حقوقي بيشور اومده تو بازار + امروز 700 هزار تا تو منفي خالي كرده به جاي اينكه حمايت كنه ، خوب ديوانه جان يه رنج بكش سهم و صف كن لااقل تو + خالي كن
آلومينيوم ايران ( فايرا )
Collapse
X
-
در اصل توسط KITY پست شده است View Postبابا بي خيال خالي كنيد من كه خدارو شكر 820 خالي كردم بجاش كاذر خريدم 520 و كسعدي 516 سودم از دستم خارجه
به سهم ديگه اينقدر نبايد التماس كرد آبي ازش گرم نميشه
نظر
-
در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Postبايد اعتراف كرد اشتباه كرديم
من هم فردا سعي مي كنم خالي كنم برم يه سهم بهتر بخرم
حقوقي ديوس و بي ... داره
نظر
-
در اصل توسط marzogh پست شده است View Postولی الان واقعا تو کف قیمتی قرار داره، رو 720 و 709 هم حمایت داره و فک نکنم پایین تر بیاد ولی کی حقوقی ... تصمیم بگیره رشد سهم رو شروع کنه نمیدونم! فایرا اولین سهم بورسیم بود...!
و دوستان تكنيكال كار منتظر يه خبر براي حركتش هستن و ok
سبدم
130000 فايرا+35000 ثنوسا+180000 رنا+26000وتوكا+54000خبهمن+10000غدير و 20000 ثشرق ح كه رو 89 خريدم و 100 تومنش و ريختم+20000 بانك آرين كه خوردن و رفت پي كارشwww.mahak-charity.org
نظر
-
اگر صفحات قبلی رو مطالعه کنید میبینید من یکسال بیشتر در فایرا فعال بودم و این پیامم دوستانه هست ...
چه محصولات در بورس کالا بالا رود.. چه دلار بالا یا پایین .. چه تحریم باشد و نباشد مدیران دزد فایرا نمیگذارند سهامداران روز خوش داشته باشند .. چنان گزارش مینویسند که بدهکار شویم !!
من بعد از یکسال خواب سرمایه با 5 درصد ضرر دو هفته پیش رفتم رو یه سهم دیگه که این دو هفته تلافی فایرا دراومد .. در حالیکه فایرا که من فروختم 745 الان افت کرده بازم.... دویتان هر موقع سبز شد و در ضرر نیستین خارج شین که بی شرف تر از مدیرای فایرا وجود نداره
نظر
-
در اصل توسط djdream پست شده است View Postاين هم جزوه سمهاي مظلومه بازاره. اي كاش 10 ميليارد داشتم كلشو جمع ميكردم .
الان مخابرات و خبهمن و وتوكا داره خدا بهش بيشتر بده كارش بيستهwww.mahak-charity.org
نظر
نظر