"" شغل اصلی بچه های بورسی چیه؟؟؟ ""

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

با سلامم.
    اسمم رو دیگه همه می دونن ...اسمم جعفر هست....سید هم هستم.....
    لیسانس عمران ..البته اخراشه بگیرم....27 ساله ..متولد روستای نوراباد مرند......از سال 1370ساکن ارومیه...
    در مورد شغل هم در کار ملک وساختمان سازی در کنار برادران مشغولیم والبته پرتفوی بورسی برادران هم دادن دست من ........>:)
    از سال 84 با بورس اشنا شدم توسط برادر بزرگترم...
    تا سال 88 فعالیت خاصی نداشتم ..از 88فعالیتم بیشتر شد ...از سال 90 هم شروع کردیم یه کم اصولی تر بازار رو دنبال کردن...
    از اینکه در جمع دوستان هستم خوشحالم ...:x
    آخرین ویرایش توسط پرریسک؛ 2012/05/09, 16:56.

نظر

• sourena
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 1080

در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Post
      با سلامم.
      لیسانس عمران ..البته اخراشه بگیرم....27 ساله ..متولد روستای نوراباد مرند......از سال 1370ساکن ارومیه...
      در مورد شغل هم در کار ملک وساختمان سازی در کنار برادران مشغولیم والبته پرتفوی بورسی برادران هم دادن دست من ........>:)
      تا سال 88 فعالیت خاصی نداشتم ..از 88فعالیتم بیشتر شد ...از سال 90 هم شروع کردیم یه کم اصولی تر بازار رو دنبال کردن...

خوب جناب پرریسک تقریباً هم رشته هم هستیم
      خلاصه نقشه بردار خواستی در خدمتیم
      آخرین شرکتی که کارمندش بودم همون مپنای فلک زده خودمونه که واقعاً از هر نظر عالی به کارمنداش سرویس میده
      اینکه دیگه گل سرسبد شرکتها برای یک مهندس فنی باشه ولی من یکی دیگه متقاعد شدم خودم برای خودم کار کنم و ارباب خودم باشم تا خدا چی بخواد
      سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
        خوب جناب پرریسک تقریباً هم رشته هم هستیم
        خلاصه نقشه بردار خواستی در خدمتیم
        آخرین شرکتی که کارمندش بودم همون مپنای فلک زده خودمونه که واقعاً از هر نظر عالی به کارمنداش سرویس میده
        اینکه دیگه گل سرسبد شرکتها برای یک مهندس فنی باشه ولی من یکی دیگه متقاعد شدم خودم برای خودم کار کنم و ارباب خودم باشم تا خدا چی بخواد
        خدمت از ماست....
        در مورد کار هم بنده معتقدم تا زمانی که فرد سرمایه ای از خود نداشته باشد باید برا فراهم اوردن این سرمایه در جایی مشغول شود ولی اگر سرمایه داشته باشد یا سرمایه توانست بعد مدتی فراهم کند نیازی نمی بینم برا کار در جایی واگر فرد بتواند خودش گلیم خودش رو از اب بکشه بیرون بهتره.....همین بورس بهترین مکان درامدزایی البته برا بلدش ....مسکن بهترین درامدزایی وبا کمترین ریسک ....
        محیط کاری وکارمندی انسان رو محافظه کار به بار می یاره .....البته این نظر منه شایدم اشتباه فکر می کنم ....ولی خوب افرادی که برا خود کار کردن در اطراف بنده در عرض دو سه سال به همه چی رسیدن ...هم مادی هم معنوی...

محیط کاری وکارمندی وشغل ثابت یک حسنی که داره ارامش اعصاب وخیال هست ومیدونی که سر برج یه چیزیی دستت رو میگیره ولی گفتم کسی مدیریت سرمایه کنه هیچ وقت به مشکل برنمیخوره....

