آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

    #15616
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    تاریخ خبر: 07/02/1394 | ساعت: 17:48|

    اتحادیه اروپا : تحویل اس-300 به ایران تاثیری بر مذاکرات هسته ای ندارد
    تهران-ایرنا- سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز دوشنبه اعلام کرد، تصمیم روسیه بر لغو ممنوعیت تحویل سامانه موشکی اس-300 به ایران بر مذاکرات در مورد برنامه هسته ای ایران تاثیری نخواهد گذاشت.
    اتحادیه اروپا : تحویل اس-300 به ایران تاثیری بر مذاکرات هسته ای ندارد
    به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک روسیه، 'کاترین ری' خاطر نشان کرد: ما پیش از این در جریان این تصمیم روسیه قرار گرفته بودیم. این مساله جدیدی نیست.

    وی افزود : مذاکرات هسته ای ایران همچنان در جریان است و ما معتقد نیستیم که این موضوع بر مذاکرات در جریان با ایران تاثیر می گذارد.

    این مقام ارشد اتحادیه اروپا در ادامه عنوان کرد: مدیران سیاسی گروه 1+5 در این هفته در نیویورک در راستای تلاش برای رسیدن به توافق جامع دیدار خواهند کرد.

    دو هفته پس از بیانیه سوئیس، ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه در حکمی ممنوعیت تحویل سامانه موشکی اس- 300 به ایران را لغو کرد.

    این در حالی است که یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد: 'جان کری' و 'محمد جواد ظریف' وزیران خارجه ایران و آمریکا امروز (دوشنبه) در نیویورک با یکدیگر دیدار می کنند.

    این مقام مسئول اعلام کرد: کری در حاشیه کنفرانس بازنگری معاهده منع اشاعه هسته ای در سازمان ملل متحد با وزیر امور خارجه ایران دیدار خواهد کرد.

    پس بیانیه مشترک دوم آوریل (13 فروردین) در لوزان سوییس بر سر چارچوب توافق نهایی هسته ای ایران، این نخستین بار است که وزیران خارجه ایران و آمریکا با یکدیگر دیدار می کنند. تلاش برای نهایی کردن این توافق تا 30 ژوئن (9 تیر) ادامه خواهد داشت.
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

    نظر

    • ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

      #15617
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      94/02/07 - 22:12
      رئیس مجلس نمایندگان آمریکا:
      کنگره آرای لازم برای سلب حق وتو از اوباما در طرح ضدایرانی را ندارد
      رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در محافل غیرعلنی گفته در صورتی که رئیس‌جمهور آمریکا طرح بازبینی کنگره در توافق هسته‌ای را رد کند، حزب جمهوری‌خواه از رأی کافی برای فسخ این حکم برخوردار نخواهد بود.
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

      نظر

      • ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

        #15618
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        وندی شرمن اذعان کرد
        رسیدن به توافق با ایران بهترین گزینه است
        وندی شرمن
        : دوشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۴

        «وندی شرمن» سرپرست تیم مذاکره‌ کننده هسته‌ای آمریکا در گفتگوهای ۱+۵ با ایران، رسیدن به توافق را بهترین انتخاب غرب دانست.
        به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه صهیونیستی جروزالم پست، «وندی شرمن» سرپرست تیم مذاکره‌ کننده هسته‌ای آمریکا در گفتگوهای ۱+۵ با ایران، رسیدن به توافق را بهترین انتخاب برای غربی ها دانست.

        معاون وزیر خارجه آمریکا که در کنفرانس «مرکز اقدام مذهبی اصلاحات یهودیت» در واشنگتن سخنرانی می کرد بر رابطه صمیمی کشورش با رژیم صهیونیستی تأکید کرد. شرمن در ادامه با اشاره به توانمندی های ایران در دانش هسته ای خود افزود: تهاجم نظامی به ایران تنها ۲ سال برنامه هسته ای این کشور را متواقف خواهد کرد.

