آلومينيوم ايران ( فايرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آذرآبادگان
    کاربر فعال
    • Dec 2012
    • 1140

این چی بود ؟؟؟
    8 میلیون سهم حقوقی فروخت
    گروهی خرید!!!!
    در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• سوفیا
      عضو عادی
      • Dec 2012
      • 122

سلام میشه بپرسم کدوم حقوقی فروخت چرا

نظر

• آذرآبادگان
        کاربر فعال
        • Dec 2012
        • 1140

در اصل توسط سوفیا پست شده است View Post
        سلام میشه بپرسم کدوم حقوقی فروخت چرا
        مثل این که در حوالی 670 خواستند با یک حجم بالا کف سازی کنند
        معاملاتش داره جون میگیره ، با دقت رصد کنید
        در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• omidvar
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 796

در اصل توسط aseman88 پست شده است View Post
          سود6ماهه 168 ریال وسود 9 ماهه 657 ریال این یعنی سود 3 ماهه سوم 489 ریال ---- با همین گزارش افتضاح یعنی سود یکسال حداقل 4*489 =1956 ریال میتونه باشه. با p/e =5 یعنی ارزش حداقل این سهم 9780 ریال.
          38000 تن موجودی انبار برای فروش و ارزش ذاتی سهم با اون داراییهاش هم هیچ!!!
          حالا هی بفروشین .
          قربون ادم چیز فهم یاد مثلی افتادم (تا ابله هست عاقل در نمیماند)
          شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• mehdi9990
            عضو عادی
            • Jul 2011
            • 150

از دوستان کسی میدونه کدام حقوقی حدود 8 میلیون فروخت و کدام حقوقی خرید ؟

نظر

• naruto
              عضو فعال
              • May 2011
              • 1879

در اصل توسط mehdi9990 پست شده است View Post
              از دوستان کسی میدونه کدام حقوقی حدود 8 میلیون فروخت و کدام حقوقی خرید ؟
              توسعه صنعتی به پرشیا ایکوئیتی فاند واگذار کرد

نظر

• hector
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 1764

سلام دوستان
                پس این فایرا کی میخواد برگرده؟بازار سبز باشه یا قرمز واسه این سهم هیچ فرقی نداره چون همش قرمزه!!بدم قرمزه

نظر

• سوفیا
                  عضو عادی
                  • Dec 2012
                  • 122

باسلام خدمت دوستان بااین رنج منفی سنگین بازهم زیر 700تومان اضافه کنیم حجم بالای سبدمون شده قرمز :-s

نظر

• hector
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 1764

با سلام
                    میترسم انقدر میانگین کم کنیم یهو برسیم به 200تومان!!!

نظر

• sepahan_zard
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 266

فكر كنم بدترين مشكلش بدهي ارزيش بايد باشه
                      كسي ميدونه عامل اين منفي ها چي هست ؟

نظر

• آذرآبادگان
                        کاربر فعال
                        • Dec 2012
                        • 1140

نقل قول از تالار همسایه

درمورد بدهی ارزی فایرا من دیدیم بارها در موردش صحبت میشه 2 نکته را بگم
                        اول این بدهی ارزی نسبت به فروشش چیزی نیست ضمنا خوب اکثر شرکت ها این بدهی را دارند
                        دوم اینکه که اصل مطلب چیز دیگریست و این بدهی را عملا فایرا قرار نیست بپردازه این بدهی تسهیلات ارزی فایرا با بقیه بدهی ها که شرکتها دارند فرق میکنه , شرکت بعلت آلودگی محیط زیستی که ایجاد میکرده و با توجه به اینکه زمان تاسیس شرکت , خارج از شهر تاسیس شده بوده و به مرور بعلت گسترش شهر عملا شرکت تو مرز محیط شهری قرار گرفته به واسطه دولت و بانک مرکزی و بانک چینی فاینانسی به یک شرکت چینی به نام ان اف سی داده شده که تجهیزات برای فایرا ارسال تا خط تولیدش را بازسازی کند بانک مرکزی هم تعهد کرده از این بدهی به ازای هر دلار 797 تومانش را پرداخت و مابقی را فایرا پرداخت کند عملا از سال 85 تا الان هم شرکتی هیچ مبلغی از این بدهی را پرداخت نکرده و فقط سالیانه تسعیر نموده و ذخیره اش را گرفته چون اعتقاد داره که این بدهی هیچ ربطی به فایرا نداره و دولت فقط جهت جلوگیری از آلودگی هوا , زیر این تعهد به بانک چینی رفته

یادم میاد همین سهامدارا یکسال پیش قبل افزایش سرمایه پتروشیمی کرمانشاه همش از بدهی ارزی شرکت صحبت میکردند و ان را یک به اصطلاح ریسک برای شرکت میدانستند ولی عملا اینطور نشده و تا الان کرمانشاه بازدهی 250 درصدی داشته !!!!
                        فایرا ارزان ترین سهم بازاره الان داره با سود سال بعدش تو پی به ای 1 , 1/5 معامله میشه ولی فعلا بازار گیجه قیمتش الان نباید زیر 1200 تومان باشه ولی بازار حواسش بهش نیست
                        با اين موضوع و با توجه به بدهي حدودا 118 ميليون دلاري شركت و با توجه به مطلب بالا كه دلاري را 797 تومانش را بايد بانك مركزي پرداخت كند قاعدتا حدود 65 درصد اين بدهي براي باتك مركزي هست و اين كوتاهي بخش نظارت بورس هست كه زماني تو گزارش فايرا از وام شركت صحبت ميكند به اين بند اشاره نميكند

نظر

• آذرآبادگان
                          کاربر فعال
                          • Dec 2012
                          • 1140

تکراری
                          آخرین ویرایش توسط آذرآبادگان؛ 2013/01/24, 22:45.

