كوير تاير ( پكوير )
Collapse
X
-
-
پاسخ : كوير تاير ( پكوير )
گویا حقوقی سهم،سهامش رو چوب حراج زده
از افت سهم خوشحال مي شويم چون در قيمتهاي نازل اضافه خواهيم کرد
از رشد سهم دو چندان خوشحال مي شويم چون سهامدارش هستيم
با منفی فردا p/e تحلیلی سهم به زیر 3.5 سقوط میکنه،با احتساب سود تقسیمی هم به زیر 3 !!!
بنده که خرید پله ای هر روز رو منفی انجام خواهم داد
نظر
-
به موجب ردیف (ب) ماده 159 قانون برنامه پنجم توسعه و ماده 13 قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری صنعتی، سقف معافیت مالیاتی در مناطق کمتر توسعه یافته 20 سال بوده و فرصت مناسبی برای حضور سرمایهگذاران صنعتی در این مناطق فراهم شده است.
نظر
-
کویر تایر به احتمال قوی تا زیر 1700 بیاد و دوباره مقاومت 1800 قد علم کرده.به نظر من با افت امروز احتمال داره اصلاح زمانی سهم شروع بشه و سهم این بار بین 1650 تا 1800 نوسان کنه.در کل پکویر سهمی نبود که به خاطر افت شاخص نزول کنه مخصوصا بعد از شکست مقاومت مهم 1800 و تعدیل مثبت سهم.بالطبع حرکت پکویر هم روی تایر تاثیر گذاشته و پیش بنینی من اینه که پکویر قصد نداره پی به ایشو ببره بالا.
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postبازار خراب بدجور نفس تعدیل و خود سهمو گرفت امیدوارم اصلاح سهم زیاد طولانی نباشه
از اونجا بازار همراهی کنه میشه یه رشد کوتاه مدت داشته باشهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postسهم در محدوده 1575 آرام میگیره
از اونجا بازار همراهی کنه میشه یه رشد کوتاه مدت داشته باشه
1575 برای زمانی بود که سهم تعدیل نداده بود...با این تعدیل سهم به 1600 نرسیده جمع میشه
البته این نزول به نظر من دستی است و فشار عرضه های حقوقی کاملا واضح بود
و این حقوقی اگر حقوقی باشه که در چند وقت گذشته خرید کرده باشه نباید زیر 1620 تومن فروشنده باشه
نظر
-
-
-
در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Postچی نشییییییییییییییی
بابا منو رفیقم هر دفعه به هم میرسیما این قضیه خسته است میفهمی خسته است رو میگیم
خخخخخخخخخ
قضیه اش رو که میدونی؟
با مثبت امروز هم سهم از واگرائی منفی خلاص نشده (اینم گفتم که تاپیک از چت رومی دربیاد ;) )
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postنمیدونم :D
با مثبت امروز هم سهم از واگرائی منفی خلاص نشده (اینم گفتم که تاپیک از چت رومی دربیاد ;) )
هر دفعه تعدیل داده همین طور بوده
خسته است میفهمی؟ خسته است /:.yead.:/
نظر
-
کویر آخر سال هداف بالای 2500 تومانی دارد
از مزیتهای سهم:
1.کاهش قیمت جهانی کائوچو (نزدیک 2$)
2.سود انباشته بالای سهم
3.نسبت قیمت بر درآمد مناسب
4.فرابورسی بودن سهم که در روندهای صعودی سرعت رسیدن به اهداف بیشتری دارد
5.حاشیه سود بالا (23%) نسبت به بقیه لاستیک و تایر سازان
6.افزایش تولید خودروسازان نوید افزایش تقاضا در گروه تایر می دهد
موفق و پیروز باشید
پ.ن: عکس بالا مربوط به تحلیل کارگزاری بیمه ایران می باشدآخرین ویرایش توسط ata007؛ 2014/09/08, 21:37.
نظر
-
روند نزولی شدید 6 ماهه کائوچو در بازارهای جهانی و تاثیر مثبت آن بر شرکتهای تایر ساز
برای مثال:
با این وضعیت پکویر تنها از ناحیه کائوچو 35 تومان به سودش اضافه میگردد
در خبر ها دیروز شنیدیم گویا خبر افزایش 20% نرخ تایر مهرماه قطعی شده
هر 5% افزایش نرخ تایر 30 تومن رو سود کویر تاثیر دارد
با این حساب یعنی 120 تومان به سود شرکت اضافه میشه
پکویر چون سال مالیش آخر آذر ماه است،اولین پیش بینی 94 رو حوالی 600 تومن میشه تخیمن زد /:.grlim:./
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Post2.پکویر : شرکت نرخ کائوچو رو در صورتهای مالی 6 ماهه باقی مانده باز هم بالا دیده است در صورتی که نرخ جهانی کائوچو به زیر 2$ هم سقوط کرده
با این تفاسیر شرکت فقط از ناحیه خرید مواد اولیه در حالت بسیار محافظه کارانه مبلغ 69015 م.ر به سود شرکت اضافه می گردد یعنی به ازای هر سهم 35 تومان
**با هر 1% افزایش در نرخ فروش محصولان 13 تومان به سود شرکت اضافه می شود.
**با هر تن افزایش در فروش شرکت 35 تومان به سود شرکت اضافه می گردد.
سود تحلیلی سهم 470 تومان می باشد که 4 ماه دیگر هم به مجمع می رود و 290 تومان تقسیم می کند با فرض قیمت امروز
18300-2900=15400 قیمت تئوریک سهم در میاد که با سود تحلیلی 470 تومان p/e سهم در میاد 3.3 آیا این سهم مفت نیست؟؟؟؟
فردا اگر بتونم تحلیل جامع رو سایت سپهر باستان میذارم ولی با یک حساب سر انگشتی:
قیمت تایر از اول مهر ماه 8% افزایش خواهد یافت و هر 1% افزایش نرخ 13 تومان بر سود هر سهم تاثیر مثبت دارد
یعنی=8*13=104 تومان،که چون نیمی از سال مالی و فروش شرکت گذشته است 104/2=52 تومان تعدیل مثبت فقط از این ناحیه!
و 69015 م.ر ازناحیه مواد اولیه،یعنی به ازای هر سهم 35 تومان!
35+52=870 ریال تعدیل مثبت در بد ترین حالت! EPS سال مالی آخر 93 میشه =4720 ریال
ولی برای سال 94 شرایط به مراتب بهتر هم خواهد شد و سود 600 تومانی قابل دستیابیست
نظر
نظر