        وی با تکرار ادعاهای واهی رئیس جمهوری آمریکا درباره نقض تعهدات هسته ای توسط ایران ادامه داد: اگر ایران توافق نهایی را نقض کند تمامی گزینه هایی که هم اکنون روی میز است به قوت خود باقی خواهد ماند.

        این مقام ارشد سیاسی آمریکا درخصوص پافشاری نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس بر تشدید تحریم های ضد ایرانی؛ به بومی بودن فن آوری هسته ای در کشور ایران اعتراف کرد و گفت: تحریم های وضع شده علیه ایران نتوانست افزایش تعداد سانتریفیوژهای این کشور را متوقف کرده و یا مانع از تداوم فعالیت های مربوط به تحقیق و توسعه دانش هسته ای آن شود.

        شرمن همچنین راه حل پایدار را رسیدن به توافقی دانست که شفاف سازی و نظارت های کافی در آن لحاظ شده باشد. سایت وزارت خارجه آمریکا، شنبه اعلام کرده بود وندی شرمن قرار است در جریان کنفرانس مرکز اقدام مذهبی اصلاحات یهودیت، درباره مذاکرات هسته ای ۱+۵ با ایران سخنرانی کند.

        این سخنرانی در حالی انجام شد که مذاکرات سه روزه کارشناسان ایران و گروه ۱+۵ متشکل از آمریکا، انگلیس، روسیه، فرانسه، چین و آلمان در وین برای تدوین متن توافق نهایی هسته ای روز جمعه گذشته پایان یافت و قرار است از امروز در حاشیه اجلاس بازنگری معاهده عدم اشاعه تسلیحات هسته ای (ان.پی.تی) در نیویورک از سر گرفته شود.
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

        نظر

        • tom cruise
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 4756

          #15619
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          دیدار کری و ظریف در نیویورک انجام شد
          عکس از ماری هرف سخنگوی وزارت خارجه آمریکا که در توئیتر منتشر شده

          جان کری وزیر خارجه آمریکا و محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران بعد از ظهر دوشنبه در محل اقامت نماینده ایران در سازمان ملل در نیویورک دیدار کرده اند.

          این اولین دیدار دو مقام از زمان صدور تفاهم نامه مشترک لوزان سوئیس در روز دوم آوریل بود و اولین بار از زمان قطع روابط دو کشور بود که یک وزیر خارجه آمریکا وارد یک ملک دیپلماتیک ایران می شود.

          دو طرف سعی دارند براساس تفاهم نامه لوزان تا پایان ماه ژوئن به یک توافق جامع دست یابند به طوری که ضمن مهار بخش هایی از برنامه اتمی ایران - برای اطمینان یافتن از صلح آمیز بودن آن - تحریم ها علیه این کشور برطرف شود.

          این دیدار در حاشیه کنفرانس عدم اشاعه سلاح های اتمی سازمان ملل انجام شد. کنفرانسی که هدف آن بازبینی دستاوردهای معاهده منع اشاعه سلاح های اتمی است که هر پنج سال یک بار برگزار می شود.

          آقای ظریف در جریان این کنفرانس سخنرانی کرد و سلاح های اتمی را بزرگترین خطر برای جهان دانست.

          جان کری هم در سخنانی در همین کنفرانس گفت که جهان هرگز "به این اندازه" به رسیدن به یک توافق جامع اتمی با ایران نزدیک نبوده اما هنوز کار زیادی باقی است.

          هنوز جزئیاتی از دیدار دوشنبه عصر دو مقام منتشر نشده اما جان کری گفته بود در این دیدار از همتای ایرانی اش خواهد خواست برای بازگشت حوثی ها به میز مذاکره در یمن به آنها فشار آورد.

