"" شغل اصلی بچه های بورسی چیه؟؟؟ ""

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Smart
    عضو عادی
    • Mar 2013
    • 212

سهم دوست عزیز

اگر روزی دیدی کسی شدی و یا هنری داری تو ایران بمون!

من هرگز دوس ندارم خارج از ایران زندگی کنم
    مدت چند هفته در خارج و در اروپا بودم و انگلیسی رو که میشنیدم فکر میکردم زبان مادریه-جاتون خالی عاشقانه تمام افراد اناث در هتل اقامت با من دوست شدن با رسیدن وقت رفتن گریه کردن و حتی بعداز رفتنم ایمیل دادن که به دلیل این نیومدن بدرقه که روزی اشکبار رو سپری کردن ! (البته خیلی بچه مثبت خودمو کنترل کردم! و مسایل جنسی رو اصلا بیخیال شدم و صرفا دوست عاطفی بودم)
    حتی برای بعضیهاشو هیچ حرکت مثبتی نکردم اما نمیدونم چرا بعضیها اومدن گفتن که : تو چرا ما رو مثل فلانی دوس نداشتی و حتی اینجا هم از دست حسادت زنانه سالم در نرفتیم !
    زن مدیر هتل گفت 1 اتاق به تو میدم اینجا بمون با یکی ازدواج کن و منو تو جمع حساس! دوستان بوسید اما هیچ چیز باعث نشد از ایران برم و من در شرایط خاص ممکنه کشورهای همسایه رو که جزو فلات ایران محسوب میشن انتخاب کنم که فعلا شرایطش محقق نشده و ایران بهترینه!

هرگز دوس ندارم برای شکوفا کردن استعداد یا لذت از دانش بیشتر ... به کشور اجنبی و ضرر زننده به ایران برم و جز افرادی که برای پزشکی میرن یا فورا بعد از کسب علوم دیگه به ایران برمیگردن بقیه برام توجیهی ندارن!
    (یک دلیل اصلیش اینه که وقتی کسب اطلاعاتت زیاد بشه اما ایران در سطح پایین تری در حال کاربرد اون اطلاعاته و وقتی شما اطلاعات زیادی کسب کنی که در ایران کاربرد پیدا نکرده معمولا در این حالت فقط بدرد همون خارجی میخوری و نمیای به ایرانت خدمت کنی )

و از شما هم به جهت عدم داشتن وقت کافی برای ایجاد تاپیک آموزش کامپیوتر عذر میخام...قطعا از این قبیل فروم ها و سایت ها در اینترنت زیاده و با کمی جستجو منابع و افراد زیادی رو میتونید پیدا کنید

صرفا مدرک نشان از فهم و یا درایت نداره شاید شما که مدرک پایین تری نسبت به من داری فهم دقیقتری نسبت به خیلی از مسایل داشته باشیکه اون مسایل در جهات مادی و معنوی بسیار مفید باشه
    مدرک صرفا نشان از هنر و صفات خوب هم نداره چرا که ممکنه شما هنرهای برتر یا صفات نیک تری از کسی داشته باشی که مدرکش بالاتر از شماست مثلا برخورد خوب تر - کنترل شخصیت بهتر یا تعمیر وسایل و یا ساختن اشیاء جالب و یا ابتکار در حل مسایل افراد و ایجاد آرامش برای اونها ...

ضمنا اینجا پر از آدمهای تحصیل کرده با مدارک بالا و موفق و دلسوزه...
    من تمام صفحات این موضوع رو تا اینجا ذخیره کردم ؛ بهتر بخونی تصدیق میکنی

خوش باشی رفیق

در اصل توسط سهم دوست پست شده است View Post
    بابا تو دیگه کی هستی؟!!!! خیلی کارت درسته ها!!! چطوری هنوز تو ایران موندی؟!

در اصل توسط Smart پست شده است View Post
    متولد 1355

شاگرد اول دبستان و دبیرستان و المپیاد با درس خوندن در شب امتحان!

