خدمات انفورماتيك ( رانفور )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • fm2006
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 825

اعتبار حمایت 1430 تضمین باقی موندن سهم در روند صعودی .
    در صورت برگشت از این محدوده هدف کوتاه مدت 10% بالاتر . در صورت شکست این حمایت خارج شدن از روند صعودی .
    جای حساسیه . من باشم این محدوده رو انتخاب نمیکنم برای خرید چون سودش به ریسکش زیاد چربش نداره .
    فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

يه نكته اي رو در مورد زيان عملياتي رانفور بايد بگم كه ناخاسته بوجود اومده.....وقتي به گزارش شركت نگا ميكنيد زيان عملياتي ديده ميشه اما اگه زير گزارش شركت رو نگا كنيداين جمله رو ميبينيد كه من نديدمش(( درآمد سود سهام شرکتهاي فرعي عملياتي است ولي با توجه به فرمت بورس اين اقلم پس از سود )زيان( عملياتي افشاء شده است.))

تفاوت نرم افزار شركت با نرم افزار بورس باعث شده به جاي اينكه درآمدهاي شركت در سرفصل درآمدهاي عملياتي بياد در سرفصل سرمايه گذاري اومده واسه همين در بخش عملياتي زيان ديده ميشه و اگه كسي به اون خط زير گزارش توجه نكرده باشه فك ميكنه شركت زيان عملياتي داره

پس شركت زيان عملياتي نداره و اون زيان ديده شده در صورتهاي مالي بيانگر زيان واقعي نيست و صرفا تفاوت نرم افزاري هست و خيلي از علامت سوالها جواب داده ميشه و من اشتباه ناخاسته اي كه بوجود اومده رو به اين ترتيب اصلاح ميكنم
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• طيب
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 3206

سلام

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
        يه نكته اي رو در مورد زيان عملياتي رانفور بايد بگم كه ناخاسته بوجود اومده.....وقتي به گزارش شركت نگا ميكنيد زيان عملياتي ديده ميشه اما اگه زير گزارش شركت رو نگا كنيداين جمله رو ميبينيد كه من نديدمش(( درآمد سود سهام شرکتهاي فرعي عملياتي است ولي با توجه به فرمت بورس اين اقلم پس از سود )زيان( عملياتي افشاء شده است.))

تفاوت نرم افزار شركت با نرم افزار بورس باعث شده به جاي اينكه درآمدهاي شركت در سرفصل درآمدهاي عملياتي بياد در سرفصل سرمايه گذاري اومده واسه همين در بخش عملياتي زيان ديده ميشه و اگه كسي به اون خط زير گزارش توجه نكرده باشه فك ميكنه شركت زيان عملياتي داره

پس شركت زيان عملياتي نداره و اون زيان ديده شده در صورتهاي مالي بيانگر زيان واقعي نيست و صرفا تفاوت نرم افزاري هست و خيلي از علامت سوالها جواب داده ميشه و من اشتباه ناخاسته اي كه بوجود اومده رو به اين ترتيب اصلاح ميكنم

باسلام وعرض ادب

در پست قبلی عرض کردم که فروش و درامد ارائه خدمات کاهش داشته و هزینه ها افزایش داشته

فروش تجهیزات الکترونیکی ومخابراتی هم کاهشیست

حالا یه نگاهی به حقوق صاحبان سهام بیاندازیم؟!!!!!!!!

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
          باسلام وعرض ادب

در پست قبلی عرض کردم که فروش و درامد ارائه خدمات کاهش داشته و هزینه ها افزایش داشته

فروش تجهیزات الکترونیکی ومخابراتی هم کاهشیست

حالا یه نگاهی به حقوق صاحبان سهام بیاندازیم؟!!!!!!!!
          حرف شما كاملا درسته

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

شنيدم ميخاد بره بالا...اما تو پوشش سودش شك دارم...شما واستيد خاست بره بالا بخريد
            فك كنم وقت خريدش باشه

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29917

فك كنم وقت خريدش باشه
              موافقم
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20964

1400 بشه خریدش یه 10 درصد میشه بالاتر فروخت حداقل یه ماهه.
                حالا ببینیم تا اخر هفته چند میشه
                من دنبال نوسانات کم ریسکم جدیدا ولی به جاش حداقل نصف سرمایمو میارم رو سهمی که دنبالشم :d

خریده ایده ال این سهم 1380 یا 1370 کمتر فک نکنم بشه خریدش ;)
                ///

نظر

• komiser
                  عضو عادی
                  • Mar 2012
                  • 44

خدمات انفورماتیک

شنیده شده است شرکت خدمات انفورماتیک از محل رشد شرکت های زیر مجموعه خود و مخصوصا" رکیش با احتمال تعدیل مثبت عایدی همراه شده است

