آلومينيوم ايران ( فايرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • NICOLE
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 523

قشنگ معلوم بود كه ديروز و پريروز دارن رنج منفي ميكشن رو سهم گفتم بهتون كه دارن جمع ميكنن يه عده حقيقي زبل
    حالا من كه تو روند منفي هميشه اضاف ميكنم ولي بيچاره هايي كه ديروز و پريروز فروختن كه قطعا با ضرر هم بوده چون سهم از 900 به اين قيمت رسيده بود اميدوارم جاي ديگه جبران كنن
    بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• NICOLE
      عضو فعال
      • Apr 2012
      • 523

در اصل توسط ebi1 پست شده است View Post
      سلام مجدد.گفته بودم این سهم راه فلوله را طی خواهد کرد.....منتظر رسیدن به قله های قبلی سهم باشید. امیدوارم از دو روز پیش دوستان خریداشونوتکمیل کرده باشند و الان در صف خرید نباشند.
      خدا نكنه راه فلوله رو بره چون فلوله كه تعيديل منفي داد همين دو ماه پيش
      بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• فرزان
        عضو عادی
        • Aug 2013
        • 218

در اصل توسط KITY پست شده است View Post
        قشنگ معلوم بود كه ديروز و پريروز دارن رنج منفي ميكشن رو سهم گفتم بهتون كه دارن جمع ميكنن يه عده حقيقي زبل
        حالا من كه تو روند منفي هميشه اضاف ميكنم ولي بيچاره هايي كه ديروز و پريروز فروختن كه قطعا با ضرر هم بوده چون سهم از 900 به اين قيمت رسيده بود اميدوارم جاي ديگه جبران كنن
        موافقم چند روزی بود رنج منفی می کشیدند امروز هم تا 700 آوردند پایین جمع کردند بعد صف خرید شد.

نظر

• امیر2309
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 2127

در اصل توسط KITY پست شده است View Post
          اميدوارم خريدهاشون تكميل شده و حركت شارپي شروع كنه با توجه به شناور كمي كه داره
          www.mahak-charity.org

نظر

• dpi
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 578

مشکل فایرا اینه که سهامدار عمده درست و درمونی نداره و این ضعف بزرگی برای سهم محسوب میشه.در این سهم سهامداران عمده جزیزه ای عمل می کنند.وگرنه کاملا از فروشهای 6 ماهه شرکت مشخصه که تعدیل مثبت حتمی است.این سهم واقعا آندر ولیو داره معامله میشه.

نظر

• صداقت2
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 704

فایرا واقعا سهم آینده داری است ولی طبق شنیده ها فعلا گزارش 6 ماهه تعدیلی نداره و حدود 50 در صد بودجه و سود اعلام شده قبلی در 6 ماهه تحقق یافته

تعدیل را در آخر دوره اعلام می کنند.

دوستان را به مجمع دعوت می کنم تا از آخرین خبر های رسمی مطلع شویم.
              صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• classic
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 79

اگه حرف شما درست باشه ديگه بهتره بفروشيم و هم خودمونو راحت كنيم و هم اعصابمونو . گفتيم جهنم تو شش ماهه تعديل مثبت ميده و ميره بالا اگه تعديلش نداشته باشه مطمئنا تو يكساله هم تعديل چنداني نخاهد داشت.
                با اين حساب ديگه قصه فايرا شده بزك نمير بهار مياد .
                الان بيشتر از هشت ماهه دلمونو خوش كرديم كه آينده داره و ميره بالا ، قيمت جهاني هم كه خدارو شكر هر روز مياد پايين . از شنبه ديگه باهاش خداحافظي ميكنم .
                يك نفر خواهد آمد و به لبخند لطيفي تو را ميهمان خواهد كرد...

