سلام. فوق لیسانس زبان هستم. هیات علمی دانشگاه. 5, 6 ماهه در بورس سهام فعالیت دارم..
"" شغل اصلی بچه های بورسی چیه؟؟؟ ""
Collapse
X
-
-
دوستاني كه شاغل هستن درامد ماهيانشون از شغلي كه دارن رو هم اعلام كنند لطفا البته ميشه يك تاپيك جدا زد كه سرمايه دوستان چقدره در بورس و درامد شغل هايي كه دارن در ماه چقدره///
نظر
-
دکتر عمومی دامپزشک و دکترای تخصصی بهداشت و بیماری های طیوردانشگاه تهران. الان در به در دنبال یه دانشگاهی برای بورس شدنم!! 4 سال پیش از طریق بازار دلار و خرید و فروش اون با اقتصاد اشنا شدم! ولی به نظرم چون خیانت بود وارد بورس شدم!!!بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
بنده لیسانس مهندسی صنایع خوندم (پلی تکنیک)، فوق لیسانس mba (امام خمینی) و الان هم دانشجوی دکتری مدیریت (بهشتی) هستم
2 سالی تو صنعت خودرو فعال بودم و 3 ساله مشاور استراتژی و سرمایه گذاری هلدینگ های شستا هستم
در کنارش برای شرکت های خصوصی هم پروزه انجام میدم و مشاوره هم گاها میدم به شرکت های سرمایه گذاری
تدریس هم می کنم هرازچندگاهی البته هنوز حاضر نشدم بیشتر زمانم رو به تدریس اختصاص بدمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر شما؛
با اینکه بعد از لیسانس دو مقطع تحصیلی دیگه رو هم تجربه کردم اما هنوز خودم رو فارغ التحصیل پلی تکنیک می دونم. به افتخار همه پلی تکنیکی ها @};-[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postدوستاني كه شاغل هستن درامد ماهيانشون از شغلي كه دارن رو هم اعلام كنند لطفا البته ميشه يك تاپيك جدا زد كه سرمايه دوستان چقدره در بورس و درامد شغل هايي كه دارن در ماه چقدرهآخرین ویرایش توسط ron؛ 2013/01/09, 16:02.[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
سلام دوستان ،فيزيوتراپيست هستم و فارغ التحصيل علوم پزشكي ايران سابق وتهران فعلي هستم ،كلينيك فيزيوتراپي در شرق تهران دارم ٨ ساله در بورس فعاليت ميكنم شعار من اينه (بورس شغل دومه ولي بايد درامدش از شغل اول بيشتر باشه البته با رعايت موازين اخلاقي)"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
منم لیسانس مدیریت صنعتی از دانشگاه آزاد شهر ری و فوق لیسانس مدیریت دولتی از دانشگاه شهید بهشتی..........
الانم تو یکی از شرکتهای خودرویی مشغول بکارم.
یادش بخیر.....اولین سهمی که خریدم........وبانک و غدیر بود. اگه اشتباه نکنم سال 83 84 بود.................اون موقع پدرم 500 و مادرم هم 500 هزارتومن کمکم کردن.................. خدا حفظشون کنه..... هر چی دارم از اونا دارم.......خیلی باید قدرشون بدونیم............جمعا با یک میلیون وارد بورس شدم..........که هنوز وبانک دارم............. آخه خیلی گرون خریدم.......حدود 800 تومن:d
نظر
نظر