهم تو گزارش 9 ماهه
البته هر کسی صلاح خودشو بهتر میدونه.فقط یه توصیه دوستانه بود
نظر
-
اﻧﻘﻼﺑﯽ در ﻓﺎﯾﺮا
ﺷﺮﮐﺖ آﻟﻮﻣﯿﻨﯿﻮم اﯾﺮان ﮐﻪ ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﯽ درآﻣﺪ ھﺮ ﺳﮫﻢ ﺑﺮای ﺳﺎل ﻣﺎﻟﯽ ﻣﻨﺘﮫﯽ ﺑﻪ 30 اﺳﻔﻨﺪ 91 ﺑﺎ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ 607.417 ﻣﯿﻠﯿﻮن رﯾﺎﻟﯽ ﺧﻮد را ﻣﺒﻠﻎ 781 رﯾﺎل ﺑﻪ طﻮر ﺧﺎﻟﺺ ﭘﺲ از ﮐﺴﺮ ﻣﺎﻟﯿﺎت اﻋﻼم ﮐﺮده و در ﻋﻤﻠﮑﺮد واﻗﻌﯽ 6 ﻣﺎھﻪ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﻪ ﭘﻮﺷﺶ 22 درﺻﺪی ﺳﻮد ﺳﺎﻟﯿﺎﻧﻪ اش ﺑﻮده اﺳﺖ، در آﺳﺘﺎﻧﻪ ﺗﺤﻮﻻت ﻣﮫﻤﯽ اﺳﺖ
ﺷﺮﮐﺖ ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﻲ ﻧﺮخ ﻓﺮوش ﻣﺤﺼﻮﻻت ﺧﻮد را ﺑﺮ اﺳﺎس ﻓﺎﮐﺘﻮرھﺎ و ﻣﺘﻐﯿﺮھﺎي زﻳﺎدي از ﺟﻤﻠﻪ ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﻲ ﺗﻘﺎﺿﺎ ، ﮐﺸﺶ ﺑﺎزار، ﻧﺮﺧﮫﺎي ﺟﮫﺎﻧﻲ ، وﺿﻌﯿﺖ و ﺷﺮاﻳﻂ واردات و ﺻﺎدرات و ﻧﯿﺰ اﻣﮑﺎﻧﺎت ﺗﻮﻟﯿﺪ و ... اﻧﺠﺎم داده اﺳﺖ.
ﺿﻤﻦ آﻧﮑﻪ ﺗﻐﯿﯿﺮات ﻣﻘﻄﻌﻲ و ﻣﻮﻗﺖ ﻧﺮﺧﮫﺎ، ﺟﺎﻳﮕﺎھﻲ در ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﻲ ﺳﺎﻟﯿﺎﻧﻪ ﻧﺪارد.
ﻓﺎﯾﺮا ﺑﺎ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ 16،5 ﻣﯿﻠﯿﺎرد ﺗﻮﻣﺎﻧﯽ ﺑﺮای ھﺮ ﺳﮫﻢ ﺳﺎل ﻣﺎﻟﯽ ﻣﻨﺘﮫﯽ ﺑﻪ 30 اﺳﻔﻨﺪ 91، ﻣﺒﻠﻎ (954) رﯾﺎل زﯾﺎن ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﯽ ﮐﺮده ﺑﻮد ﮐﻪ در ﺷﮫﺮﯾﻮر 91 ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﯽ ﺳﻮد ﺧﻮد را ﺑﻪ ﻣﺒﻠﻎ 121 ﺗﻮﻣﺎن اﻓﺰاﯾﺶ داد و ﺑﺎ اﻓﺰاﯾﺶ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ 268 درﺻﺪی، ﻣﻌﺎدل 60.7 ﻣﯿﻠﯿﺎرد ﺗﻮﻣﺎﻧﯽ از ﻣﺤﻞ اﻧﺪوﺧﺘﻪ طﺮح و ﺗﻮﺳﻌﻪ، ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﯽ
درآﻣﺪ ھﺮ ﺳﮫﻢ را 781 رﯾﺎل اﻋﻼم ﮐﺮد.
ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﻲ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺳﺎل ﻣﺎﻟﻲ ﻣﻨﺘﮫﻲ ﺑﻪ 30/12/91 در ﻣﻘﺎﻳﺴﻪ ﺑﺎ ﻋﻤﻠﮑﺮد واﻗﻌﻲ ﺳﺎل ﻣﺎﻟﻲ 90 ﺑﻪ ﺗﺮﺗﯿﺐ ﻓﺮوش 39 درﺻﺪ اﻓﺰاﻳﺶ، ﺑﮫﺎي ﺗﻤﺎمﺷﺪة ﮐﺎﻻي ﻓﺮوش رﻓﺘﻪ 35 درﺻﺪ اﻓﺰاﻳﺶ، ﺳﻮد ﻋﻤﻠﯿﺎﺗﻲ ﻣﺒﻠﻎ 992ر440 ﻣﯿﻠﯿﻮن ﷼ اﻓﺰاﻳﺶ و ﺳﻮد ﺧﺎﻟﺺ ﻣﺒﻠﻎ 130ر456 ﻣﯿﻠﯿﻮن ﷼ اﻓﺰاﻳﺶ را ﻧﺸﺎن ﻣﻲدھﺪ.
ﻓﺎﯾﺮا در ﻧﯿﻤﻪ ﻧﺨﺴﺖ ﺳﺎﻟﺠﺎری ﺑﺎﻟﻎ ﺑﺮ 74 ﻣﯿﻠﯿﻮن و 794.617 دﻻر ﻓﺮوش ﺻﺎدراﺗﯽ ﺑﻪ ﻧﺮخ ارز ﻣﺮﺟﻊ و دﻻر 1226 ﺗﻮﻣﺎﻧﯽ داﺷﺘﻪاﺳﺖ.
واردات ﻣﻮاد اوﻟﯿﻪ ﺷﺮﮐﺖ ﻧﯿﺰ ﮐﻪ ﻋﻤﺪﺗﺄ ﭘﻮدر آﻟﻮﻣﯿﻨﺎ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ، در 6 ﻣﺎھﻪ اول ﺳﺎل اﻓﺰون ﺑﺮ 67 ﻣﯿﻠﯿﻮن و 660.848دﻻر ﺑﻮده اﺳﺖ.
ﻟﺬا ﻣﻮازﻧﻪ ارزی ﺷﺮﮐﺖ ﻣﺜﺒﺖ ﺑﻮده و ﻧﮕﺮاﻧﯽ ﭼﻨﺪاﻧﯽ از ﺣﯿﺚ اﻓﺰاﯾﺶ ﻧﺮخ ارز در اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ از ﺑﺎﺑﺖ ﻣﺼﺎرف ارزی ﻣﺘﺼﻮر ﻧﯿﺴﺖ.
ھﺮ ﭼﻨﺪ ﻧﺮخ ارز ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺑﺴﯿﺎر ﺷﮕﺮﻓﯽ ﺑﺮ ﻗﯿﻤﺖ ﻓﺮوش داﺧﻠﯽ و ﺧﺎرﺟﯽ ﻣﺤﺼﻮﻻت ﺷﺮﮐﺖ ﺑﺮ ﺟﺎی ﻣﯽ ﮔﺬارد.
ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺗﺪاوم روﻧﺪ ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﻓﺮوش ﺷﺮﮐﺖ، ﻓﺮوش ﺻﺎدراﺗﯽ ﺷﺮﮐﺖ در ﭘﺎﯾﺎن ﺳﺎﻟﺠﺎری ﺑﯿﺶ از 150 ﻣﯿﻠﯿﻮن دﻻرﮔﻤﺎﻧﻪ زﻧﯽ ﻣﯿﺸﻮدThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postپوزش بابت عدم دسترسی چند روزه اخیرم به نت و فروم
عرض تبریک خدمت فایرا داران گرامی:x
تو فروش این سهم اصلا عجله ای نداشته باشین.
این تعدیل مثبت اخیر فقط واسه دست گرمی بود!
چند هفته صبر کنین واسه تعدیل اساسی سهم تو گزارش 9 ماهه
البته هر کسی صلاح خودشو بهتر میدونه.فقط یه توصیه دوستانه بود
نظر
نظر