آلومينيوم ايران ( فايرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • naruto
    عضو فعال
    • May 2011
    • 1879

تراژدی آلومینیوم

نمابورس، سرویس بین الملل _ آینده بازار آلومینیوم برای سال 2013 چندان از دید تحلیل گران بازار امیدوار کننده به نظر نمی آید به گونه ای که بانک بارکلیز در توصیه ای به سرمایه گذاران ، پیشنهاد فروش کالا را داده و مؤسسه مورگان استنلی نیز در گزارشی بازار آلومینیوم را بدترین بازار در میان فلزات پایه از لحاظ چشم انداز آتی معرفی کرده است.

به گزارش نمابورس براساس پیش بینی بارکلیز میزان ذخایر این محصول حداقل برای چهارفصل آتی رشد خواهد کرد و به رکورد 8،67 میلیون تن تا پایان سال 2013 خواهدرسید. برطبق این گزارش به تبع رشد تولید از جانب چین و عربستان سعودی، میزان تولید آلومینیوم در سال آتی از تقاضای این محصول فراتر خواهدرفت و این مازاد عرضه با بالاترین سطح از سال 2009 خواهدرسید. با این وجود برطبق مطالعه انجام شده توسط مؤسسه بلومبرگ بر اساس ارزیابی 29 تحلیلگر بازار، قیمت این محصول بارشدی 16 درصدی درسال آینده به 2400 دلار در هر تن خواهدرسید. علت این رشد قیمت نیز احتمال کمیابی این محصول در مقاطعی از سال خواهدبود و این امر ربطی به میزان موجودی آلومینیوم ندارد. برای مثال مشتریان باید یک سال برای تحویل آلومینیوم سفارش داده خود از انبارهای آلومینیوم دیترویت منتظر باشد و اوضاع برای تحویل محصول در نقاط دیگر جهان نیز چندان بهتر از دیترویت نیست.

ذکر این نکته ضروری است که نزدیک به 80درصد از ذخایر آلومینیوم که توسط بازار فلزات لندن رصد می شود درگیر معاملات مالی بوده و در دسترس مصرف کنندگان این محصول نمی باشد واین بدان معناست که در برخی مواقع مصرف کنندگان واقعی مجبور به پرداخت قیمت های بالایی برای این محصول می شوند. برطبق اعلام بانک SuisseCredit میزان جهانی ذخایر درگیر در معاملات مالی بالغ بر 50درصد از کل ذخایر آلومینیوم است.

قیمت آلومینیوم در سال جاری میلادی تنها 2،7 درصد رشد کرده است. برطبق مطالعه مؤسسه بلومبرگ این قیمت به طور متوسط در سه ماه ابتدای سال 2013 در سطح 2225 دلار خواهدبود.

میزان ذخایر آلومینیوم گزارش شده از جانب بازار فلزات لندن در سال 2012 با رشدی 5،3 درصدی به 5،23 میلیون تن رسیده است. براساس پیش بینی بانک بارکلیز سطح تولید آلومینیوم در سال 2013 میلادی با رشدی 7،4 درصدی به 51،4 میلیون تن خواهدرسید. همچنین سطح مصرف نیز با افزایشی 1،3 درصدی مواجه می شود و در نهایت شکاف بین عرضه و تقاضا ی آلومینیوم در سال آتی میلادی بالغ بر 1،66 میلیون تن خواهدشد.

به گزارش نمابورس برطبق اعلام بانک بارکلیز میزان رشد تقاضای آلومینیوم طی یک دهه اخیر قوی تر از دیگر فلزات پایه بوده اما این امر نمی تواند تأثیرگذاری شگرفی بر قیمت داشته باشد چراکه قدرت رشد عرضه این محصول بسیار بیشتر از رشد تقاضا است.

مؤسسه مورگان استنلی نیز در گزارشی اعلام کرده که در میان 29 محصول معاملاتی در بازارهای کالایی بررسی شده توسط این مؤسسه ، آلومینیوم ضعیف ترین چشم انداز قیمتی را داراست. در یک سال گذشته بیش از 1،4 میلیون تن از ظرفیت تولید آلومینیوم توسط شرکت های تولیدکننده برای مهار تولید و کاستن از شکاف بین عرضه و تقاضا به حالت تعطیل درآمده اما این روند نتوانسته که از ایجاد مازاد عرضه در بازار برای ششمین سال متوالی جلوگیری کند.

نظر

• Dr.boursi
      عضو فعال
      • Oct 2012
      • 1348

این تراژدی رو محتمل می دونم که سهم رو بالا بکشن بعد که جایزه ها اازاد شد بفروشن به خلق الله!!
      بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• bahary
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 2510

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
        این تراژدی رو محتمل می دونم که سهم رو بالا بکشن بعد که جایزه ها اازاد شد بفروشن به خلق الله!!
        کاملا با شما موافقم. امکان ندارد شرکتی که افزایش سرمایه 268درصدی و افزایش قیمت 300درصدی داشته با آزاد شدن سهام جایزه همچنان روند صعودی را طی کند. اتفاق خیلی خاصی هم در جهان صنعت و تولید و مصرف این فلز که نیفتاده که حکم طلا و بالاتر از آن را پیدا کند.

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
          کاملا با شما موافقم. امکان ندارد شرکتی که افزایش سرمایه 268درصدی و افزایش قیمت 300درصدی داشته با آزاد شدن سهام جایزه همچنان روند صعودی را طی کند. اتفاق خیلی خاصی هم در جهان صنعت و تولید و مصرف این فلز که نیفتاده که حکم طلا و بالاتر از آن را پیدا کند.
          اتفاقات خیلی واضحی توی این یکسال افتاده.
          بیشتر دقت کنید.
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• ata007
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 6291

بار ها گفته ام این سهم همه را جا خواهد گذاشت
            شاید من اشتباه میکنم،با سود 477 تومانی حتی حقیقی ها حاظر به فروش سهم جایزه در قیمتهای زیر 1000 نخواهند شد.

