آلومينيوم ايران ( فايرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abbas57
    عضو عادی
    • Aug 2011
    • 39

با سلام : با خبر رورنامه دنیای اقتصاد تعویق دنياي اقتصاد- شوراي گفتوگوي دولت و بخش خصوصي براساس قانون برنامه پنجم تاسيس شده است و حضور 8 وزير دولتي در نشستهاي آن الزامي است. با اين همه، دولتيها در نشستها حاضر نميشوند و اعضاي اتاق بازرگاني ايران نيز بدون توجه به حضور دولتيها اين نشستها را بادعوت از مديران نهادهاي گوناگون برگزار ميكنند. محمد نهاونديان رييس اتاق بازرگاني، صنايعومعادن به عنوان يكي از اعضاي اصلي شوراي گفتوگو در نشست روز دوشنبه گذشته شورا خبر داد كه با وجود علاقه و اصرار دولت براي اجراي مرحله دوم قانون هدفمندي يارانهها با توجه به اخباري كه از مجلس دارد اجراي مرحله دوم اين طرح تا نيمه اول سال 1392 انجام نخواهد شد.
    با این خبر ریسک بالا رفتن انرزی برای فایرا بشدت کاهش پیدا خواهد کرد . خبر خوبی است

نظر

• sepahan_zard
      عضو عادی
      • Dec 2012
      • 266

چه اتفاقي افتاده امروز ؟
      چرا پس منفي چهار نيست و شده منفي دو و نيم !
      جل الخالق

نظر

• سوفیا
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 122

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
        احتمال مثبت برای فردا وجود داره و حداکثر تا شنبه تا ماکزیمم 665 بتونه خودشو برسونه بعدش ولی دوباره میاد پایین به سمتی که گفتم.....
        اگر کسی قصد تعویض داره در مثبت میتونه اقدام کنه ولی دقت کنید که این یک یا دو روز مثبت برگشت سهم نیست.
        سلام اقا کیوان من تحلیل بنیادی کار میکنم میخوام تکنیکال کارکنم میتونم بپرسم منبع اموزش شما کجابود یا از چه کتاب یا کلاسی استفاده کردید اگه امکانش هست جواب بدید ممنون

نظر

• bahary
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 2510

تا اینجای کار و صف های پی در پی فروش و با بررسی کلیه نمودارها و حالتهایی که می توان فرض نمود افت قیمت تا 5087 ریال محتمل است. نموداری که من ترسیم کرده ام در فیبوی 61.8 قیمت 5087 را نشان می دهد.فیبوی 50درصد دیروز شکسته شد و اگر شنبه ادامه یابد به 61.08 می رسد.

نظر

• سوفیا
            عضو عادی
            • Dec 2012
            • 122

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
            تا اینجای کار و صف های پی در پی فروش و با بررسی کلیه نمودارها و حالتهایی که می توان فرض نمود افت قیمت تا 5087 ریال محتمل است. نموداری که من ترسیم کرده ام در فیبوی 61.8 قیمت 5087 را نشان می دهد.فیبوی 50درصد دیروز شکسته شد و اگر شنبه ادامه یابد به 61.08 می رسد.
            سلام ممنون ازتحلیلهای شما ولی لطف کنید برای دلگرمی دوستان نقطه اوجش واحتمال حرکتش به سمت بالا روهم بگید یا ازنظر شما اصلا نقطه صعود داره

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5094

در اصل توسط سوفیا پست شده است View Post
              سلام اقا کیوان من تحلیل بنیادی کار میکنم میخوام تکنیکال کارکنم میتونم بپرسم منبع اموزش شما کجابود یا از چه کتاب یا کلاسی استفاده کردید اگه امکانش هست جواب بدید ممنون
              با سلام
              راستش خودم تلاش کردم. بیشتر مطالعاتم از طریق اینترنت بود. کتاب خاصی یا کلاس نرفتم.خوب من همیشه راه سختو انتخاب میکنم! خودم با موضوع کلنجار میرم تا ازش سر در بیارم! الان اومدم براتون 2 تا لینک آموزش تحلیل تکنیکال مقدماتی و پیشرفته که مربوط به سایتهای مرتبط با خود سازمان بورس بود را برایتان بگذارم دیدم آدرس فوق حذف شده ! :(
              فکر کنم خودتون باید زحمت جستجو در سایتهای مختلف را بکشید. تو همین فروم بورسی هم یک تاپیک آموزشی وجود داره که لینک اینو براتون میگذارم ولی الان چون زمانی گذشته همه تصاویر را نشون نمیده !