          در حالی که موضع اصلی این دیدار مذاکرات بر سر برنامه اتمی ایران بود،‌ آقای کری گفت که مساله یمن را پیش خواهد کشید چون ایران از شورشیان حوثی یمن حمایت می کند.
          جان کری پس از ترک محل اقامت سفیر ایران در نیویورک

          او گفت حوثی ها از توقف حملات هوایی تحت هدایت عربستان برای گسترش مناطق تحت کنترل خود استفاده کردند، درحالی که هدف کاهش بمباران علیه شورشیان یمن، ایجاد فضای لازم برای گفتگو و فرآیند سیاسی بود.

          آقای کری گفت که مسلما همه را ترغیب خواهد کرد "سهم خود را برای کاهش خشونت و ایجاد مقدمات لازم برای شروع مذاکرات ادا کنند."

          ایران و قدرت ها - در قالب گروه پنج به علاوه یک و اتحادیه اروپا - هم اکنون درحال مذاکره برای رسیدن به توافقی جامع برای مهار برنامه اتمی ایران در قبال رفع تحریم ها هستند.

          بر اساس تفاهم اولیه ای که ۱۳ فروردین (دوم آوریل) در لوزان سوئیس به دست آمد، دو طرف بر سر برخی از موضوعات اساسی برای رسیدن به توافق جامع اتمی پیشرفت های جدی کرده اند.

          قرار است توافق جامع نهایی تا نهم تیرماه (آخر ماه ژوئن) به دست آید. در همین راستا نمایندگان ایران و کشورهای ۱+۵ هفته گذشته در وین، پایتخت اتریش، جلسه داشتند.

          آقای ظریف و آقای کری اولین بار در پاییز سال ۱۳۹۲ - سپتامبر ۲۰۱۳ - در نیویورک دیدار کرده بودند.

          آن اولین بار طی بیش از ۳۰ سال بود که مقام‌های ایران و آمریکا در یک چنین سطحی علنا درباره یکی از حساس‌ترین موضوعات مورد اختلاف دیدار و گفتگو می کردند.

          نشست آن سال به شدت مورد توجه رسانه‌های جهانی قرار گرفت اما از آن زمان دیدارهای دو مقام در جریان مذاکرات اتمی ایران به روندی عادی بدل شده است.
          بینر: رای لازم را نداریم
          جواد ظریف و جان کری اولین بار در مهر ماه ۱۳۹۲ در همین شهر، نیویورک، دیدار کرده بودند

          همزمان خبرگزاری بلومبرگ گزارش می دهد که جان بینر رئیس مجلس نمایندگان کنگره در مجلسی خصوصی اذعان کرده است که جمهوری خواهان رای لازم برای فائق آمدن بر وتوی رئیس جمهور بر هرگونه قطعنامه کنگره در مخالفت با موافقتنامه احتمالی با ایران را نخواهند داشت.

          بنابه این گزارش آقای بینر روز شنبه در نشست غیرعلنی ائتلاف یهودیان جمهوری خواه در شهر لاس وگاس گفت که حتی اگر کنگره در مخالفت با توافق احتمالی با ایران رای دهد، انتظار ندارد رای لازم برای دور زدن وتوی رئیس جمهور وجود داشته باشد.

          هم اکنون طرحی تحت عنوان "قانون بازبینی توافق اتمی ایران"در سنای آمریکا در دست بررسی است.

          براساس این طرح، کنگره برای بررسی توافق با ایران (توافقی که ممکن است تا پایان ژون - ۹ تیر - به دست آید) ۳۰ روز وقت خواهد داشت.

          به علاوه این طرح ۱۲ روز اضافه به رئیس جمهور وقت می دهد در صورتی که بخواهد نظر کنگره را وتو کند و در صورت وتو ده روز دیگر برای تصویب مجدد آن در کنگره به طوری که در مقابل وتو مصون باشد - با بیش از ۶۷ رای - در نظر می گیرد.

