کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به قول معروف .. رونالدو رو ول کن غضنفرو بگیر !!
این حقوقی ها کی جابجاییشون تموم یشه ؟
خدا کنه فردا ولمون کنند تا سهم سریعتر بره بالا !
امروز انقدر خودکشی تو 700 کردند که سهمی که صف شد فقط 1 درصد رفت بالا !
سلام بچه ها راستش من یه 30 تومن دارم پول داییمه تا آخره شهریور میخاد. می خام باهاش فایرا بخرم خیلی تو مخمه.من قبلا خیلی روندشو دنبال میکردم اما فایرا یه جوریه میره بالا کسی جلودارش نیست تو سقوط هم برعکس.از طرفی شناورش فقط 9% که خوبه خیلی دو دل هستم:(
سلام بچه ها راستش من یه 30 تومن دارم پول داییمه تا آخره شهریور میخاد. می خام باهاش فایرا بخرم خیلی تو مخمه.من قبلا خیلی روندشو دنبال میکردم اما فایرا یه جوریه میره بالا کسی جلودارش نیست تو سقوط هم برعکس.از طرفی شناورش فقط 9% که خوبه خیلی دو دل هستم:(
زیاد با پول بقیه ریسک نکن عزیزم بره بالا میگه بازار خوب بوده بیاد پایین میگه تو اینکاره نبودی :)
یه سهم به اندازه سن و سالش بخر براش
فايرا با مديران بسيار خوبي كه داره امسال بالاي 500تومان سود ميسازه تارگت سهم روي 2000تومان مي باشد
اگه مدیر فایرا خوبه .. پس مدیر شاراک و باما و ... فرشته اند
مرد حسابی 4 ماه سهم بسته بوده .. دو روزه داره + میخوره هنوز من تو 10 درصد ضررم با اون گزارش مسخره پارسالش و شفاف سازیشو و پنهان کردن و ..
میشه معلوم کنید دقیقا واژه دزد رو به چه افرادی میدند اگر به اینا ندند ؟
اين حقوقي بي پدر و مادر كيه اينجوري ناجوانمردانه عرضه ميكنه ؟ حمايتشونو نخواستيم فقط بذارن سهم راه خودشو بره . اون از حقوقي فنوال اينم از فايرا.
اميدوار بود مردمان به خير كسان مرا به خير تو اميد نيست شر مرسان
يك نفر خواهد آمد و به لبخند لطيفي تو را ميهمان خواهد كرد...
نظر