تاپیک آموزشی
              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• sepahan_zard
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 266

يعني رالي بعد508 هست؟
                از رو هم نميريم !
                رسما از خريد اول رو 900حساب كني تركيديم رفت !
                عجب مردمون لجبازي هستيم ما!
                روز اول 10درصد سبدم فايرا بود انقدر ميانگين زديم كه 27درصد سبدم شده !

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5094

در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Post
                  يعني رالي بعد508 هست؟
                  از رو هم نميريم !
                  رسما از خريد اول رو 900حساب كني تركيديم رفت !
                  عجب مردمون لجبازي هستيم ما!
                  روز اول 10درصد سبدم فايرا بود انقدر ميانگين زديم كه 27درصد سبدم شده !
                  نباید از 530 پاینتر بیاد. ولی هنوز فکر میکنم پایینش 575 تا 570 باشه و همونجا Stop کنه.

نظر

• سوفیا
                    عضو عادی
                    • Dec 2012
                    • 122

نباید از 530 پاینتر بیاد. ولی هنوز فکر میکنم پایینش 575 تا 570 باشه و همونجا Stop کنه.
                    سلام ممنون لطف کردی جواب دادی ویه سوال دیگه از چه تاریخی تقریبا سهم برمیگرده یه کم خیالمون رو راحت کن وامیدواری بده;)

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5094

سلام ممنون لطف کردی جواب دادی ویه سوال دیگه از چه تاریخی تقریبا سهم برمیگرده یه کم خیالمون رو راحت کن وامیدواری بده;)
                      سوفیای عزیز ، تحلیل در شرایط امروز به مراتب سخت تر از روزها و ماههای پیش شده. چه تحلیل بنیادی چه تکنیکال چون بازار ما دستخوش دستکاریهای عمدی و دستوری و خارج از نظارت ( خلاصه بگم فساد کامل) شدیدی شده. دیروز با دوستان که سابقه خیلی بیشتری از من در بورس دارند مشغول صحبت بودیم و تقریبا همشون از وضعیت فوق گیج و سر در گم بودند. من یک کلام گفتم : ما اکنون در دور باطل هستیم! برای همین نمی توانیم با چارچوب منطقی پیش برویم و سود سالم و خوبی داشته باشیم. برای همین سهمی با تعدیل مثبت منفی باز میشود و انکه فلانی در بورس بخواهد با جهش سود سازی یکساله در یک روز حرکتش را انجام میدهد! ستونهای اقتصادی مملکت بدست نا اهلان و باطلین افتاده و افراد سالم و پاک قادر نخواهند بود در چنین محیط سراسر تاریکی در امن و امان باشند. نور خرد و دانش لازم است برای تاباندن در این تاریکخانه. آخرش اگر نشد باید یک سمپاشی حسابی شود !...ولی خب! ما ( من و شما و همه دوستانی که وقت و سرمایه شان را در ارتقای این کشور گذاشتیم ) نا امید نیستیم و همچنان در تلاش برای روشن نگهداشتن یک کور سو در این دخمه.

بگذریم که حرف زیاد است....

با این احوالات همانطور که گفتم من مرحله به مرحله تحلیل میکنم چون تحلیل آینده دورتر چه بسا مشکل تر شده است. تا اینجا بر طبق پیش بینی هام تاریخی که گمان میبرم از ان زمان به بعد جرقه ها و بارقه های امید در اینخصوص شکل میگیرد اواخر بهمن و روزهای نخست اسفند است.