ورود به دانشگاه شیراز صرفا با انتخاب 1 کد رشته و فرم خالی و پر نشده با مداد مشکی نرم پررنگ!!! تا 2 دقیقه قبل از تحویلش به مسئول مربوطه در آخرین روز انتخاب رشته

استاد قویترین زبانهای برنامه نویسی دنیا در زمانی که کمتر کسی اسمی ازشون شنیده بود با کلاسهای مملو از جمعیت - 1374

فارغ التحصیل مهندشی پتروشیمی از دانشکده مهندسی دانشگاه شیراز - 1377

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران دولتی با رتبه 2 رقمی = 43 (به دلیل همزمانی با کار ادانه داده نشد حتی در 3 سال اخیر که دعوت شدیم برگردیم بخونیم!! )

شاغل در شرکت نفت - در اتاق کنترل عملیات - 1379

گذراندن مهندسی پلیمر در دانشگاه نفت آبادان - 1380 (از سوی شرکت نفت)

رییس آموزش شرکت پتروشیمی ... !!
    یادمه رفته بودم 1 کلاش آموزش کارشناسی آموزشی و 1 دکتر با 10 ها عنوان برجسته علمی اومد و خودش و عنوانهاشو اعلام کرد که من تعجب کردم کس با این همه عنوان بین المللی در ایران هست!
    (فوت وفن ابراز القاب جهت کنترل کلاس و اکثر نخاله ها و داشتن کلاسی آروم بسیار مجرب هست) - (این یعنی همون عمری آشنایی با فوت وفن آموزش و کلاس داری)
    هنوز 5 دقیقه درس نداده بود که 1 جمله گفت که میخاست بر اون مبنا حرفاشو ادامه بده و من گفتم استاد این حرف غلطه و دلیلشم فلان. بیچاره هنگ کرد.بعداز مکث طولانی و فکر کردن در مورد استدلالم
    گفت درسته.حرفتون صحیحه اما بهر حال(همون حرف رو مبنا کرد و درس رو ادامه داد...) - (ببینید تا وقتی پایه ای به علوم فکر نکردیم و فقط با ترجمه کتابهای دیگران دکتر و پروفسور شدیم نمیتونیم جواب یاد گرفتن ترجمه ها رو بدیم چه برسه به جواب به نیازهای خودمون و جامعمون)

قبولی در کارشناسی ارشد مدیریت بدون حتی 1 روز مطالعه درسی - البته 1 کتاب از کایزن خوندم تا بفهمم مدیریت در ایران تا امروز معادل کشکه و داعیه دارانش حتی در سطوح علمی فقط حرفند...و صد البته :
    دو صد گفته چون نیم کردار نیست!
    .
    .
    .
    از سال نود با بورس آشنا شدم و فهمیدم 5 سال آزگار پولم رو در پذیره نویسی ش.پ.ممسنی آتش زدم و رفتم سهامم رو فروختم و الکی به آینده ای که افراد دولتی میخان برام بسازن دل خوش نکردم:(

1 روز و فقط همون 1 روز در کلاس تکنیکال بورس با دوستم شرکت کردم و چون همه لال بودند من جاشون استاد رو سوال پیچ کردم و چون عمری با فوت و فن آموزش آشنا بودم فهمیدم کلاس فقط ممر درآمد دست اندر کارانه ! >:)

الان کمی به تحلیل تکنیکال آشنا هستم - ناچیزی بنیادی ! >:D<
    و ناظر روانشناسی بازار اما مگر میشه در کشوری که روانها پریشانه به جمع بندی قطعی رسید =))

راستش میخاستم پولم 2 برابر بشه ماشین دلخواهم رو که خواهد آمد بخرم
    اما
    پولم تکونی نخورد بجاش ماشینه 3 برابر شد و من ماندم و حوضم :((

