"" شغل اصلی بچه های بورسی چیه؟؟؟ ""

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حمید 70
    عضو عادی
    • Aug 2011
    • 115

با سلام و خسته نباشید به دوستای گلم.
    من حمید دهقان 21 سال-لیسانس معماری-(تهران میخونم) ولی خودم ساکن کرجم.
    ,بیشتر کارم درس و تولید ساعت های فانتزی-,9ماه هست که به طور دست و پا شکسته با بورس سروکار دارم(ولی دوست دارم در اولین فرصت,اگه بورس ایران پا بر جا موند,خیلی پیشرفت کنم)(توی بورس)(4ستاره شم :) )
    [SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]

نظر

• عباس مطهری
      عضو جدید
      • Jul 2011
      • 5

در اصل توسط سعید راد پست شده است View Post
      سلام دوستان

من هم 32 ساله- دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی دانشگاه پیام نور-شغل اولم مدیر صادرات و واردات در یک سازمان دولتی از سال 85. شغل دوم هم تدریس در دانشگاه های پیام نور و علمی و کاربردی- از سال 83 هم وارد بورس شده ام و پشیمانم . نهایتا اینکه ساکن قم هستم
      خوب دیدن یه همشهری من رو هم سر ذوق اورد که بنویسم
      پزشک عمومی هستم و یک سال کوچیکتر از اقا سعید و مقیم و اهل قم البته حرقه اصلیم رو یعنی طبابت رو در خارج از قم هستم در سالهای 79 یا 80 وارد بورس شدم یعنی در دوران دانشجویی با همون فراز نشیبهای که دوستان اشاره کردند شامل حال من هم شد

نظر

• mostafa227
        عضو عادی
        • Jan 2012
        • 74

فکر کنم اگه آمن عزیز یه فرمت معرفی می کردید خیلی بهتر بود و یه دیتا بیس قوی تا حالا اماده شده بود.اما حالا هم دیر نیست .این پیشنهاد منه اگه بشه خودتون یه فرمتی آماده کنید بزارید صفحه اول تا همه یه جور بنویسند.هر کی هم نخواست بعضی قسمت ها رو خالی بزاره.البته تو تالار بورس هم یه نظر خواهی هست که فرم درست کردن و خیلی منظم و راحت میشه اطلاعات رو توش آورد به اسم نخستین جشنواره برترینهای بازار سرمایه

نام
        نام خانوادگی
        نام بورسی
        محل کار
        رشته تحصیلی
        آخرین مدرک
        سال ورود
        سال خروج
        وضعیت تاهل
        تعداد فرزند
        تلفن همراه :))
        سایر
        آخرین ویرایش توسط مدیر نظارت؛ 2012/04/06, 21:44.

نظر

• قاتل بروسلی
          كاربر فعال
          • Feb 2012
          • 684

در اصل توسط mostafa227 پست شده است View Post
          فکر کنم اگه آمن عزیز یه فرمت معرفی می کردید خیلی بهتر بود و یه دیتا بیس قوی تا حالا اماده شده بود.اما حالا هم دیر نیست .این پیشنهاد منه اگه بشه خودتون یه فرمتی آماده کنید بزارید صفحه اول تا همه یه جور بنویسند.هر کی هم نخواست بعضی قسمت ها رو خالی بزاره.البته تو تالار بورس هم یه نظر خواهی هست که فرم درست کردن و خیلی منظم و راحت میشه اطلاعات رو توش آورد به اسم نخستین جشنواره برترینهای بازار سرمایه

نام
          نام خانوادگی
          نام بورسی
          محل کار
          رشته تحصیلی
          آخرین مدرک
          سال ورود
          سال خروج
          وضعیت تاهل
          تعداد فرزند
          تلفن همراه :))
          سایر
          پیشنهاد خوبیه.من هم موافقم.اینجوری خیلی بهتر و منظم تره.
          آخرین ویرایش توسط مدیر نظارت؛ 2012/04/06, 21:45.
          کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
          ندایی آمد که :
          او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

• amirreza6790
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 328

[quote]
            در اصل توسط mostafa227 پست شده است View Post

[color="#ff00ff"][b]
            مصطفي جان يه چندتا جا انداختي!!:d
            كد بورسي
            كد ملي
            كدشهر
            سايزه كفش
            شماره شناسنامه
            تلفن ثابت
            پلاك خونتون!
            زنگ خونتون!
            در صورته صلاح ديد آدرس خونتون(البته اينو اختياري بگذاريم!!:d)
            بقيشم هر چي كرمشونه بگن!

:d:)):))

ولي جدا از شوخي طرح خوبيه!
            ]
            آخرین ویرایش توسط مدیر نظارت؛ 2012/04/06, 21:46.
            هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• mostafa227
              عضو عادی
              • Jan 2012
              • 74

[QUOTE=amirreza6790;111771]

مصطفي جان يه چندتا جا انداختي!!:d
              كد بورسي
              كد ملي
              كدشهر
              سايزه كفش
              شماره شناسنامه
              تلفن ثابت
              پلاك خونتون!
              زنگ خونتون!
              در صورته صلاح ديد آدرس خونتون(البته اينو اختياري بگذاريم!!:d)
              بقيشم هر چي كرمشونه بگن!