نظر

• سوفیا
                        عضو عادی
                        • Dec 2012
                        • 122

سوفیای عزیز ، تحلیل در شرایط امروز به مراتب سخت تر از روزها و ماههای پیش شده. چه تحلیل بنیادی چه تکنیکال چون بازار ما دستخوش دستکاریهای عمدی و دستوری و خارج از نظارت ( خلاصه بگم فساد کامل) شدیدی شده. دیروز با دوستان که سابقه خیلی بیشتری از من در بورس دارند مشغول صحبت بودیم و تقریبا همشون از وضعیت فوق گیج و سر در گم بودند. من یک کلام گفتم : ما اکنون در دور باطل هستیم! برای همین نمی توانیم با چارچوب منطقی پیش برویم و سود سالم و خوبی داشته باشیم. برای همین سهمی با تعدیل مثبت منفی باز میشود و انکه فلانی در بورس بخواهد با جهش سود سازی یکساله در یک روز حرکتش را انجام میدهد! ستونهای اقتصادی مملکت بدست نا اهلان و باطلین افتاده و افراد سالم و پاک قادر نخواهند بود در چنین محیط سراسر تاریکی در امن و امان باشند. نور خرد و دانش لازم است برای تاباندن در این تاریکخانه. آخرش اگر نشد باید یک سمپاشی حسابی شود !...ولی خب! ما ( من و شما و همه دوستانی که وقت و سرمایه شان را در ارتقای این کشور گذاشتیم ) نا امید نیستیم و همچنان در تلاش برای روشن نگهداشتن یک کور سو در این دخمه.

بگذریم که حرف زیاد است....

با این احوالات همانطور که گفتم من مرحله به مرحله تحلیل میکنم چون تحلیل آینده دورتر چه بسا مشکل تر شده است. تا اینجا بر طبق پیش بینی هام تاریخی که گمان میبرم از ان زمان به بعد جرقه ها و بارقه های امید در اینخصوص شکل میگیرد اواخر بهمن و روزهای نخست اسفند است.
                        کیوان عزیز حرفات حرفهای دل من هم هست به امید سود بیشتر واسه بچه های فایرایی من که واقعا دوست دارم همه اعضا جواب صبرشون رو بگیرند

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                          ستاره دار (2)
                          • Jul 2012
                          • 1281

سلام کیوان عزیز، سهم خوب تا هرجا می خواد بره پایین بره...مجبوره آخرش سیگنال خرید بده...اونوقته که دست به نقد آماده ایم تا وارد این سهم بشیم
                          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• bahary
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 2510

سلام ممنون ازتحلیلهای شما ولی لطف کنید برای دلگرمی دوستان نقطه اوجش واحتمال حرکتش به سمت بالا روهم بگید یا ازنظر شما اصلا نقطه صعود داره
                            دوست عزیز سلام بر شما
                            ببینید بدیهی است که در پی هر صعودی ، نزولی و در پی هر نزولی ، صعودی اتفاق می افتد. اگر از فردا تداوم نزول ادامه پیدا کند حتما به فیبوی 61.8 درصد نیز می رسد و در صورت بازگشت از آن نقطه روند تغییر می کند و اغاز رشد است . البته رسیدن به سقف قبلی احتمالش خیلی کم است ، چون eps سهم و p/e ان اجازه نمی دهد که ان رشد را بکند. قبلی هم بخاطر افزایش سرمایه 268درصدی اتفاق افتاد.در شرایط حال اگر میزان فروش شرکت و قیمت جهانی رشد کند و تعدیل مثبت در گزارش 12 ماهه صورت بگیرد احتمال رسیدن به قیمت 1200تا 1400تومان محتمل است.

نظر

• omidvar
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 796

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                              سلام کیوان عزیز، سهم خوب تا هرجا می خواد بره پایین بره...مجبوره آخرش سیگنال خرید بده...اونوقته که دست به نقد آماده ایم تا وارد این سهم بشیم
                              برای اونوقت خیلیها کمین کرده اند از چه کسی میخوای بخری فرصت خرید همین حالاست به این دیگه نمیگن ریسک میگن خرید دونسته
                              شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• bahary
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 2510

بنظر می رسه فایرا از همین جا می خواد برگرده و آخرین فرصت برای خریده.

نظر

در حال کار...
                                X