          کنگره در ۳۰ روز اول باید رای به حفظ یا تعلیق تحریم هایش علیه ایران دهد اما اگر در این فاصله اقدام نکند، آقای اوباما حق خواهد داشت تحریم های کنگره علیه ایران را هم معلق کند.
          هم‌رسانی چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟
          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
          tom cruise in face book

          نظر

          • لولی بربط زن
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 1862

            #15620
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            تاریخ انتشار : ۸ ارديبهشت ۱۳۹۴


            ورود اولین وزیر خارجه آمریکا به اقامتگاه نماینده ایران بعد از سال 57 + عکس

            ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

            نظر

            • لولی بربط زن
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1862

              #15621
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              جان کری: از هر زمان دیگر به توافق با ایران نزدیکتریم

              وزیر خارجه آمریکا در جریان سخنرانی در کنفرانس ان‌پی‌تی گفت ایران و ۱+۵ از هر زمان دیگر به توافق نزدیک‌تر هستند.



              وزیر خارجه آمریکا در جریان سخنرانی در کنفرانس ان‌پی‌تی گفت ایران و ۱+۵ از هر زمان دیگر به توافق نزدیک‌تر هستند.
              به گزارش فارس، «جان کری»، وزیر خارجه آمریکا بامداد سه‌شنبه در کنفرانس سالانه منع گسترش سلاح‌های اتمی گفت ایران و گروه ۱+۵ از هر زمان دیگر به توافق هسته‌ای نزدیکتر هستند.
              به گزارش وب‌سایت رسمی وزارت خارجه آمریکا کری با اشاره به تفاهم حاصل شده در لوزان گفت که ایران و گروه ۱+۵ به راه حل‌هایی رسیده‌اند که در صورت نهایی شدن و تصویب «تمامی مسیرهای ایران برای دست‌یابی به مواد هسته‌ای لازم برای ساخت سلاح اتمی را مسدود خواهد کرد.»
              وی در ادامه گفت: «می‌خواهم بدانید که کارهای سخت هنوز به اتمام نرسیده‌اند و برخی مسائل اساسی حل‌نشده باقی مانده‌اند. اما ما در واقع از همیشه به رسیدن به توافق جامع خوبی که دنبالش بوده‌ایم، نزدیکتریم.»
              کری در ادامه خاطرنشان کرد: «ما از ابتدا گفته‌ایم که هر گونه توافق با ایران به وعده‌ها و گفته‌ها متکی نبوده بلکه به شواهد استوار خواهد بود.»
              وزیر خارجه آمریکا «راستی‌آزمایی» را مفهوم محوری پیمان ان‌پی‌تی دانست و خواستار تقویت پادمان‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای حفظ توافقنامه‌ها شد
              ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

              نظر

              • B A R A N
                عضو فعال
                • Mar 2015
                • 677

                #15622
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                استقبال نماینده انگلیس از پایبندی ایران به تعهدات هسته‌ای

                سه شنبه 8 اردیبهشت 1394

                نماینده انگلیس در کنفرانس سازمان ملل، از پایبندی ایران به تعهدات هسته ای این کشور استقبال کرد.

                نماینده انگلیس در کنفرانس بازنگری معاهده ان پی تی در مقر سازمان ملل گفت:« ما از پایبندی ایران به تعهدات هسته ای خود در چارچوب طرح مشترک اقدام استقبال می کنیم و از آژانس بین المللی انرژی اتمی برای راستی آزمایی این تعهدات، حمایت کامل می کنیم.

                وي گفت: ما از ایران می خواهیم برای حل و فصل همه مسائل باقی مانده، کاملاً با آژانس همکاری داشته باشد.



                .

                نظر

                • B A R A N
                  عضو فعال
                  • Mar 2015
                  • 677

                  #15623
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  نیویورک تایمز: اوباما با ایران رابطه دیپلماتیک برقرار کند

                  سه شنبه 8 اردیبهشت 1394

                  روزنامه نیویورک تایمز نوشت: اگر غرب می خواهد ایران در حل بحران خاور میانه شرکت داشته باشد، باید به طور مستقیم با این کشور به تعامل بپردازد و نفوذ ایران را به عنوان یک واقعیت و نه عامل نگرانی به تصویر کشد.

