رهشاد سپاهان ( حرهشا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • kohnekar
    عضو عادی
    • Jan 2013
    • 122

سلام دوست عزیز به نظرم صبح ساعت 8.30 تا 9 صف خرید خواهد شد این سهم حالا حالا ها جا داره تازه بازی شروع شده موفق و پرسود باشید

نظر

• kohnekar
      عضو عادی
      • Jan 2013
      • 122

سلام وصبح بخیر نگفتم دوباره صف میشه دوستان بدونید فقط فرصت خرید میده رهشاد تک سهم مثبت بازاره تا 700 یا 1000 تومان انشا لله

نظر

• kohnekar
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 122

سلام به دوستان رهشاد سپاهان رو امروز رو این قیمت هرکی بخره مینیموم 100%سود حاصلش میشه حواستون باشه امروز فرصت از دستتون نپره از ما گفتن بود

نظر

• abmohammadi
          عضو عادی
          • Dec 2011
          • 170

ظاهرا امروز صفش ریخت. باید دید فردا روند چه شکلی هستش خدم فکر می کردم تا 430 بیاد بالا

نظر

• kohnekar
            عضو عادی
            • Jan 2013
            • 122

با سلام من از اولین کسایی بودم که گفتم سهم حرکت میکنه و الان هم میگم همین فردا هرکی بخره 100%سود طی یک پریود کوتاه میگیره فقط فرصت خرید میده این دو روز موفق باشید و پر سود

نظر

• kohnekar
              عضو عادی
              • Jan 2013
              • 122

با سلام مجدد دوستان سهم فرصت خرید داده فراموش نکنید از فردا پسفردا باز روزی 5% مثبت انشا لله

نظر

• صداقت2
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 704

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post

رهشاد امروز با 1000 تا معامله 5 در صد مثبت را خورد و بالای 200000 تا صف خرید دارد.

به نظرم در 350 تومان فرصت خرید تعدادی را بدهد و بعد از آن تا بسته شدن نماد برای تعدیل سود 200 تومانی در گزارش 6 ماهه قیمت های بالای 500 تومان را تاچ کند.

رهشاد از مدیر عامل کارا و کاربلدی برخوردار است.

امروز با توجه به جو بازار ؛ فروشنده تعدادی زودتر از حد پیش ینی شده 350 تومانی آمد.

البته خریدار هم از این حجم عرضه استقبال کرد و دوباره در صف خرید نشست.

فردا انتظار معاملات روان تری از سهم دارم ؛ هر چند که با توجه به محدود بودن تعداد سهام شناور ممکنه از فردا هم سهم خشک شود و عرضه کننده چندانی نداشته باشد.

در هر صورت روند سهم تا رسیدن به تارگت اولیه 500 تومان صعودی است.

مبارک خریدار تعدادی امروز!!!

همانطور که گفته بودم در محدوده 350 تا 360 تومان معاملات روان تر شده و با تخلیه سهامدارن قدیمی و خسته ؛ آماده برای رسیدن به قله های بعدی می شود.

توجه به معاملات امروز وکادو و واحیا بیانگر اراده حرکت گروه برایرسیدن به اهداف قیمتی جدید می باشد.
                صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• kohnekar
                  عضو عادی
                  • Jan 2013
                  • 122

با سلام خدمت سهامدارن محترم من که گفتم از فردا هر کی خرید بکنه 100% برده از چند روز دیگه خبرهاش میاد منتظر صف میلیونی باشید ان شالله

نظر

• abmohammadi
                    عضو عادی
                    • Dec 2011
                    • 170

در اصل توسط kohnekar پست شده است View Post
                    با سلام خدمت سهامدارن محترم من که گفتم از فردا هر کی خرید بکنه 100% برده از چند روز دیگه خبرهاش میاد منتظر صف میلیونی باشید ان شالله
                    آقای کهنکار سلام
                    به من هم دوستم از طرف تکادو گفت. ولی نگفت چه خبر.
                    شما می دانید چه خبری هست؟ منظور شما تعدیل هستش؟؟

نظر

• kohnekar
                      عضو عادی
                      • Jan 2013
                      • 122

سلام دوست عزیز بله چند خبر مهم و مثبت تو راهه یکیش یه تعدیل خفن و پوشش 6 ماهه بسیار عالی که بازارو سورپرایز میکنه تو این قیمتها با خبراش مفته

نظر

• kohnekar
                        عضو عادی
                        • Jan 2013
                        • 122

دوستان تا چند روز دیگه دوباره صف خرید اونم از نوع ملیونیش رو میبینیم من که دوباره دارم میخرم

نظر

• abmohammadi
                          عضو عادی
                          • Dec 2011
                          • 170

در اصل توسط kohnekar پست شده است View Post
                          دوستان تا چند روز دیگه دوباره صف خرید اونم از نوع ملیونیش رو میبینیم من که دوباره دارم میخرم
                          مدانم که این سهم خوبی هست. و خبرهایی باید ازش بیاد بیرون. اما دلیل این مطلب را نمدانم.
                          چرا صف چند میلیونی داشته باشه؟ منطور شما از زود چند روز دیگه هست؟

نظر

• kohnekar
                            عضو عادی
                            • Jan 2013
                            • 122

سلام بر دوستان عزیز این سهم با این حجم معامله امروز دیگه برای پرواز اماده شد دیگه یواش یواش صف خریده از فردا انشالله مثل حکشتی (دوستان همه حمل ونقلیها امسال خوبن )امروز هر چی فروشنده بود جمع شد 110000 تا حجم خیلی خوبیه

نظر

• kohnekar
                              عضو عادی
                              • Jan 2013
                              • 122

خبر جدید فردا یک خریدار نیمه حقوقی وارد بازی میشود گویا این 110000 تا هم خرید ایشان بود پیش به سوی 700 تومان

نظر

• kohnekar
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 122

با سلام دوستان خبر رسیده مدیران تکادو وارد سهم شدن منتظر رشد باشید

نظر

در حال کار...
                                X