نظر

• sourena
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 1080

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
          ....مهربانم....قطره بارانم...سوسکم...:D...متولد اول اذر 56....سنه 17 جمادی الاول 1389...4 اوگوست 1979....2585 یزدگردی....14 برومیر مطابق با تقویم انقلاب فرانسه....خلاصه کاری نداریم ما اومدیم دیگه...به هر چیزی میخورم بجز پزشک...از هنر پیشه سینما بگیر تا دوبلور وخواننده و مواد فروش بگیر تا راهزنو قطاع الطریق به من چسبوندن...دشمن غریزی سهم بندازو سهم چاق کنو سفته بازو کفتر بازو تل باز....
          ...چندین مدالو کاپ و لوح تقدیر :D:Dاز مبارزاتم در فرومهای مختلف بورسی به ارمغان دارم و بارها در تالارهای مختلف در مقاطع زمانی خاص تاریخ ساز شدم.....اهم اونها نابود کردن تالار بورس بمدت 4 روز طوری که سایت تعطیل شد...5 بار بسته شدن ایدی در سایت بورکس علیرغم اینکه فرزاد نون قندی رفیق فاب منه....فحش کاری با نصف تحلیلگرای الکی تالارها و قرار دعوا گذاشتن...باور کنید با حمید اعرابی قرار خون گذاشتم سالعت 4 شب که کاظم نانچکو واسطه شد.....البته حمید الان از دوستای خوبو عزیز منه....فقط یه مقدار دودره و بیو جدانه که من برا همین بیشتر از قبل دوسش دارم...
          ...حالا میگید شغلم چیه...هیچی ...الکی الکی...اقایون بخونند ..می ..می...پزشک شدم...بی هیچ علت خاص و دلیل مشخصی...اینرشته رو از مولای جان و جهانم ابا عبدالله دارم...بعدا قضیه اشو مفصل براتون تعریف میکنم...تا جونتون در اد...;)...البرز درس خوندم...سال سوم کمترین نمره انضباط یه بخشو گرفتم...از بس از دیوار دبیرستان میپریدم میرفتم جلوی دبیرستان دخترانه....یاد پریناز بخیر...هییی... چقدر مثبت بودم اونروزا....B-)..میخواستم مرد زندگیش بشم...سعادت نصیبش نشد....خدا از ناظم سال 4 نگذره انقدر منو با خط کشو کابل زد..همشم بخاطر فرار ازم درسه... دستش زیر ساطور....
          ....پزشکیرو دانشگاه ازاد تهران خوندم...بهترین دوران زندگی من بود....و فراموش نشدنی....چقدر بخشارو دودر میکردیم...کار عملیم 20 بود...بخیه سوند ختنه cpr....فقط یه بار افتادم اونم اناتومی عملی تنه بود سال 3...تموم شد رفتیم لرستان...اخه عاشق شده بودم شیکست عشقی خوردم گفتم برم یه جایی خودمو گم و گور کنم....اما ..نم پاره شد...اخه بگو کسی بخاطر دختر جلای وطن میکنه....هر شب فحشش میدم......شرمنده ام...من دروغ تو خونم نیست...پدرم لرستان دراومد 4 سال...در عین اینکه بهترین دوران زندگیم بود...اونجا از سوسولی دراومدم مرد شدم....قبلش سیبیل داشتم ولی مرد نبودم...ولی اونجا مرد شدم...
          ...اونجا همه چی یاد گرفتم...صداقت..مردی...روراستی...کلی حرف زشت وفحشای چارواداری و حرکات قبیح یاد گرفتم...خیلی بدردم خورد....:D...و البته الانم میخوره...
          ....بورسم از سال اول دانشگاه....18 ساله که بورس بازم...واقعنا...جدی میگم....سابقه ام از همه تون بیشتره...اما قد کلمم از صورتای مالی و تکنیک مکنیک سرم نمیشه....بزار برم بالا رو بخونم ببینم بقیه دیگه چی نوشتن...
          ...بچه ندارم...البته زن هم ندارم...ولی نمیدونم شاید بچه داشته باشم...ولی چطور ممکنه؟...اخه زن ندارم...حالیم نمیشه...
          .....اولین سهمی که خریدم ازمایش بود...بعد گروه بهمن...سود های هنگفت و ضررهای هنگفت گردم.....صبحها مسوول فنی یه کلینیک ترک اعتیادم بعد از ظهر هم میرم بیمارستانی کلینیکی درمانگاهی کشیک میدم....خلاصه زندگی میگذره...توقع زیادی از سرزمین ادما نداریم....
          ....به عدد موهای سرم دوست و رفیق دارم....از رییس شرکتو کارگزار و ابدارچی و تحلیلگر تکنیکال کارو فاندامنتال کار و گچ کارو بنا و....خلاااصهه...
          ...ایدی مهربان پسر منه....با همین وضعیت نامانوس و بیقاعده خلقش کردم و پرورشش دادم و بزرگش کردم و به اینجور نوشتن و نثر عادتش دادم و اصرار دارم....
          ...مخلص همه تونم هستم...صداقت بی ریایی و رک بودن رو دوست دارم...پولم خیلی دوست دارم....
          ...میمیرم برا این تاپیکای معارفه...هی میشینی خالی بندی مینویسی از خودت تعریف میکنی...بقیه رم گاگول فرض میکنی......:D;):x.....
          مهربان درود بر تو
          با نوشته زیبات خیلی حال کردم مثل همون حظی که از نوشته های ابراهیم نبوی میبرم!حالا ربطی داره نمیدونم
          خلاصه ما رو هم جز هوادارهات بدون . شاید چون منهم متولد آذرم البته هفتمش به سال 54 سریع احساس نزدیکی کردم!

