"" شغل اصلی بچه های بورسی چیه؟؟؟ ""

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • baran
    عضو فعال
    • May 2011
    • 703

در اصل توسط سجادي پست شده است View Post
    با سلام 34 ساله فوق ليسانس حقوق بين الملل كارمند سازمان ثبت اسناد از سال 83 فعاليت بورسيم رو شروع كردم فعلا ساكن تهران

جناب سجادي با سلام و عرض تبريك سال نو ....قربان من امسال در رشته كارشناسي ارشد حقوق بين الملل در دانشگاه پيام نور واحد عسلويه قبول شدم ميخواستم بدانم بازار كار اين رشته چطوره و شما از رشته خود راضي هستيد يا خير

نظر

• baran
      عضو فعال
      • May 2011
      • 703

راستي خودم معرفي نكردم باران هستم 40 ساله ليسانس حسابداري و فوق هم تازه قبول شدم كارشناسي ارشد حقوق بين الملل عسلويه پيام نور از سال 84 در بورس فعالم با توجه به وقتي كه در اين بازار گذاشتم تا كنون سود ملسي از بازار نبردم و بيشتر بازنده بودم تا برنده

نظر

• hasa
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 724

در اصل توسط baran پست شده است View Post
        hasa جان با سلام برايم جالب كه شما 5 سال هم تجربه کاری در بورسهای بین اللملی را داريد و يكسال با بورس ايران آشنا شده ايد ....حتما شما مقيم خارج هستيد ودقيقا زماني كه كل دنيا در حالت ركود بودند و كليه بورس هاي دنيا نزولي و تنها بورسي كه بصورت دستوري و شاخصش حالت صعودي داشت بورس ايران بود و شاخص اين بورس ركورد جهاني را شكست شما با اين بورس آشنا شده ايد ....
        بله دوست عزیز سفر تحصیلی داشتم . الان مقیم ایران هستم. منظورم پیشبینی سهم یک شرکت برای صعود کوتاه مدت در بورس ایران بود که طبق سبکی که دارم برای واردشدن را گفتم.
        قانون ماندن همیشگی در بورس:
        1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
        2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
        3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
        4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
        5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
        6- صبور بودن.

نظر

• حسابدار
          عضو جدید
          • Nov 2010
          • 15

بنده بخشي هستم 43ساله ليسانس رشته حسابداري با 22سال سابقه كاري از سال 84 بصورت حرفه اي در بورس فعاليت ميكنم خوب خدارو شكر خوب هم سود كردم با توجه به اين رشته ام حسابداريه ولي نميدونم چرا از تحليل تكنيكال خيلي خوشم مياد وخيلي هم بهش اعتقاد دارم

نظر

• سجادي
            عضو عادی
            • Nov 2011
            • 119

جناب سجادي با سلام و عرض تبريك سال نو ....قربان من امسال در رشته كارشناسي ارشد حقوق بين الملل در دانشگاه پيام نور واحد عسلويه قبول شدم ميخواستم بدانم بازار كار اين رشته چطوره و شما از رشته خود راضي هستيد يا خير
            راستي خودم معرفي نكردم باران هستم 40 ساله ليسانس حسابداري و فوق هم تازه قبول شدم كارشناسي ارشد حقوق بين الملل عسلويه پيام نور از سال 84 در بورس فعالم با توجه به وقتي كه در اين بازار گذاشتم تا كنون سود ملسي از بازار نبردم و بيشتر بازنده بودم تا برنده
            با سلام و عرض ادب
            جهت استحضار حضرتعالی در رشته حقوق و در غالب موارد تنها لیسانس حقوق مهم است و جهت اشتغال فرق چندانی بین انواع تقریبا 20 گانه رشته های فوق لیسانس آن وجود ندارد. انتخاب بنده نیز بیشتر به علت علاقه و تنها اندکی نیاز کاری سازمان ذیربطم بوده است. و اخذ مدرک کارشناسی ارشد، چندین سال پس از اشتغال بوده است. از مجموع رشته های حقوق از حیث انتخاب افراد نیزاین رشته پس از حقوق خصوصی و حقوق جزا در رتبه سوم علاقه افراد قرار دارد.
            علی ایحال در صورتی که دارای مدرک کارشناسی غیر مرتبط و کارشناسی ارشد حقوق بین الملل باشید بد ست آوردن شغل متناسب با رشته ارشد غالبا همانند غالب مشاغل می بایست با آشنایت قبلی (پارتی )همراه باشدو البته مشاغل مرتبط با این رشته با توجه به نوع مشاغل مرتبط مشاغل پر طمطراق و البته غالبا درآمدزا می باشند.
            ضمنا متاسفانه در صورت نداشتن سرمایه کافی غالبا درآمد بورس کمتر از میزان وقتی است که برای آن صرف میگردد ضمنا چندین سال اخیر که بنده و شما در این رشته کسب تجربه کرده ا یم از پرتنش ترین دوران پس از انقلاب از حیث اجتماعی ، سیاسی ، اقتصادی و ...می باشد بطور نمونه دوران پر تنش پس از انتخاب اول و خصوصا دوم ریاست جمهوری آقای ا.ن ، دو مرحله و بنا به اعتقاد برخی سه دوره رکود جهانی اقتصاد، وضعیت هسته ای ، تحریم گسترده ، کاهش سطح ارتباطات بین الملی ایران با سایر کشورها ، هدفمندی یارانه ها،و و..... و صدالبته اقدامات نسنجیده و غلط دولتمردان ،نامشخص بودن سیاستهای اقتصادی ،سیاسی و ... دولت و اختلافات شدید فی مابین قوای سه گانه و مسولین ارشد کشور و.... همگی دست به دست هم داده است که غالب سهامداران خرد کمتر مزه واقعی سود را چشیده باشند.
            در هر حال قبولی در رشته حقوق بین الملل رابه شما تبریک می گویم.
            همیشه سالم موفق و پرسود باشید

