"" شغل اصلی بچه های بورسی چیه؟؟؟ ""

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • 12478512
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 176

درود بر همه دوستان... دانشجوی ترم آخر مدیریت مالی... ۲۲ ساله...!!!
    صبح روشن بعد از تاریکترین لحظه شب نمایان میشود...

نظر

• taha
      عضو جدید
      • Nov 2012
      • 19

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز بورسی.بنده عضو جدید هستم.لیسانس مکانیک وکارمند شرکت نفت .چند مدتی هم شرکت ماشین سازی تبریز کا ر کردم.
      اولین سهامم "وآذر" بود که سال 76 خریدم 100 تومان که بعد از 15 سال شده 101 تومان .البته سهم من مبلغ قابلی نبود و فقط برای دست گرمی بود .ولی خیلی ها بودند که با امید و آرزو میلیونها تومن فدای این سهم بی صاحب کردند.
      شرایط امروز کار در بورس با اون موقع خیلی فرق کرده .الان میتونی از خونه هر سهمی رو که دوست داشتی بخری یا بفروشی واز وضعیت بازار هر لحظه مطلع بشی.
      [SIZE=3]علمی که ترا گره گشاید بطلب زان پیش که از تو جان برآید بطلب "مولوی"[/SIZE]

نظر

• bashash
        كاربر فعال
        • Sep 2012
        • 580

در اصل توسط hossein4000 پست شده است View Post
        سلام من داروخانه دارم در تهران سعادت اباد
        فروش داروخونه رو هم تبديل به ارز كرديد عكسشم گذاشتي نگي نكردم :d موفق باشيد
        .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• bashash
          كاربر فعال
          • Sep 2012
          • 580

در اصل توسط 717 پست شده است View Post
          سلام دوستان سال نومبارك
          احمد علي شهيدي متولد 1344 اصالتا گيلكم ، ليسانس خاكشناسي از دانشگاه تبريز 1368 و فوق ليسانس منابع طبيعي از دانشگاه تهران 1374
          در دفتر فني يك سازمان دولتي در رابطه با شهركهاي صنعتي در تهران كار ميكنم و سابقه تدريس در دانشگاه منابع طبيعي گرگان رو هم دارم. از سال 1379 با خريد سهم سيمان سپاهان به بورس وارد و معتاد بورس شدم. ضمنا توي تمام سايتهاي بورسي از ابتدا با اسم 717 كارميكنم. خوش باشيد و سلامت
          باسلام هم هم استاني هستيم هم هم سن
          .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• bashash
            كاربر فعال
            • Sep 2012
            • 580

من اصليتم گيلاني واز 18سالگي كه رفتم دانشگاه شيراز تاآلان دراين شهر غبار آلود تهران زنده ماني مي كنيم:d
            من فارغ التحصيل رشته مديريت صنعتي ازدانشگاه شيراز هستم
            سوابق كاريم مديركارخانه در يك شركت پلاستيك سازي در تهران بودم
            مدير توليد يك مجتمع درابهر دركارخانه ماشين سازيش بودم
            مدير مالي ومديركارخانه يك شركت صنايع غذايي در تهران بودم
            آلان هم دريك شركت دولتي كار ميكنم
            ازسال 82 باخريد سايپا ديزل وتراكتور سازي وصدار وارد بورس شدم

نظر

• ساسان
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 728

سلام
              37 سالمه
              هم کار مالی انجام میدم
              وهم کارهای حسابرسی
              تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• پاسال
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 304

در اصل توسط mehdi9990 پست شده است View Post
                سلام مجدد ، eli خانم سهم مورد نظر فایرا یا همان ایرالکو هست ، حدود 45 درصد سبد من فایراست از اردیبهشت امسال با این سهم هستم حدود 130 درصد در سودم و اعتقاد دارم تا مجمع حداقل حداقل یک 100 درصد دیگه توش هست الان روی قیمتهای جذابی برای خرید هست >:D< اطلاعات بیشتر خواستی در خدمتم یا در تاپیک فایرا یا در پیام خصوصی .
                با پوزش ازاردیبهشت با فایرا که آن موقع 1500الی 1400 بوده با افزایش سرمایه هم بنده متوجه نشدم چجوری شما 130 درصد در سود باشی الان حدود 750 است در صورت امکان !!!!؟؟؟؟
                در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش

نظر

• mehdi9990
                  عضو عادی
                  • Jul 2011
                  • 150

در اصل توسط پاسال پست شده است View Post
                  با پوزش ازاردیبهشت با فایرا که آن موقع 1500الی 1400 بوده با افزایش سرمایه هم بنده متوجه نشدم چجوری شما 130 درصد در سود باشی الان حدود 750 است در صورت امکان !!!!؟؟؟؟
                  با سلام ، اینکه حدود 130 درصد الان در سودم بنده تعداد 3000 سهم با قیمت 930 تومان از سال 90 دارم اما خرید اصلی بنده که از 91/01/14 شروع شد قبل از افزایش سرمایه تقریبا 1270 می بود ، همانگونه که اطلاع دارید حدود 276 درصد هم از محل تجدید ارزیابی دارائیها افزایش سرمایه داد که بابت این افزایش سرمایه پولی پرداخت نشد ، اخیرا با اصلاح قیمتی سهم ، روی 730 تومان تعداد نسبتا زیادی اضافه کردم و بدین ترتیب میانگین خرید به نسبت 1270 کاهش پیدا کرد ، مجموعه خریدهای قبل و از اول سال تا کنون و با در نظر گرفتن سهام جایزه و با توجه به اینکه قیمت در حال حاضر روی 787 تومان میباشد حدودا به 130 درصد بازدهی میرسم . این سهم به عقیده بنده امسال بهترین بازدهی را خواهد داد و تا مجمع 1500 تومان را خواهد دید و سود سال بعد را هم از انجائیکه فاز دوم هدفمندی یارانه ها حداقل در 6 ماهه اول اجرا نخواهد شد بودجه و پیش بینی خوبی اعلام خواهد کرد .

نظر

• bashash
                    كاربر فعال
                    • Sep 2012
                    • 580

در اصل توسط آمن خادمی پست شده است View Post
                    ماهور جونم خدا نکنه یه روزی ما متولد 48 بشیم و عقلمون در جا بزنه عزیزم.. بزار حساب و کتاب کنم متولد 48 یعنی چند سال ؟؟؟یعنی 43 سال.............اوووووووووووووووووووووووووووووووو ..خیلی زیادددددددددددددددده...
                    می دونی تا اون موقع چند تا کتاب خوندیم،چندصدتا آدم خوب و بد دیدیم؛چقدر مرام و معرفت از پدرامون یاد گرفتیم و بزرگ شدیم؟؟ چقدر پخته و جافتاده شدیم ؟؟یه 14 سالی وقت داریم؛ البته من
                    مثل اون تبلیغ صاایران نباید بشیم .... که ملت پشت سرمون بگن هر روز بدتر از دیروز ...
                    باسلام خادمی جان یه جورایی اونایی رو که متولد 48 یعنی 43 به بالا هستن مسخره کردی ( یعنی عقلمون داره درجا میزنه ) دستت درد نکنه عزیز:d

نظر

• bashash
                      كاربر فعال
                      • Sep 2012
                      • 580