نظر

• sourena
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 1080

در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Post
            فوری فوری
            تشکر نکنید من دکی را کاملا میشناسم هر کسی مایل بود پیغام بده تا معرفی کنم دکیا از خودش بهتر

دکتر که خودش با معرفیش کولاک کرد اما فکر کنم از زبان شما هم شنیدنی (خوندنی)باشه ;)

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
              دکتر که خودش با معرفیش کولاک کرد اما فکر کنم از زبان شما هم شنیدنی (خوندنی)باشه ;)
              ....ممنونم از لطف شما و خوشحالتر شدم وقتی که فهمیدم متولد اذر هستید....شادی هر کدوم ازدوستان باعث رضایت قلبی منه...این داش محمدم از بچه های گل روزگاره....هواشو داشته باشید....
              [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Post
                با سلامم.
                جعفر خان یه جورایی همشهری هستیم،منم اصالتا" مرندی هستم
                باعث افتخار است ;)

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                  جعفر خان یه جورایی همشهری هستیم،منم اصالتا" مرندی هستم
                  باعث افتخار است ;)
                  هر چند همه جای ایران سرای من است ولی هیچ جا زادگاه تولد ادم نمیشه .....ارادت کامل هست ...

نظر

• جواد مهرابی
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 543

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                    با سلامم.
                    همش با خودم فکر میکردم که هستن افرادی که هنوز بوی ناب آدمیت بدهند !!!!!!!!!!!و توراکه میبینم ، بدون هیچ چشم داشتی همه را داری راهنمایی میکنی تعجب میکردم اما حالا که خودتو معرفی کردی جواب سوالم را گرفتم........... آری تو ذاتت روستایی هست و هنوز اون صداقت خاص مردم اصالتا روستایی راداری( البته توهین به هیچ کس نباشه )
                    من به تو احسنت وتبریک میگم
                    منم اصالتا استان فارسی هستم 4ساله بندرعباس هستم فوق لیسانس حسابداری دارم
                    مدیر مالی یه شرکت تو بندرشهیدرجایی هستم مخلص همه دوستانم هستم
                    بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• جعفرزاده
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 5833

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                      همش با خودم فکر میکردم که هستن افرادی که هنوز بوی ناب آدمیت بدهند !!!!!!!!!!!و توراکه میبینم ، بدون هیچ چشم داشتی همه را داری راهنمایی میکنی تعجب میکردم اما حالا که خودتو معرفی کردی جواب سوالم را گرفتم........... آری تو ذاتت روستایی هست و هنوز اون صداقت خاص مردم اصالتا روستایی راداری( البته توهین به هیچ کس نباشه )
                      من به تو احسنت وتبریک میگم
                      منم اصالتا استان فارسی هستم 4ساله بندرعباس هستم فوق لیسانس حسابداری دارم
                      مدیر مالی یه شرکت تو بندرشهیدرجایی هستم مخلص همه دوستانم هستم
                      اقا جواد کارمند نمیخواهی .

