در اصل توسط مهربان پست شده است
View Post
آلومينيوم ايران ( فايرا )
Collapse
X
-
...عاقبت بخیر میشیم اگه یه همتی کنید و خودتونو یه تکون کوچیک بدید....
...آقا...یه جو غیرت...یه خورده حمیت...اخه تاکی اینطور بیجون و ماست تشریف دارید....از سهامدارای صدرا و پالایشگاهیا کمترید....زشته....
....عزیزان کار از کار میگذره ا قضیه اش بیخ پیدا میکنه بیاید بریم سازمان تکلیف سهممونو جویا شیم اقا اگه قراره بلایی سرش بیارن و پول ما بسوزه روشن بشه تکلیف....میشه پترو اصفهان و بقیه سهامایی که بخاطر نداشتن سهامدار پیگیر و متعهد به داراییشون نابود شده....
...اول بیاید ببینیم چند نفر هستیم و چه کار باید بکنیم....یه فرد موجه رو از بین خودمون اتخاب کنیم ویانه اونجوری هم اجماع نبود همه یه روزو یه تایمو تعیین کنیم جلو در سازمان جمع بشیم و بخواهیم وضعیت روشن بشه....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
سهم قدری بود نمیدونم چرا این بلاها رو سرش اوردن داشت مسیر خوبی رو میرفت البته هنوزم میگم فایرا 1500 ارزش دارهدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
.....من دارم میرم کشیک...فردا صبح میام....
....بالاغیرتا لج و لجبازی و تی تیش مامانی بازی و من بشینم حالا بقیه یه حرکتی انجام بدن حالشو ببریم بزارید کنار....
....بنده پیاده نظام هر کس که اراده کنه حق ضایع شده ای رو احیا کنه لجام اسبشم میگیرم....
...بیاین یه اعلام حضور کنید همه ید واحد شیم راهکار ارایه بدیم به شرفم من دغدغه صناری پولشو ندارم فعلا یه لقمه نونی در میاد میخوریم ولی این وضعیتی که توش گرفتاریم درست نیست....
...حمید نفله تو از کی تحلیلگر شدی ما خبر دارن شدیم....؟؟؟....بزن بتترکونمت.....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post.....من دارم میرم کشیک...فردا صبح میام....
....بالاغیرتا لج و لجبازی و تی تیش مامانی بازی و من بشینم حالا بقیه یه حرکتی انجام بدن حالشو ببریم بزارید کنار....
....بنده پیاده نظام هر کس که اراده کنه حق ضایع شده ای رو احیا کنه لجام اسبشم میگیرم....
...بیاین یه اعلام حضور کنید همه ید واحد شیم راهکار ارایه بدیم به شرفم من دغدغه صناری پولشو ندارم فعلا یه لقمه نونی در میاد میخوریم ولی این وضعیتی که توش گرفتاریم درست نیست....
...حمید نفله تو از کی تحلیلگر شدی ما خبر دارن شدیم....؟؟؟....بزن بتترکونمت.....
از تعداد ارسالها نفرات میشه دید !
و شکل بدتر این هست که شما میتونید برید جلو سازمان .. ما که صدها کیلومتر از سازمان دوریم باید یه راه کار برامون بگذارید که بتونیم مشارکت کنیم !
باید قبول کنید شماها باید جلو باشید و ما اقدامگر
نظر
-
برای اینکه بخواد قیمتهای بالا یا پایین رو ببینه اول باید باز بشه !!
امیدوارم چند ماه دیگه نخوابونند این سرمایه رو
هیچکی هم که خبری از اون پشت مشتا نمیاره برامون
نظر
-
اینکه دلیلی باز نشدن نمادهای فرابورسی ندادن گزارش 92 هست میتونه دلیل متوقف بودن نماد های بورسی هم باشه ؟
کسی خبر داره ؟ .. یا مشکل جای دیگه هست ؟
--------------------------------------
رییس اداره نظارت بر ناشران فرابورسی سازمان بورس خبر داد:
بازگشایی نمادهای متوقف در گروی ارائه نخستین پیشبینیهای 92
نماد 11 شرکت فرابورسی در بازارهای اول و دوم به دلیل منتشر نکردن اطلاعات مورد نظر سازمان بورس و اوراق بهادار متوقف است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بازار سرمایه (سنا)، رییس اداره نظارت بر ناشران فرابورسی با بیان مطلب فوق گفت: به طور معمول نماد شرکت ها با توجه به اعلام پیش بینی جدید، تعدیل بودجه سالانه و یا برگزاری مجامع سالانه متوقف میشوند که در صورت ارائه به هنگام نتایج مجامع و اعلام پیشبینیها، زمان توقف نماد طولانی نخواهد بود و عمده توقف ها نیز از این دست است و برنامه و هدف کلی سازمان بورس شفافسازی و بازگشایی نمادها است.
رییس اداره نظارت بر ناشران فرابورسی سازمان بورس تاکید کرد: پیگیری ها و مکاتبات مستمر این اداره برای دریافت هرچه سریعتر گزارش شرکتهایی که نمادشان در فرابورس متوقف است، در حال انجام است تا این شرکت ها به زودی به گردونه معاملات فرابورس باز گردند.
نظر
-
....این خبر هم برای دوستان فایرایی که میدونن در این روزهای اوج بازار دلنگران سهامشون هستند....بامید خدا خبرهای خوبی از سهم درراهه و مدت بسته موندنش خیلی زیاد نمیشه....شرکت تعدیل مثبت دیگری رو ارایه داده و فعلا با سازمان مشغول نامه بازی هستند.....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
نظر