نظر

• محمد ساده
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 937

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                    1400 بشه خریدش یه 10 درصد میشه بالاتر فروخت حداقل یه ماهه.
                    حالا ببینیم تا اخر هفته چند میشه
                    من دنبال نوسانات کم ریسکم جدیدا ولی به جاش حداقل نصف سرمایمو میارم رو سهمی که دنبالشم :d

خریده ایده ال این سهم 1380 یا 1370 کمتر فک نکنم بشه خریدش ;)
                    سهام این گروه به شدت در حال خشک شدنه و بسیار کم ریسکن...
                    رانفور با حمایت1400 و در بدترین حالت1385 روبرو و با مقاومت1490 درگیره...نقاطی که گفتین نقاط طلایی سهمن...من خودم در محدوده1400 مدتیس روزی خرید دارم میکنم.ولی هنوز نتونسنم خریدامو تکمیل کنم.البته فکر کنم4شنبه فرصت طلایی نصیب ما کنه...
                    سیستم دو حقوقی به شدت خشکش کردن...700 نقطه طلایی وروده...رکیشم 1200 کفشو زده...افرانتم1010...موفق باشید.

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20964

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
                      سهام این گروه به شدت در حال خشک شدنه و بسیار کم ریسکن...
                      رانفور با حمایت1400 و در بدترین حالت1385 روبرو و با مقاومت1490 درگیره...نقاطی که گفتین نقاط طلایی سهمن...من خودم در محدوده1400 مدتیس روزی خرید دارم میکنم.ولی هنوز نتونسنم خریدامو تکمیل کنم.البته فکر کنم4شنبه فرصت طلایی نصیب ما کنه...
                      سیستم دو حقوقی به شدت خشکش کردن...700 نقطه طلایی وروده...رکیشم 1200 کفشو زده...افرانتم1010...موفق باشید.
                      ممنون.
                      افرا هم برا نوسان گزینه بدی نیست;)
                      ///

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20964

حالا امروز که ما رانفور یه کم خریدیم ملی انفورماتیک هیچی نخریده =)) تا امروز هر روز داشت میخرد ...
                        ///