سود من تجربه هایی هست که با سرمایه و فکر و تجربه ام بدست اومد نه حرف این و آن :-?
    به کسی توصیه ورود به بورس ندارم شما هم جوانمردانه در باغ سبز به این و آن نشون ندین...:))
    مگر اینکه
    1- وقت آزاد داشته باشه
    2-سرگرمی نداشته باشه
    3-پول یا مفت یا بیکار داشته باشه
    4دنبال هیجان باشه
    5-مثل 1 قمارباز بدونه سکه 2 رو داره
    6-اگر سوخت بگه ...<:-p
    7-اگر از بورس خوشش اومد دنبال اطلاعات باشه
    8-تحلیل(یا پیشگویی) برادر پیغمبر! رو هم که شنید بگه ممکنه درست از آب در نیاد و خودش رو آماده کنه.
    9-دندان طمع رو بکشه
    10-خیلی آرامش داشته باشه و حاضر باشه مقادیری رو صرف بازی فکر و سرمایه و عوامل سیاسی و اقتصادی بکنه

خوش باشید دوستان:x

نظر

• eslami
      عضو فعال
      • Apr 2012
      • 789

در اصل توسط Smart پست شده است View Post
      متولد 1355

شاگرد اول دبستان و دبیرستان و المپیاد با درس خوندن در شب امتحان!

ورود به دانشگاه شیراز صرفا با انتخاب 1 کد رشته و فرم خالی و پر نشده با مداد مشکی نرم پررنگ!!! تا 2 دقیقه قبل از تحویلش به مسئول مربوطه در آخرین روز انتخاب رشته

استاد قویترین زبانهای برنامه نویسی دنیا در زمانی که کمتر کسی اسمی ازشون شنیده بود با کلاسهای مملو از جمعیت - 1374

فارغ التحصیل مهندشی پتروشیمی از دانشکده مهندسی دانشگاه شیراز - 1377

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران دولتی با رتبه 2 رقمی = 43 (به دلیل همزمانی با کار ادانه داده نشد حتی در 3 سال اخیر که دعوت شدیم برگردیم بخونیم!! )

شاغل در شرکت نفت - در اتاق کنترل عملیات - 1379

گذراندن مهندسی پلیمر در دانشگاه نفت آبادان - 1380 (از سوی شرکت نفت)

رییس آموزش شرکت پتروشیمی ... !!
      یادمه رفته بودم 1 کلاش آموزش کارشناسی آموزشی و 1 دکتر با 10 ها عنوان برجسته علمی اومد و خودش و عنوانهاشو اعلام کرد که من تعجب کردم کس با این همه عنوان بین المللی در ایران هست!
      (فوت وفن ابراز القاب جهت کنترل کلاس و اکثر نخاله ها و داشتن کلاسی آروم بسیار مجرب هست) - (این یعنی همون عمری آشنایی با فوت وفن آموزش و کلاس داری)
      هنوز 5 دقیقه درس نداده بود که 1 جمله گفت که میخاست بر اون مبنا حرفاشو ادامه بده و من گفتم استاد این حرف غلطه و دلیلشم فلان. بیچاره هنگ کرد.بعداز مکث طولانی و فکر کردن در مورد استدلالم
      گفت درسته.حرفتون صحیحه اما بهر حال(همون حرف رو مبنا کرد و درس رو ادامه داد...) - (ببینید تا وقتی پایه ای به علوم فکر نکردیم و فقط با ترجمه کتابهای دیگران دکتر و پروفسور شدیم نمیتونیم جواب یاد گرفتن ترجمه ها رو بدیم چه برسه به جواب به نیازهای خودمون و جامعمون)

قبولی در کارشناسی ارشد مدیریت بدون حتی 1 روز مطالعه درسی - البته 1 کتاب از کایزن خوندم تا بفهمم مدیریت در ایران تا امروز معادل کشکه و داعیه دارانش حتی در سطوح علمی فقط حرفند...و صد البته :
      دو صد گفته چون نیم کردار نیست!
      .
      .
      .
      از سال نود با بورس آشنا شدم و فهمیدم 5 سال آزگار پولم رو در پذیره نویسی ش.پ.ممسنی آتش زدم و رفتم سهامم رو فروختم و الکی به آینده ای که افراد دولتی میخان برام بسازن دل خوش نکردم:(