                  این روزنامه در گزارشی به قلم محمد علی شعبانی نوشت مذاکرات ایران و غرب تاکنون به برنامه هسته ای این کشور محدود بوده و این در حالی است که محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران تصریح کرده کشورش خواهان گفتگو درمورد مسایل دیگری فراتر از برنامه هسته ای تهران است. این سخنان ظریف فقط خواسته یک سیاستمدار میانه رو تحصیلکرده در غرب نیست بلکه مقامات ایران ازجمله آیت الله علی خامنه ای، رهبر معظم ایران هم با وی موافقند.

                  سیاست منطقه ای ایران بیش از آن که مبتنی بر اتحاد با دیگر کشورها باشد، به دنبال جلوگیری از شکل گیری اتحاد ضد ایرانی میان قدرت های رقیب است. این مسئله فضا را برای تعاملی که به نفع هر دو طرف است، هموار می کند. اکنون مسئله مهم این است که چگونه می توان به جای تشدید درگیری ها، آنها را کاهش داد.

                  سابقه همکاری ایران و آمریکا در جنگ با تروریسم مثبت است. در سال 2001 سرنگون کردن طالبان و تشکیل دولت جدید درافغانستان تنها چند ماه به طول انجامید. سال گذشته هم پس از متوقف کردن پیشروی های دولت اسلامی یک کابینه جدید به طور صلح آمیز در عراق تشکیل شد.
                  اتفاقی نیست که مهره های کلیدی ایرانی در هر دو ماجرا یکی بوده اند. برخلاف تصور عموم سردار قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس قدرتمند ایران، یک فرد تندرو نیست بلکه یک فرد عمل گراست و باوجود به تصویر کشیدن ظریف به عنوان رقیب میانه روی جدی سلیمانی، این دو نفر در حقیقت از دیر باز با هم همکاری داشته و به نتایج خوبی هم دست یافته اند.

                  این دو نفر به همراه یکدیگر پیشنهادهایی برای برقراری آتش بس، برگزاری گفتگوهای ملی و تشکیل دولت های فراگیر در سوریه و یمن مطرح کرده اند.

                  نویسنده در ادامه تاکید می کند به غیر از شعار «مرگ بر آمریکا» که در تهران سر داده می شود، واقعیت این است که آمریکا برای همکاری با ایران با مشکلات بیشتری مواجه است. در واشنگتن موضوع ایران به طور بی شرمانه ای به یک فوتبال سیاسی تبدیل شده و در خاور میانه هم آمریکا نگران متحدانی است که می ترسند توافق با تهران برای آنها هزینه های سنگینی به دنبال داشته باشد.

                  دفاع اوباما از مذاکرات هسته ای به این خاطر موفق بود که هیچ جایگزین واقع بینانه ای برای آن وجود نداشت. اکنون زمان آن فرا رسیده است که اوباما این واقعیت را با توجه به تحولات منطقه هم ثابت کند.

                  درخصوص یمن اوباما شجاعت به خرج داد و اجازه نداد تعهدات آمریکا به متحدانش وی را برای یک انتخاب نادرست بین ترک دوستان یا پیروی بدون قید وشرط از اشتباهات آنها تحت فشار بگذارد.
                  منتقدان گفتگو با ایران اکنون باید بدانند که تعامل با ایران برای برقراری ثبات در منطقه یک موهبت بی موقع به جمهوری اسلامی نیست. آنها همچنین باید دریابند که غرب در مثلث کابل، صنعا، بیروت با ایران منافع مشترک زیادی دارد.
                  باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا برای تعامل با ایران به منظور حل بحران منطقه ابتدا باید به سیاست قطع ارتباط چند دهه ای با این کشور خاتمه دهد.

                  باوجود برگزاری مذاکرات اخیر، دیپلمات های آمریکایی از لحاظ فنی همچنان فقط می توانند به تبادل تعارف با همتایان ایرانی خود بپردازند.

