آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #15061
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    رئیس سازمان انرژی اتمی عصر امروز در جلسه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم حضور یافت.

    به گزارش فارس، علی‌اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی در جلسه عصر امروز جامعه مدرسین حوزه علمیه قم حضور یافت.

    این جلسه طبق معمول همیشه جمعه عصر با حضور اعضای این تشکل حوزوی برگزار می‌شود.

    این جلسه بدون حضور خبرنگاران برگزار شد.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #15062
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      سردار جزایری:
      سخنان مجدد وزیر دفاع آمریکا بیانگر شعور پایین وی و غرض‌ورزی آمریکایی‌ها است

      سخنگوی ارشد نیروهای مسلح ایران گفت: سخنان مجدد وزیر دفاع آمریکا در خصوص بازدید از مراکز نظامی ایران بیانگر شعور پایین وی و غرض ورزی آمریکایی ها است.

      به گزارش خبرنگار حوزه دفاعی خبرگزاری فارس سردار سرتیپ پاسدار سید مسعود جزایری معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به اظهارات مجدد وزیر دفاع آمریکا در مصاحبه با شبکه CNN پیرامون بازدید از مراکز و تأسیسات نظامی ایران گفت: بعد از بیانات مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا در خصوص ممنوعیت بازدید از تأسیسات نظامی ایران اینگونه سخنان، حاکی از شعور پایین بیان کننده یا ناشی از سرریز شدن غرض ورزی های طرف مذاکره کننده آمریکایی است.

      وی افزود: قبلا هم مذاکرات مقامات مسئول ایرانی در چارچوب تدابیر نظام، ممنوعیت هر گونه بازدید از مراکز و تأسیسات نظامی و دفاعی را به وضوح و با صراحت بیان کرده اند.

      سردار جزایری با بیان اینکه از بعد دیگر می توان اصرار طرف آمریکایی مبنی بر حضور در مراکز نظامی ایران را در راستای آرزوهای پایمال شده و دست نیافتنی مقامات کاخ سفید قابل ارزیابی دانست، تأکید کرد: توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران پتک سنگین نظام در برابر زیاده خواهی بیگانگان و دشمنان ملت ما به شمار می آید.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #15063
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        ایران هرگز زیربار بازدید از مراکز نظامی خود نمی‌رود

        عضو هیأت رئیسه مجلس، با بیان اینکه جمهوری اسلامی هیچ وقت زیر بار بازدید از مراکز نظامی نمی‌رود، گفت: اظهارات مقامات آمریکایی پیرامون مذاکرات هسته‌ای تنها مصرف داخلی دارد.

        حسین سبحانی‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری خانه ملت، در واکنش به اظهارات اخیر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره پیگیری این کشور برای بازرسی از مراکز نظامی ایران، گفت: قطعا این اظهارات خلاف واقع است و جمهوری اسلامی به هیچ وجه زیر بار این‌گونه خواسته‌ها نمی‌رود.

        نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: به‌طور حتم مذاکرات جمهوری اسلامی با گروه 1+5 تنها در حوزه هسته‌ای است و به هیچ وجه موضوعات دیگری مانند قدرت موشک یا مسائل نظامی قابل طرح نیست.

        عضو هیأت رئیسه مجلس، با بیان اینگه اظهارات مقامات آمریکایی پیرامون مذاکرات هسته‌ای تنها مصرف داخلی دارد، تصریح کرد: این‌گونه اظهارات در جهت اقناع گروه‌های سیاسی مخالف در داخل آمریکا مطرح می شود و به هیچ وجه ایران زیر بار این گونه تعهدات نمی‌رود.

        سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اخیرا اعلام کرد که فهرست دسترسی به "ابعاد نظامی احتمالی ایران" برای ما مهم است، بسیار سخت است توافقی را تصور کنیم که در آن درخواست دسترسی به پارچین مطرح نشود، اگر این فهرست ما را راضی نکند، با توافق نهایی موافقت نمی‌کنیم
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #15064
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          آلمان روز جمعه اعلام کرد درخواست ایران را برای لغو فوری همه تحریم ها به محض این که یک توافق نهایی درباره برنامه هسته ای مورد مناقشه این کشور حاصل شود، درک می کند ولی تهران باید نخست شرایط چنین توافقی را اجرا کند.
          پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : آلمان روز جمعه اعلام کرد درخواست ایران را برای لغو فوری همه تحریم ها به محض این که یک توافق نهایی درباره برنامه هسته ای مورد مناقشه این کشور حاصل شود، درک می کند ولی تهران باید نخست شرایط چنین توافقی را اجرا کند.

          به گزارش «انتخاب»، سوسن شبلی سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان اعلام کرد: «البته ما علاقه ایران را درک می کنیم که تحریم ها باید هر چه زودتر لغو شود ولی ما تاکنون درباره یک جدول زمانی از لحاظ ماه و روز صحبت نکرده ایم».

          وی خاطر نشان شد تحریم ها فقط در صورتی لغو خواهد شد که ایران به شرایط توافقنامه نهایی که هنوز تدوین نشده است، عمل و آژانس بین المللی انرژی اتمی، اجرای آن را تایید کند.

          وی افزود: «اساسا، این دست ایران است که این امر کدام روز اتفاق بیافتد».

          کریستین ویرتز سخنگوی دولت آلمان نیز اعلام کرد توافق موقت هم اکنون باید به یک توافقنامه نهایی منجر شود و مهم است که تضمین شود تعهدات ایران به نحوی قابل راستی آزمایی اجرا می شود.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #15065
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            هنری کیسینجر» و «جرج شولتز» وزیران خارجه اسبق آمریکا:

            توافق برمبنای بیانیه سوییس، بیشتر به نفع ایران است



            گروه بين الملل: «هنری کیسینجر» و «جرج شولتز» وزیران خارجه اسبق آمریکا، توافقی را که بر پایه بیانیه سوییس تدوین شود عامل ارتقای جایگاه ایران در خاورمیانه و بیشتر به نفع تهران دانستند.

            هنري کیسینجر در بخشی از نوشتار مشترک خود با «جرج شولتز» وزیر امور خارجه دولت «رونالد ریگان»، با عنوان «توافق ایران و تبعات آن» که در روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» منتشر شده است، با تکرار ادعاهای سنتی غرب علیه ایران گفت: برای جلوگیری از گسترش نفوذ تهران در منطقه، در صورت رسیدن به توافق جامع بر مبنای بیانیه سویس، باید پاره‌ای محدودیت های سیاسی نیز به محدودیت‌های برنامه هسته‌ای ایران پیوند بخورد.

            دراین نوشتار مشترک آمده است: «چارچوب اعلام شده برای توافق بر سر برنامه هسته ای ایران می تواند یک بحث اساسی ملی را (در آمریکا) رقم بزند. موافقان از محدودیت هایی که این توافق بر برنامه هسته ای ایران وضع خواهد کرد به وجد آمده اند و مخالفان، میزان راستی آزمایی این محدودیت ها و تاثیر طولانی مدت آنها بر ثبات منطقه و نظام بین الملل را زیر سوال برده اند. اهمیت تاریخی توافق و صد البته میزان پایداری و تداوم آن به این بستگی دارد که هریک از طرفین که احساسات خود را معتبر می دانند، بتوانند به تفاهم برسند یا خیر.»

