كوير تاير ( پكوير )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • golden
    عضو عادی
    • Jan 2013
    • 116

پاسخ : كوير تاير ( پكوير )

سلام دوستان

امروز با دید بلند مدت تک سهم شدم رو پکویر گزارش خیلی خوبی داشت امیدوارم این سهم به جایگاه واقعیش برسه

نظر

• MAJIDGOLD
      ستاره دار(2)
      • Mar 2014
      • 120

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      اولین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/09/30 (حسابرسی نشده)

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت کوير تاير طی نامه شماره مورخ 1393/08/22 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال منتهی به 1394/09/30 با سرمایه 200,000 میلیون ریال مبلغ 4,281 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

(3) مطابق اطلاعات دريافتي، پيش بيني فروش محصولات براي سال مالي 94 تماماً داخلي در نظر گرفته شده و نرخ خريد مواد اوليه خارجي به ازاي هر دلار مبلغ 26.700 ريال و به ازاي هر يور مبلغ 34.000 ريال لحاظ شده است.

(4) شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 30/09/94 را براي نخستين بار مطابق اطلاعات پيوست مبلغ 4.281 ريال اعلام نموده است.

(5) شرکت اعلام نموده است که هيئت‌مديره در نظر دارد به ازاي هر سهم مبلغ 3.250 ريال را جهت تقسيم بين صاحبان سهام به مجمع عمومي عادي ساليانه سال مالي 94 پيشنهاد نمايد.

(6) مطابق اطلاعات دريافتي، شرکت در نظر دارد طي سال مالي 94 سرمايه خود را از مبلغ 200 ميليارد ريال به مبلغ 800 ميليارد ريال از محل آورده نقدي سهامداران و مطالبات افزايش دهد.
      دوستان مگر تایر سازا دلار دولتی مواد اولیه میخرند یعنی اگر دلار تک نرخی بشه تعدیل منفی میدهند؟ چرا کائو چو ارزان شده ولی نرخ خرید 10 درصد افزایش دیده؟/.:blinksmiley.:/

نظر

• امیر بهرامی
        Banned
        • Jul 2013
        • 2201

در اصل توسط MAJIDGOLD پست شده است View Post
        دوستان مگر تایر سازا دلار دولتی مواد اولیه میخرند یعنی اگر دلار تک نرخی بشه تعدیل منفی میدهند؟ چرا کائو چو ارزان شده ولی نرخ خرید 10 درصد افزایش دیده؟/.:blinksmiley.:/
        سلام دوست عزیزم

خب بستگی داره دلار چند بشه...ارزان شدن دلار به نفع و گران شدن دلار به ضرر شرکت است و بگم حدود 50 درصد تامین مواد اولیه با دلار است و اونو 2650 دیده اگر خاطرم باشه و اشتباه نگفته باشم

اما درباره کائوچو که حدود 50 درصد یک لاستیک رو تشکیل میده

نرخ هر کیلو تحویل در تهران 5650 تومن است در حال حاضر و من به شرکت حق میدم بالا بگیره و احتیاط کنه تا سودی با ثبات رو اعلام کنه

نرخ هر کیلو کائوچو طبیعی رو 7700 تومن و مصنوعی رو 6500 تومن در پیش بینی 94 دیده

پکویر در 2 سال گذشته ثابت کرده که اول گزارش رو کمی با احتیاط میده و کم کم تعدیل ها رو رو می کنه...

موفق و سربلند باشید

نظر

• محمدرضا 87
          عضو فعال
          • May 2012
          • 1522

در اصل توسط MAJIDGOLD پست شده است View Post
          اتفاقا من امروز داشتم به این مسله فکر میکردم که اگر دلار رو 3000 تومن طبق شنیده ها و شایعات تک نرخی بشه اکثر شرکتا چه وارداتی چه صادراتی تعدیل منفی باید بدن.

صادراتی چون دیگه با دلار آزاد نمیفروشن.. تعدیل منفی

وارداتی هم دیگه دلار 2500 یا هرچی که دولت میده نمیتونن بگیرن .. تعدیل منفی.

البته نمیدونم این نظرم درست هست یا نه دوستان اگه اشتباه میکنم خوشحال میشم بگین.

نظر

• امیر بهرامی
            Banned
            • Jul 2013
            • 2201

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
            اتفاقا من امروز داشتم به این مسله فکر میکردم که اگر دلار رو 3000 تومن طبق شنیده ها و شایعات تک نرخی بشه اکثر شرکتا چه وارداتی چه صادراتی تعدیل منفی باید بدن.

صادراتی چون دیگه با دلار آزاد نمیفروشن.. تعدیل منفی

وارداتی هم دیگه دلار 2500 یا هرچی که دولت میده نمیتونن بگیرن .. تعدیل منفی.

البته نمیدونم این نظرم درست هست یا نه دوستان اگه اشتباه میکنم خوشحال میشم بگین.