1 روز و فقط همون 1 روز در کلاس تکنیکال بورس با دوستم شرکت کردم و چون همه لال بودند من جاشون استاد رو سوال پیچ کردم و چون عمری با فوت و فن آموزش آشنا بودم فهمیدم کلاس فقط ممر درآمد دست اندر کارانه ! >:)

الان کمی به تحلیل تکنیکال آشنا هستم - ناچیزی بنیادی ! >:D<
      و ناظر روانشناسی بازار اما مگر میشه در کشوری که روانها پریشانه به جمع بندی قطعی رسید =))

راستش میخاستم پولم 2 برابر بشه ماشین دلخواهم رو که خواهد آمد بخرم
      اما
      پولم تکونی نخورد بجاش ماشینه 3 برابر شد و من ماندم و حوضم :((

سود من تجربه هایی هست که با سرمایه و فکر و تجربه ام بدست اومد نه حرف این و آن :-?
      به کسی توصیه ورود به بورس ندارم شما هم جوانمردانه در باغ سبز به این و آن نشون ندین...:))
      مگر اینکه
      1- وقت آزاد داشته باشه
      2-سرگرمی نداشته باشه
      3-پول یا مفت یا بیکار داشته باشه
      4دنبال هیجان باشه
      5-مثل 1 قمارباز بدونه سکه 2 رو داره
      6-اگر سوخت بگه ...<:-p
      7-اگر از بورس خوشش اومد دنبال اطلاعات باشه
      8-تحلیل(یا پیشگویی) برادر پیغمبر! رو هم که شنید بگه ممکنه درست از آب در نیاد و خودش رو آماده کنه.
      9-دندان طمع رو بکشه
      10-خیلی آرامش داشته باشه و حاضر باشه مقادیری رو صرف بازی فکر و سرمایه و عوامل سیاسی و اقتصادی بکنه

خوش باشید دوستان:x
      چه گرايشي و كدوم دانشگاه قبول شدي؟؟؟

نظر

• Smart
        عضو عادی
        • Mar 2013
        • 212

در کدوم مقطع ؟؟؟

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

در اصل توسط abmohammadi پست شده است View Post
          می توانه تفریح یا علاقه هم باشه. همه چیز کار نیست.
          سلام دوست من
          تفریح و علاقه شرطی لازمه ولی کافی نیست
          بیشتر دوستان در رشته های مهندسی تحصیل کرده اند و رشته های مهندسی همانطور که از اسمشان برمیاد باید مولد صنعت و عمل شود
          و به نظر بنده ی حقیر علمی که به عمل نرسد عبث است.

نظر

• alibati
            عضو عادی
            • Jan 2013
            • 126

علی هستم
            کارشناسی مهندسی صنایع
            حدود یک ماه هست وارد بورس شدم
            شغل اصلی ام کار در فارکس هست
            دوست داشتم بورس رو هم تجربه کنم و کار کنم
            عاشق عکاسی هستم و می خوام اگر بشه در کنار این کارها اون رو هم انجام بدم

یکی از ویژگی های خوبی که این کار داره اینه که وابسته به مکان خاصی نیست و
            از هر کجا میشه در اون فعالیت کرد
            اما خب سرعت تورم اینقدر بالاست هر جور حساب می کنم می بینم واقعا زندگی تو این شرایط سخت هست

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

درود بر همه عزیزان؛

از دوستان اگر کسی هست که ویژگی های زیر رو داشته باشه:

1- توانایی تحلیل خوبی داشته باشه (چه بنیادی و چه تکنیکال)
              2- دید کلان داشته باشه نسبت به محیط اقتصادی
              3- ترجیحا آشنایی با مباحث برنامه ریزی استراتژیک داشته باشه

برای حضور پاره وقت و مشاوره ای در یک شرکت سرمایه گذاری بسیار معتبر، رزومه کاریتون رو به ایمیل بنده بفرستید. yasser_shariat@yahoo.com
              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• محمدسعید
                عضو عادی
                • Apr 2013
                • 263