            در این نوشتار درباره رویکرد روسای جمهوری پیشین آمریکا به برنامه هسته ای کشورمان، آمده است: «طی بیست سال اخیر، سه رییس جمهوری آمریکا از هر دو حزب اصلی این کشور اعلام کرده اند که سلاح هسته ای ایران، با منافع آمریکا و منافع کل دنیا تعارض دارد و آمادگی خود را برای استفاده از زور برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای اعلام کردند. اکنون، مذاکراتی که 12 سال قبل به عنوان یک اقدام بین المللی برای پیشگیری از دستیابی ایران به یک زرادخانه هسته ای آغاز شد، با توافقی رو به پایان است که برخورداری ایران از این قابلیت را پذیرفته است؛ هرچند که این کشور طی 10 سال اولیه توافق، از تمامی قابلیت های خود به طور کامل برخوردار نخواهد بود.»

            تهدید به جنگ دیگر کارایی ندارد

            دراین نوشتار آمده است: «ایران با استفاده از یک دیپلماسی زیرکانه و تمرد و مقاومت علنی برابر قطعنامه های سازمان ملل، مذاکرات را به تدریج در دست گرفته است. ایران در ابتدا، حدود 100 دستگاه سانتریفیوژ داشت اما امروز این رقم به حدود 20000 (بیست هزار) دستگاه رسیده است. اکنون، تهدید به جنگ بیش از آنکه ایران را محدود کند، دست و پای غرب را بسته است. در واقع، ایران تمایل خود به مذاکره را امتیازی برای خودش می داند و غرب احساس کرده است که مجبور است با طرح یک پیشنهاد جدید از هریک از بن بست ها، خارج شود.»

            این دو دیپلمات ارشد سابق آمریکا سپس ادعاهای قبلی غرب علیه برنامه هسته ای صلح آمیز کشورمان را تکرار کردند: «اکنون برنامه هسته ای ایران به جایی رسیده است که تا دستیابی به توان ساخت سلاح هسته ای فقط 2 تا 3 ماه فاصله دارد. بر اساس توافق مطرح شده، ایران به مدت 10 سال، حداکثر یک سال برای دستیابی به توان ساخت هسته ای زمان لازم دارد و بعد از یک دهه، زمان رسیدن ایران به این مرحله به مراتب کمتر خواهد شد.» این دو دیپلمات ارشد سابق آمریکا، اقدامات باراک اوباما، رییس جمهوری و «جان کری» وزیر خارجه آمریکا را در مذاکرات هسته ای ستودند و در عین حال با اشاره به برخی از محدودیت هایی که بر برنامه هسته ای ایران اعمال خواهد شد، تاکید کردند: «آنچه که معنا و اهمیت چارچوب کنونی را تعیین می کند، قابلیت راستی آزمایی و اجرای آن است. مذاکره برای توافق نهایی فوق العاده چالش برانگیز خواهد بود. هنوز یک متن رسمی منتشر نشده است و چارچوب اعلام شده نشان دهنده برداشت یک جانبه آمریکا از توافق است و از جهات مهمی با بیانیه مشترک ایران و اتحادیه اروپا به خصوص در رابطه با لغو تحریم ها و برنامه مجاز تحقیق و توسعه، فرق دارد. مذاکره کننده ارشد ایران (محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان) نیز برخی از بندهای آن را رد کرده است.»

            این دو سیاستمدار آمریکایی خاطرنشان کردند که درباره زمان مورد ادعای غربی ها موسوم به «گریز هسته ای» نیز ابهاماتی وجود دارد: «تقریبا در مراحل آخر مذاکرات بود که این مفهوم جایگزین مبنای پیشین شد. بر اساس مبنای قبلی، ممکن بود ایران اجازه یابد که از ظرفیت فنی ای متناسب با یک برنامه هسته ای غیرنظامی قابل اجرا برخوردار شود. این رویکرد جدید، راستی آزمایی را پیچیده و آن را سیاسی تر کرده است چرا که معیارها مبهم هستند. با این رویکرد جدید، ایران برای اجرای محدودیت های پیشنهاد شده، از هیچ یک از تجهیزات، تاسیسات یا مواد شکافت پذیر خود به طور دائم دست نخواهد کشید بلکه فقط آنها را تحت نظارت و محدودیت موقت قرار خواهد داد که در بسیاری از موارد این محدودیت ها حداکثر مهر و موم کردن یک انبار یا بازرسی های دوره ای از تاسیسات اعلام شده، است.»

            توان هسته ایران حفظ خواهد شد
            برقراری مجدد تحریم ها دیگر ممکن نخواهد بود

            این دو سیاستمدار آمریکایی بر این باورند که سازوکارهایی که درخصوص تحریم های ایران تعریف شده است، باعث می شود تا ایران با اجرای مجموعه ای از محدودیت های موقت بر برنامه هسته ای خود، به طور دائمی از تحریم ها خلاصی یابد. وی همچنین درباره بند «بازگشت فوری» تحریم ها به حالت قبل نیز نوشت: «انجام این ماده آن قدرها هم ساده نیست و تحریم ها به طور خودکار دوباره برقرار نخواهند شد. ایران می تواند با یک تصمیم، توافق را نقض کند اما برقراری مجدد موثرترین تحریم ها به اقدام هماهنگ بین المللی نیاز دارد. خواسته های عموم مردم و ملاحظات تجاری کشورهایی که با اکراه به روندهای بین المللی تحریم های ایران ملحق شدند، مانع از برقراری مجدد خودکار تحریم ها یا حتی از سرگیری سریع آنها خواهد بود. در واقع، اگر فرایند پیگیری اجرای توافق، دارای تعاریف روشن و واضح نباشد، اقدام برای برقراری مجدد تحریم ها ممکن است به جای اینکه ایران را منزوی کند، به انزوای آمریکا منجر شود.»

            این دو دیپلمات کهنه کار آمریکا در ادامه تحلیل خود از آنچه تبعات توافق هسته ای احتمالی بر اساس چارچوب کنونی، نامیدند، سخن گفتند: «پایان تدریجی این محدودیت ها که طی 10 سال روی خواهد داد، ایران را قادر می کند که بعد از این مدت به یک قدرت قابل توجه هسته ای، صنعتی و نظامی تبدیل شود. محدودیت های وضع شده بر برنامه تحقیق و توسعه ایران علنا اعلام نشده یا احتمالا هنوز بر سر آنها توافق حاصل نشده است. بنابراین ایران می تواند طی مدت توافق، فناوری هسته ای پیشرفته خود را افزایش دهد و بعد از سپری شدن مدت توافق یا شکسته شدن آن، به سرعت سانتریفیوژهای پیشرفته تر خود را به کار اندازد.»

            این دو دیپلمات سابق آمریکایی همچنین تاکید کردند: «مسائل ذیل در مذاکرات آتی باید به دقت مورد بررسی قرار گیرد: ساز و کار کاهش ذخایر اورانیوم غنی شده ایران از 10000 (ده هزار) کیلوگرم کنونی به 300 کیلوگرم، ابعاد غنی سازی بعد از 10 سال و نگرانی های آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره فعالیت های هسته ای نظامی سابق ایران. توان حل این مسائل و مسائل مشابه است که باید مشخص کند آمریکا میز مذاکره را ترک می کند یا خیر یا چه وقت این کار را انجام دهد.»

            در این نوشتار مشترک، این دو دیپلمات سابق آمریکا نیز درصدد القای خطر ایران قدرتمند برای منطقه برآمده و مدعی شدند: «از نگاه همسایگان ایران، پذیرش غنی سازی ایران از سوی آمریکا به معنای یک خطر دائمی برای آنهاست و امکان دارد که برخی از بازیگران مطرح منطقه این طور به قضیه نگاه کنند که آمریکا مایل است توان هسته ای نظامی را در اختیار کشوری (ایران) بگذارد که آنها او را تهدید اصلی علیه خود می دانند. دولت های متعددی نیز خواستار برخورداری از توانی حداقل برابر ایران خواهند شد که عربستان سعودی یکی از آنهاست. بقیه نیز احتمالا همین کار را خواهند کرد و در این صورت خواهد بود که توافق، تبعات بازگشت ناپذیری به بار خواهد آورد... و در این صورت .... مفهوم «بازدارندگی هسته ای» یا «ثبات راهبردی» به خطر خواهد افتاد».