نظر

• به امید رشد
                        عضو عادی
                        • Apr 2011
                        • 106

اما من
                        اصلاً خودمم نیم دونم چه جوری شد وارد بورس شدم
                        تا چشمم رو باز کنم دیدم به به بورس باز شدم رفت ولی بدون هیچ اصولی
                        تا بیام اصول بورس رو یاد بگیرم صدرا رفت تویه ... ما
                        هنوز 2 سال دارمش. چه میشه کرد.
                        دانشجوی ارشد روانشناسی ام. اسمم اسماعیل هستش
                        نخندیدا. آره خداییش آخه روانشناسی چه به بورس وقتی هیچ اطلاعاتی از چگونگی حسابداری و ... نداری
                        اهل اردبیلم ولی به دلیل دانشجو بودن ساکن تهران هستم. دوس دارم اردبیلا رو با علی دایی بشناسن نه با رضا زاده بماند چرا.
                        از وقتی وارد عضو این سایت شدم دارم بهتر معامله می کنم. حداقل مثل قدیما وارد هر سهمی نمی شم
                        هر کسی هم مشکل داشت در زمینه من، بنده در خدمتتش هستم
                        مخلص همه بچه های سایت

نظر

• جواد مهرابی
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 543

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                          اقا جواد کارمند نمیخواهی .
                          میدونم شوخی کردی ولی جدی جواب میدم
                          اینجا بندرعباس اگه کمی سواد حسابداری داشته باشی تو هوا کار گیرت میاد اینجا چیزی که کمه آدم باسواد ..........
                          بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• ehsan3144
                            عضو عادی
                            • Jun 2012
                            • 62

سلام
                            من هم از سال 88 با سهم ومعادن وارد بورس شدم اما از دور بازارو رصد میکردم. حدود یک ساله که با این سایت آشنا شدم و انصافا این آشنایی کمک زیادی به پیشرفتم کرده.
                            اسمم احسان هست. 31سال سنمه مهندس مکانیکم و در صنعت فولاد مشغول به کارم. بواسطهء شغلم، چند تا از شرکتهای بزرگ معدنی-فولادی رو تاحدی میشناسم.
                            امیدوارم در یک فرصت مناسب بتونم اطلاعات کمی که دارم رو در اختیار دوستان قرار بدم. تصمیم دارم در آیندهء نزدیک با تشریح پروسهء فراوری فولاد، شروع کنم.
                            البته اطلاعاتم بیشتر فنی هست و به مسائل مالی و مدیریتی کمتر وارد خواهم شد.

نظر

• MOSTAFA
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 989

سلام ..به نام الله
                              آقا مصطفی هستم از سرزمین شهیدان خاک پاک جنوب اما ساکن شهر (بوققققققققق) هستم.....سن 20 و خورده ای (خورده ایش زیاده:d)......دانشجوی ارشد رشته ی(بوقققققق) و مشغول به تحصیلات عالیه در رشته ای دیگه به نام(بوققققققققققق)...تدریس و تحقیق در رشته های(بوقققققققققققققققققق).......در سازمان (بوقققققققققققققققق) فعالیت دارم.
                              مفتخر به مدال ز.ز (تاهل )
                              2ساله با (بوققققققققققققق) اشنا هستم....ااا اینجا دیگه بوق نداشت:d 2ساله با بورس آشنا شدم سال اول حسابی سود کردم همینطور الکی!!!! بعد حسابی ضرر کردم....بعدش شدیدا سود کردم ...بعد ضرر خیلی زیاد تر.:(...الان اندکی در ضرر .....
                              خوراکم بحثای سیایسه واسه همین 100 بار آیدیم در تالار بورس توقیف و مسدود شده:d(نامردا جواب نداشتن توقیف میکردن) اما دیگه دیدم اونجا جنبشو ندارن
                              بیشتر از همه با جعفر تو همون تالار بورس بودم........
                              یکی از ارزوهام اینه که 1مشت بزنم تو سر جعفر:d(شوخی)
                              سوال دیگه بود در خدمتیم
                              *به دلیل مسایل امنیتی همش بوقی بود;)

نظر

• مهربان
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 1675

....در وضعیت فعلی خیلی اهمیتی نداره که چه کسی چه شغلی داره....
                                ...باید عنوان تاپیک اینطوری عوض میشد....که میزان درامد هر کس چقدر میباشد....الان شغل 200-300 تومنی تا بخوایید ریخته....ولی شکم سیر نمیشه...
                                [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

در حال کار...
                                X