"" شغل اصلی بچه های بورسی چیه؟؟؟ ""

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rojan
    عضو فعال
    • May 2011
    • 581

با سلام

جناب احمد كرد نيستم ولي كردها را بسيار دوست دارم پدرم اصرار داشتند حتما اسمم ايراني باشد به معني روز و روشنايي است
    در ضمن خانم هستم :">
    آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

وقتی برخی از بزرگواران سن و تجربشون رو اعلام می کنند من واقعا شرمنده میشم و بیش از پیش به کوچکی خودم پی می برم. اگر اساعه ادبی صورت گرفته خدمت دوستان بزرگوارم، اگر بزرگی را به اسم کوچک صدا کردم از روی جهالت و ندانستن، واقعا عذرخواهی می کنم. احترامتان بر همه ما کم تجربه ها واجب است:x
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• فراز
        عضو جدید
        • Mar 2012
        • 3

من فرزاد هستم از تهران29سالمه مهندسی مکانیک اصفهان لیسانس حسابداری تهران فوق لیسانس اقتصاد علوم تحقیقات از سال 85 وارد بورس شدم

نظر

• sirwan
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 328

در اصل توسط rojan پست شده است View Post
          با سلام

جناب احمد كرد نيستم ولي كردها را بسيار دوست دارم پدرم اصرار داشتند حتما اسمم ايراني باشد به معني روز و روشنايي است
          در ضمن خانم هستم :">
          روژان خانم گرامی سپاس به خاطر محبتتان . زندگیت مثل اسمت سرشار از نور وروشنایی باد
          گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش

نظر

• 717
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 596

سلام دوستان سال نومبارك
            احمد علي شهيدي متولد 1344 اصالتا گيلكم ، ليسانس خاكشناسي از دانشگاه تبريز 1368 و فوق ليسانس منابع طبيعي از دانشگاه تهران 1374
            در دفتر فني يك سازمان دولتي در رابطه با شهركهاي صنعتي در تهران كار ميكنم و سابقه تدريس در دانشگاه منابع طبيعي گرگان رو هم دارم. از سال 1379 با خريد سهم سيمان سپاهان به بورس وارد و معتاد بورس شدم. ضمنا توي تمام سايتهاي بورسي از ابتدا با اسم 717 كارميكنم. خوش باشيد و سلامت

نظر

• abolfazl49
              عضو عادی
              • Oct 2011
              • 81

ابوالفضل هستم متولد 1349
              دپيلم تجربي و شاغل دريكي از شركتهاي سرمايه گذاري فعال دربورس و از سال 73 توي بورس فعاليت دارم ولي طي دوسال اخير فعاليتم بيشتره شده و د رحال حاضر دانشجو هستم

نظر

• رویش
                کاربر فعال
                • Aug 2011
                • 232

و اما من ، " رویش "
                42 ساله ، پزشک شاغل در بخش دولتی ، فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی همدان ،
                متولد سبزوار و ریشه اجدادی انارک نائین (ارادت خاصی به این بخش از بیوگرافی ام دارم )،
                شاغل در شهرهای نهاوند ( 75-78) ، سمنان (78-85) و در حال حاضر ساکن گرگان
                شروع فعالیت در بورس ، مرداد90 بوده که بدلیل نداشتن علم کافی در این زمینه و علاقه به ریسک بالا تجربه جذاب و پر استرسی رو تا کنون برام به همراه داشته است .
                به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.

نظر

• hamid_jey
                  عضو عادی
                  • May 2011
                  • 197

سلام به همه دوستان و تبريك سال نو
                  من حميد هستم از تهران 35 سال دارم فوق برق-قدرت از شريف در يكي از شركتهاي پيمانكاري فولادي كار مي كنم
                  از سال 82 كار بورس رو با خريد سيمان تهران شروع كردم
                  بعد از اينكه حدود سال 83 در صنايع فلزي ايران تك سهم شدم و بست و از بورس اخراج شد ديگه فعاليت نكردم تا اوايل سال 89 كه دوباره فعال تر شروع به كار كردم
                  آرزوي موفقيت براي همه دوستان دارم

نظر

• eiman
                    عضو عادی
                    • Jan 2011
                    • 144

سلام به همه دوستان و عرض تبریک سال جدید
                    ایمان هستم ، 37 ساله از خوزستان . عمران خوندم و شرکت ساختمانی دارم .
                    از 83 تو بورس فعالم ، اما بیشترین سرمایه گذاری رو از اواخر 89 آغاز کردم .