            مقاله نويسان در ادامه نوشتند: «عده ای معتقدند که بزرگ ترین دستاورد توافق، این است که شاید خصومت ستیزه جویانه سی و چند ساله ایران با غرب و نهادهای بین المللی به پایان می رسد یا حداقل تعدیل می شود. به این ترتیب، فرصتی مهیا خواهد شد تا ایران را نیز به اقداماتی برای بازگرداندن ثبات به خاورمیانه وارد کرد. من در دورانی که ایران و آمریکا در یک صف استراتژیک قرار داشتند در کاخ سفید بودم و امتیازات این رویکرد را برای هر دو کشور و خاورمیانه از نزدیک دیده ام.

            ایران می تواند یک شریک بسیار مهم باشد

            «ما از چنین نتیجه ای با کمال میل استقبال می کنیم. ایران یک دولت ملی قابل توجه با یک فرهنگ تاریخی و هویت ملی عمیق و ریشه دار است و جمعیت جوان و نسبتا تحصیل کرده ای دارد. تبدیل شدن ایران به یک شریک اتفاق بسیار مهمی خواهد بود اما شراکت در چه موضوعی؟ همکاری، مستلزم این است که طرفین تعریف متجانسی از «ثبات» داشته باشند اما اکنون شاهدی که دال بر اینکه ایران و آمریکا به حداقلی از این تفاهم رسیده باشند، وجود ندارد.»

            نويسندگان مقاله در خاتمه، کشورمان را به دخالت در کشورهای همسایه از جمله یمن و عامل اصلی بی ثباتی خاورمیانه متهم کرده و مدعی شدند: «اگر محدودیت سیاسی به محدویت هسته ای پیوند نخورد، توافقی که ایران را از تحریم ها آزاد کند خطر تقویت و تحکیم اقدامات هژمون خواهانه ایران را در پی خواهد داشت. چرا که در غیر این صورت، متحدان سنتی ما به این نتیجه خواهند رسید که آمریکا در قبال یک همکاری موقت هسته ای، به هژمونی ایران رضایت داده است و در پی موازنه سازی هسته ای با ایران برخواهند آمد.»
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • MAGDAD2015
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 342

              #15066
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
              این سخن فعلی تغییر ارام در موضع قبلی است
              در واقع وعده میدهد اگر غرب هسته را رها کند ما سر موضعات دیگر کنار می اییم..چون فشار تحرمیها حس شده
              الان اوضاع منطقه برای امرکیا عالی است در واقع داور و کد خدای عرب عجم ترک یهود شده امریکا و همه او را به عنوان داور عادل دارند قبول میکنند....
              نظام اکنون فهمیده اگر غرب اراده کند میتواندبراحتی سرنگونش کند..انهم با خود مردم ایران انهم با تمدید مسلسل وار تحریمها فقط گوش ایران را کمی پیچاندند.تا از حدش خارج نشود .همچنین فهمید در سوریه عراق..حتی حریف داعش نمیتواند بشود به تنهایی....دمشق در محاصره و ویران شده است..و دیگر تبا موشک زنی به اسرائیل ندارد .....یکیشون گفته بود چون از تحریم خسته شدند امدند مذاکره کردند..جالبیش این است اول اوباما نامه داد بیایید مذاکره ما اجازه میدهیم مقداری غنی سازی کنید و ....بعد هم تحریمها انجام شد چون دولت محمود وجه المصالحه قرار گرفت و به دلیل نفی هولاکاست باید نابود میشد....در واقع نامه اوباما به تاریخ اول دی90 همزمان و قبل از تحرمیها بودنه بعدش ...و گرنه باید سال92نامه می زد تحرمیها اثر ندارد بیایید. مذاکره....
              دو موضوع اصلی دیگر یکی صلح اعراب اسرائیل است یکی هم صدور انقلاب به کشورهای عربی
              اسرائیل به محدوده اراضی خریداری شده و قبل از جنگ 67 ..یحتمل مورد قبول غیر رسمی ایران قرار گیرد...و دیگر حماس حزب الله کار شکنی نکنند...کما اینکه پیشنهاد خاتمی دهه 70نیز چنین بود...اگر قرار باشد یهود از ان اراضی بروند خیلی ها باید بروند سرخپوستها باید برگردند کل 700میلیون جمعیت امرکیا برگردند....اعراب از عراق و ایران بروند....و...:D..چه فرقی دارد طرف 70سال قبل وارد اسرائیل شده یا اسپانیاییها 500سال قبل یا اعراب1400سال قبل....تازه اینها زمینها را باجنگ گرفتند نه اینکه خریدند...:D


              پیوندهای مرتبطبياناتبياناتعکسعکسفيلمفيلمصوتصوتمرور سریعمرور سریع
              نسخه قابل چاپنسخه قابل چاپ
              ۱۳۹۴/۰۱/۲۰
              دیدار جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب

              حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار جمعی از بانوان، شاعران و ذاکران اهل بیت علیهم‌السلام ضمن تبریک سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها، مطالب بسیار مهمی را درخصوص مذاکرات هسته‌ای و همچنین تحولات یمن بیان کردند.
              ایشان سخنان خود را با این مقدمه شروع کردند که «برخی سؤال می‌کنند چرا رهبری درباره مذاکرات اخیر هسته‌ای موضع‌گیری نکرده است؟»
              رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: علت موضع‌گیری نکردن رهبری این است که جایی برای موضع‌گیری وجود ندارد زیرا مسئولان کشور و مسئولان هسته‌ای می‌گویند هنوز کاری انجام نگرفته و هیچ موضوع الزام‌آوری میان دو طرف بوجود نیامده است. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: چنین وضعیتی نیاز به موضع‌گیری ندارد.
              ایشان گفتند: اگر از من سؤال شود که «شما موافق مذاکرات اخیر هسته‌ای هستید یا مخالف»، می‌گویم نه موافق هستم و نه مخالف، چون هنوز اتفاقی نیفتاده است.
              رهبر انقلاب اسلامی افزودند: همه‌ی مشکل بعد از این است که باید درباره جزئیات بحث و گفتگو شود زیرا طرف مقابل، لجوج، بدعهد، بدمعامله و اهل از پشت خنجر زدن است و ممکن است در دوره‌ی بحث درباره جزئیات، کشور و ملت و مذاکره کنندگان را در حصار قرار دهند.
              ایشان گفتند: آنچه که تاکنون اتفاق افتاده نه اصل توافق، نه مذاکره منتهی به توافق و نه محتوای توافق را تضمین نمی‌کند و حتی این موضوع را هم تضمین نمی‌کند که این مذاکرات به توافق منتهی شود، بنابراین تبریک گفتن معنایی ندارد.
              رهبر انقلاب اسلامی در ادامه چند نکته را متذکر شدند و گفتند: من هیچگاه درخصوص مذاکره با آمریکا خوشبین نبودم و این موضوع هم بواسطه یک توهم نیست بلکه بدلیل تجربه‌ای است که در این باره وجود دارد.
              حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: اگر در آینده جزئیات مسائل و حوادث و یادداشت‌های مذاکرات هسته‌ای این روزها منتشر شود، همه متوجه خواهند شد که این تجربه ما از کجا نشأت می‌گیرد.
              ایشان خاطرنشان کردند: با اینکه به مذاکره با آمریکا خوشبین نبودم اما از این مذاکرات موردی با تمام وجود حمایت کردم و اکنون نیز حمایت می‌کنم.
              رهبر انقلاب اسلامی گفتند: من از توافقی که عزت ملت ایران را تأمین کند، صددرصد حمایت می‌کنم و اگر کسی بگوید که رهبری با رسیدن به توافق مخالف است، سخن خلاف واقع گفته است.
              حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر اینکه ایشان با توافقی که منافع ملت و کشور را تأمین کند، کاملاً موافق هستند، افزودند: البته این را هم گفته‌ام که «توافق نکردن بهتر از توافق بد است»، زیرا قبول نکردن توافقی که بخواهد منافع ملت ایران را پایمال کند و عزت ملت را از بین ببرد، شرف دارد بر توافقی که بخواهد ملت ایران را تحقیر کند.
              رهبر انقلاب اسلامی سپس به یک ابهام صراحتاً پاسخ دادند و گفتند: برخی اوقات گفته می‌شود که جزئیات این مذاکرات، زیر نظر رهبری است در حالی که این سخن دقیق نیست.
              حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: من نسبت به مذاکرات بی تفاوت نیستم اما تا بحال در جزئیات مذاکرات دخالت نکرده‌ام و از این پس هم دخالت نخواهم کرد.
              ایشان خاطرنشان کردند: من مسائل کلان، خطوط اصلی، چارچوب‌ها و خط قرمزها را عمدتاً به رئیس‌جمهور و در برخی موارد محدود به وزیر امور خارجه گفته‌ام اما جزئیات در اختیار آنها است.
              رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: بنده به مجریان مذاکرات هسته‌ای اعتماد دارم و تاکنون تردیدی نسبت به آنها نداشته‌ام و ان‌شاءالله که در آینده هم، اینچنین باشد اما درخصوص مذاکرات هسته‌ای، دغدغه جدی دارم.
              حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به طرف مقابل که اهل فریب و دروغ و عهدشکنی و حرکت درخلاف مسیر صحیح است، علت دغدغه جدی را این موضوع دانستند و گفتند: یک نمونه از چنین رفتارهای طرف مقابل در مذاکرات اخیر اتفاق افتاد و کاخ سفید بعد از گذشت حدود دو ساعت از پایان مذاکرات، بیانیه چند صفحه‌ای را در تبیین مذاکرات منتشر کرد که در اغلب موارد خلاف واقع بود.
              ایشان افزودند: نگارش چنین بیانیه‌ای در مدت ۲ ساعت امکان‌پذیر نیست بنابراین آنها در همان زمانی که در حال مذاکره با ما بودند، مشغول تدوین بیانیه‌ای مخدوش، غلط و برخلاف محتوای مذاکرات بودند.
              رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه طرف مقابل ما، طرف بدعهد و متقلبی است، خاطرنشان کردند: نمونه‌ی دیگر این است که آنها بعد از هر دور مذاکرات، سخنان علنی بیان می‌کنند و سپس خصوصی می‌گویند، این سخنان برای آبروداری در داخل و برای مقابله با مخالفان است در حالیکه این مسائل به ما ربطی ندارد.
              حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: آنها براساس همان ضرب‌المثل معروف که «کافر همه را به کیش خود پندارد» می‌گویند اگر رهبری ایران هم مخالفتی با مذاکرات کند، سخن واقعی آنها نیست بلکه برای آبروداری داخلی است در حالیکه آنها واقعیات داخل ایران را نمی‌فهمند.
              ایشان تأکید کردند: سخنان رهبری با مردم براساس اعتماد متقابل است و همان‌طور که مردم به بنده‌ی حقیر اعتماد دارند، من هم نسبت به مردم اعتماد کامل دارم و معتقدم که همواره دست خدا با این مردم است.
              رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: حضور مردم در سرمای ۲۲ بهمن، و در گرمای ماه رمضان در روز قدس، همه نشانه‌های دست خدا است و ما هم بر همین اساس به مردم اعتماد کامل داریم و سخن ما با آنان در چارچوب این احساس و صدق و بصیرت مردم است.
              حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: من نسبت به نحوه‌ی رفتار طرف مقابل در ادامه‌ی مذاکرات دغدغه دارم. ایشان با اشاره به برخی موافقت‌ها و مخالفت‌ها با مذاکرات هسته‌ای خاطرنشان کردند: نباید در این خصوص مبالغه و عجله شود بلکه باید صبر کرد و دید که چه اتفاقی خواهد افتاد.
              رهبر انقلاب اسلامی در عین حال به مسئولان تأکید کردند که باید مردم و بخصوص نخبگان را در جریان جزئیات قرار دهند و آنها را از واقعیات مطلع کنند زیرا هیچ چیز محرمانه‌ای وجود ندارد.
              حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در جریان قرار دادن مردم و نخبگان را از جزئیات مذاکرات هسته‌ای، مصداق همدلی مسئولان با مردم خواندند و تأکید کردند: همدلی یک موضوع دستوری نیست بلکه باید آن را بوجود آورد و رشد داد که شرایط کنونی فرصت مناسبی برای بوجود آمدن همدلی با مردم است.
              ایشان در ادامه یک پیشنهاد را به مسئولان مطرح کردند و گفتند: مسئولان که افراد صادق و علاقمند به منافع ملی هستند باید منتقدین شاخص مذاکرات را دعوت کنند و با آنان صحبت کنند؛ اگر در مطالب آنان، نکته‌ای بود، از آن برای پیشبرد بهتر مذاکرات، استفاده کنند و اگر نکته‌ای هم نبود، آنان را قانع کنند. رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: این مصداق همدلی و یکسان سازی دلها و عمل ها است.
              حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: ممکن است مسئولان بگویند به علت فرصت سه‌ماهه برای رسیدن توافق، زمان زیادی به منظور بحث و شنیدن سخنان منتقدین وجود ندارد که در پاسخ باید گفت این فرصت سه‌ماهه یک موضوع غیرقابل تغییر نیست و اگر این مدت زمان افزایش یابد هیچ اشکالی ندارد همان‌گونه که طرف مقابل در برهه‌ای از مذاکرات، زمان را هفت ماه عقب انداختند.
              رهبر انقلاب اسلامی در ادامه بار دیگر با تأکید بر اینکه مذاکره با آمریکایی‌ها فقط در مورد موضوع هسته‌ای است و نه هیچ موضوع دیگری خاطرنشان کردند: البته مذاکرات درخصوص موضوع هسته‌ای یک تجربه است. اگر طرف مقابل از کج‌تابی‌های خود دست بردارد، این تجربه را می‌توان در مسائل دیگر ادامه داد اما اگر طرف مقابل به کج‌تابی‌های خود ادامه دهد، تجربه‌ی قبلی ما در بی‌اعتمادی به آمریکا تقویت خواهد شد.
              حضرت آیت‌الله خامنه‌ای ه