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                      ....مهربانم....قطره بارانم...سوسکم...:D...متولد اول اذر 56....سنه 17 جمادی الاول 1389...4 اوگوست 1979....2585 یزدگردی....14 برومیر مطابق با تقویم انقلاب فرانسه....خلاصه کاری نداریم ما اومدیم دیگه...به هر چیزی میخورم بجز پزشک...از هنر پیشه سینما بگیر تا دوبلور وخواننده و مواد فروش بگیر تا راهزنو قطاع الطریق به من چسبوندن...دشمن غریزی سهم بندازو سهم چاق کنو سفته بازو کفتر بازو تل باز....
                      ...چندین مدالو کاپ و لوح تقدیر :D:Dاز مبارزاتم در فرومهای مختلف بورسی به ارمغان دارم و بارها در تالارهای مختلف در مقاطع زمانی خاص تاریخ ساز شدم.....اهم اونها نابود کردن تالار بورس بمدت 4 روز طوری که سایت تعطیل شد...5 بار بسته شدن ایدی در سایت بورکس علیرغم اینکه فرزاد نون قندی رفیق فاب منه....فحش کاری با نصف تحلیلگرای الکی تالارها و قرار دعوا گذاشتن...باور کنید با حمید اعرابی قرار خون گذاشتم سالعت 4 شب که کاظم نانچکو واسطه شد.....البته حمید الان از دوستای خوبو عزیز منه....فقط یه مقدار دودره و بیو جدانه که من برا همین بیشتر از قبل دوسش دارم...
                      ...حالا میگید شغلم چیه...هیچی ...الکی الکی...اقایون بخونند ..می ..می...پزشک شدم...بی هیچ علت خاص و دلیل مشخصی...اینرشته رو از مولای جان و جهانم ابا عبدالله دارم...بعدا قضیه اشو مفصل براتون تعریف میکنم...تا جونتون در اد...;)...البرز درس خوندم...سال سوم کمترین نمره انضباط یه بخشو گرفتم...از بس از دیوار دبیرستان میپریدم میرفتم جلوی دبیرستان دخترانه....یاد پریناز بخیر...هییی... چقدر مثبت بودم اونروزا....B-)..میخواستم مرد زندگیش بشم...سعادت نصیبش نشد....خدا از ناظم سال 4 نگذره انقدر منو با خط کشو کابل زد..همشم بخاطر فرار ازم درسه... دستش زیر ساطور....
                      ....پزشکیرو دانشگاه ازاد تهران خوندم...بهترین دوران زندگی من بود....و فراموش نشدنی....چقدر بخشارو دودر میکردیم...کار عملیم 20 بود...بخیه سوند ختنه cpr....فقط یه بار افتادم اونم اناتومی عملی تنه بود سال 3...تموم شد رفتیم لرستان...اخه عاشق شده بودم شیکست عشقی خوردم گفتم برم یه جایی خودمو گم و گور کنم....اما ..نم پاره شد...اخه بگو کسی بخاطر دختر جلای وطن میکنه....هر شب فحشش میدم......شرمنده ام...من دروغ تو خونم نیست...پدرم لرستان دراومد 4 سال...در عین اینکه بهترین دوران زندگیم بود...اونجا از سوسولی دراومدم مرد شدم....قبلش سیبیل داشتم ولی مرد نبودم...ولی اونجا مرد شدم...
                      ...اونجا همه چی یاد گرفتم...صداقت..مردی...روراستی...کلی حرف زشت وفحشای چارواداری و حرکات قبیح یاد گرفتم...خیلی بدردم خورد....:D...و البته الانم میخوره...
                      ....بورسم از سال اول دانشگاه....18 ساله که بورس بازم...واقعنا...جدی میگم....سابقه ام از همه تون بیشتره...اما قد کلمم از صورتای مالی و تکنیک مکنیک سرم نمیشه....بزار برم بالا رو بخونم ببینم بقیه دیگه چی نوشتن...
                      ...بچه ندارم...البته زن هم ندارم...ولی نمیدونم شاید بچه داشته باشم...ولی چطور ممکنه؟...اخه زن ندارم...حالیم نمیشه...
                      .....اولین سهمی که خریدم ازمایش بود...بعد گروه بهمن...سود های هنگفت و ضررهای هنگفت گردم.....صبحها مسوول فنی یه کلینیک ترک اعتیادم بعد از ظهر هم میرم بیمارستانی کلینیکی درمانگاهی کشیک میدم....خلاصه زندگی میگذره...توقع زیادی از سرزمین ادما نداریم....
                      ....به عدد موهای سرم دوست و رفیق دارم....از رییس شرکتو کارگزار و ابدارچی و تحلیلگر تکنیکال کارو فاندامنتال کار و گچ کارو بنا و....خلاااصهه...
                      ...ایدی مهربان پسر منه....با همین وضعیت نامانوس و بیقاعده خلقش کردم و پرورشش دادم و بزرگش کردم و به اینجور نوشتن و نثر عادتش دادم و اصرار دارم....
                      ...مخلص همه تونم هستم...صداقت بی ریایی و رک بودن رو دوست دارم...پولم خیلی دوست دارم....
                      ...میمیرم برا این تاپیکای معارفه...هی میشینی خالی بندی مینویسی از خودت تعریف میکنی...بقیه رم گاگول فرض میکنی......:D;):x.....
                      دکتر جان خاطراتت یه جورایی برا من شبیه شهریار شاعر نامدار آذربایجان وایران عزیزه (حیدر بابا) است نکنه تقلب کردی :D

