سلام دوست عزیز به نظرم صبح ساعت 8.30 تا 9 صف خرید خواهد شد این سهم حالا حالا ها جا داره تازه بازی شروع شده موفق و پرسود باشید
رهشاد سپاهان ( حرهشا )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
رهشاد امروز با 1000 تا معامله 5 در صد مثبت را خورد و بالای 200000 تا صف خرید دارد.
به نظرم در 350 تومان فرصت خرید تعدادی را بدهد و بعد از آن تا بسته شدن نماد برای تعدیل سود 200 تومانی در گزارش 6 ماهه قیمت های بالای 500 تومان را تاچ کند.
رهشاد از مدیر عامل کارا و کاربلدی برخوردار است.
امروز با توجه به جو بازار ؛ فروشنده تعدادی زودتر از حد پیش ینی شده 350 تومانی آمد.
البته خریدار هم از این حجم عرضه استقبال کرد و دوباره در صف خرید نشست.
فردا انتظار معاملات روان تری از سهم دارم ؛ هر چند که با توجه به محدود بودن تعداد سهام شناور ممکنه از فردا هم سهم خشک شود و عرضه کننده چندانی نداشته باشد.
در هر صورت روند سهم تا رسیدن به تارگت اولیه 500 تومان صعودی است.
مبارک خریدار تعدادی امروز!!!
همانطور که گفته بودم در محدوده 350 تا 360 تومان معاملات روان تر شده و با تخلیه سهامدارن قدیمی و خسته ؛ آماده برای رسیدن به قله های بعدی می شود.
توجه به معاملات امروز وکادو و واحیا بیانگر اراده حرکت گروه برایرسیدن به اهداف قیمتی جدید می باشد.
صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
در اصل توسط kohnekar پست شده است View Postبا سلام خدمت سهامدارن محترم من که گفتم از فردا هر کی خرید بکنه 100% برده از چند روز دیگه خبرهاش میاد منتظر صف میلیونی باشید ان شالله
به من هم دوستم از طرف تکادو گفت. ولی نگفت چه خبر.
شما می دانید چه خبری هست؟ منظور شما تعدیل هستش؟؟
نظر
-
نظر