              مچنین با اظهار گلایه از برخی موضع گیری‌ها که طرف مقابل را جامعه بین‌المللی می‌داند افزودند: طرف مقابل ملت ایران که بدعهدی می‌کند، آمریکا و سه کشور اروپایی است و نه جامعه‌ی بین‌المللی. جامعه‌ی بین‌المللی همان ۱۵۰ کشوری هستند که رؤسا و نمایندگان ارشد آنها چند سال پیش در اجلاس غیرمتعهدها در تهران شرکت کردند و اینکه گفته می‌شود طرف مقابل ما جامعه‌ی بین‌المللی است که باید به ما اعتماد کند، سخن بی‌موردی است.
              رهبر انقلاب اسلامی سپس به مواردی که ایشان در جلسات خصوصی از مسئولان در موضوع هسته‌ای مطالبه کرده‌اند، اشاره کردند و گفتند: من اصرار دارم که مسئولان، دستاوردهای کنونی هسته‌ای را بسیار با اهمیت تلقی کنند و آنها را کم‌ارزش و سبک نشمارند.
              حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر اینکه صنعت هسته‌ای یک ضرورت برای کشور است، افزودند: اینکه برخی روشنفکرنماها بگویند «صنعت هسته‌ای را برای چه می‌خواهیم؟»، یک فریب است.
              ایشان با اشاره به نیاز کشور به صنعت پیشرفته‌ی هسته‌ای در عرصه‌های انرژی، تولید رادیودارو، شیرین کردن آب دریا، و کشاورزی خاطرنشان کردند: مهمترین ویژگی صنعت هسته‌ای کشور این است که دستیابی به این صنعت بسیار مهم، نتیجه‌ی انفجار استعدادهای ذاتی جوانان ایرانی بوده است، بنابراین روند پیشرفت در صنعت هسته‌ای باید ادامه یابد.
              رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به ادعاهای چند کشور جنایتکار همچون آمریکا که از بمب اتمی استفاده کرده و یا فرانسه که آزمایش‌های هسته‌ای خطرناک انجام داده است، گفتند: آنها ما را متهم به تلاش برای ساخت بمب اتمی می‌کنند، در حالی که نظام اسلامی ایران بر مبنای فتوای شرعی و همچنین بر مبنای عقلانی، هیچ‌گاه به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نخواهد بود، و آن را مایه‌ی دردسر می‌داند.
              حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مطالبه‌ی بعدی از مسئولان را، اعتماد نکردن به طرف مقابل خواندند و افزودند: اخیراً یکی از مسئولان صریحاً گفت که ما به طرف مقابل اعتماد نداریم، که اینگونه موضعگیری‌ها خوب است.
              ایشان با تأکید بر اینکه نباید فریب لبخند طرف مقابل را خورد و نباید به وعده‌های نقد او اعتماد کرد، گفتند: نمونه‌ی بارز این مسئله، مواضع و سخنان رئیس‌جمهور آمریکا بعد از بیانیه‌ی اخیر است.
              رهبر انقلاب، لغو یک‌جای تحریم‌ها را یکی دیگر از مطالبات از مسئولان بیان کردند و افزودند: این موضوع بسیار مهم است و تحریم‌ها باید در همان روز توافق به طور کامل لغو شوند.
              حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: اگر قرار باشد لغو تحریم‌ها به یک فرآیند جدید مرتبط شود، اساس مذاکرات بی‌معنا خواهد بود، زیرا هدف از مذاکرات برداشته شدن تحریم‌هاست.
              حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بیان مطالبه‌ی بعدی به بحث بازرسی‌ها اشاره و تأکید کردند: مطلقاً نباید اجازه داده شود که به بهانه‌ی نظارت، به حریم امنیتی و دفاعی کشور نفوذ کنند و مسئولین نظامی کشور نیز به هیچ وجه اجازه ندارند که به بهانه‌ی نظارت و بازرسی، بیگانگان را به این حریم راه دهند یا توسعه‌ی دفاعی کشور را متوقف کنند.
              ایشان افزودند: لازم است توانایی دفاعی کشور و مشت محکم ملت در عرصه‌ی نظامی همچنان محکم بماند و روزبروز نیز محکم‌تر شود. همچنین به هیچ وجه نباید در مذاکرات، حمایت از برادران مقاوممان در نقاط مختلف مورد خدشه قرار گیرد.
              رهبر انقلاب اسلامی در خصوص شیوه‌ی نظارت بر برنامه‌ی هسته‌ای ایران نیز تأکید کردند: هیچ‌گونه شیوه‌ی نظارت غیرمتعارف که ایران را به یک کشور اختصاصی از لحاظ نظارت‌ها تبدیل کند، مورد قبول نیست و نظارت‌ها باید تنها در محدوده‌ی همان نظارت‌های متعارفی که در همه‌ی دنیا انجام می‌شود اعمال شود، نه بیشتر.
              تذکر آخر رهبر معظم انقلاب در خصوص ضرورت تداوم توسعه فنی برنامه هسته‌ای کشورمان بود. ایشان تأکید کردند: توسعه‌ی علمی و فنی در ابعاد گوناگون باید ادامه یابد البته تیم مذاکره کننده ممکن است لازم بداند که برخی محدودیت‌ها را قبول کند که در این زمینه حرفی نداریم اما توسعه‌ی فنی باید حتماً ادامه یابد و با قدرت پیش رود.
              حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: تأمین این خواسته‌ها برعهده‌ی مذاکره کنندگان است و باید با بهره‌گیری از نظرات افراد مطلع و امین و همچنین نظرات منتقدان، شیوه‌های درست مذاکراتی را پیدا و دنبال کنند.
              حضرت آیت‌الله خامنه‌ای سپس در بخش دیگری از سخنان خود به تحولات بسیار مهم یمن اشاره و تأکید کردند: سعودی‌ها با تجاوز به یمن، خطا و اشتباه کردند و بدعت بدی را در منطقه بنیان گذاشتند.
              رهبر انقلاب کار این روزهای دولت سعودی در یمن را مشابه جنایت صهیونیست‌ها در غزه خواندند و به دو جنبه‌ی مهم این موضوع پرداختند.
              ایشان اقدام علیه ملت یمن را «جنایت، نسل‌کشی و قابل تعقیب بین‌المللی» دانستند و افزودند: کشتن کودکان، تخریب خانه‌ها و نابود کردن زیر بناها و ثروت‌های ملی یک کشور، جنایتی بزرگ است.
              رهبر انقلاب تأکید کردند: یقیناً سعودی‌ها در این مسئله خسارت و ضرر خواهند کرد و به هیچ وجه پیروز نخواهند شد. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درخصوص دلیل پیش‌بینی شکست سعودی‌ها گفتند: دلیل این پیش‌بینی واضح است، زیرا توانایی نظامی صهیونیست‌ها چندین برابر سعودی‌ها و منطقه‌ی غزه نیز یک منطقه کوچک بود، اما آنها نتوانستند موفق شوند، در حالی که یمن، کشوری پهناور و با جمعیت ده‌ها میلیونی است.
              رهبر انقلاب تأکید کردند: سعودی‌ها در این ماجرا قطعاً ضربه خواهند خورد و بینی آنها به خاک مالیده خواهد شد.
              ایشان با اشاره به سوابق سعودی‌ها در مسائل سیاست خارجی گفتند: ما با سعودی‌ها در مسائل گوناگون سیاسی اختلافات متعددی داریم اما همیشه می‌گفتیم که آنها در سیاست خارجی متانت و وقار نشان می‌دهند، اما چند جوان بی‌تجربه امور آن کشور را در دست گرفته و دارند جنبه‌ی توحش را بر جنبه‌ی متانت و ظاهرسازی غلبه می‌دهند، که این کار قطعاً به ضررشان تمام خواهد شد.
              رهبر انقلاب اسلامی خطاب به دولت سعودی تأکید کردند: این حرکت در منطقه قابل قبول نیست و من هشدار می‌دهم که باید دست از حرکت جنایت‌آمیز در یمن بردارند.
              حضرت آیت‌الله خامنه‌ای سپس به حمایت و دفاع آمریکا از دولت سعودی اشاره کردند و افزودند: این طبیعت آمریکاست که در همه‌ی قضایا بجای اینکه از مظلوم حمایت کند، طرف ظالم را می‌گیرد، اما آنها نیز در این موضوع ضربه خواهند دید و شکست خواهند خورد.
              ایشان با اشاره به ادعای دخالت ایران در یمن گفتند: هواپیماهای جنایتکارشان آسمان یمن را ناامن کرده و بهانه‌های ابلهانه‌ای که از نظر خداوند، ملت‌ها و منطق بین‌المللی مردود است برای دخالت در یمن جور می کنند، اما این کارها را دخالت نمی‌دانند و در مقابل، ایران را متهم می‌کنند.
              رهبر انقلاب، ملت یمن را ملتی کهن و با سابقه‌ی دیرین که ظرفیت و توانایی تعیین دولت خود را دارد خواندند و مجدداً تأکید کردند: لازم است دولت سعودی هرچه زودتر دست از این جنایت‌های فاجعه‌بار بردارد.
              حضرت آیت‌الله خامنه‌ای نقشه‌ی اولیه‌ی طراحی شده توسط بدخواهان ملت یمن را، ایجاد خلأ قدرت و بوجود آوردن شرایطی مشابه وضعیت بسیار بد و رقت‌بار لیبی خواندند و گفتند: خوشبختانه در تحقق چنین هدفی ناکام ماندند زیرا جوانان مؤمن، علاقمند و معتقد به راه و روش حضرت امیرالمؤمنین علیه‌السلام اعم از شیعه، سنی، زیدی و حنفی مقابل آنان ایستادند و از این به بعد نیز ایستادگی کرده و پیروز خواهند شد.
              حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ابتدای بیانات خود ضمن گرامیداشت یاد مرحوم آهی، به عنوان مداحی متعهد، پایبند، خیرخواه و پر تلاش نکاتی را خطاب به مداحان متذکر شدند.
              «قدر دانستن فرصت حضور جمعیت انبوه بویژه جوانان در مجالس اهل بیت علیهم‌السلام» و «لزوم ترویج معارف دین و سبک زندگی اسلامی و سوق دادن مخاطبان برای عمل به مسئولیت‌های بزرگ این دوران»، اولین نکته‌ای بود که رهبر انقلاب خطاب به مداحان بیان کردند.
              «پرهیز از انحراف و خرافه‌گرایی و ایجاد گره در اعتقادات جوانان» نیز از دیگر نکاتی بود که رهبر انقلاب اسلامی به آن اشاره کردند.

