آلومينيوم ايران ( فايرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سوفیا
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 122

در اصل توسط مازیار پست شده است View Post
    دوستان امکانش هست که معاملات دو روزه ابطالش کنند؟
    سلام چراباطل شه یکی مثل من که از900باهاشم ویواش یواش میانگین کم کردم تو روز بازشدن سهم باز هم باتوجه به بنیادی خوب سهم اضافه کردم اگه فقط یه کم فقط تایپیکها رو مطالعه میکردین به ارزش سهم میرسیدید فکر میکنم جز معدود تایپیکهایی باشه که سهامدارهاش با دل وجون مطلب میزنند سهام یعنی ریسک پذیری موفق باشی دوست عزیز وپرسود

نظر

• مازیار
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 258

در اصل توسط سوفیا پست شده است View Post
      سلام چراباطل شه یکی مثل من که از900باهاشم ویواش یواش میانگین کم کردم تو روز بازشدن سهم باز هم باتوجه به بنیادی خوب سهم اضافه کردم اگه فقط یه کم فقط تایپیکها رو مطالعه میکردین به ارزش سهم میرسیدید فکر میکنم جز معدود تایپیکهایی باشه که سهامدارهاش با دل وجون مطلب میزنند سهام یعنی ریسک پذیری موفق باشی دوست عزیز وپرسود
      سلام دوست عزیز کاری به ارزندگی و پریسک بودن بورس ندارم نکته مهم این گونه گزارشات بورس و باز بسته کردن سازمانه من فکر می کنم سازمان یه جوری
      این قضیه رو تموم میکنه چون واقعا این کار سازمان دیگه خیلی تابلو بود امکان ابطال هم که نیست پس میره دنبال راهای دیگه مثل بازگشایی تو بازار منفی یا
      ....
      این فقط نظر من بود...
      وقتی کسی را می بخشید، شخصی که بیشترین منفعت را می برد، خود شما هستید.

نظر

• sepahan_zard
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 266

در اصل توسط سوفیا پست شده است View Post
        جنابعالی بر اساس ریسک و قانون بازار خرید کردی
        ولی اون حقوقی و افرادی که نامه رو 20 اسفند دیده بودند و در 22 اسفند بز خری کردند چه ؟
        آیا اونها هم ریسک میکردند با این خرید یا اینکه قطعا میدونستند یکروز بعد سهم بسته خواهد و شد و هر ریالی هزینه فرداش 100 درصد سود خواهد بود !
        نباید این نوع حرکات باب بشه ... چون شاید دفعه بعد و در سهمی دیگر من و شما جزو قربانیان این فیلمها باشیم

نظر

• iran1389
          عضو عادی
          • May 2012
          • 139

اگر چه یادمان می رود که عشق تنها دلیل زندگی است

اما خدا را شکر که نوروز هر سال این فکر را به یادمان می آورد

پس نوروزت مبارک که سالت را سرشار از عشق کند. . .
          دوستان انشالاه که سال جدید سود خوبی بده وتمام ضررمون جبران کنه دم همه بچه ها گرم عید خوش بگذره

نظر

• شبندر
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 3598

فايرا بهترين سهم بازاره اما بدترين مديران را داره كه با اين سوتي كه دادند ديگه نمي تونند سود فايرا را كه توسط دوستان حساب شده و مبلغش بالاي 300 تومان هست را كتمان كنند.من يك سهم هم ندارم ولي به نظرم قيمت واقعي اين سهم حداقل بايد 2000تومان باشه. مبارك سهامدارانش
            دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• iran1389
              عضو عادی
              • May 2012
              • 139

سال نو مبارک دوستان خبری از فایرا نیست

نظر

• ابشار
                عضو فعال
                • Apr 2013
                • 1426

دوستان خبری از فایرای عزیز ندارن

نظر

• Smart
                  عضو عادی
                  • Mar 2013
                  • 212

احتمالا میخاد امسال شگفتی ساز بشه

نظر

• ابشار
                    عضو فعال
                    • Apr 2013
                    • 1426

یاساتید بنام واگاه تالار خبری از سود فایرا وبازگشایی و قیمت مد نظر حقوقی برای بازگشاییش

نظر

• iran1389
                      عضو عادی
                      • May 2012
                      • 139

[SIZE=3] به نقل از سایت همسایه والا همه چیز در این سهم دیدم در این مدت کوتاه ! مگر میشود وقتی سهم بسته هست خرید و فروش کرد سهم رو ؟ چطور امروز سهامدار اصلی"" سازمان توسعه ونوسازي معادن وصنايع معدني ايران"" 32 میلیون سهم فایرا رو فروخته ! چند فروخته ؟ به کی ؟ چطور ؟ اینم لینک :[:O SIZE]http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=151311&i=65004959184388996

نظر

• sepahan_zard
                        عضو عادی
                        • Dec 2012
                        • 266

در اصل توسط iran1389 پست شده است View Post
                        [SIZE=3] به نقل از سایت همسایه والا همه چیز در این سهم دیدم در این مدت کوتاه ! مگر میشود وقتی سهم بسته هست خرید و فروش کرد سهم رو ؟ چطور امروز سهامدار اصلی"" سازمان توسعه ونوسازي معادن وصنايع معدني ايران"" 32 میلیون سهم فایرا رو فروخته ! چند فروخته ؟ به کی ؟ چطور ؟ اینم لینک :[:O SIZE]http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=151311&i=65004959184388996
                        یعنی کسی نمیدونه چه اتفاقی افتاده ؟
                        میشه 32 میلیون سهم رو در موقع بسته بودن سهم فروخت .. اونهم بدون درج قیمت ! و ...
                        یعنی چی ؟ چیطور شده ؟

نظر

• aseman88
                          عضو عادی
                          • Dec 2012
                          • 31

در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Post
                          یعنی کسی نمیدونه چه اتفاقی افتاده ؟
                          میشه 32 میلیون سهم رو در موقع بسته بودن سهم فروخت .. اونهم بدون درج قیمت ! و ...
                          یعنی چی ؟ چیطور شده ؟
                          یا اشتباه شده یا این تعداد سهم بابت وامی چیزی گرو کذاشته شده.خرید و فروشی در کار نیست.

نظر

• naruto
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 1879

اینها سهام ترجیحی کارگرای کارخانه هستش که دست خصوصی سازی هست و هر وقت اقساطش پرداخت میشه یه قسمتشون آزاد میشه.
                            تعداد زیاد سهام هم به خاطر افزایش سرمایه هست که تعداد سهام رو زیاد کرده

نظر

• sepahan_zard
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 266

دو ماه هست بسته شده !
                              هیچکی خبر نداره تا کی باید منتظر موند ؟

نظر

• مهربان
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 1675

...باز اون 4 تا سهم پالایشکاهیو بیشتر سهامدارا درگیرش هستند....حکایت ما با این فایرا جالبه....گیر سهمی افتادیم که مثل جزیره ناشناخته مارو ناخواسته بابالون انداختن توش....کسی هم یادی از ما نمیکنه....کاپیتان نمو با نوتیلوسش رفته اخرین رشته های امید قطع شده....
                                ...باور کنید...و به جد میگم....اگر ببینم...بچه های فایرا دار حاضرند کاری عملی پیش ببرند من پیشقدم میشم و در کنارهم به نتیجه مثبتی میرسیم....
                                ...همینقدر بگم که کار این سهم به اطلاعات بابت وضعیت پیش بینی و ارایه گزارش کشیده اوضاش از شتران و سهامی از این جنس خرابتره.....و من الله توفیق....
                                [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

در حال کار...
                                X