آلومينيوم ايران ( فايرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sepahan_zard
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 266

شنیده بودیم سهامدار خسته میشه .. ولی اینا ما رو نابود کردند !!
    باز خوبه تعدیل های مثبت داد دلمون خوش شد .. دلار هم که اومد پایین و اینم خودش برا فایرا مثبت هست
    فقط مونده سهم باز شه !!

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

در اصل توسط ALEN پست شده است View Post
      دکتر جان دیگه رو دست ما قرار نیست بیایا
      هر سایتی نیاز به تفریح هم داره حالا شیرین کاریا افتاده گردن این بنده خدا مگه بده میخندیم دور هم ! :))
      دکتر جان فایرا رو زیر 1500 به هیچ کس نمیدم
      ...طرف کپ کرد....کجایی...مگه قرار نبود از من و آلن سهاممونو بخری...پوشش 45 درصد تو 3 ماهه مگه کمه....
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• فشارکی
        عضو عادی
        • Jun 2012
        • 64

خبرای خوبی به گوش میرسه
        <:-p

نظر

• mehdi9990
          عضو عادی
          • Jul 2011
          • 150

در اصل توسط فشارکی پست شده است View Post
          خبرای خوبی به گوش میرسه
          <:-p
          جناب فشارکی انشاءالله که خوش خبر باشی نمیدونم اطلاع از کجا گرفتی امیدوارم که درست باشد ما که تا بحال شاید 10 بار به امور سهام زنگ زدیم اصلا نم پس نمیدهند ، کلی از سرمایه امان 9 ماه است که توی این سهم بلوکه شده ، امیدوارم جبران کند وگرنه با این رشد بازار یکی از بازندگان اصلی بازار ما سهامداران فایرا خواهیم بود .

نظر

• شبندر
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 3598

بزودي فايرا بالاي قيمت 1200 تومان باز خواهد شد و سود 300توماني در مجمع تقسيم خواهد كرد.
            دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

[QUOTE=شبندر;343033]بزودي فايرا بالاي قيمت 1200 تومان باز خواهد شد و سود 300توماني در مجمع تقسيم خواهد كرد.[/QUOTE]
              ...شاید از نادر دفعاتی باشه که ناچار باشم باهات همراهی کنم چون خودم تا خرخره فایرا دارم....سه ماهه 45 درصد پوشش داده.....حسابرسی 193....

نظر

• شبندر
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 3598

[QUOTE=مهربان;343038]
                در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                بزودي فايرا بالاي قيمت 1200 تومان باز خواهد شد و سود 300توماني در مجمع تقسيم خواهد كرد.[/QUOTE]
                ...شاید از نادر دفعاتی باشه که ناچار باشم باهات همراهی کنم چون خودم تا خرخره فایرا دارم....سه ماهه 45 درصد پوشش داده.....حسابرسی 193....
                مهربان جان:شركت روزانه حدود ميانگين 30ميليارد تومان فروش داشته كه سود حاصله برابر با 3 ميليارد تومانه كه در دوازده ماه عرضه شده برابر با600ميليارد تومان سودخالص داشته كه اگر بر تعدا سهام تقسيم كنيم حدودا 1000تومان به دست مي آيد..پس مي بينيم كه در شركت خبرهايي هست حتي بزرگان تحليل هم گفته اند كه هرجور حساب كرده اند سود فايرا از 300تومان كمتر نمي شود. باز و بسته شدن سهم در يكي دو روز نشان از مسائل پشت پرده دارد كه نمي خواهند سهامدار حقيقي از آن باخبر شود ولي من همه جزئيات شركت را مي دانم وبايد قيمت واقعي سهم را با سود واقعي بدهند.
                آخرین ویرایش توسط شبندر؛ 2013/06/27, 11:12.
                دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 3598

تريدراينجانب : ميانگين 650 تومان نزديك به 5 ميليون سهم از فايرا خريد كرده كه گفته تا آخر امسال قيمت سهم به بالاي 1500تومان ميرسه

نظر

• sepahan_zard
                    عضو عادی
                    • Dec 2012
                    • 266

باید گزارش حسابرسی 91 بیاد تا سهم باز شه یا سه ماهه 92 ؟
                    تا مجمع که دو ماه دیگه مونده ... نکنه بگذارند برا بعد از مجمع بازش کنند !!!

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

فایرا" یک قدم تا اخراج

مالمیر از احتمال اخراج نماد معاملاتی شرکت آلومینیوم ایران نیز سخن گفت و افزود: نوع اظهار نظر حسابرس "فایرا" در صورت های مالی دلیل توقف ایتن نماد معاملاتی از اسفند پارسال تا به امروز بوده که چنانچه این اظهار نظر اصلاح نگردد همچنان متوقف خواهد ماند.

بنابر قاعده باید طی روزهای جاری صورت های مالی سال گذشته و عملکرد واقعی 12 ماهه این شرکت به بازار سهام منعکس شود که چنانچه با اظهار نظر مشروط حسابرس روبرو بود همچون تولی پرس و کف برای این شرکت تصمیم گیری و تلاش خواهد شد تا قبل از برگزاری مجمع عادی سالیانه این نماد معاملاتی بازگشایی شود در غیر اینصورت امکان بررسی و اخراج نماد معاملاتی "فایرا" در هیات پذیرش بورس وجود خواهد داشت.

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مهربان
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1675

....خوب خداروشکر...از نگرانی خارج شدیم.....اینم رفت دنبال صدرا....مسوللین شرکت دزد....سازمان دزد.....همه دزد....

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

...کاشک دوستان شماره امور سهام شرکت رواینجا میزاشتن پیگیری میکردیم.....

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

...08612162611....لیتانی...مسوول امور سهام....
                            ...لااقل...زحمت بکشید یه زنگی بزنید...

نظر

• mehdi9990
                              عضو عادی
                              • Jul 2011
                              • 150

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                              ...کاشک دوستان شماره امور سهام شرکت رواینجا میزاشتن پیگیری میکردیم.....
                              این هم شماره امور سهام 08612162611 لعنتی ها اخیرا گوشی را بر نمیدارند معلوم است سهامداران زیاد تماس میگیرند ، من هر روز روزی چند بار زنگ میزنم شما هم مرتب تماس بگیرید تا کلافه شوند و بالاخره یک کاری بکنند ، امور سهامشان اراک است .

نظر

• مهربان
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 1675

در اصل توسط mehdi9990 پست شده است View Post
                                این هم شماره امور سهام 08612162611 لعنتی ها اخیرا گوشی را بر نمیدارند معلوم است سهامداران زیاد تماس میگیرند ، من هر روز روزی چند بار زنگ میزنم شما هم مرتب تماس بگیرید تا کلافه شوند و بالاخره یک کاری بکنند ، امور سهامشان اراک است .
                                ..باور کنید به تمام شماره های فایرا دارم زنگ میزنم حتی اونایی که ربط نداره....کاشک میشد باهم میرفتیم اونجا یه روز...قراری میزاشتیم میرفتیم به اون سمت...شبندر عزیز هم قطعا با 5 میلیون سهم لیدر ما میشد....دوستان رایزنی کنیم...

نظر

در حال کار...
                                X