              باسلام

              جناب TOM مدتی پیش که زمان زیادی هم از اون نگذشته آقای اومابا در مصاحبه که اکثر رسانه و خبرگذاریها آنرا پوشش خبری دادن گفتند اگر توان این را داشتند تک تک پیچ و مهره های تجهیزات هسته ای

              ایران را باز کنند حتما این کار را می کردند ولی متاسفانه چنین امکانی وجود ندارد وضمن اگه به گفته جنابعالی نظام فهمیده اگر غرب اراده کند میتواند به راحتی سرنگونش کند .پس اصولا این مدارا و مذاکره

              آمریکا و دیگر قدرت های غربی با ایران طی سال های متمادی با توجه بدان (راحتی ) که فرمودید بخاطر رضای خداست و یا از سر بیکاری ایشان .TOM عزیز واقعا بنده و دیگر دوستان را در این سایت گاگول

              گیر آوردی و یا قدرت تجزیه و تحلیل ات در این سطح نازل است .توصیه ای بهت دارم حتما قبل از مطلب زدن راجبش فکر کن وبه شعور مخاطبت احترام بگذار.

              نظر

              • b-asgharne
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1055

                #15067
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                تام کروز دیدگاه خودش رو نوشته دوستان هم لطف کنند دیدگاه خودشون رو بنویسند از طرف دیگران لطفا ننویسید هر کسی خواست دیدگاهش رو می نویسه.
                هیچکس اینجا گاگول(ببخشید من این کلمه رو تکرار کردم) نیست. اگر تحلیل قوی دارید بنویسید استفاده می کنیم.

                نظر

                • MAGDAD2015
                  عضو فعال
                  • Feb 2015
                  • 342

                  #15068
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
                  تام کروز دیدگاه خودش رو نوشته دوستان هم لطف کنند دیدگاه خودشون رو بنویسند از طرف دیگران لطفا ننویسید هر کسی خواست دیدگاهش رو می نویسه.
                  هیچکس اینجا گاگول(ببخشید من این کلمه رو تکرار کردم) نیست. اگر تحلیل قوی دارید بنویسید استفاده می کنیم.
                  باسلام

                  جناب D-asgnarne اولا بنده یاد گرفتم بابت شعار پندار نیک و کردار نیک شما سخنم را نسبت به مخاطبم با سلام شروع کنم چون اصولا باکسی سر جنگ ندارم

                  .دوست گرامی ظاهرا علاقه جنابعالی به TOMعزیز باعث شده قبل از اینکه جواب منتعقد ایشان را بخوانید در صدد حمایت از ایشان بربیاید بنده موضوعی از

                  گفته های آقای اوباما گفتم که با ادعای سخن جناب TOM در تضاد کامل بود و ادامه تحلیلی که اگر بدون جانب داری و انصاف بخوانید بدان تحلیل قوی که گفتید

                  خواهید رسید و لذا بشما هم توصیه می کنم نسبت به شعار گفتار نیک و پندار نیک در قضاوتتان وفا دار باشید.ازصراط کلام پوزش می طلبم

                  نظر

                  • b-asgharne
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1055

                    #15069
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    به نظرم رهبری با این سخنرانی اخیر چند تا نکته رو خواسته به نوعی یادآور بشه(البته تاکید میشه به نظر بنده):

                    - من نه چپی هستم نه راستی ولی از چپ تو مذاکرات حمایت کردم و راستیها حق دارند جزئیات رو بدونند.

                    - تبریک گفتن نداره چون خوب ایشون بارها گفتند مذاکرات بدبینن تازه گفته بودند برید تا هر وقت می خواهید مذاکره کنید حالا که چی با تبریک می خواهید بگید آقا اشتباه تحلیل کرده نه ایشان فرمودند هنوز هیچ اتفاقی نافتاده پس تحلیلشان درسته.

                    - مذاکرات تا بعد تیرماه هم ادامه پیدا کنه حالا اشکالی نداره. خوب چرا شما که بدبینید بزارید مذاکرات قطع بشه دیگه . خوب البته اگر به اسفند کشیده بشه از مزایای انتخاباتی هسته هم میشه استفاده برد تازه شاید جلو رای کنگره به طرح نظارت هم که سه شنبه مطرح میشه رو شاید بگیره و اونها هم تا اسفند صبر کنند اصلا شاید با این روش حتی مذارکات رو تا 5 سال دیگه هم کشوند.

                    - بزارید تو موضوع هسته مذاکره کنیم اگر به نتیجه رسیدیم حالا میشه تو سایر موضوعات بعدها از تجربه بدست آمده استفاده کرد. پس گروه روحانی یه چیزایی از ایشون خواستند که اینا رو گفتند پس راستیها بی خود نیست که بد جوری دلواپسند.