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

بررسی تحلیل 11 دی

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                            فایرا

پیشاپیش بابت شلوغی چارتم عذرخواهی میکنم ولی من مجبورم تمام خطوطی که به من در دیدن مسیر و روش حرکت سهم کمک میکنه را ترسیم کنم و تمام زوایای حرکتیشو ببینم.

(لینک پشتیبان تصویر نمودار در صورت عدم رویت تصویر)

خب 2 کانال صعودی آبی تودرتو میبینم و خطوط حمایتی صورتی رنگی که قبلا بعنوان مقاومت عمل میکردند. همچنین میبینیم که سهم همواره در زمان اصلاح از یک کانال ثابتی (نقطه چین قرمز) استفاده میکرد. موقعیتی که سهم تا امروز حفظ کرده بسیار خوب بوده ، اگرچه که از حمایت صورتی رنگ عبور کرده ولی تا زمانیکه روی کف کانال صعودی آبی بماند نگرانی ندارد.
                            اما فردا وقت انتخابش فرا میرسد و اگر بیاد پایین این کانال طبیعتا مسیر خودشو به سمت حمایت صورتی لایه پایینی طی میکنه که میشه همون محدوده 660( با شیب اصلاح ) و اگر از روند سنتی خود در کانال نقطه چین پیروی کند تا 710 ولی با تلف کردن زمان طولانی تر. خوب همه اینها در صورت انتخاب روند اصلاحی پیش بینی میشود .
                            ولی اگر سهم جهت صعود خیز بردارد ابتدا میبایست مقاومت صورتی در مسیر خود (1200 تومان) در هم بشکند که خط سبز 1050 تومان می تواند بعنوان یک پایه قابل اطمینان در این امر به رشد صعود سهم کمک کند. هدف قابل تصور پس از آن 1500 ( حداقل 1400) میباشد.

حقیقتش من با توجه به اندیکاتور ها و فرآیندی که میبینم احتمال اصلاح سهم را در حال حاضر بیشتر از صعود میبینم و هنوز سیگنالی از نظر تکنیکالی که تایید کنه سهم را باید خرید کنم دریافت نکردم.

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                            بنده منتظر عدد 670 هستم . دفعه قبل عدد 710 را بعنوان کف کانال نزولی سنتی در تحلیلم که در همین تاپیک هم هست گفته بودم ولی متاسفانه خریداران صرفا بر اساس دلایل بنیادی و بدون توجه به شکست خطوط تکنیکالی و هشدارهایی که دادم وارد سهم شدند و مرتبا مجبور به خرید پله های جهت کاهش میانگین شدند و با هربار هیجان زودتر از موعد که به چارت وارد میشود کف کانال نزولی یک پله به پایین می آید و دوباره سهم به وضعیت اصلاح بیشتر باز میگردد. در حال حاضر آن کف از 710 به 670 رسیده است و نزدیک به شیب اصلاحی 660 هم که اشاره کرده بودم شده.
                            ولی... تمام تصور و انتظار من از مسیر حرکتی سهم با بسته شدن سهم تا آخر این هفته می تواند باطل شود. ولی در صورت باز بودن نماد منتظر 670 میمانم.
                            یک حالت دیگر هم در صورتیکه سهم به ساخت یک کف محکم روی 700 کند میتواند اتفاق بیافتد که در اینصورت تا اواخر این ماه سهم باید با نوسانات جزئی روی همین کف درجا بزند که این با منطق تعدیل سهم برای من جور در نمیاد!

بالاخره سهم به 670 رسید و در این نقطه حجم بالایی معامله شد. این حجم بالا اتفاقا میتواند نشانه خوب و مثبتی از تثبیت سهم روی 670 باشد ولی برای اطمینان از این موضوع به عقیده من حدود یکهفته کاری سهم باید بالای این قیمت نوسان کند و احتمالا حجمی به همین میزان در طول چند روز معامله شود که این تازه نشانه اتمام نزول و بازگشت سهم خواهد بود.
                            اما اگر سهم به دلایلی از این حمایت عبور کرده و آنرا بشکند یک نزول تند دیگر تا 575 خواهد داشت.
                            در حال حاضر من فعلا سهم را در موقعیت تثبیت و نوسان روی حمایت میبینم و نتیجه گیری برای صعود یا نزول بیشتر به بررسی رفتار سهم روی اندیکاتورها طی روزهای آینده مرتبط خواهد بود.

(لینک پشتیبان تصویر نمودار در صورت عدم رویت تصویر)
                            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• سوفیا
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 122

سلام ممنوم از زحمتتون .بسیارعالی بود میخواستم بپرسم نقطه صعود سهم از کی شروع میشه وخلاصه ارزندگی قیمت سهم چقدر

نظر

• negar
                                ستاره دار(2)
                                • Jul 2025
                                • 536

من که سر جمع با خودم گفتم 700 قرار بود کف باشد حالا امده زیر 700 اگر یک کندل دیگر زیر 700 بزند میگویم 700 شد سقف110 تا انوری بالا بود 810 حالا 110 تا مییام میگم 590 ببینیم زیر 700 میماند چه سهم بدی برای من در اومد پر از ضرر

نظر

در حال کار...
                                X