آلومينيوم ايران ( فايرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • DJANGO
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1701

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
    ...باز اون 4 تا سهم پالایشکاهیو بیشتر سهامدارا درگیرش هستند....حکایت ما با این فایرا جالبه....گیر سهمی افتادیم که مثل جزیره ناشناخته مارو ناخواسته بابالون انداختن توش....کسی هم یادی از ما نمیکنه....کاپیتان نمو با نوتیلوسش رفته اخرین رشته های امید قطع شده....
    ...باور کنید...و به جد میگم....اگر ببینم...بچه های فایرا دار حاضرند کاری عملی پیش ببرند من پیشقدم میشم و در کنارهم به نتیجه مثبتی میرسیم....
    ...همینقدر بگم که کار این سهم به اطلاعات بابت وضعیت پیش بینی و ارایه گزارش کشیده اوضاش از شتران و سهامی از این جنس خرابتره.....و من الله توفیق....
    داستان فایرا یه چیز دیگس.اونهمه افت قیمت.الانم از کیه بسته.البته معلوم نیست بعد باز شدن چه گلی به سرمون میخواد بزنه.سهم مسخره
    عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• ابشار
      عضو فعال
      • Apr 2013
      • 1426

دکتر مهربان حالا وضعیت ما بااین فایرا چی میشه غاقبت بخیر میشیم باهاش یا سیاه بخت

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

...عاقبت بخیر میشیم اگه یه همتی کنید و خودتونو یه تکون کوچیک بدید....
        ...آقا...یه جو غیرت...یه خورده حمیت...اخه تاکی اینطور بیجون و ماست تشریف دارید....از سهامدارای صدرا و پالایشگاهیا کمترید....زشته....
        ....عزیزان کار از کار میگذره ا قضیه اش بیخ پیدا میکنه بیاید بریم سازمان تکلیف سهممونو جویا شیم اقا اگه قراره بلایی سرش بیارن و پول ما بسوزه روشن بشه تکلیف....میشه پترو اصفهان و بقیه سهامایی که بخاطر نداشتن سهامدار پیگیر و متعهد به داراییشون نابود شده....
        ...اول بیاید ببینیم چند نفر هستیم و چه کار باید بکنیم....یه فرد موجه رو از بین خودمون اتخاب کنیم ویانه اونجوری هم اجماع نبود همه یه روزو یه تایمو تعیین کنیم جلو در سازمان جمع بشیم و بخواهیم وضعیت روشن بشه....
        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• roohe-khashen
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 2270

سهم قدری بود نمیدونم چرا این بلاها رو سرش اوردن داشت مسیر خوبی رو میرفت البته هنوزم میگم فایرا 1500 ارزش داره
          دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• ghelif
            عضو جدید
            • Dec 2012
            • 18

سلام بچه های فایرا
            آقا منم فایرایی ام!!!اما چه فایرایی....فایرایی که از 900 تومن باهاشم
            الانم نمیدونم اصلا چی شده و کجا هست و چه کار میکنه
            آخه مگه چی شده که این شرکت به این روزها افتاده....
            هیچ خبری ازش نیست

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

.....من دارم میرم کشیک...فردا صبح میام....
              ....بالاغیرتا لج و لجبازی و تی تیش مامانی بازی و من بشینم حالا بقیه یه حرکتی انجام بدن حالشو ببریم بزارید کنار....
              ....بنده پیاده نظام هر کس که اراده کنه حق ضایع شده ای رو احیا کنه لجام اسبشم میگیرم....
              ...بیاین یه اعلام حضور کنید همه ید واحد شیم راهکار ارایه بدیم به شرفم من دغدغه صناری پولشو ندارم فعلا یه لقمه نونی در میاد میخوریم ولی این وضعیتی که توش گرفتاریم درست نیست....
              ...حمید نفله تو از کی تحلیلگر شدی ما خبر دارن شدیم....؟؟؟....بزن بتترکونمت.....