                  به منظور افزایش فرصت ها برای تعامل با ایران کمیت و کیفیت ارتباطات با این کشور باید گسترش یابد. اوباما برای دستیابی به این هدف به تصویب کنگره نیز نیازی ندارد. وی می تواند با اختیار خود به سیاست قطع رابطه خاتمه دهد.

                  علاوه بر آن غرب باید به ترس از نقش فعال ایران در منطقه خاتمه دهد. نخستین گام در این راه به کار گیری لحن جدید گفتار است.

                  پیشرفت در مذاکرات هسته ای نتیجه در پیش گرفتن گفتمان مبتنی بر«برد-برد» بوده است. در موضوعات منطقه ای هم خیلی مفید خواهد بود اگر نفوذ ایران به جای یک عاملی نگرانی به عنوان یک واقعیت به تصویر کشیده شود.

                  نویسنده در ادامه با تاکید بر اهمیت برگزاری گفتگوهای منطقه ای افزوده است: مصر، ایران، عربستان و ترکیه علاوه بر آمریکا و روسیه باید در این گفتگوها شرکت داشته باشند.

                  درحالی که دیپلمات ها در حال تنظیم پیش نویس توافقنامه نهایی هسته ای هستند، منطقه باید مزایای تعامل بیشتر با ایران را بررسی کند. این تعامل نه تنها برای غرب و همسایگان ایران ضرری ندارد بلکه سودمند نیز است.




                  .

                  نظر

                  • B A R A N
                    عضو فعال
                    • Mar 2015
                    • 677

                    #15624
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    حل پرونده هسته‌ای اولین گام برای حل معضلات اساسی کشور است


                    سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۴



                    حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور صبح امروز در جمع کارگران کشور در ورزشگاه ۱۲هزار نفری آزادی، گفت: سازمان تحریم در حال فروپاشی است، پرونده هسته‌ای و حل آن اولین گام برای حل معضلات اساسی کشور است.

                    روحانی با اشاره به "در مذاکرات هسته‌ای به‌دنبال دو مسئله هستیم" گفت: اول رفع اتهامات، ما می‌خواهیم به دنیا ثابت کنیم که بدخواهان ما به جهان دروغ گفتند. ایران به‌دنبال فناوری صلح‌آمیز بوده، نه به‌دنبال ساخت بمب مخرب ویرانگری که طبق فتوای مقام معظم رهبری آن بر ما حرام است و ممنوع است و ثانیاً در این مذاکرات می‌خواهیم مشکلات و معضلاتی که بدخواهان پیش پای ملت ما به وجود آوردند، آن مشکلات را برداریم.

                    "با توافق نهایی که اگر طرف ما اراده جدی داشته باشد، در ماه‌های پیش‌ِرو امکان‌پذیر است، شرایط تولید در ایران به‌مراتب بهتر خواهد شد".

                    وی با بیان اینکه دلالان تحریم از هم‌اکنون به فکر شغل دیگری باشند، خاطرنشان کرد: ما به‌حول و قوه الهی با حمایت مقام معظم رهبری و با حمایت ملت ایران راه تعامل سازنده با جهان را ادامه خواهیم داد.

                    رئیس‌جمهور افزود: کسی در دنیا نمی‌تواند فشار بر ایران و تحریم بر ایران را در ماه‌های آینده و سال‌های آینده ادامه دهد.

                    روحانی با تأکید بر اینکه سازمان تحریم در حال فروریزی کامل است، گفت: ۱+۵ به‌خوبی بداند که دولت و ملت کنار هم هستند و پشتیبان هم هستند، مخصوصاً در سال همدلی و در سال همزبانی همه ما برای توسعه این کشور باید تلاش کنیم.




                    .