سلام
                دانشجوی مهندسی مکانیک
                بحث در باره مدرک و مدرک گرایی بود گفتم من هم یه چیزی گفته باشم.:">
                تو جامعه امروز که هر کسی رو می بینی حداقل دیپلم داره و تا یکی دو سال دیگه هم همه لیسانس دارن؛ اونایی که پارتی ندارن و به طبع اون کار هم ندارن برای اینکه خودشون رو از مشکلات زندگی دور نگه دارن و هم یه شان و منزلتی تو جامعه به دست بیاورند به ادامه تحصیل می پردازند تا شاید فرجی شود.
                بعلاوه دوست یابی در محیط های دانشگاهی بسیار ساده تر و پر منفعت تر بوده و افراد با روال های کاری و ... ( در هر زمینه ای که فکرش را بکنی یک نفر هست) آشنا می شوند.(خود من توسط یکی از هم اتاقی هایم به بورس کشیده شدم)
                مغز انسان اندکی باز شده و به جامعه و مملکت خویش به گونه ای دیگر نگاه می کند.
                .
                .
                .
                .
                عمر خود را هدر می دهد.
                دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...

نظر

• vet
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 1504

کاری در راستای بورس

سلام دوستان عزیز بورسی
                  اول خدا رو شکر میکنم که این سایت رو داریم
                  بعد از دوستانی که برای پیشرفت این سایت زحمت میکشن تشکر میکنم و جا داره دسته همشون رو ببوسم( البته اگه اسلام اجازه بده :p)
                  اومدم یک نگاه به لیست عنوان هایی که تو بخش آزاد هست انداختم ببینم اون موضوعی که مد نظر من هست رو داره یا نه که دیدم نیست برا همین جسارت کردم و گفتم بیام یک نظر بدم بلکه بتونه موثر باشه
                  اغلب دوستان و حتی اونهایی که به صورت حرفه ای کار در بورس رو انجام میدن ، یک شغل اصلی هم دارن
                  خب میشه از این آشنایی که بین دوستان بوجود اومده استفاده کرد و در جهت بر اوردن برخی نیاز ها اون هم به دلیل اینکه خیلی هامون تو شهر های مختلف هستیم استفاده کرد
                  از دوستان میخوام این تاپیک رو در صدر قرار بدن(البته اگه فکر میکنن ایده ی خوبی هست) و یک دسته بندی تو کاری که دوستان انجام میدن داشته باشیم بلکه بتونیم از این پتانسلی که خوابیده هم یک استفاده ببریم
                  (جای ذکر هست یک تاپیک یک زمانی بود که بچه ها خودشون رو معرفی میکردند و خیلی خوب بود به نظرم .میشه همون رو منسجم کرد و ازش استفاده کرد)
                  پر سود باشید
                  فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• کریم مهدوی
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 813

در اصل توسط vet پست شده است View Post
                    سلام دوستان عزیز بورسی
                    اول خدا رو شکر میکنم که این سایت رو داریم
                    بعد از دوستانی که برای پیشرفت این سایت زحمت میکشن تشکر میکنم و جا داره دسته همشون رو ببوسم( البته اگه اسلام اجازه بده :p)
                    اومدم یک نگاه به لیست عنوان هایی که تو بخش آزاد هست انداختم ببینم اون موضوعی که مد نظر من هست رو داره یا نه که دیدم نیست برا همین جسارت کردم و گفتم بیام یک نظر بدم بلکه بتونه موثر باشه
                    اغلب دوستان و حتی اونهایی که به صورت حرفه ای کار در بورس رو انجام میدن ، یک شغل اصلی هم دارن
                    خب میشه از این آشنایی که بین دوستان بوجود اومده استفاده کرد و در جهت بر اوردن برخی نیاز ها اون هم به دلیل اینکه خیلی هامون تو شهر های مختلف هستیم استفاده کرد
                    از دوستان میخوام این تاپیک رو در صدر قرار بدن(البته اگه فکر میکنن ایده ی خوبی هست) و یک دسته بندی تو کاری که دوستان انجام میدن داشته باشیم بلکه بتونیم از این پتانسلی که خوابیده هم یک استفاده ببریم
                    (جای ذکر هست یک تاپیک یک زمانی بود که بچه ها خودشون رو معرفی میکردند و خیلی خوب بود به نظرم .میشه همون رو منسجم کرد و ازش استفاده کرد)
                    پر سود باشید
                    جنابvet پیشنهاد خیلی خوبی دادین
                    یعنی دوستان کارهای اصلی خود را توضیح بدهند تا با قابلیت های همدیگه آشنا بشیم و لذت ببریم