نظر

• sepahan_zard
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 266

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                .....من دارم میرم کشیک...فردا صبح میام....
                ....بالاغیرتا لج و لجبازی و تی تیش مامانی بازی و من بشینم حالا بقیه یه حرکتی انجام بدن حالشو ببریم بزارید کنار....
                ....بنده پیاده نظام هر کس که اراده کنه حق ضایع شده ای رو احیا کنه لجام اسبشم میگیرم....
                ...بیاین یه اعلام حضور کنید همه ید واحد شیم راهکار ارایه بدیم به شرفم من دغدغه صناری پولشو ندارم فعلا یه لقمه نونی در میاد میخوریم ولی این وضعیتی که توش گرفتاریم درست نیست....
                ...حمید نفله تو از کی تحلیلگر شدی ما خبر دارن شدیم....؟؟؟....بزن بتترکونمت.....
                مشکل اینجاست که قدیمی تر ها و واردتر ها با خراب شدن وضع از سهم خارج شدند و بیشتر مثل من تازه کار هستند
                از تعداد ارسالها نفرات میشه دید !
                و شکل بدتر این هست که شما میتونید برید جلو سازمان .. ما که صدها کیلومتر از سازمان دوریم باید یه راه کار برامون بگذارید که بتونیم مشارکت کنیم !
                باید قبول کنید شماها باید جلو باشید و ما اقدامگر

نظر

• aseman88
                  عضو عادی
                  • Dec 2012
                  • 31

به نظر من که این سهم مشکلی نداره و دیر یا زود 1200 -1500 رو میبینه ...این موش و گربه بازی هم بیشتر از یه ماه دوام نداره...

نظر

• sepahan_zard
                    عضو عادی
                    • Dec 2012
                    • 266

برای اینکه بخواد قیمتهای بالا یا پایین رو ببینه اول باید باز بشه !!
                    امیدوارم چند ماه دیگه نخوابونند این سرمایه رو
                    هیچکی هم که خبری از اون پشت مشتا نمیاره برامون

نظر

• bahary
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 2510

منظور سازمان از درج مجدد اطلاعیه دوره 6 ماهه که در اول آذر 91 روی کدال درج شده چی می تونه باشه؟ پس گزارش 9 و 12 ماهه چی شد؟

نکنه می خواند سهم و سهامدار و شرکت و همه وابستگان را بفرستند قاتی باقالیا؟!؟!؟!؟!

نظر

• sepahan_zard
                        عضو عادی
                        • Dec 2012
                        • 266

اینکه دلیلی باز نشدن نمادهای فرابورسی ندادن گزارش 92 هست میتونه دلیل متوقف بودن نماد های بورسی هم باشه ؟
                        کسی خبر داره ؟ .. یا مشکل جای دیگه هست ؟
                        --------------------------------------
                        رییس اداره نظارت بر ناشران فرابورسی سازمان بورس خبر داد:
                        بازگشایی نمادهای متوقف در گروی ارائه نخستین پیشبینیهای 92
                        نماد 11 شرکت فرابورسی در بازارهای اول و دوم به دلیل منتشر نکردن اطلاعات مورد نظر سازمان بورس و اوراق بهادار متوقف است.

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بازار سرمایه (سنا)، رییس اداره نظارت بر ناشران فرابورسی با بیان مطلب فوق گفت: به طور معمول نماد شرکت ها با توجه به اعلام پیش بینی جدید، تعدیل بودجه سالانه و یا برگزاری مجامع سالانه متوقف میشوند که در صورت ارائه به هنگام نتایج مجامع و اعلام پیشبینیها، زمان توقف نماد طولانی نخواهد بود و عمده توقف ها نیز از این دست است و برنامه و هدف کلی سازمان بورس شفافسازی و بازگشایی نمادها است.

رییس اداره نظارت بر ناشران فرابورسی سازمان بورس تاکید کرد: پیگیری ها و مکاتبات مستمر این اداره برای دریافت هرچه سریعتر گزارش شرکتهایی که نمادشان در فرابورس متوقف است، در حال انجام است تا این شرکت ها به زودی به گردونه معاملات فرابورس باز گردند.

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

....این خبر هم برای دوستان فایرایی که میدونن در این روزهای اوج بازار دلنگران سهامشون هستند....بامید خدا خبرهای خوبی از سهم درراهه و مدت بسته موندنش خیلی زیاد نمیشه....شرکت تعدیل مثبت دیگری رو ارایه داده و فعلا با سازمان مشغول نامه بازی هستند.....

نظر

• iran1389
                            عضو عادی
                            • May 2012
                            • 139

دوستان خدا کنه زود باز بشه خیلی از بازار عقب افتادم هی نشستیم نگاه کردیم

- - - Updated - - -

دوستان خدا کنه زود باز بشه خیلی از بازار عقب افتادم هی نشستیم نگاه کردیم

نظر

• roohe-khashen
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 2270

اگه میخواد جبران کنه الان وقتشه که باز شه!!
                              دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• farhad894
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 251

سیصد هزار تومان از این سهم بی ارزش تو ضررم با بدبختی پول در آوردم ریختم فایرا خریدم به نصف اومده پایین

نظر

در حال کار...
                                X