نظر

• سعید راد
              عضو عادی
              • Jan 2012
              • 163

سلام دوستان

من هم 32 ساله- دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی دانشگاه پیام نور-شغل اولم مدیر صادرات و واردات در یک سازمان دولتی از سال 85. شغل دوم هم تدریس در دانشگاه های پیام نور و علمی و کاربردی- از سال 83 هم وارد بورس شده ام و پشیمانم . نهایتا اینکه ساکن قم هستم

نظر

• عقل نهفته
                عضو عادی
                • Oct 2010
                • 60

سلام ودرود بر همه
                سابقه آشنایی من با بورس برمی گردد به سالهای 81-82که نمایندگی تبریز پارس پارتفولیو جلسه ای در تبریز برای اشنایی با بورس ترتیب داده بود وبنده هم از باب دشمنی دیرینه ای که باجناق جماعت با باجناق خود دارد (همان مثال معروف ژیان وماشین وباجناق وفامیل)با اصل قضیه آشنا شدم وبرای اولین بار سهام شرکت مغضوب فعلی ومنجی ومراد انروزهای بازار سرمایه (صدرا)فکر می کنم به قیمت 2640 تومان کمی تا قسمتی خرید نمودم همزمان با سایت پارس پارتفولیو وفروم های بورسی ودوستان نا دیده وعلی مددی وکامیار فراهانی ونمی دانم آرمان بچه کف بازار و.......چندین وچند اسم وایدی در ان فروم وخواننده صرف مطالب ونوشته ها وعلاقمندی به ادبیات ونوشته های ایدی علی مددی انروزها که شدیدا از بحث صدرا ونمی دانم قرارداد فاز فلان پارس جنوبی وتاثیر ان بر سهم صدرا دفاع می کردند (البته ایشان فعلا هم به نوعی در بورس فعال هستند وبا ایدی فخر زاد از مدیران بورکس می باشند)سهم صدرا را با زیان اندکی فروختم وچندین معامله با همین منوال واز روی دست این وان انجام دادم ودر برخی سود ودر بعضی زیان کردم وبعد هم جریان ان ریزش عظیم انتهای ریاست جمهوری اقای خاتمی وخروج از بورس وزیان و ...و چندین سهم جزئی که از ان زمان روی دستم مانده.(تا یادم نرفته عرض کنم که سلسله مقالاتی که شخصی بنام پرویز گیلانی در روزنامه های ان زمان می نوشتند هم در علاقمندی به بحث سهام وبورس بی تاثیر نبود)
                دور جدید ورود من به بورس البته این دفعه با اختصاص وقت وانرژی بیشتر برمی گردد به جریانات انتخابات 88وبه نوعی بورس درمانی (چون من نوعا فردی علاقمند ویه جورایی الوده مباحث سیاسی بوده وهستم)که به توصیه پزشکانم اعم از متخصص وسنتی وخانگی که بعد از ان اتفاقات وسر خوردگی ها بگیر وببند هاو.....که توصیه نمودند برای دوری از مباحث سیاسی مدتی بیشتر از قبل برای بورس وقت بگذارم که صد البته با توجه به اعتیادی که کار بورس همراه خود دارد موفقیت امیز بود.

