کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خب اين مطلبي بود که چند روز پيش عنوان شد و حالا يه خورده و خيلي خلاصه به جزييات ميپردازم :
درامد شرکتهاي انفورماتيکي براي امسال هم با رشد 20 درصدي روبروست بنابراين درامد شرکت خدمات انفورماتيک کيش که براي سال 92 مبلغ 280 ميليارد تومن بوده که 20 درصدش ميشه 336 ميليارد و حاشيه سود اين شرکت بالاي 90 درصد است ما دست کم وهمون 90 درصد درنظر ميگيريم ميشه 302 ميليارد وهمونطور که ميدونيم سياست تقسيم سود رانفور در اين شرکت هفتاد درصده پس ميشه 211ميليارد تومان براي سال 93 خب رانفور چند در نظر گرفته بوده حدود 172 ميليارد 211منهاي 172 ميشه 39 ميليارد کمتر يعني سهمي 39 تومن کمتر عنوان کرده البته من هم کمتر در نظر گرفتم که احتمالا اين عدد 10 تومن بيشتر باشه !خب حالا اين 39 تومنو با 379 جمع کنيد ميشه 418 تومن سود 93 !!!! خب قبلا من حدودي گفتم 430 اگه 10 تومن هم بالاتر باشه ميشه همون 428 تومن وتا 430 راهي نيست حال انکه 418 تومن هم عدد کمي نيست
قضاوت با شما رانفوري باشيد و پرسود
خب اين مطلبي بود که چند روز پيش عنوان شد و حالا يه خورده و خيلي خلاصه به جزييات ميپردازم :
درامد شرکتهاي انفورماتيکي براي امسال هم با رشد 20 درصدي روبروست بنابراين درامد شرکت خدمات انفورماتيک کيش که براي سال 92 مبلغ 280 ميليارد تومن بوده که 20 درصدش ميشه 336 ميليارد و حاشيه سود اين شرکت بالاي 90 درصد است ما دست کم وهمون 90 درصد درنظر ميگيريم ميشه 302 ميليارد وهمونطور که ميدونيم سياست تقسيم سود رانفور در اين شرکت هفتاد درصده پس ميشه 211ميليارد تومان براي سال 93 خب رانفور چند در نظر گرفته بوده حدود 172 ميليارد 211منهاي 172 ميشه 39 ميليارد کمتر يعني سهمي 39 تومن کمتر عنوان کرده البته من هم کمتر در نظر گرفتم که احتمالا اين عدد 10 تومن بيشتر باشه !خب حالا اين 39 تومنو با 379 جمع کنيد ميشه 418 تومن سود 93 !!!! خب قبلا من حدودي گفتم 430 اگه 10 تومن هم بالاتر باشه ميشه همون 428 تومن وتا 430 راهي نيست حال انکه 418 تومن هم عدد کمي نيست
قضاوت با شما رانفوري باشيد و پرسود
خب حالا با اين تعديل 92 و با اين تفاسير براي 93 سود بالاي 450 تومن را متصورم
یه تحلیل ساده : بیست درصد 3826ریال مساویست با 459 تومن برای 93!!!
در گروه انفورماتيک تراکنش هاي کارتي در سال گذشته 2.5 برابر شده است گفته شده در حوزه پرداخت الکترونيک بانک ها کاملا حذف خواهند شد و مهمتر از اين فعال سازي نظام کارمزد در حوزه دستگاه هاي کارت خوان نيمه اول سال اجرايي مي شود.رانفور سهم بنيادي
در گروه انفورماتيک تراکنش هاي کارتي در سال گذشته 2.5 برابر شده است گفته شده در حوزه پرداخت الکترونيک بانک ها کاملا حذف خواهند شد و مهمتر از اين فعال سازي نظام کارمزد در حوزه دستگاه هاي کارت خوان نيمه اول سال اجرايي مي شود.رانفور سهم بنيادي
تراکنش ها روز به روز بیشتر میشه ......رانفور حداقل سالی 20 درصد سودش زیاد میشه.........ملی انفورماتیک پشیمونه که این سهم رو به بورس اورده.....سود رانفور محفوظه (-: چون وابسته به ملی انفورماتیکه
خبرهای خوبی تو دل شرکت هست منجمله قرارداد فروش خودپرداز(چند وقت پیش تو ذهنم بود که اگه رانفور یه قرارداد خوب برای فروش خودپرداز بگیره چی میشه یا چقد رو سوددهیش موثره تا اینکه باخبر شدم یه همچی قراردادی گرفته ;) اما از جزییاتش خبر ندارم و اینکه ایا تایید شده این خبر یا نه هنوز دقیق نمیدونم ) البته فعلا بازار توجهی به سهامهای بنیادی و خوبی همچون رانفور نداره و حقوقی و گاهی حقیقی خوب دارن رو منفی و صفر تابلو سهمو جمع میکنند ضمنا توافق هسته و برطرف شدن سویفت هم بسیار برای رانفور اثرات مثبت بهمراه دارد برخی فکر میکنند رسیدن به توافق فقط روی گروه خودرو موثر و مثبت است در حالی که گروه بانک و پتروشیمی و در کل بر کلیت بازار اثر خوب و مثبتی دارد پرسود باشید
رانفور با 280% افزایش سرمایه و نیز تقسیم سود 260 تومن برای هر سهم به قیمت 908 تومن رسید. بنظر میرسه توگروهش بهترین باشه!
بله 180 درصد و 265 تومن
امسال همونطور که گفتم سال شرکت در افزایش سرمایه ها و شرکت در مجامع شرکتهای خوبی مثل رانفور و شاراک و ....بود و هست در صورت برگشت روند صعودی مجدد بازار شما غیر از اینکه هم افزایش سرمایه گرفتید هم سود تقسیمی از نوسان رشد قیمت هم بهرهمند میشید بخاطر همین امسال که سود کردن تو هر سهمی به راحتی سال قبل نیست بنظرم این جوری بهتر جواب میده
نظر