نظر

• آمن خادمی
                        مدیر
                        • Jan 2011
                        • 5243

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                        باسلام خادمی جان یه جورایی اونایی رو که متولد 48 یعنی 43 به بالا هستن مسخره کردی ( یعنی عقلمون داره درجا میزنه ) دستت درد نکنه عزیز:d
                        سلام و عرض ادب
                        نه والا :">:">:">
                        من و دوست صمیمی ام یعنی سرکار خانوم ماهور بسیار با هم شوخی داریم و در واقع به خودمون تیکه می ندازیم :) شما به دل نگیرید دوست گرامی
                        وگرنه اصلا و ابدا قصد چنین جسارتی را نداشتم
                        امیدوارم همه دوستان بورسی ام همیشه شاد و سلامت باشند تا ما بتونیم در کنارشون شاگردی کنیم @};-@};-@};-@};-
                        to continue, please follow me on my page

نظر

• bashash
                          كاربر فعال
                          • Sep 2012
                          • 580

[QUOTE=پرریسک;126475]هر چند همه جای ایران سرای من است ولی هیچ جا زادگاه تولد ادم نمیشه .....ارادت کامل هست ...[/QUOT
                          پرریسک جان حرفات که همیشه بیسته ولی خدایی اینو خوب اومدی هیج جا زادگاه آدم نمیشه دلیلم داره چون زیبا ترین دوران زندگیت رو بدون هرگونه ریا سختی دورویی ... وشادی کامل در همون کوچه پس کوچه های کودکی می تونی پیدا کنی وهیچوقت هم تکرار نمیشه یادمه شرکت سونی یک تبلغ فوق العاده زیبا داشت واسه فروش هندی کم می گفت "زندگی دکمه بازگشت ندارد هندی کم سونی" شاد وسربلند وسالم و موفق باشی دوست عزیز@};-
                          آخرین ویرایش توسط bashash؛ 2013/01/11, 15:51.

نظر

• bashash
                            كاربر فعال
                            • Sep 2012
                            • 580

در اصل توسط hey پست شده است View Post
                            با سلام منم دانشجوی رشته متالورژِی سال آخر
                            اگر کسی کار برای ما سراغ داره لطف کنه اطلاع بده
                            بی زحمت برو تو این تاپیک ایجاد شده خانم ماهور
                            http://forums.boursy.com/showthread....472#post264472

نظر

• کریم مهدوی
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 813

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                              احسنت به اعضاء اين سايت ماشالله همگي تحصيلكرده ونامبر وان باعث بسي خوشبختي وافتخار براي خودم و كشور عزيزم ايران

خوشبختانه سایت بورسی یکی از بهترین سایت و با اخلاق ترین فروم های بورسی است

از تمام عزیزانی که چنین محیطی را برای ما فراهم کردند سپاسگزاریم

یاشا
                              تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

نظر

• تکنیکالیست
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 1101

واقعا اخلاق و ادب و همچنین جمع بودن دوستان کاربلد بازار در این سایت ، از مزیت های بورسی دات کام می باشد
                                ......

نظر

در حال کار...
                                X