رهشاد سپاهان ( حرهشا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Godfathers
    عضو عادی
    • May 2011
    • 256

ممنون از شما انشالله فردا بنده هم خرید میزنم. و سهم رو تا صف خرید میبریم.

نظر

• صداقت2
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 704

طبق اخبار به دست رسیده شرکت رهشاد سپاهان ساختمان عسلویه رو حدود 2.5 میلیارد فروخت.
      و تا آخر هفته به سازمان بورس اعلام خواهد شد.
      دوستان پیش بینی سود 100 تومانی از محل فروش ساختمان می کردن گویا قیمت بالاتر فروش رفت و سود 120 تومانی در انتظار سهم هست.
      و تا آخر ماه هم خبر برنده شدن در مناقصات ذوب آهن اصفهان و فولاد مبارکه به اطلاع خواهد رسید.

سود پیش بینی شده اولیه شرکت برای سال 91: 680 ریال
      سود حاصل از محل فروش ساختمان عسلویه : 1200 ریال (غیر عملیاتی)
      سود حاصل از قراردادهای ذوب آهن و فولاد مبارکه: 900ریال

در ضمن این سودهایی که اعلام کردم همش اتفاق افتاده و مبارک دوستان صبور رهشادی باشه.
      شرکت سال 91 با این اتفاقات افتاده: 2780 ریال سود خواهد ساخت.
      و امروز هم بعد از چند وقت سهم جمع شد و میتونه نوید بخش روزهای خوب باشه.
      پس خبرهایی بوده که سهم جمع شد اگر دقت کرده باشید سهم کلا 28 هزارتا رو منفی معامله شده و هیچ فروشنده ای نبود این سهم خیلی راحت میتونه قیمت های بالا رو ببینه
      شرکتی با 15 میلیون سهم با این سود قیمتش باید چند باشه.

ما نیز به همراه دوستان بورکسی برای خرید فردا برنامه ریزی کرده ایم. این سهم خوابش را کرده و باید یک جهش قیمتی را آغاز کند
      صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• صداقت2
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 704

در صف خریدیم !!!!
        صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• Godfathers
          عضو عادی
          • May 2011
          • 256

خیلی جالبه سهم اصلا هیچ فروشنده ای نداره امروز می خواستم بخرم صبر کردم تو قیمت های بالاتر از سهم حمایت کنم.
          کلا 70 هزارتا دارم می خوام 100 هزارتاش کنم.
          رهشاد ارزشش بالای 1000 تومان هست.
          بازار خیلی دیر متوجه ارزش رهشاد میشه.
          امروز تنها سهم مثبت حمل ونقلی که صف خرید هم داشت فقط رهشاد سپاهان بود این اتفاق از ارزش بالای سهم خبر میده.

نظر

• صداقت2
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 704

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط Alfred1988 مشاهده گفتگو
            تبریک به خاطر +5 درصد سهم و تشکیل صف خرید.
            ولی هیچ فروشنده ای در کار نبود.
            کلا 3000 تا رو مثبت فروشنده بود امروز.
            از فردا صف بیشتری برای خرید بسته می شود و مشکل حجم مبنای 1 دانه ای را یکی باید تقبل کنه!!!!!

صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• صداقت2
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 704

نقل قول نوشته شده توسط Alfred1988 مشاهده گفتگو
              صداقت عزیز به نظر شما از چند روز دیگه میتونیم شاهد صف خرید سنگین سهم باشیم.

قرار است با هماهنگی سهامداران عمده حقیقی و مدیریت شرکت - حرکت و روند صعودی از هفته آینده بعد از تسویه حساب های اعتباری آخر ماه آغاز شود. خرید در این قیمتها اصلا ریسکی ندارد و تصورم این است یک گین 100 درصدی در کوتاه مدت بدهد. تکادو قرار است بزودی بخشی از سهام رهشاد را بلوکی و با قیمت مناسب واگذار کند.
              صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• Godfathers
                عضو عادی
                • May 2011
                • 256

اگر دقت کرده باشید رهشاد در حال حاظر با ارزش بازار 3.5 میلیاردی در حال معامله هست.
                در حالی که فقط ساختمان عسلویه 2.5 میلیارد فروش رفته+ ساختمانی که در حال حاضر شرکت در اصفهان داره بالای 3 میلیارد ارزش داره + 1 میلیارد سود انباشته + وسایل نقلیه اتوبوس ها و ماشین هایی که با افزایش نرخ ارز الان کلی سرمایه هست برای شرکت تا آخرین بار خبر داشتم 100 ماشین ملکی داره شرکت.
                اگر حساب کنیم شرکت در حال حاضر حدود 25 میلیارد دارایی داره در حالی که تو بازار داره با ارزش 3.5 میلیاردی معامله میشه برای من که خیلی خنده داره.
                پس باید منتظر باشیم که به زودی خیلی از دوستان برای خرید این سهم دست به کار خواهند شد.

برای تاسیس شرکتی مانند رهشاد 25 میلیارد تومان پول می خواهد حالا قضاوت با خودتان - با این وضعیت دلار بزودی اتوبوس کامیونها و کشنده با قیمت سرسام آوری روبرو می شوند.
                رهشاد سهمی هست که در کف معامله می شود چرا که با این قیمت دلار قیمت کامیونها و اتوبوسها شدیدا" گران می شود و ارزش ذاتی این شرکت بالا می رود.

نظر

• Godfathers
                  عضو عادی
                  • May 2011
                  • 256

مثبت خوشکله رهشاد رو دارم میزنم الان.