نظر

• بنان
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 840

ضمن تبریک بمناسبت سال نو و آرزوی هرچی خوبیه برای دوستان گل این سایت حقیقت دم همه بچه های این سایت گرم الکی نیست جزء سایتهای باکلاسه ماشاالله همه باسوادن فکرکنم بیسوادتون منم دیپلم نظام قدیم هستم از نظر سنی هم 50رو رد کردم به عبارتی تو سرپایینی هستم شغلم زرگریه از سال 82 تو بورس فعالم .برای همه دوستان هم آرزوی سالی پرسود را دارم

نظر

• علی بابا
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 972

سلام به همه دوستان
                        علی مصلحی هستم کارشناسی ارشد آیتی

اهل کاشانم
                        روزگارم بد نیست
                        چند تا سهمی دارم
                        که ز آبان واردش گشتم(امسال)
                        دوستاني ، بهتر از آب روان (خدائیش جو خوبی دارد این انجمن)
                        پیشه ام تدریس است
                        ز بچگی کشاورزی داشتم
                        عاشق آن هستم
                        همچون بورس بازی
                        سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• راد
                          عضو عادی
                          • Jul 2011
                          • 178

حسن هستم ، متولد64 ، ساکن آ.غ شهر خوی ، دو مدرک کارشناسی کشاورزی از دانشگاه ارومیه و عمران از آزاد واحد خوی، شرکت فنی مهندسی داریم از مرداد 89 فعالیت بورسی رو شروع کردم
                          خوشحال از در کنارشما عزیزان بودن

نظر

• FENCER
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 601

بعضی از این اسما رو می بینم عجب رنگای خوشگلی دارن ، سبز ، زرشکی ....:d
                            شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• MUSTANG
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 24

به به چه لذتی داد از صفحه اول تا اینجا خوندم
                              منم یحیی نجفی متولد 1370 اهل شهرستان فیروزاباد استان فارس ترم 6 مدیریت مالی بهشتی اوایل جهت یادگیری وارد شدم جالب بود اولین سهمی که خریدم وسپه بود 20 درصد سود داد داشتم پر در میوردم:))حالا چقدر گذاشته بودم 100هزارتومن:))حسابی ترس داشتم ولی الان نه بگن 50 درصد سرمایه رو پروندی اب تو دلم تکون نمیخوره چون اینقدر ضرر کردم که .... الانم دارم با پول ملت کار میکنم خیلی زیاد ولی بازم ترس ندارم از نوسان خیلی حال میکنم و از یهو تو گوش صف فروش زدن یه سالی هم هست تو تالار بورس هستم اول توتالار بورس بودم فک کنم بشناسین yahyan باحال بود همه میگفتن یحیان:))منم هیچی نمیگفتم که الان رو شد.2 تا دلیلم داشت اومدم تو تالارا یکی رفتار شنای که تقریبا داره یکی از زیربنای مالی میشه دوم چون بازارمون ناکاراست پیدا کردن دوست و اشنا و تبادل اطلاعات.تا اینجا مالی خونده و مالی خون نداشتین که اضافه شد
                              آخرین ویرایش توسط MUSTANG؛ 2012/04/02, 22:14. دلیل: 7

نظر

• ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

با سلام ایرج اکبری متولد1361 دیپلم معماری ساکن شمال شهر صنعتی رشت شغل کنونی سرپرست دو واحد صنعتی و مشغول به ساخت واحد صنعتی می باشیم و از اواخر سال 1387وارد بازار شده ام و علاقه شدید به بازار دارم با تشکر
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X