با توجه به بالا گرفتن نرخ مواد اولیه که در واقعیت ارزان تر هست و همین طور 10 درصد افزایش نرخی بعدی که در پیش داریم سود اعلام شده از سوی شرکت برای سال 94 به نظر من یک سود با ثبات است

و در صورتی که دلار تک نرخی 3000 اعلام شود عددی حول حوش 11 میلیارد تومن هزینه تامین مواد اولیه بالا می رود و سود شرکت اگر افزایش نرخ نداشته باشیم و اگر نرخ کائوچو بالا بیاید

به عدد 375 تومن میرسه

اما با توجه افزایش نرخ دوباره لاستیک،بالا گرفتن نرخ کائوچو و قضیه مالیات شرکت به نظر من 428 تومن سود اعلامی برای 94 سودی است قابل اطمینان و در بازاری که p/e سهام

های بیخود به شدت بالا رفته پکویر سهمی امن خواهد بود

نظر

• محمدرضا 87
              عضو فعال
              • May 2012
              • 1522

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post

با توجه به بالا گرفتن نرخ مواد اولیه که در واقعیت ارزان تر هست و همین طور 10 درصد افزایش نرخی بعدی که در پیش داریم سود اعلام شده از سوی شرکت برای سال 94 به نظر من یک سود با ثبات است

و در صورتی که دلار تک نرخی 3000 اعلام شود عددی حول حوش 11 میلیارد تومن هزینه تامین مواد اولیه بالا می رود و سود شرکت اگر افزایش نرخ نداشته باشیم و اگر نرخ کائوچو بالا بیاید

به عدد 375 تومن میرسه

اما با توجه افزایش نرخ دوباره لاستیک،بالا گرفتن نرخ کائوچو و قضیه مالیات شرکت به نظر من 428 تومن سود اعلامی برای 94 سودی است قابل اطمینان و در بازاری که p/e سهام

های بیخود به شدت بالا رفته پکویر سهمی امن خواهد بود
              منظور من به طور کلی در کل بورس و شرکتا بود که این تک نرخی شدن ب ضررشون هست.

امیر جان حرفتو به شدت قبول دارم راجع به پکویر .

وگرنه که پکویر به نظرم به راحتی بالای 500 میتونه بسازه 94 . و حتی با دلار تک نرخی 3000 تومن هم 450 تومنو میتونه بسازه. هر درصد افزایش قیمت لاستیک سود پکویر تصاعدی بالا میبره. حالا بماند افت مواد اولیه و دست بالا گرفتن تو گزارشات شرکت که خود اونم باعث تعدیل مثبت میشه. برگشت مالیت هم که یه داستان دیگس که اگر بشه چی میشه.

نظر

• امیر بهرامی
                Banned
                • Jul 2013
                • 2201

50 هزار سهم دیگر توسط اعتضاد غدیر خرید شد

این خریدهای خوب حقوقی در قیمت های متفاوت نشان از تایید اهدافی است که برای سهم داریم

2500

نظر

• b-asgharne
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1052

خریدار اصلی این سهم حقوقی ها هستند و جای نگرانی نداره

نظر

• b-asgharne
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1052

سود 30/9/93 تا حالا 4025 اعلام شده (حسابرسی شده)
                    مثل اینکه وارد بورس هم میشه (
                    لینک)

نظر

• alvand
                      عضو عادی
                      • Jun 2011
                      • 170

سود سال 94 شرکت حداقل 100 تومان از بابت مواد اولیه تعدیل خواهد داشت. یعنی سود سال بعد حول و حوش 530 تومان است. شرکت تا دو ماه دیگه میره مجمع و در نظر بگیرید 350 تومان تقسیم میکنه. با قیمت 1850 سهم بعد از مجمع قیمتش میشه 1500 اون وقت پی به ای زیر ۳ هست. حالا بازم بفروشید.

نظر

• m.hossein
                        Banned
                        • Nov 2013
                        • 3031

پنج شنبه, 11 دی 1393 19:23 از زبان نمودارها / پکویر

شرح مطلب :

.

نظر

• b-asgharne
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 1052

ممنون ولی پکویر سهم کندی هست و بهتره تو تایم هفتگی تحلیل بشه. اگر وضعیت بازار پایدار و صعودی بشه سهم به سوی 2600 حرکت خواهد کرد. ولی در صورت نزول هم سریع بر می گرده و به طور کلی این سهم مستقل از بازار عمل می کنه
                          ریسکی تو این سهم نمی بینم.

نظر

• عارف
                            عضو عادی
                            • Jan 2013
                            • 229

طی چند روز گذشته از پکویر خارج شدم. دلیل اون هم واردات بیرویه ایه که در تایر داره انجام میشه. متاسفانه با کاهش تحریم ها روز به روز واردات تایر داره افزایش پیدا میکنه و این میتونه سودآوری شرکت های تایرساز داخلی رو تحت تاثیر قرار بده.

پکویر در یک سال گذشته با وجود افت شدید بازار تقریبا چهل درصد بازدهی داشت که بازدهی قابل قبولی محسوب میشه. به هر حال ترجیح دادم سود رو شناسایی کرده و وارد دو سهم دیگه که پتانسیل رشد بیشتری دارن بشم.

امیدوارم خریداران هم سود کنن.

نظر

• axy
                              ستاره دار(21)
                              • Jul 2012
                              • 692

چند روز دیگه که گزارشش بیاد متوجه میشید که اشتباه کردید .

نظر

• عارف
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 229

در اصل توسط axy پست شده است View Post
                                چند روز دیگه که گزارشش بیاد متوجه میشید که اشتباه کردید .
                                دوست عزیز اگه سهم بره بالا نه تنها پشیمون نمیشم بلکه خوشحال هم میشم چرا که دوست دارم اونی که سهم منو خریده سود کنه. قرار نیست همه سود یک سهم فقط مال ما باشه.

فروش من دلیل بر بد بودن سهم نیست فقط ترجیح دادم با دو تا سهم تند و تیزتر عوض کنم.
                                آخرین ویرایش توسط عارف؛ 2015/02/03, 09:54.

نظر

در حال کار...
                                X