یاشا
                    تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

نظر

• علی علیزاده
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1159

با سلام به همه دوستان.من لیسانس حسابداری دارم و الان هم یک سال هس که داخل بورس به صورت فوق العاده فعال کار میکنم و خدارو شکر هم خیلی خوب بوده در ضمن شغل دیگه ای هم ندارم چون احساس میکنم کار بسیار خوبی هس و پر درامد.مشکل ما ایرانیا اینکه که فک میکنیم حتما باید عرق کنیم و حمالی کنیم تا پول در بیاریم ولی نه ،به نظر من فقط این روزا باید از عقل خود استفاده کرد.البته بنده شش سال اجرا کننده دکوراسیون داخلی بودم و خداروشکر خوب بود ولی بورس به نظر بند بهتره...........پرسود وسلامت باشید
                      یا غنی....

نظر

• einstein
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 360

لیسانس حسابداری،فوق حسابداری از دانشگاه علامه
                        مدرس دانشگاه(البته سابقاٌ)
                        حسابرس سازمان حسابرسی به مدت شش سال و 8 سال هم مدیر مالی در شرکتهای ایرانی و خارجی در داخل و خارج از ایران
                        در سال 82-83 بخاطر یک اشتباه تمامی سرمایه ام را در بورس بر باد دادام.بعد از انتخابات دوباره وارد شدم و تا الان از عملکردم راضی هستم.از شاهکارام خرید گازلوله 4700 تومنیه که هنوز هم دارمش یعنی نفروختمش و نمیدونم برگه مرگهاش کجاس.الان هم فقط بر اساس تحلیل خرید میکنم و خریدی نداشتم که بر اساس تحلیل خودم بوده باشه و سود نکرده باشم.اگه تحلیلام یه کم منفیه به دلیل تجربه تلخ گذشته است و نمیخوام یه عده همون بلا سرشون بیاد و تمام هستی شون رو از دست بدن.

نظر

• Persian Gulf
                          عضو عادی
                          • Jun 2013
                          • 38

مهندس تاسيساتم...كارم طراحي تاسيساتي براي شركت هاي مشاور هستش...هر ازچندي هم كار تعمير و نگهداري براي كارخانجات

نظر

• lilium
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 115

2 سال در بورس فعالیتم رو شروع کردم. بورس برام خیلی جالبه. با کار و رشته تحصیلیم اصلا ارتباطی نداره. من تو دانشگاه کار میکنم و دانشجوی دکتری اکولوژی گیاهی هستم. تو یه همایشی که در مرکز آموزش بازرگانی برگزار شد، با بورس آشنا شدم و دو دوره رو تو اون مرکز گذروندم.

نظر

• under line
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 137

دانشجوی ترم 6 تربیت بدنی ام و البته ورزشکار حرفه ای و از اونجایی که تو ورزش بانوان هیچ پول وحمایتی نیس وارد بورس شدم به خاطر علاقه ای که از بچگی داشتم !!!ما کل زندگیمونو از فاسمین داریم/:.negaran.:/laughingsmiley
                              [SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

در اصل توسط under line پست شده است View Post
                                دانشجوی ترم 6 تربیت بدنی ام و البته ورزشکار حرفه ای و از اونجایی که تو ورزش بانوان هیچ پول وحمایتی نیس وارد بورس شدم به خاطر علاقه ای که از بچگی داشتم !!!ما کل زندگیمونو از فاسمین داریم/:.negaran.:/laughingsmiley
                                درود؛ احیانا دانشگاه الزهرا درس نمی خونید؟
                                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

در حال کار...
                                X