:d:)):))

ولي جدا از شوخي طرح خوبيه!
              ]
              خدائیش قصد داشتم یه چندتا دیگه هم اضافه کنم اما خجالت کشیدم.:">این شماره کفشم خیلی باحال بود.:))
              می خواستم شماره حساب و ایمیلم بزارم.بازم اگه پیشنهاد بدید خیلی با حال میشه.اوهههههههههههههههه وزن و قدم یادم اومد:
              D

نظر

• amirreza6790
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 328

[QUOTE=mostafa227;111789]
                در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Post

خدائیش قصد داشتم یه چندتا دیگه هم اضافه کنم اما خجالت کشیدم.:">این شماره کفشم خیلی باحال بود.:))
                می خواستم شماره حساب و ایمیلم بزارم.بازم اگه پیشنهاد بدید خیلی با حال میشه.اوهههههههههههههههه وزن و قدم یادم اومد:
                D
                بله بله به نكته مهمي اشاره كردي خيلي مهمه اين تو بورس نميدونم چرا ولي مهمه!!:D

اولين نفر من ميگم!!: قدم 181 وزنم 74 كيلو!

اوه الان آمن خانوم مياد مارو ميندازه بيرون ميگه نصفه شبي زدي تاپيك و منحرف كردي الفرارر!! (البته ارادته خاصي به ايشون دارم جهت مزاح عرض كردم!)
                هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• eshtriki
                  کاربر فعال
                  • Mar 2012
                  • 146

سلام
                  با همین پست همه دوستان و اساتید فروم و مدیران رو دعوت می کنیم که خودشون رو معرفی کنن. تا ما تازه وارد ها هم بیشتر این عزیزان رو بشناسیم
                  [SIZE=3][COLOR="#EE82EE"]ايمان داشته باشيد

هر اتفاقي كه ميافتد در نهايت به نفع ماست[/COLOR][/SIZE]

نظر

• sarcheshmehpour
                    عضو عادی
                    • Jan 2011
                    • 284

باسلام احمد سرچشمه پور: عاشق کوهنوردی و لیدر طبیعت گردی، بازنشسته صنعت مس البته پیش از موعد، دانشجوی ارشد مدیریت دولتی گرایش مالی، ساکن کرمان،دوساله قراره بیام تهران ولی با توجه به مشکل انتقالی همسرم(دبیر) هنوز حیرونم. از 85 بصورت حرفه ای وارد بورس شدم و...
                    در این بازار اگر سودی ست، با درویش خرسند است، خدایا! منعمم گردان، به درویشی و خرسندی

نظر

• رهگذر
                      عضو عادی
                      • Aug 2011
                      • 20

;;)تقریبا تمام تاپیکو گشتم یه همکار پیدا کنم نبود....من همشه سایتو می خونم و از مطالب استفاده می کنم ولی خب زیاد وقت نمی کنم چیزی بنویسم
                      27سالمه اقتصاد خوندم معامله گر سهام هستم در یکی ازشرکت های کارگزاری مشغول ام.کار پر استرس و جذابیه جاتون خالی;;)
                      هرشکست لااقل این فایده را دارد که انسان یکی از راههایی را که به شکست منتهی می شود؛می شناسد.

نظر

• آرش و نوید
                        ستاره دار(16)
                        • Oct 2011
                        • 778

در اصل توسط رهگذر پست شده است View Post
                        ;;)تقریبا تمام تاپیکو گشتم یه همکار پیدا کنم نبود....من همشه سایتو می خونم و از مطالب استفاده می کنم ولی خب زیاد وقت نمی کنم چیزی بنویسم
                        27سالمه اقتصاد خوندم معامله گر سهام هستم در یکی ازشرکت های کارگزاری مشغول ام.کار پر استرس و جذابیه جاتون خالی;;)
                        خیلی دوست دارم تو یه کارگزاری مشغول بشم
                        فکر میکنم جالب و جذاب باشه
                        دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند

نظر

• sirwan
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 328

ببین جناب رهگدر ما دنبال یک همچین موردی می گشتیم .خرید وفروشهاتو توی تاپیک "امروز چکارکردید وچرا بنویس" البته اگر مجازی
                          گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش

نظر

• sourena
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 1080

در اصل توسط رویش پست شده است View Post
                            و اما من ، " رویش "
                            42 ساله ، پزشک شاغل در بخش دولتی ، فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی همدان ،
                            متولد سبزوار و ریشه اجدادی انارک نائین (ارادت خاصی به این بخش از بیوگرافی ام دارم )،
                            شاغل در شهرهای نهاوند ( 75-78) ، سمنان (78-85) و در حال حاضر ساکن گرگان
                            شروع فعالیت در بورس ، مرداد90 بوده که بدلیل نداشتن علم کافی در این زمینه و علاقه به ریسک بالا تجربه جذاب و پر استرسی رو تا کنون برام به همراه داشته است .
                            جناب رویش عزیز با درود
                            خوشحالم عرض کنم من هم ریشه انارکی دارم و دقیقاً بدلیل مشابه به اصالتم افتخار میکنم
                            از آشنایی با شما خوشحال شدم
                            سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

رهگذر جان. یکسال صبرکنی تقریبا مشابه میشیم;)
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• sourena
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 1080

محمدرضا هستم 36 ساله مهندس نقشه بردار و بعد از 4 سال کار در یکی از
                                زیر مجموعه های مپنا حالا دارم به این فکر میکنم مسیر کاری آینده ام چگونه باشه
                                به بورس و اینترنت و فوتبال اروپا علاقمندم.اگر خانم و بچه ها اجازه بدند شاید
                                روزی 15 ساعت پای کامپیوتر و ماهواره باشم.ضمناً متولد تهران و فعلاً در تردد
                                میان گیلان تهران و مازندران!
                                سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

در حال کار...
                                X