نظر

• بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

احتمال مستقل شدن شتاب از شرکت خدمات / درآمد ۱۱۶ میلیارد تومانی شتاب در سال 89

شبکه شتاب و شرکت خدمات انفورماتیک تنها از محل تراکنش های پردازش شده در شبکه شتاب درآمدی بالغ بر ۱۱۶ میلیارد تومان در سال ۸۹ کسب کرده است./چنانچه ساختار سوئیچ شتاب به صورت مستقل تشکیل شود در نتیجه پیش بینی می شود همگرایی مناسبی بین بانکها جهت بهبود شبکه شتاب ایجاد شود.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک بر اساس گزارش بانک مرکزی تعداد تراکنش های بین بانکی از طریق سوئیچ شتاب بالغ بر 1.35میلیارد تراکنش بوده است که بر این اساس و با توجه به اینکه نسبت استفاده از شبکه خودپردازها نسبت به پایانه فروشگاهی حدود 70 به 30 درصد است بنابراین به نظر می رسد شبکه شتاب و شرکت خدمات انفورماتیک تنها از محل تراکنش های پردازش شده در شبکه شتاب درآمدی بالغ بر 116 میلیارد تومان در سال 89 کسب کرده است.از رقم بالا حدود 96 میلیارد تومان از طریق خودپردازها حاصل شده و 20 میلیارد تومان را از پایانه های فروشگاهی کسب کرده است. به نظر می رسد با توجه به افزایش تعداد تراکنش های شتابی ناشی از اجرای طرح هدفمندی یارانه ها و همچنین افزایش استقبال مردم در استفاده از پایانه های فروشگاهی درآمد مذکور در سال 90 دست کم 50درصد افزایش داشته و به رقمی بالغ بر 170 تا 180 میلیارد تومان رسیده است که این رقم بسیار بیشتر از سرمایه کل شرکت های فعال در حوزه پایانه های فروشگاهی و همچنین سرمایه خود شرکت خدمات است. اصلاح نظام کارمزد البته یک مقام آگاه خبر از بازنگری در نرخ کارمزدهای شبکه شتاب داده است اما اینکه نرخ این کارمزدها بر اساس چه معیارهایی تعیین شود از جمله مواردی است که در میان کارشناسان مناقشه است. در عین حال یکی از معیارهای تعیین نرخ کارمزد بحث افزایش توان رقابت در آینده است. در حالی که برای مثال جهت گرفتن موجودی حساب از طریق جیرینگ همراه اول ، مشتری تنها 10 تومان پرداخت می کند اما این فرایند در شبکه خودپردازها معادل 100تومان در نظر گرفته شده است. این تفاوت در کارمزد به معنای آن است که بانکها چنانچه روال فعلی را ادامه دهند گوی رقابت را به جیرینگ خواهند باخت. شاپرک الگوی مناسب شاید اکنون شاپرک الگوی مناسب برای آزمایش مدلهای مناسب کارمزد باشد. در حالی اکنون مردم استقبال تقریبا مناسب از پایانه های فروشگاهی دارند تعیین نرخ کارمزد مناسب می تواند نقطه عطفی در جهت تغییر الگوی نامناسب کارمزد بانکی در کشور به سمت الگوهای مناسب باشد. در عین حال ساختارنسبتا مستقل شاپرک باعث خواهد شد تا برای شبکه خودپردازها و شتاب نیز چنین ساختاری شکل گیرد. منابع آگاه پیش از این از مطرح شدن چنین مرکزی خبر داده بودند که این مسئله روز گذشته از سوی حکیمی تایید شد. چنانچه ساختار سوئیچ شتاب به صورت مستقل تشکیل شود در نتیجه پیش بینی می شود همگرایی مناسبی بین بانکها جهت بهبود شبکه شتاب ایجاد شود. در چنین صورتی می توان امیدوار بود که در سالهای اینده قطعی های شتاب به حداقل برسد.در عین حال که نباید فراموش کرد در سالهای اخیر تلاشهای زیادی برای بهبود سوئیچ شتاب صورت گرفته است که در واقع به دلیل فقدان همگرایی لازم میان بانکها این تلاشها به اندازه کافی به بار ننشسته است. یکی از نکات مهم در این بین تغییر وظایف شرکت خدمات انفورماتیک خواهد بود. در حالی که این شرکت هم اکنون مهمترین بازوی اجرای وظایف نظارتی بانک مرکزی با محوریت شرکت ملی انفورماتیک است در صورت استقلال ساختار شبکه شتاب تنها به وظیفه پشتیبانی این سوئیچ بسنده خواهد کرد و درآمد حاصل از این سوئیچ به حساب این شرکت واریز نخواهد شد بلکه در نهایت به حساب خود سهامداران که همان بانکها باشند واریز خواهد شد. در چنین صورتی اصلاح نظام کارمزدها به یکی از اولویتهای مهم در حوزه خدمات شبکه شتاب تبدیل خواهد شد. تغییرات ساختاری در شرکت خدمات در عین حال عیدی مراد مدیرعامل شرکت ملی انفوماتیک نیزاز تغییرات ساختاری درشرکت های زیر مجموعه این شرکت از جمله شرکت خدمات انفوماتیک در راستای افزایش نقش نظازتی و کاهش وظایف اجرایی خبر داده بود. پیش بینی می شود این تغییرات در عین حال بسیار محتاطانه انجام خواهد شد

http://ebinews.com/news/23377
                          The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• مات
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 5650

نظر شخصي من هست و ممكنه از اساس غلط باشه با اينكه خودم رانفور و ركيش دارم به نظرم تا زماني كه ركيش در جا بزنه رانفور بالا برو نيست و زماني رانفور ميره بالا كه ركيش صف بشه به دليله ليدر بودنه ركيش و ديگري اينكه سهامدار عمده ركيش رانفوره پس تا زماني كه ركيش در جا هست توقعي از بالا رفتنه رانفور نداشته باشيد
                            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20964

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                              احتمال مستقل شدن شتاب از شرکت خدمات / درآمد ۱۱۶ میلیارد تومانی شتاب در سال 89