                    نظر

                    • alireza51
                      عضو فعال
                      • Feb 2013
                      • 1205

                      #15070
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      در اصل توسط MAGDAD2015 پست شده است View Post
                      ازصراط کلام پوزش می طلبم
                      سلام
                      دوست عزیز نیازی به پوزش نیست.
                      تحلیل برخی دوستان را که می خوانیم جز حقارت ایران و ایرانی، چه در گذشته و چه در حال چیزی نمی بینیم.
                      تازه بماند که ادبیات نوشتاری برخی دوستان خارج از ادب و عرف است.
                      تازه ناظرین سایت هم چشمان را بر بسیاری از مسایل در سایت می بندند، از جمله توهین مستقیم و غیر مستقیم به ارکان نظام که با توجه به قوانین سایت اشکال دارد و همچنین نوشتن خارج از موضوعات تایپک ها.
                      عمر خیلی کوتاه است.

                      نظر

                      • B A R A N
                        عضو فعال
                        • Mar 2015
                        • 677

                        #15071
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        واکنش آمريکا و انگليس به موضع ايران درباره لغو تحريم‌ها

                        جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۹۴

                        خبرگزاری فرانسه گزارش داد:

                        مقامات عالی‌رتبه ایران روز پنج‌شنبه تفاهم بر سر برنامه هسته‌ای این کشور را زیر سوال بردند و هشدار دادند خواستار کاهش فوری تحریم‌ها هستند. این مساله انتقاد شدید آمریکا را در پی داشت که هشدار داد هنگامی که توافق نهایی صورت گیرد کاهش تحریم‌ها فرایندی تدریجی خواهد بود.

                        جف راتکه سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: تحریم‌ها مرحله‌به‌مرحله تعلیق خواهند شد آن هم مبتنی بر راستی‌آزمایی این که ایران به تعهدات خاص خود به موجب یک برنامه فراگیر نهایی‌شده اقدام مشترک عمل کرده است.

                        وزارت خارجه انگلیس نیز از این موضع حمایت کرد.

                        سخنگوی وزارت خارجه انگلیس گفت: تحریم‌ها تا زمانی که بر سر توافق فراگیر موافقت شود و اجرای تعهدات هسته‌ای ایران توسط آژانس راستی‌آزمایی شود برجا خواهد ماند.

                        نظر

                        • b-asgharne
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 1055

                          #15072
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          در اصل توسط MAGDAD2015 پست شده است View Post
                          باسلام

                          جناب D-asgnarne اولا بنده یاد گرفتم بابت شعار پندار نیک و کردار نیک شما سخنم را نسبت به مخاطبم با سلام شروع کنم چون اصولا باکسی سر جنگ ندارم

                          .دوست گرامی ظاهرا علاقه جنابعالی به TOMعزیز باعث شده قبل از اینکه جواب منتعقد ایشان را بخوانید در صدد حمایت از ایشان بربیاید بنده موضوعی از

                          گفته های آقای اوباما گفتم که با ادعای سخن جناب TOM در تضاد کامل بود و ادامه تحلیلی که اگر بدون جانب داری و انصاف بخوانید بدان تحلیل قوی که گفتید

                          خواهید رسید و لذا بشما هم توصیه می کنم نسبت به شعار گفتار نیک و پندار نیک در قضاوتتان وفا دار باشید.ازصراط کلام پوزش می طلبم
                          درود بر شما
                          فکر کنم منظورتون من هستم چون D-asgharne اینجا نداریم.
                          و البته سلام سلامتی میاره حق با شماست بالاخره فضای مجازیه بعضی مواقع با سلام بعضی مواقع هم همینجوری وارد میشیم دیگه
                          منتهی من مخالفی با ارائه دیدگاهتون در خصوص سخنرانی اوباما ومخالفت شما با نظر تام کروز نکردم بلکه نحوه این مخالفت و این جمله که فرمودید:

                          "
                          TOM عزیز واقعا بنده و دیگر دوستان را در این سایت گاگول گیر آوردی و یا قدرت تجزیه و تحلیل ات در این سطح نازل است .توصیه ای بهت دارم حتما قبل از مطلب زدن راجبش فکر کن وبه شعور مخاطبت احترام بگذار."


                          به عبارتی اظهار نظر به جای سایرین و در ضمن فکر نمی کنم تام کروز خواسته به نظر مخاطب بی احترامی کرده باشه.

                          من طرفدار تام نیستم مطالبش رو می خونم مثل مطالب سایر دوستان از جمله شما. اگر طرفدارش بودم ایشون رو تامی یا حداقل TOM خطابش می کردم.
                          اون جمله آموزنده پندار نیک ............. هم برای اینه که سعی کنیم اونجوری عمل کنیم ولی به هر دلیلی نتونستیم به هر حال انسانیم ادعایی نداریم من بارها نتونستم اونو رعایت کنم.
                          و در نهایت دوست عزیز چرا پوزش خواستید شما به هر حال نظرت رو گفتی، به من که توهین نکردی.
                          با تشکر و بدرود

                          نظر

                          • B A R A N
                            عضو فعال
                            • Mar 2015
                            • 677

                            #15073
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            انتقاد زیباکلام از اظهارات اخیر روحانی در روز ملی فن‌آوری هسته‌ای

                            جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۹۴

                            «بسمه تعالی

                            جناب آقای دکتر حسن روحانی

                            رییس محترم جمهوری اسلامی ایران شیدالله ارکانه

                            با سلام وعرض ادب، برخی بیانات آن بزرگوار در سالروز ملی هسته‌ای جای تامل بسیاری دارد.از جمله فرموده‌اید "۱+۵ دنبال این بود که ملت ایران را از اراده توسعه و اقتدار ملی باز دارد، دید که نتوانست و تا ابد نخواهد نتوانست"؛ "چرا دارو و گندم را بر ما تحریم کردید؟" در مورد دارو غربی‌ها می‌گویند که جزء تحریم‌ها نبوده. اما فرض بگیریم که دروغ می‌گویند. در مورد گندم اما دیگر شک و شبه‌ای باقی نمی‌ماند. ما در سال ۹۱ یعنی در اوج تحریم‌ها ۶ میلیون تن گندم وارد کردیم کهعمدتا از آمریکا بود. اما اصل حرفم با حضرتعالی در فقره دیگری است.

                            جناب آقای روحانی، دوازده سال است که ما به جای بیان علت واقعی مخالفت غربی‌ها با برنامه‌های هسته‌ای‌مان مشابه همین ادبیات جنابعالی را بیان کرده‌ایم. این که غربی‌ها نمی‌خواهند ما به پیشرفت‌های علمی دست پیدا کنیم؛ غربی‌ها چشم دیدن پیشرفت‌های اقتصادی و صنعتی که فعالیت‌های هسته‌ای برای کشور به‌بار می‌آورد را ندارند؛ غربی‌ها می‌خواهند ما را وابسته نگه دارند؛ غربی‌ها خودشان از تکنولوژی هسته‌ای برخوردارند اما نمی‌توانند ببینند یک کشور مسلمان و مستقل هم از این فن‌آوری برخوردار باشد و قس علیهذا... در حالی که دست کم حضرتعالی می‌دانید که صورت واقعی مساله چیست. شما می‌دانید که علت نگرانی غربی‌ها به‌واسطه توان بالقوه‌ای است که غنی‌سازی در اختیار ایران قرار می‌دهد. یعنی در اختیار کشوری که بارها مسوولان آن از بین بردن اسراییل را اعلام کرده‌اند.

                            کتمان علت اصلی مخالفت و نگرانی غربی‌ها از فعالیت‌های هسته‌ای‌مان و درعوض تقلیل دادن آن به دشمنی آن‌ها با موضوعات دیگری هم‌چون استقلال‌خواهی یا اسلامیت ما، یا مخالفت نظام سلطه با پیشرفت‌های علمی و اقصادی ایران اسلامی (یعنی دقیقا آن چه که جنابعالی می‌فرمایید) سبب شده تا یک قداستی برای فعالیت‌های هسته‌ای‌مان ظرف دوازده سال گذشته به‌وجود بیاید. دوازده سال است که به‌جز تقدیس و تکریم و مدح و ثناء سخن دیگری برای این بت عیار جایز نبوده. دوازده سال است که بسیاری از حقایق هسته‌ای از مردم دریغ شده.

