آلومينيوم ايران ( فايرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • majidm
    عضو عادی
    • Dec 2011
    • 125

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
    یعنی یکی نیست بره بزنه تو گوش حرومخورها . آخه دیگه دزد و دغل بازی تو روز روشن ؟!
    تو مملکت دزد پرور از این بهتر نمیشه ! کلا" دزد وپاسبون دستشون تو یه کاسس.
    متاسفانه من بعد از چند ماه صبر وتحمل امروز با25 درصد منفی خارج شدم
    نمیدونم اصلا راهی برای احقاق حق وجود داره یا نه؟
    من که خیلی سوختم (آخه 24 درصد سبدم فایرا بود)
    امیدوارم دوستانی که نگه داشتند لااقل سود خوبی بکنند.

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
      یعنی کیوان جون به نظرت اینا این پولا رو چطوری میخورن؟؟!!
      عطا جون ...فکر میکنند که میتونند بخورند! عواقب درد و رنج هایی که این قوم به انسانهای دیگر وارد می کنند روی اون پولها سواره و وارد سلولهای زندگیشون میشه و قطعا حتی در همین دنیا تاثیرشو میگذاره. من با چشم خودم از نزدیک زندگی تعداد زیادی از اینها را دیده ام. ماشینهای مدل بالای میلیاردی ، هواپیمای شخصی و ..... ولی همون ماشین یارو رو با خودش میبره ته دره! یکی تا آخر عمر میره رو ویلچر ، اون یکی زندگیش از هم میپاشه و ......
      اینجوریام نیست..الان قهقهه میزنند و سرمست از به ظاهر زرنگی هاشون ولی دارن هیزم واسه خودشون تدارک میبینند!!
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• negar
        ستاره دار(2)
        • Jul 2025
        • 536

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
        عطا جون ...فکر میکنند که میتونند بخورند! عواقب درد و رنج هایی که این قوم به انسانهای دیگر وارد می کنند روی اون پولها سواره و وارد سلولهای زندگیشون میشه و قطعا حتی در همین دنیا تاثیرشو میگذاره. من با چشم خودم از نزدیک زندگی تعداد زیادی از اینها را دیده ام. ماشینهای مدل بالای میلیاردی ، هواپیمای شخصی و ..... ولی همون ماشین یارو رو با خودش میبره ته دره! یکی تا آخر عمر میره رو ویلچر ، اون یکی زندگیش از هم میپاشه و ......
        اینجوریام نیست..الان قهقهه میزنند و سرمست از به ظاهر زرنگی هاشون ولی دارن هیزم واسه خودشون تدارک میبینند!!
        اخه موضوع اینجاست که یارو با ژیان هم میره ته دره تا اخر عمر میره رو ویلچر سر اجاره خونه بیکار شدن از کارخونه بی پولی بدبختی زندگیشون از هم میپاشه بیشتر به نظر میاد میخورن یه اب هم روش
        مگه امیدمون به اخرت باشه البته اگر ایمانی با دیدن این کارها در مهد اسلام!!!!!!!!!!!برای کسی بماند که امید اخرتش بماند

نظر

• sepahan_zard
          عضو عادی
          • Dec 2012
          • 266

عجب بی درو پیکره !
          3 ماه پیش از 890 وارد سهم شدم !
          فروش شرکت هر چی زیاد میشد .. قیمتها هر چی بالاتر میرفت سهم بیشتر افت میکرد
          دیروز هم باز شد رفت منفی 20 !!
          یغنی رفتم تو 39 درصد ضرر !!
          گذاشتم صف فروش از عصبانیت و ترس
          ولی کسی نخرید !
          امروز ساعت 14 اودم میبینم ... اطلاعیه ها و این فیلمها رو !!
          واقعا چه کسی باید جواب این آشفته بازار رو بده
          فقط بگم ... بیچاره اون حقیقی هایی که دیروز حداقل با 20 درصد ضرر فروختند
          واقعا رانت تو این بازار حرف اول رو میزنه .. دیروز توی سایت همسایه یکی تو فروم پیام گذاشته بود .. خیلی زود یک راز فایرا فاش میشه !!
          ----------------
          امیدوارم معاملات دیروز فایرا باطل اعلام بشه
          چون واقعا با برنامه بوده .. حداقل باید خرید حقوقی هاش باطل بشه !

نظر

• MOSTAFA
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 989

واقعا کار کثیفی کردن.....خدا جوابشونو بده....
            حجم 2 رزو خیلی سنگین و مشکوک بود ...اومدم 519 بخرم دیدم زده متوقف!!!!!!!!