شبکه شتاب و شرکت خدمات انفورماتیک تنها از محل تراکنش های پردازش شده در شبکه شتاب درآمدی بالغ بر ۱۱۶ میلیارد تومان در سال ۸۹ کسب کرده است./چنانچه ساختار سوئیچ شتاب به صورت مستقل تشکیل شود در نتیجه پیش بینی می شود همگرایی مناسبی بین بانکها جهت بهبود شبکه شتاب ایجاد شود.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک بر اساس گزارش بانک مرکزی تعداد تراکنش های بین بانکی از طریق سوئیچ شتاب بالغ بر 1.35میلیارد تراکنش بوده است که بر این اساس و با توجه به اینکه نسبت استفاده از شبکه خودپردازها نسبت به پایانه فروشگاهی حدود 70 به 30 درصد است بنابراین به نظر می رسد شبکه شتاب و شرکت خدمات انفورماتیک تنها از محل تراکنش های پردازش شده در شبکه شتاب درآمدی بالغ بر 116 میلیارد تومان در سال 89 کسب کرده است.از رقم بالا حدود 96 میلیارد تومان از طریق خودپردازها حاصل شده و 20 میلیارد تومان را از پایانه های فروشگاهی کسب کرده است. به نظر می رسد با توجه به افزایش تعداد تراکنش های شتابی ناشی از اجرای طرح هدفمندی یارانه ها و همچنین افزایش استقبال مردم در استفاده از پایانه های فروشگاهی درآمد مذکور در سال 90 دست کم 50درصد افزایش داشته و به رقمی بالغ بر 170 تا 180 میلیارد تومان رسیده است که این رقم بسیار بیشتر از سرمایه کل شرکت های فعال در حوزه پایانه های فروشگاهی و همچنین سرمایه خود شرکت خدمات است. اصلاح نظام کارمزد البته یک مقام آگاه خبر از بازنگری در نرخ کارمزدهای شبکه شتاب داده است اما اینکه نرخ این کارمزدها بر اساس چه معیارهایی تعیین شود از جمله مواردی است که در میان کارشناسان مناقشه است. در عین حال یکی از معیارهای تعیین نرخ کارمزد بحث افزایش توان رقابت در آینده است. در حالی که برای مثال جهت گرفتن موجودی حساب از طریق جیرینگ همراه اول ، مشتری تنها 10 تومان پرداخت می کند اما این فرایند در شبکه خودپردازها معادل 100تومان در نظر گرفته شده است. این تفاوت در کارمزد به معنای آن است که بانکها چنانچه روال فعلی را ادامه دهند گوی رقابت را به جیرینگ خواهند باخت. شاپرک الگوی مناسب شاید اکنون شاپرک الگوی مناسب برای آزمایش مدلهای مناسب کارمزد باشد. در حالی اکنون مردم استقبال تقریبا مناسب از پایانه های فروشگاهی دارند تعیین نرخ کارمزد مناسب می تواند نقطه عطفی در جهت تغییر الگوی نامناسب کارمزد بانکی در کشور به سمت الگوهای مناسب باشد. در عین حال ساختارنسبتا مستقل شاپرک باعث خواهد شد تا برای شبکه خودپردازها و شتاب نیز چنین ساختاری شکل گیرد. منابع آگاه پیش از این از مطرح شدن چنین مرکزی خبر داده بودند که این مسئله روز گذشته از سوی حکیمی تایید شد. چنانچه ساختار سوئیچ شتاب به صورت مستقل تشکیل شود در نتیجه پیش بینی می شود همگرایی مناسبی بین بانکها جهت بهبود شبکه شتاب ایجاد شود. در چنین صورتی می توان امیدوار بود که در سالهای اینده قطعی های شتاب به حداقل برسد.در عین حال که نباید فراموش کرد در سالهای اخیر تلاشهای زیادی برای بهبود سوئیچ شتاب صورت گرفته است که در واقع به دلیل فقدان همگرایی لازم میان بانکها این تلاشها به اندازه کافی به بار ننشسته است. یکی از نکات مهم در این بین تغییر وظایف شرکت خدمات انفورماتیک خواهد بود. در حالی که این شرکت هم اکنون مهمترین بازوی اجرای وظایف نظارتی بانک مرکزی با محوریت شرکت ملی انفورماتیک است در صورت استقلال ساختار شبکه شتاب تنها به وظیفه پشتیبانی این سوئیچ بسنده خواهد کرد و درآمد حاصل از این سوئیچ به حساب این شرکت واریز نخواهد شد بلکه در نهایت به حساب خود سهامداران که همان بانکها باشند واریز خواهد شد. در چنین صورتی اصلاح نظام کارمزدها به یکی از اولویتهای مهم در حوزه خدمات شبکه شتاب تبدیل خواهد شد. تغییرات ساختاری در شرکت خدمات در عین حال عیدی مراد مدیرعامل شرکت ملی انفوماتیک نیزاز تغییرات ساختاری درشرکت های زیر مجموعه این شرکت از جمله شرکت خدمات انفوماتیک در راستای افزایش نقش نظازتی و کاهش وظایف اجرایی خبر داده بود. پیش بینی می شود این تغییرات در عین حال بسیار محتاطانه انجام خواهد شد

http://ebinews.com/news/23377
                              احتمالا چون ارزش رانفور با این خبر میاد پایین ملی انفورماتیک هر روز داره سهمو جمع میکنه منم که ساده :d سهمو بهم انداختن =))

ملی انفورماتیک امروز 3733 تا خریده . به این تعداد اندک هم رحم نکرده ;)
                              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20964

رانفور قراره 49 درصد از بلوک ایرانیان رو بفروشه .
                                دوستان رانفوری گفتن 300 تومن از این محل هر سهم رانفور سود میسازه ;)
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X