                    نظر

                    • B A R A N
                      عضو فعال
                      • Mar 2015
                      • 677

                      #15625
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      ظریف : نگارش توافق هسته ای از چهارشنبه

                      سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۴

                      محمد جواد ظریف در مصاحبه با خبرگزاری صداوسیما، گفت: با توجه به حضور وزیران و مدیران سیاسی در روزهای نخست اجلاس بازنگری ان پی تی، مقرر شد از چهارشنبه نگارش متن توافق هسته ای را به صورت تمام وقت آغاز کنیم.

                      ظریف ادامه داد: در دیدار با جان کری درباره نحوه ادامه کار صحبت کردیم و من نگرانی‌هایمان را از بحث هایی که در آمریکا شد، مطرح کردم. وی تاکید کرد: در این دیدار قرار شد با جدیت از همین هفته ما و پنج بعلاوه یک، ادامه نگرش متن را شروع کنیم و این کار را هفته آینده هم ادامه دهیم تا متن نهایی حاصل شود.

                      وزیر امور خارجه در عین حال روند نگارش متن را بسیار وقتگیر خواند و گفت: توافق کردیم که همه وقت لازم را برای این کار اختصاص دهیم و هر قدر‌که کار کارشناسی یا در سطح مدیران سیاسی و حتی در سطح وزیران نیاز شد، کار را ادامه دهیم.

                      وی از ورود روز چهارشنبه هیئت اتحادیه اروپایی به نیویورک خبر داد و گفت: کار با اتحادیه اروپا و با هیئت آمریکایی و با سایر اعضای پنج بعلاوه یک تقریبا تمام وقت دنبال خواهد شد و هفته‌های آینده نیز کار را در اروپا پیگیری می‌کنیم.
                      ظریف در پاسخ به سئوالی درباره تعهدات بین المللی آمریکا در قبال توافق هسته ای با ایران گفت: در این دیدار هیئت آمریکائی بار دیگر به ما اطمینان داد که اگر توافقی حاصل شود، دولت آمریکا متعهد به اجرای توافق خواهد بود.

                      وزیر امور خارجه در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار ما درباره واکنش هیئت آمریکائی به مصوبه اخیر کمیته روابط خارجی سنای آمریکا درباره توافق احتمالی با ایران و نیز پیگیری آن در نشست های کنگره گفت: آنچه که ما از دولت آمریکا و سایر دولت‌ها توقع داریم، این است که به تعهدات بین‌المللی خود پایبند باشند و یک بار دیگر آقای کری تکرار کرد که اگر به توافق برسیم، آمریکا بخش مربوط به خودش را از توافق اجرا خواهد کرد البته مقررات داخلی‌دارند که مسئولیت خود آنهاست که پیگیری کنند.

                      محمد جواد ظریف در پاسخ به این سئوال که آیا مذاکرات ایران و پنج بعلاوه یک در سطح کارشناسی یا معاونان وزیران از هنگام ورود هیئت ایرانی به نیویورک آغاز شده است یا خیر، گفت: روز دوشنبه افتتاحیه کنفرانس بین المللی بازنگری معاهده ان پی‌تی‌ و همه هیئت‌ها تمرکزشان بر آن بود و علاوه بر آن هنوز همکاران مدیران سیاسی از کشور‌ها وارد نیویورک نشده اند.

                      وی افزود: قرار ما این بود که مذاکرات بعد از دو روز اول اجلاس آغاز شود چون بخش عمده فشار کاری اجلاس ان پی‌تی‌در سطح مدیران سیاسی است و اجلاس بازنگری معاهده تا نزدیک به یک ماه ادامه پیدا خواهد کرد. وزیر امور خارجه کشورمان گفت: از آنجا که در دو تا سه روز نخست کنفرانس بازنگری ان پی تی، زمان سخنرانی‌های وزیران خارجه کشورها و بحث‌های سیاسی اجلاس است، قرار ما بر این بود که مذاکرات هسته ای آغاز نشود تا بتوانیم بر ان پی‌تی‌متمرکز شویم و از روز چهارشنبه مذاکرات را دوستان ما آغاز خواهند کرد.