نظر

• صداقت2
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 704

در اصل توسط Godfathers پست شده است View Post
                    مثبت خوشکله رهشاد رو دارم میزنم الان.
                    از هفته آینده و بعد از معامله بلوکی شراز ما و سایر ذوستان هم سوار روند صعودی 100 در صدی می شویم.

صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• Godfathers
                      عضو عادی
                      • May 2011
                      • 256

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
                      از هفته آینده و بعد از معامله بلوکی شراز ما و سایر ذوستان هم سوار روند صعودی 100 در صدی می شویم.

انشالله به امید روزهای خوب در رهشاد

نظر

• Godfathers
                        عضو عادی
                        • May 2011
                        • 256

سلام آقای صداقت بنده چطوری میتونم با شما تماس برقرار کنم.
                        ممنون

نظر

• صداقت2
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 704

سلام آقای صداقت بنده چطوری میتونم با شما تماس برقرا
                          ممنون

انشا ا... با هماهنگی سهامداران حقیقی عمده یک جلسه حضوری برای آشنایی و هم افزایی برنامه صعودی قیمت خواهیم داشت.

واقعا دوست دارم اتلاف وقت شود و تا 10 روز آینده با فروش بخش دیگری از پرتفوی- پول لازم برای افزودن حرهشا در این قیمت مناسب فراهم گردد!!!!
                          صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• Godfathers
                            عضو عادی
                            • May 2011
                            • 256

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post

انشا ا... با هماهنگی سهامداران حقیقی عمده یک جلسه حضوری برای آشنایی و هم افزایی برنامه صعودی قیمت خواهیم داشت.

واقعا دوست دارم اتلاف وقت شود و تا 10 روز آینده با فروش بخش دیگری از پرتفوی- پول لازم برای افزودن حرهشا در این قیمت مناسب فراهم گردد!!!!
                            من حاضرم همین جا اعلام کنم رهشاد شگفتی خواهد شد بنده به سود 300 تومانی رهشاد اعتقاد دارم برای امسال رهشاد بی شک 300 تومان سود خواهد ساخت.
                            جالبه خود شرکت هر موقع من باهاشون صحبت میکنم بهم میگن شرکت 6 ماه دوم شگفتی می آفریند .
                            فقط یک سوال آیا می دانید ذوب آهن و فولاد مبارکه چقدر کارمند داره که قراره مسئولیت حمل و نقل این شرکت ها به رهشاد واگذار بشه.
                            ارزش قرارداد با این 2 شرکت باورنکردنی هست .
                            تازه شرکت بودجه سال 91 رو بدون در نظر گرفتن ذوب آهن و فولاد مبارکه 68 تومان در نظر گرفته بود.
                            که با اضافه شدن این دو شرکت سود شرکت میره اون بالا بالاها .
                            میبینم اون روزی رو که دوستان در قیمت های بالای 500 تومان در صف خرید هستن .
                            پیش بینی ما سهامداران رهشاد قیمت بالای 1000 تومان برای رهشاد هست.

نظر

• صداقت2
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 704

من حاضرم همین جا اعلام کنم رهشاد شگفتی خواهد شد بنده به سود 300 تومانی رهشاد اعتقاد دارم برای امسال رهشاد بی شک 300 تومان سود خواهد ساخت.
                              جالبه خود شرکت هر موقع من باهاشون صحبت میکنم بهم میگن شرکت 6 ماه دوم شگفتی می آفریند .
                              فقط یک سوال آیا می دانید ذوب آهن و فولاد مبارکه چقدر کارمند داره که قراره مسئولیت حمل و نقل این شرکت ها به رهشاد واگذار بشه.
                              ارزش قرارداد با این 2 شرکت باورنکردنی هست .
                              تازه شرکت بودجه سال 91 رو بدون در نظر گرفتن ذوب آهن و فولاد مبارکه 68 تومان در نظر گرفته بود.
                              که با اضافه شدن این دو شرکت سود شرکت میره اون بالا بالاها .
                              میبینم اون روزی رو که دوستان در قیمت های بالای 500 تومان در صف خرید هستن .
                              پیش بینی ما سهامداران رهشاد قیمت بالای 1000 تومان برای رهشاد هست.
                              ببینید شرکت در صنف خودش یکی از بهترین هاست و قطعا تکادو برای قیمت خوردن در تابلوی بورس سعی می کند ابتدا شرکت های زیر مجموعه اش را سر و شکل مناسبی دهد.
                              تا 10 روز دیگر اگر زمان بدهد تا وقتی که بازار متوجه این سهم طلایی نشده بهترین فرصت برای خرید است. الآن کسرا که قبلا زیر مجموعه تکادو و آزمون احیا بود با p/e حدود 10 معامله می شود.
                              در ضمن برنامه افزایش سرمایه شرکت هم در حال پیگیری است.

صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• Godfathers
                                عضو عادی
                                • May 2011
                                • 256

نوشته آقا جواد در سایت بورکس
                                رهشاد شرکت کو چک و خوبی است منتها سهامدار عمده جالبی نداره .
                                غالب زیر مجموعه ها بدون هیچ حمایتی دارن خودشونو نشون میدن
                                رهشاد هم همینطور اگه یه ذره از طرف سهامدار عمده تو بازار سرمایه حمایت میشد به این قیمتهای کف و بی معنی نمیرسید و حداقل بدون احتساب آنچه فرمودید 700 بود حال با این اخباری که فرمودید چنانچه مطابق واقعیت مالی شرکت باشد خود سهم پتانسیل 800 شدنو براحتی داره که چنانچه سهامدار عمده حمایت کند تا بالای 1000 هم میتواند پر بکشد.
                                پر سود باشی دوست عزیزم

نظر

در حال کار...
                                X