بعد از این واقعه نگاری نسبتا مفصل می ماند شغل وسن وتحصیلات که خدمتتان انرا هم عرض می کنم.
                بنده با حدود 45 سال سن پیرانه سر هزار سودا دارم با وجودیکه حرفه وشغل اصلیم طبابت ودندانپزشکی (دیش حکیمی)هست ولی علاوه بر بورس که شرح الودگیم را بالا اوردم نیم نگاهی هم به بحث دارو سازی انهم از نوع گیاهی ان دارم ودر فکر ایجاد یک مجموعه تولید دارو هم هستم اولی برای معیشت ودومی برای تفریح وهیجان و....این اخری هم برای نوشتن یک یادگاری بر روی درخت دنیا
                با این تفاصیل در باب بورس هیچ تبحر وکارشناسی ندارم (چه تکنیکال وچه فاندمنتال)بیشتر مهارت من در کشیدن دندان طمع هست (البته یکی باید دندان طمع خودم را بکشد)انتخاب ایدی عقل نهفته هم به علت همین مهارت البته در کشیدن دندان عقل نهفته ونیمه نهفته هست!!وخیلی مفاهیم جانبی دیگر
                حال با اینکه من همه ما سوی الله(زوایای پیدا وپنهان زندگی)را در این مختصر نوشتم ببینم باز اصراری بر نشاندن این کاربر عادی ناآگاه به بورس وکم مطلب واز همه مهمتر پیر وپاتال بر روی صندلی داغ هست؟
                والسلام نامه تمام
                [B]لطفا چاق نشوید!![/B]

نظر

• وحید83
                  عضو عادی
                  • Apr 2011
                  • 92

سلام
                  وحید 34 ساله تهران
                  لیسانس مکانیک شاغل در خودروسازی البته تا حالا بالای 10 شغل متفاوت رو امتحان کردم:">
                  از سال 73با سهم توسعه صنایع بهشهر وارد بورس شدم هیچ وقت هم بطور کامل از بورس خارج نشدم اما از سال 89 فصل جدیدی در بورس آغاز کردم
                  با احترام به همه دوستان و آرزوی موفقیت

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

امیدوار بودم این تاپیک زیاد جلو نره تا من مجبور نشم بیام اینجا خودمو معرفی کنم!! :p کلا به دلیل اینکه از شخصیت های پشت پرده ای خوشم میاد! :D ولی دیگه دیدم بی ادبیه کل اعضا اومدند خودشونو معرفی کردند پس باید رفت پشت تریبون!
                    من کیوان ... ( جان من این اسم فامیلو بیخیال بشید! ) مهندس کامپیوتر هستم عاشق کامپیوتر بودم و از سنین پایین با کامپیوترهای اولیه برنامه نویسی می کردم. انیمیشن می ساختم . مدارهای الکترونیکی را کنترل میکردم و هزارتا کار دیگه....اما سرنوشت مسیر دیگری برایمان رقم زد و در حال حاضر من یکی از مسئولین شعب یکی از بانکهای بزرگ خصوصی کشور هستم! خب من کارکتر عجیب و بخصوصی دارم! بخشی از اون همینجا مشخصه! در حقیقت هیچی در مورد من با هم جور نیست!! از اینا بگذریم...

در مورد فعالیتم در بورس بگم من اولین بار حدود 7 سال پیش در پایان دوران ریاست جمهوری خاتمی وارد بورس شدم. کاملا مبتدی و بی تجربه و به توصیه یکی از دوستانم که مدت زیادی در بورس فعال بود و هنوز هم هست. تازه گرم شده بودیم و با سودهای کمی که می کردیم داشت خوش می گذشت ، اما با رفتن خاتمی و آمدن احمدی نژاد...نیازی به توضیح آن روزهایی که تاریکی سایه اش را بر بورس و اقتصاد انداخت نیست. من هم که بی تجربه ، تمام سرمایه ام را از دست دادم! از انروز فکرش را هم نمی کردم که روزی مجدد به بورس برگردم ، اما الان بیش ازیک سال هست که برگشتم. چگونه؟! واقعا نمیدانم!
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