نظاره گر می مانیمش

نظر

• آذرآبادگان
              کاربر فعال
              • Dec 2012
              • 1140

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
              بار ها گفته ام این سهم همه را جا خواهد گذاشت
              شاید من اشتباه میکنم،با سود 477 تومانی حتی حقیقی ها حاظر به فروش سهم جایزه در قیمتهای زیر 1000 نخواهند شد.

نظاره گر می مانیمش
              من که با رصد کردن نظرات دوستان این سایت ، چند روز پیش در 788.5 تومان وارد شدم و خوشبختانه آدم صبوری هستم و حالا حالا ها با این سهم هستم
              امیدوارم نتیجه خوبی بگیریم...... ;)
              در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• naruto
                عضو فعال
                • May 2011
                • 1879

بهتره اول کمی دقیقتر به اتفاقاتی که طی 1 سال اخیر تو سهم افتاده نگاه کنین .بعدا به دلیل رشد سهم رو بعد این افزایش سرمایش هم پی میبرین!
                فقط یکی از دلایلشو بگم برم
                امکان نداره شرکتی که امسال حداقل 250 میلیارد تومن سود عملیاتی میسازه ارزش روز بازار سهامش 490 میلیارد تومن باشه!و تازه بخواد از این هم پایینتر بره!
                ارزش روز سهام شرکت فقط با احتساب این سود کمتر از 1000 میلیارد تومن نیست.
                اگه بخواییم ارزش کارخانه و املاک و داراییهاش و بازار انحصاریشو هم حساب کنیم ارزشش خیلی فراتر از این رقمهاست!

نظر

• farhad894
                  عضو عادی
                  • Oct 2012
                  • 251

احتمال زیاد دوستان اگه عرضه نباشد این سهم به گره میرود نظر دوستان چیه

نظر

• mehdi9990
                    عضو عادی
                    • Jul 2011
                    • 150

در اصل توسط farhad894 پست شده است View Post
                    احتمال زیاد دوستان اگه عرضه نباشد این سهم به گره میرود نظر دوستان چیه
                    البته باید صف خریدش سنگین تر از آن چیزی که روز سه شنبه و چهارشنبه بود باشد ، نگرانی ندارد با بستن سهم و ارسال یک تعدیل جانانه برای 9 ماهه سهم یک جهش اساسی را بدنبال خواهد داشت ، این سهم تا پایان امسال زیر 1500 نخواهد بود ، بنده خودم از فرودرین ماه با این سهم هستم و حتی تا بحال یک سهم هم نفروختم و خوشبختانه روی 795 تومان یعنی آخرین روز منفی سهم و در کف قیمتی مجددا اضافه کردم و تا یک گین صدرصدی دیگر از این سهم نگیرم فروشنده نخواهم بود .

نظر

• farhad894
                      عضو عادی
                      • Oct 2012
                      • 251

شنبه منتظر خرید میمونیم ببینیم بهمون میرسه یانه راستی کسی خبر نداره کی بسته میشه

نظر

• mehdi9990
                        عضو عادی
                        • Jul 2011
                        • 150

نظر دوستان را به محاسبه سود فایرا توسط یکی از کاربران سایت همسایه جلب میکنم ، فکر میکنید این سود که بخش عمده ای از آن با استفاده از اطلاعات واقعی بورس کالاست دور از انتظار است .؟

در اصل توسط مسعود91 پست شده است
                        محاسبه سود فایرا بر اساس آخرین اطلاعات فروش در بورس کالا

نظر

• naruto
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 1879

در اصل توسط mehdi9990 پست شده است View Post
                          نظر دوستان را به محاسبه سود فایرا توسط یکی از کاربران سایت همسایه جلب میکنم ، فکر میکنید این سود که بخش عمده ای از آن با استفاده از اطلاعات واقعی بورس کالاست دور از انتظار است .؟
                          مهدی جان این پیشبینی کمی مورد داره.مثلا بهای تمام شده رو از سال قبل هم کمتر حساب کرده.با رشد قیمت مواد اولیه داخلی همچون پودر آلومینا و پترولیوم کک و...بعیده بهای تمام شده امسال از بهای تمام شده سال 90 کمتر باشه.
                          البته از امسال باید منتظر رشد زیاد درآمدهای متفرقه شرکت هم باشیم

با اینحال به نظرم برا امسال سود 400 تومنی کاملا در دسترس هست

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

امروز سهام جایزه آزاد شده حقیقی ها جو گیر شدن دارن میفروشن

روزی که یسته شد دو دستی بر سرتان خواهید کوبید

تغییر مالکیت از حقیقی به حقوقی خود گویای همه چی هست

نظر

• iran1389
                              عضو عادی
                              • May 2012
                              • 139

دوستان افزایش سرمایه فایرا قابل معامله شد آنلاینم میشه فروخت .امروزخریدکردیم البته پله ای پدیده ای فایرا از دست ندید .سربلند باشید

نظر

• bahary
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 2510

در اصل توسط iran1389 پست شده است View Post
                                دوستان افزایش سرمایه فایرا قابل معامله شد آنلاینم میشه فروخت .امروزخریدکردیم البته پله ای پدیده ای فایرا از دست ندید .سربلند باشید
                                از فردا صف فروشه با تکنیکال سر جنگ نداشته باشید .سهم باید اصلاح اساسی بکند تا در آینده به تارگتهای اعجاب انگیز برسد. من برای ورود همچنان منتظر افت تا حوالی 690می مانم.

نظر

در حال کار...
                                X