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

«فایرا» سود 92 را پیشبینی کرد

گروه بنگاهها – شرکت آلومینیوم ایران پیشبینی سود هر سهم 92 را مبلغ 662 ریال اعلام کرد.

به گزارش بورس و اوراق بهادار، این رقم کاهش 20 درصدی را نسبت به سال مالی 91 نشان میدهد.

فروش «فایرا» برای سال مالی منتهی به پایان 92 با افزایش 55 درصدی بیش از 10 هزار و 104 میلیارد ریال پیشبینی کرده که علت آن را افزایش نرخ فروش محصولات عنوان کرده است.

شرکت پيش بيني سود (زيان) هر سهم سال مالي منتهي به 29 اسفند ماه 92 را در تاريخ 30 بهمن ماه 91 (به بازار منعکس نشد) به مبلغ (922) ريال زيان اعلام کرده بود که پس از عودت به شرکت براساس درخواست شرکت طي نامه شماره 34/15796 در تاریخ سوم اسفند ماه 91 (به علت تغيير مفروضات تهيه بودجه) مطابق اطلاعات فعلي به مبلغ 662 ريال سود اعلام شده است.

شرکت اعلام کرده که بدهی تسهيلات ارزي خود را با توجه به قراردادهاي مربوطه به نرخ مرجع تسعير در حسابها منعکس کرده است.

لذا از اين بابت رقمي به عنوان هزينه تسعير شناسایي نشده است.

در صورتي که الزامي مبني بر بازپرداخت با نرخ مبادلاتي بوجود آيد سود و پيشبيني سود هر سهم به ترتيب حدود یک هزار و 400 میلیارد ريال و دو هزار و 300 ريال کاهش خواهد يافت که به محض قطعي شدن چنين موضوعي تعديلات لازم اعمال و افشاء خواهد شد.

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• sepahan_zard
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 266

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                «فایرا» سود 92 را پیشبینی کرد

گروه بنگاهها – شرکت آلومینیوم ایران پیشبینی سود هر سهم 92 را مبلغ 662 ریال اعلام کرد.

به گزارش بورس و اوراق بهادار، این رقم کاهش 20 درصدی را نسبت به سال مالی 91 نشان میدهد.

فروش «فایرا» برای سال مالی منتهی به پایان 92 با افزایش 55 درصدی بیش از 10 هزار و 104 میلیارد ریال پیشبینی کرده که علت آن را افزایش نرخ فروش محصولات عنوان کرده است.

شرکت پيش بيني سود (زيان) هر سهم سال مالي منتهي به 29 اسفند ماه 92 را در تاريخ 30 بهمن ماه 91 (به بازار منعکس نشد) به مبلغ (922) ريال زيان اعلام کرده بود که پس از عودت به شرکت براساس درخواست شرکت طي نامه شماره 34/15796 در تاریخ سوم اسفند ماه 91 (به علت تغيير مفروضات تهيه بودجه) مطابق اطلاعات فعلي به مبلغ 662 ريال سود اعلام شده است.

شرکت اعلام کرده که بدهی تسهيلات ارزي خود را با توجه به قراردادهاي مربوطه به نرخ مرجع تسعير در حسابها منعکس کرده است.

لذا از اين بابت رقمي به عنوان هزينه تسعير شناسایي نشده است.

در صورتي که الزامي مبني بر بازپرداخت با نرخ مبادلاتي بوجود آيد سود و پيشبيني سود هر سهم به ترتيب حدود یک هزار و 400 میلیارد ريال و دو هزار و 300 ريال کاهش خواهد يافت که به محض قطعي شدن چنين موضوعي تعديلات لازم اعمال و افشاء خواهد شد.

خیلبی قدیمی !
                کجای کارید که بعد از این خبر 20 درصدی افتاد و بعد یه خبر دیگه اومد بستندش !!

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Post
                  خیلبی قدیمی !
                  کجای کارید که بعد از این خبر 20 درصدی افتاد و بعد یه خبر دیگه اومد بستندش !!
                  با سلام و احترام

دوست من ، درسته این خبر درسته قدیمیه ولی مربوط به روزنامه دنیای اقتصاد همین امروزه و بهتره شما نیز کمی آرامش خود را حفظ کنید ...

قصد و نیت من تنها مطلع شدن دوستان و تمامی اعضاء از همه خبرهای مربوط به هر سهمی هست .....
                  آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2013/03/14, 10:51.
                  The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• aseman88
                    عضو عادی
                    • Dec 2012
                    • 31

با سلام و احترام

دوست من ، درسته این خبر درسته قدیمیه ولی مربوط به روزنامه دنیای اقتصاد همین امروزه و بهتره شما نیز کمی آرامش خود را حفظ کنید ...