که اینطور اقا شما که برنامه نویسیتون باید قوی باشه دیگه چرا اومدی تو بورس :d
                      ///

نظر

• rajabnejad
                        عضو فعال
                        • Jan 2012
                        • 4331

تازه آقا میثم ، خبر ندارید! با یک نقاش حرفه ای طرف هستید ......من از دیدن نقاشیشون کلی لذت بردم .
                        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                          که اینطور اقا شما که برنامه نویسیتون باید قوی باشه دیگه چرا اومدی تو بورس :d
                          آها آره :d تو هم نرم افزاری میثم ;) نمی دونم از اونا هستی که علاقه داری به رشته ات یا نه ؟ ولی کامپیوتر علاقه میخواد. استاد به پروژه هام نمی تونست زیر 20 بده! <):) من یک آموزشگاه کامپیوتر هم داشتم و خودم هم در آنجا هم برنامه نویسی آموزش میدادم هم انیمیشن سازی چون ذاتا به گرافیک هم علاقه داشتم ولی خوب شوخی شوخی اومدیم تو یک بانک خصوصی ببینیم چطوریه ؟ واردش شدیم دیگه بقیه کارها به مرور رفت کنار! :( وقتی هم خودتو قاطی مسائل مالی و این چیزا میکنی بورس هم میاد طرف تو ! B-)

در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
                          تازه آقا میثم ، خبر ندارید! با یک نقاش حرفه ای طرف هستید ......من از دیدن نقاشیشون کلی لذت بردم .
                          خیلی ممنون :"> راستش من واسه نقاشی جایی آموزش و کلاس ندیدم و اینهایی هم که واسه دل خودم میکشم به دلیل همون روحیه گرافیکی و ذاتیه. یهو حسش میاد میکشم! فعلا 15 تایی کشیدم با موضوعاتی متفاوت ، البته اگر این بورس اجازه بده الان یک تابلو نصفه کاره دارم چند ماهه همینجور جلومه وقت نکردم ادامشو بکشم ! :((
                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20669

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                            آها آره :d تو هم نرم افزاری میثم ;) نمی دونم از اونا هستی که علاقه داری به رشته ات یا نه ؟ ولی کامپیوتر علاقه میخواد. استاد به پروژه هام نمی تونست زیر 20 بده! <):) من یک آموزشگاه کامپیوتر هم داشتم و خودم هم در آنجا هم برنامه نویسی آموزش میدادم هم انیمیشن سازی چون ذاتا به گرافیک هم علاقه داشتم ولی خوب شوخی شوخی اومدیم تو یک بانک خصوصی ببینیم چطوریه ؟ واردش شدیم دیگه بقیه کارها به مرور رفت کنار! :( وقتی هم خودتو قاطی مسائل مالی و این چیزا میکنی بورس هم میاد طرف تو ! B-)
                            نه بابا علاقه ندارم خیلی رشته سختیه بچه بازی نیست :d ما هم که درس خون نبودیم و رفیق نا باب درس نخون تر از خودمون ترم 1 خورد به تورمون البته یکی از بهترین دوستای منه در حال حاضر=))
                            کلا برای رشته کامپیوتر روزی 24 ساعت هم وقت بزاری کمه .
                            ما هم گفتیم 23 ساعت وقت میزاریم برای بورس که 1 ساعت واسه خودمون باشیم =))
                            ///

نظر

• rezi
                              عضو عادی
                              • Nov 2011
                              • 205

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                              آقا اجازه؟ ما که شغل نداریم چی کار کنیم؟ :d بسوزه پدر دانشجویی
                              رضاجان شغل تو مدیریت زندگیه و همیشه باعث افتخار دوستانت بویژه من هستی.

نظر

• rezi
                                عضو عادی
                                • Nov 2011
                                • 205

من هم خودمو معرفی کنم،،رضا هستم 28 ساله ساکن تبریز، دانشجوی سال سوم دکترای شیمی فیزیک دانشگاه تبریز، مدرس نیمه وقت دانشگاه صنعتی سهند و فعال در زمینه پژوهش کاربردی مواد پلیمری، مهندسی شیمی و تجارت مواد و تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی. بیش از دو سال هست که فعالیت بورسی دارم. ارادتمند همه دوستان خوبم.

نظر

در حال کار...
                                X