وقت گل نی باز میشه ما که قیدشو زدیم
آلومينيوم ايران ( فايرا )
Collapse
X
-
-
دکتر بهش گیر نده .. با توجه به سرمایه اش حتما براش مهمه شایدم تا حالا سهم منفی نداشته.. شایدم درصد کمی توسبدش فایراست
من هم 15 درصد تو ضرر بودم که باز شد و بست 20 تا بهش اضاف شد الان تو 35 درصدم !!
ولی فکر کنم حداقل روز بازگشایی یکروزه برم تو35 درصد از نوع سود...
آقای دکتر حدود قیمت بازگشایی رو با وضعیت فعلی بازار چند میبینی ؟
نظر
-
در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Postدکتر بهش گیر نده .. با توجه به سرمایه اش حتما براش مهمه شایدم تا حالا سهم منفی نداشته.. شایدم درصد کمی توسبدش فایراست
من هم 15 درصد تو ضرر بودم که باز شد و بست 20 تا بهش اضاف شد الان تو 35 درصدم !!
ولی فکر کنم حداقل روز بازگشایی یکروزه برم تو35 درصد از نوع سود...
آقای دکتر حدود قیمت بازگشایی رو با وضعیت فعلی بازار چند میبینی ؟
....قبلا عرض کردم که بالای 40-45 درصد تو سه ماهه ساخته....حالا قیمت بازگشایی امیدوارم که خوب باز بشه....آخرین ویرایش توسط مهربان؛ 2013/07/18, 10:14.[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
آقای دکتر اگه شما تو این چند ماه خبرهای خوبتون از فایرا رو به ما نمیدادید ما سکته کرده بودیم ... تموم پیش بینی هاتون و اطلاعاتتون دقیق بود .. گزارش سه ماهه هم قطعا طبق پیش بینیتون هست و خوشحالی دیگه ای برامون داره .. تموم کسایی که با پیگیری هاشون کمک کردند دستشون درد نکنه
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...آره سپاهان جان...حق باتوا واشتباه از من.....نوع نوشتن مبلغش برام جالب بود واین دقت و ریزبینیش....من از خیلی وقت پیش دارم طوریکه خودم یادم نمیاد چطور بودو چطور شد...ولی یادمه قبلاز افزایش سرمایه بود...
....قبلا عرض کردم که بالای 40-45 درصد تو سه ماهه ساخته....حالا قیمت بازگشایی امیدوارم که خوب باز بشه....
ببینیم این فایرا ما رو میبره تو سود یا نه
میانگینم 600 تومنه :(
نظر
نظر