قصد و نیت من تنها مطلع شدن دوستان و تمامی اعضاء از همه خبرهای مربوط به هر سهمی هست .....
                    اونایی که باید مطلع بشن قبل از اینکه تو سایت کدال بیاد مطلع میشن شما نگران نباش... بعد این خبر یه تعدیل + 60% هم اومده که بد نیست اونم بذاری دوستان مطلع شن!!

نظر

• Shivana44
                      عضو عادی
                      • Jan 2013
                      • 142

در اصل توسط aseman88 پست شده است View Post
                      اونایی که باید مطلع بشن قبل از اینکه تو سایت کدال بیاد مطلع میشن شما نگران نباش... بعد این خبر یه تعدیل + 60% هم اومده که بد نیست اونم بذاری دوستان مطلع شن!!
                      ما که ندیدیم!!

نظر

• negar
                        ستاره دار(2)
                        • Jul 2025
                        • 536

در اصل توسط Shivana44 پست شده است View Post
                        ما که ندیدیم!!
                        پیرو ارسال نامه شماره 824/ د م مورخ 20/12/91 که در تاریخ 23/12/91 از طریق سامانه کدال و با موضوع برآورد سود سال مالی 1391 به این سازمان ارسال شده است ؛ نظر استفاده کنندگان محترم را به اطلاعات زیر درخصوص شرکت جلب مینماید :
                        مطابق نامه فوق الذکر که در پیوست این اطلاعیه ارائه شده است ؛ شرکت اعلام نموده است که « با توجه به عملکرد تقریبی 11 ماهه سال جاری، عملکرد سالیانه این شرکت سودی معادل 800 (هشتصد) میلیارد ریال برآورد میگردد.»

نظر

• sepahan_zard
                          عضو عادی
                          • Dec 2012
                          • 266

با سلام و احترام

بله دوست عزیز .. اشتباه از من بود
                          و من به جای کلمه تکراری قدیمی رو به کار بردم که با توضیح اینکه این مطلب روزنامه هست و روزنامه ها معمولا 2 روز بعد از سایتها مطلب رو میرسند چاپ کنند ...برای همین مطلب 4 روز قبلش رو تکراری پست شد .
                          احتمالا فردا روزنامه اقتصاد مطلب 4 شنبه کدال در خصوص شفاف سازی سود فایرا چاپ میکنه و ما با خوندنش دوباره ذوق زده میشیم !

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

نکته جالب توجه در این فساد اخیر در خصوص فایرا تاریخ نامه شرکت است که به 20 اسفند است

در واقع قبل از بازشدن باید این نامه میومد رو کدال نه اینکه بعد از بازشدن و منفی خوردن تازه یادشون بیافته که نامه ای بوده و 60 70 درصد ناقابل!!تعدیل داشته

واقعا جای تاسف داره به این عملکرد سازمان

(در ضمن فایرا ندارم ولی از دیدن چنین صحنه هایی که متاسفانه عادی هم شده تاسف میخورم)
                            آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2013/03/16, 02:56.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مازیار
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 258

دوستان امکانش هست که معاملات دو روزه ابطالش کنند؟
                              وقتی کسی را می بخشید، شخصی که بیشترین منفعت را می برد، خود شما هستید.

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

افزایش تولید و فروش شمش آلومینیوم

میزان تولید و فروش شمش آلومینیوم كشور طی 11 ماهه امسال افزایش یافت.

به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، سه شركت بزرگ تولید شمش آلومینیوم شامل ایرالكو، المهدی و هرمزآل، طی 11 ماهه امسال، 308 هزار و 473 تن شمش آلومینیوم تولید كردند كه در مقایسه با میزان تولید مشابه سال گذشته، 2 درصد افزایش نشان می دهد.
                                همچنین، در این مدت207 هزار و 89 تن پودر آلومینا توسط شركت آلومینای ایران تولید شد.
                                بنا به این گزارش، در 11 ماهه جاری، مجموع ارزش فروش محصولات 4 شركت یاد شده (ایرالكو، المهدی، هرمزآل و آلومینای ایران) به 10 تریلیون و 99 میلیارد و 534 میلیون ریال رسید كه نسبت به میزان فروش مدت مشابه سال 90، حدود 67 درصد افزایش نشان می دهد.
                                به گزارش مذكور، با توجه به تامین نیاز داخلی، میزان صادرات شمش آلومینیوم طی مدت یاد شده، 26 درصد كاهش یافت.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

در حال کار...
                                X