"" شغل اصلی بچه های بورسی چیه؟؟؟ ""

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • boursemaster
    عضو جدید
    • Jan 2013
    • 7

سلام. فوق لیسانس زبان هستم. هیات علمی دانشگاه. 5, 6 ماهه در بورس سهام فعالیت دارم..

نظر

• sourena
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 1080

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
      کارشناس مکانیک دانشگاه آزاد . سه ماهه به صورت فعال وارد بورس شدم در ضمن 7 ساله در یک شرکت دولتی کارمیکنم
      بابک جون.خودتی؟
      سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20667

دوستاني كه شاغل هستن درامد ماهيانشون از شغلي كه دارن رو هم اعلام كنند لطفا البته ميشه يك تاپيك جدا زد كه سرمايه دوستان چقدره در بورس و درامد شغل هايي كه دارن در ماه چقدره
        ///

نظر

• fallah
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 692

زنجانیها کجان پس؟
          وحید ، حامد کجایین بیاین که اراکی ها داره تعدادشون زیاد میشه
          منم شغلم تعدادش زیاده
          از دانشجو بودن گرفته تا فعالیت تو کارگزاریهای مختلف، ایجاد شعبه در شهرستانها و الانم در استانه گرفتن مجوز واسه یه کارگزاری دیگه واسه زنجان

نظر

• Dr.boursi
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 1348

دکتر عمومی دامپزشک و دکترای تخصصی بهداشت و بیماری های طیوردانشگاه تهران. الان در به در دنبال یه دانشگاهی برای بورس شدنم!! 4 سال پیش از طریق بازار دلار و خرید و فروش اون با اقتصاد اشنا شدم! ولی به نظرم چون خیانت بود وارد بورس شدم!!!
            بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

بنده لیسانس مهندسی صنایع خوندم (پلی تکنیک)، فوق لیسانس mba (امام خمینی) و الان هم دانشجوی دکتری مدیریت (بهشتی) هستم

2 سالی تو صنعت خودرو فعال بودم و 3 ساله مشاور استراتژی و سرمایه گذاری هلدینگ های شستا هستم

در کنارش برای شرکت های خصوصی هم پروزه انجام میدم و مشاوره هم گاها میدم به شرکت های سرمایه گذاری

تدریس هم می کنم هرازچندگاهی البته هنوز حاضر نشدم بیشتر زمانم رو به تدریس اختصاص بدم
              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• mehdi9990
                عضو عادی
                • Jul 2011
                • 150

در اصل توسط eli77 پست شده است View Post
                خب میبینم که اراکیا همه جا هستن.به سلامتیشون
                eli خانم خرید سهام یکی از شرکتهای شهر خودمان فراموش نشه ، امسال کولاک میکنه .

نظر

• امير سينا
                  عضو فعال
                  • Apr 2012
                  • 483

سلام ،،،، به افتخار بچه هاي اراكــــــــــــــــــــــــــــــــ>:d<
                  منم اراكيم ، و فعلا 1 سالي هستم تو بورس فعالم
                  من دانشجوام

نظر

• زيمنس
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 147

سلام به همه دوستان بورسي
                    من ليسانس الكترونيك هستم و شغلم هم لكوموتيوران . 7 ماهه كه وارد بورس شدم

نظر

• ron
                      عضو عادی
                      • Aug 2012
                      • 243

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                      درود بر شما؛

با اینکه بعد از لیسانس دو مقطع تحصیلی دیگه رو هم تجربه کردم اما هنوز خودم رو فارغ التحصیل پلی تکنیک می دونم. به افتخار همه پلی تکنیکی ها @};-
                      ارادتمندم سید جان خیلی عزیزی افتخاری است برای ما خودمون رو هم ردیف دوستان ببینیم اگر قابل باشیم
                      [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• تاران
                        عضو فعال
                        • Jan 2012
                        • 958

بنده هم لیسانس عمران از دانشگاه آزاد زنجان
                        فعلا کارمند قراردادی نفتی!

نظر

• ron
                          عضو عادی
                          • Aug 2012
                          • 243

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                          دوستاني كه شاغل هستن درامد ماهيانشون از شغلي كه دارن رو هم اعلام كنند لطفا البته ميشه يك تاپيك جدا زد كه سرمايه دوستان چقدره در بورس و درامد شغل هايي كه دارن در ماه چقدره
                          خوب چراغ اول رو من روشن می کنم به افتخار سایر عزیزان درآمد سالانه ای که از تدریس داشتم تقریبا بین 60 تا 67 بوده کنارش معمول سرمایه گذاری های متفاوت هم بوده یک مدت به واسطه عشق به دلار جمع می کردم بعد دیدم قیمت بالا میره دیدم فروشش هم بد نیست دوسال هم میشه به واسطه پیشنهاد یکی از همکارا اومدم توی بورس خیلی هم سررشته نداشتم اول هم ضرر دادیم تا اینکه محمد مهدی پور عزیز آشنا شدیم تازه دیدیم چه دنیای جالبی هست الحمدلله اینجا رو هم ایشون محبت کرد و معرفی کرد دیدیم عزیزان یک از یک گل ترند به واسطه پیشنهادات دوستان وضعیت بد نیست
                          آخرین ویرایش توسط ron؛ 2013/01/09, 16:02.
                          [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• علیرضا1
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 853

سلام دوستان ،فيزيوتراپيست هستم و فارغ التحصيل علوم پزشكي ايران سابق وتهران فعلي هستم ،كلينيك فيزيوتراپي در شرق تهران دارم ٨ ساله در بورس فعاليت ميكنم شعار من اينه (بورس شغل دومه ولي بايد درامدش از شغل اول بيشتر باشه البته با رعايت موازين اخلاقي)
                            "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• pat
                              عضو جدید
                              • Jan 2013
                              • 10

سلام

بنده هم لیسانس مدیریت
                              کارمند بانک
                              از سال 83 هم وارد بورس شدم

نظر

• eslami
                                عضو فعال
                                • Apr 2012
                                • 789

منم لیسانس مدیریت صنعتی از دانشگاه آزاد شهر ری و فوق لیسانس مدیریت دولتی از دانشگاه شهید بهشتی..........
                                الانم تو یکی از شرکتهای خودرویی مشغول بکارم.
                                یادش بخیر.....اولین سهمی که خریدم........وبانک و غدیر بود. اگه اشتباه نکنم سال 83 84 بود.................اون موقع پدرم 500 و مادرم هم 500 هزارتومن کمکم کردن.................. خدا حفظشون کنه..... هر چی دارم از اونا دارم.......خیلی باید قدرشون بدونیم............جمعا با یک میلیون وارد بورس شدم..........که هنوز وبانک دارم............. آخه خیلی گرون خریدم.......حدود 800 تومن:d

نظر

در حال کار...
                                X