چرااین سهم رو باز نمی کنند
آلومينيوم ايران ( فايرا )
Collapse
X
-
در اصل توسط سوفیا پست شده است View Postچرااین سهم رو باز نمی کنند
من هم دوبار نوشتم. در ردیف پیگیری هم جواب می ده در دست بررسی است.
نظر
-
در اصل توسط django پست شده است View Postکسی اطلاع نداره این سهام کوفتی چرا باز نمیشه؟
خداروشکر فکر کنمخراب شده رو سرشون.من امروز باز هم یه شکایت نامه دیگه فرستادم.دوستان شماهم بفرستید تا شاید نتیجه بده.
فروش 3 ماهه اول شرکت در بورس کالا عالی بوده
نظر
-
دوستان دلیل باز نشدن فایرا گزارش عدم اظهارنظر حسابرس نسبت به گزارش ششماهه است و تا وقتی که گزارش 12 ماهه حسابرسی شده رو نده باز نمیشه
انقدر بند داشت این گزارش ششماهه که من فکر کردم آگهی های همشهری رو دارم دانلود میکنم
متاسفانه 70.000 سهمم اول که هی آب شد بعدم بست یه 9 ماهی هست با این سهم ازدواج زوری کردم
اما بهش ایمان دارم میدونم که خوب باز میشه :">
نظر
-
در اصل توسط farhad894 پست شده است View Postفایرا جزو مزخرفترین سهمهاست تو 9177 خرید کردم و الان کلی تو ضررم الکی دلمون را خوش کردیم هر روز یکی میاد میگه تعدیل داره فلان داره چرا الکی میگین تعدیل منفی حتما داره سهم قیمتش حتما میخاد زیر 500 بیاد یا زیر 300
اصلا حیف به ان پولی که فایرا خریدم
نظر
-
در اصل توسط ALEN پست شده است View Postوکالتی 800 میدم به شما 70.000 تا دارم پی به ای 2.6 خوبه؟
..دوستان محبت کنند هر تاپیکی که شبندر رفت پست بزنه بنده رو هم در جریان بزارن...با تشکر....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...شبندر بیا اینجا ببینم...بیا اینجا بشین جلو عمو....الن میگه 800 البته پایین میگه 950 25000 تا دارم ....با من تو پی ام تماس بگیر که از من بخری....وای بحالت اگر نخری تو که یه میلیون دلار به کارشناسات پول میدی میتونی ما چند تا سهامدار جز رو هم نجات بدی...خیر ببنی....
..دوستان محبت کنند هر تاپیکی که شبندر رفت پست بزنه بنده رو هم در جریان بزارن...با تشکر....
نظر
نظر