                            آیا مردم می‌دانند هسته‌ای چه هزینه‌هایی مستقیم و غیرمستقیم (در قالب تحریم‌ها) برای کشور داشته؟ آیا می‌دانیم کشوری که نه سرانه خیلی بالایی در آموزش و پرورش و بهداشت و درمان دارد و نه بودجه چندانی برای حفظ و حراست از محیط زیستش هزینه می‌کند، در عوض برای برنامه‌های هسته‌ای‌اش چگونه دست و دلبازانه خرج می‌کند؟

                            ملاحظات زیست محیطی نیروگاه‌های هسته‌ای و در عوض مزیت‌های تولید انرژی از منابع تجدیدپذیر به‌کنار، آیا در این دوازده سال حتی یکبار ملاحظات بنیادی "هزینه- فایده" یا "توجیه اقتصادی" برای برنامه‌های هسته‌ای‌مان لحاظ شده‌اند؟

                            حال که صحبت از اقتصاد شد، آیا هزینه تغییر ریل برنامه‌های هسته‌ای از مسیر دوران آقای احمدی‌نژاد به مسیر جدید بعد از توافق لوزان تخمین زده می‌شود چقدر خواهد شد؟ آن همه هزینه که در دوران آقای احمدی‌نژاد صرف برنامه‌های هسته‌ای شدند بعد از توافق چه فایده و کارایی خواهند داشت؟

                            نه جناب آقای روحانی، همه این‌ها فدای سر آمریکاستیزی و کاربردی که مناقشه هسته‌ای به‌عنوان ابزاری در جهت آمریکاستیزی پیدا کرده است. اگر به‌راستی معتقدید که مخالفت غربی‌ها با برنامه‌های هسته‌ای‌مان به‌قول شما به‌واسطه پیشرفت‌های مشعشعی است که هسته‌ای برای کشور به ارمغان می‌آورد، پس مخالفان لوزان و دلواپسان خیلی هم بی‌راه نمی‌گویند.

                            آن‌ها می‌گویند رییس‌جمهور انقلابی‌شان سرعت برنامه‌های هسته‌ای کشور را به نسبت دورانی که جنابعالی مذاکره می‌کردید چندین برابر کرد ولی توافق لوزان کم و بیش سرعت برنامه‌های هسته‌ای کشور را باز می‌گرداند به دوران ما قبل آقای احمدی‌نژاد.

                            نه جناب آقای روحانی عزیز، کاربرد اصلی هسته‌ای بیش از آن که در صنعت و اقتصاد و توسعه علمی کشور باشد در برافراشته نگه داشتن پرچم پر افتخار آمریکاستیزی، غرب‌ستیزی و استکبارستیزی بوده. فقط کافی است نگاهی اجمالی به مخالفان و موافقان لوزان بیاندازید تا در یابید که اتفاقا بسیاری متوجه ریشه مناقشه شده‌اند.

                            ایام بکام باد
                            صادق زیباکلام
                            بیستم فروردین یکهزار و سیصد و نود و چهار»

                            نظر

                            • MAGDAD2015
                              عضو فعال
                              • Feb 2015
                              • 342

                              #15074
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
                              سلام
                              دوست عزیز نیازی به پوزش نیست.
                              تحلیل برخی دوستان را که می خوانیم جز حقارت ایران و ایرانی، چه در گذشته و چه در حال چیزی نمی بینیم.
                              تازه بماند که ادبیات نوشتاری برخی دوستان خارج از ادب و عرف است.
                              تازه ناظرین سایت هم چشمان را بر بسیاری از مسایل در سایت می بندند، از جمله توهین مستقیم و غیر مستقیم به ارکان نظام که با توجه به قوانین سایت اشکال دارد و همچنین نوشتن خارج از موضوعات تایپک ها.
                              باسلام

                              جناب alieza51 عزیز ممنونم یکنفر پیدا شد از نوشتارسراسر تحقیر بعضی از کاربرا که اصلا برایشان فرقی نمی کنه مذاکرات خوب پیش بره یا بد فقط فرصت راغنیمت شمارد درهرصورت

                              شروع به توهین به ملت و ارکان نظام می کنند البته شاید بنده و شما هم اشکالاتی در بعضی از امور ببینم ولی بحث سر این است که بعضی ها با اصل مشکل دارند

                              صحبتاشون از سر دلسوزی نیست بلکه همانطور که فرمودید بهانه ای برتحقیر ملت است .ولذا کلام ایشان باهر دین و مسلکی که دارند و بعنوان یک انسان

                              قابل احترام هستند ولی آدم به ایرانی بودنشان شک می کنه .و جالب این است طرف بدون منطق همه را به چالش می کشد و آماج تهمت و افترا می کند

                              و اگر شما به محترمانه ترین شیوه از ایشان انتقاد کنی می شوی آدمی با تعصب صرف.موفق باشید

                              نظر

                              • MAGDAD2015
                                عضو فعال
                                • Feb 2015
                                • 342

                                #15075
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
                                درود بر شما
                                فکر کنم منظورتون من هستم چون D-asgharne اینجا نداریم.
                                و البته سلام سلامتی میاره حق با شماست بالاخره فضای مجازیه بعضی مواقع با سلام بعضی مواقع هم همینجوری وارد میشیم دیگه
                                منتهی من مخالفی با ارائه دیدگاهتون در خصوص سخنرانی اوباما ومخالفت شما با نظر تام کروز نکردم بلکه نحوه این مخالفت و این جمله که فرمودید:

                                "
                                TOM عزیز واقعا بنده و دیگر دوستان را در این سایت گاگول گیر آوردی و یا قدرت تجزیه و تحلیل ات در این سطح نازل است .توصیه ای بهت دارم حتما قبل از مطلب زدن راجبش فکر کن وبه شعور مخاطبت احترام بگذار."


                                به عبارتی اظهار نظر به جای سایرین و در ضمن فکر نمی کنم تام کروز خواسته به نظر مخاطب بی احترامی کرده باشه.

                                من طرفدار تام نیستم مطالبش رو می خونم مثل مطالب سایر دوستان از جمله شما. اگر طرفدارش بودم ایشون رو تامی یا حداقل TOM خطابش می کردم.
                                اون جمله آموزنده پندار نیک ............. هم برای اینه که سعی کنیم اونجوری عمل کنیم ولی به هر دلیلی نتونستیم به هر حال انسانیم ادعایی نداریم من بارها نتونستم اونو رعایت کنم.
                                و در نهایت دوست عزیز چرا پوزش خواستید شما به هر حال نظرت رو گفتی، به من که توهین نکردی.
                                با تشکر و بدرود
                                باسلام

                                دوست گرامی معمول است اگر پاسخ به نقل قول عزیزی داده می شود مخاطب ایشان بوده و صرف مشکل درتایپی D-b آنقدر موضوع پیچیده نیست که ایشان علامت سئوالی

                                در ذهن شان نقش ببند* فعل حال بنده در کامنت قبلی راجب تکرار مکرارتتان توضیح دادم خواهشا یکبار دیگر مطلب را با دقت ملاحظه فرماید .و مستحضر باشید صرف گفتن اینکه

                                بنده طرفداری شخصی را نمی نمایم . موجب پاک شدن صورت مسئله نمی شود .که عکس العمل ها خود گویای حقایق است . موفق باشید

                                نظر

                                در حال کار...
                                X