نظر

• sepahan_zard
                  عضو عادی
                  • Dec 2012
                  • 266

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
                  فایرا واقعا سهم آینده داری است ولی طبق شنیده ها فعلا گزارش 6 ماهه تعدیلی نداره و حدود 50 در صد بودجه و سود اعلام شده قبلی در 6 ماهه تحقق یافته

اگر اینجوری بشه من با ضرر خارج میشم و کافیه کوچکترین اتفاقی بیفته مطمین باشید همه سود رو مخفی میکنند .. متاسفم ولی این سهم گرفتار برادران !!!!شده و سودش میره جای دیگه ... خیلی امید به شش ماهه اش داشتم که با این خبر معلومه شرکت همون راه قبلیو قراره بره

نظر

• پایتخت
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 91

3ماهه 45 درصد پوشش داده بود،یعنی 3ماهه دوم فقط 5 درصد پوشش داده؟!!!خیلی بعید میدونم که در گزارش 6ماهه تعدیل نداشته باشه!!سهم با کلی دستکاری توسط یه باند مافیای حقیقی که در گروه روی هم بشدت فعالند تا 700 پایین کشیده شد،از شنبه با صف میلیونی باید چشم به عرضه حجم مبنا داشت!
                    نقل از سایت همسایه

نظر

• marzogh
                      عضو عادی
                      • Feb 2013
                      • 29

اگه بعد این همه مدت تعدیل نده بهتره درش رو تخته کنن! این سهم تا تعدیل مثبت نده بالا نمیره!! این حق این سهم و سهامداراشه که تو گزارش 6ماهه شاهد تعدیل مثبت باشن الا اینکه دستای پشت پرده نزاره...!

نظر

• صداقت2
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 704

در اصل توسط marzogh پست شده است View Post
                        اگه بعد این همه مدت تعدیل نده بهتره درش رو تخته کنن! این سهم تا تعدیل مثبت نده بالا نمیره!! این حق این سهم و سهامداراشه که تو گزارش 6ماهه شاهد تعدیل مثبت باشن الا اینکه دستای پشت پرده نزاره...!

من هم خیلی امید داشتم در 6 ماهه تعدیل + بدهند منتهی دلیل پوشش خوب در گزارش 3 ماهه را استفاده از مواد اولیه ارزان خریداری شده با ارز 1226 تومانی سال قبل می دانند.

البته مدیر عامل شرکت قراره اخبار خوبی پیرامون توافق با یک شرکت خارجی فروشنده مواد اولیه به سهامداران بدهد.

متاسفانه همه ما در این سهم در زیانیم مگر اینکه حقوقی کاری کند.
                        صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• امیر2309
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 2127

نقل از استاد تالار كرج

یک سبد متشکل از دو سهم زیز خاکی و سهم های کم ریسک:

1- از گروه بانکی صادرات و یا دی

کسیکه صادرات دارد،دی نیاز نیست و بالعکس همینطور،

2-گروه فلزات: فایرا (آلومینیم ایران)

گفتنی ها در مورد این سهم گفته شده است
                          3-از گروه سیمانی: سیمان ایلام

سیمان ایلام رو دست همه سیمانی ها بلند شده است، تحقیق و بررسی کنید،کنج پنهان سیمانی ها

4-گروه رایانه و اکترونیکی: رتاب

بقیقه داستان با شما

5-گروه پالایشگاهی و دلاری: شبندر عزیز یا فارس عزیز،و یا شپنا

6- گروه ساختمانی: ثشرق و یا شاهد

موفق باشید و سهم های فوق در سبد حفظ شود

شش مهر 92
                          www.mahak-charity.org

نظر

• afshar
                            عضو فعال
                            • Aug 2013
                            • 1039

باسلام خدمت دوستان فایرایی انشالله که سهم با قدرت به راهش ادامه بده و مزد صبر دوستان و بده
                            اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• afshar
                              عضو فعال
                              • Aug 2013
                              • 1039

چرا خجم مبنا داده نمی شه؟
                              اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• امیر2309
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 2127

در اصل توسط afshar پست شده است View Post
                                چرا خجم مبنا داده نمی شه؟
                                منتظر هستن صف و بدن و بيان رو منفي بفروشن سريع صف فروش كنن
                                www.mahak-charity.org

نظر

در حال کار...
                                X