                      آقای ظریف در پاسخ به سئوال دیگری که علت حضور جان کری در محل اقامت وزیر خارجه ایران را جویا شد، افزود: ما از ابتدا با طرف‌های مذاکره قرارمان این بوده است که یک نوبت ما مهمان آنها باشیم و یکبار آنها مهمان ما.

                      وی افزود: معمولا این کار را در ژنو، لوزان و در وین نیز انجام می‌دادیم، یعنی‌یکبار محل مذاکرات را ما تعیین می کردیم و یکبار هم محل مذاکرات را طرف مقابل تعیین می کرد و این بار نوبت طرف آمریکایی بود که به محل ما بیاید و محل مذاکرات را ما انتخاب کنیم و با توجه به اینکه بنده در رزیدانس سفیر ایران اقامت دارم، از این محل استفاده کردیم، کما اینکه نوبت قبل ما به هتل اقامت آنها رفتیم و دفعه ما قبل آن، آنها آمد‌ند، این روشی‌بود که ما تابع حال ادامه داده ایم و اتفاق جدیدی نیفتاده است.

                      وزیر امور خارجه کشورمان در بخش دیگری از این مصاحبه درباره سخنانش در افتتاحیه کنفرانس بازنگری معاهده عدم اشاعه سلاح های هسته ای که از موضع ریاست جمهوری اسلامی ایران بر جنبش عدم تعهد، ایراد شد، گفت: ما در نشست مجمع از سوی جنبش عدم تعهد سخنرانی کردیم و مهم این است که مواضع ایران با مواضع جنبش در این موضوع کاملاً یکی است.

                      وی افزود: ما در این نشست از طرف همه کشورهای عضو جنبش عدم تعهد اعلام کردیم که بزرگترین اولویت ما، خلع سلاح هسته‌ای و این خود بزرگترین اولویت جمهوری اسلامی ایران است.

                      محمد جواد ظریف به مخالفت اصولی جمهوری اسلامی ایران به هرگونه سلاح کشتار جمعی و از جمله هسته ای اشاره کرد و گفت: به عنوان کشوری که در بالا‌ترین سطح یعنی مقام معظم رهبری، سلاح هسته‌ای و هرنوع سلاح کشتار جمعی‌را حرام می‌دانند، به عنوان رئیس جنبش عدم تعهد همین موضع را اعلام کردیم که سلاح‌های هسته‌ای تهدیدی ضد بشریت است و استفاده از سلاح هسته‌ای جنایت علیه بشریت محسوب می شود.

                      وی درباره موضوع مهم خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای نیز گفت: در مورد خاورمیانه نیز معتقدیم، بزرگترین تهدید برای نظام عدم اشاعه، رژیم صهیونیستی است و عین همین دیدگاه را نیز جنبش عدم تعهد دارد و من این فرصت را داشتم که از سوی این جنبش همین موضع را اعلام کنم. وزیر امور خارجه کشورمان در این باره افزود: این واقعیت که رژیم صهیونیستی عضو ان پی‌تی‌وهیچ معاهده مربوط به سلاح هسته‌ای نیست و در واقع دارای توانمندی هسته‌ای است، بزرگترین تهدید برای منطقه و جهان است.

                      وی تاکید کرد: جامعه بین‌المللی باید توجه کند که این موضع صد و بیست کشور عضو عدم تعهد است، یعنی‌آنچه که جامعه بین‌المللی نگران است، نگرانی از برنامه هسته‌ای اسرائیل است.

                      ظریف به سخنان خود به عنوان بیانیه جنبش عدم تعهد در افتتاحیه نشست امسال کنفرانس بازنگری ان پی تی اشاره کرد و گفت: نکته دیگر این است که کشور‌های عدم تعهد دسترسی‌به انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای و از جمله چرخه سوخت و ادامه سیاست‌های خود در دستیابی به سوخت هسته‌ای برای مصارف صلح‌آمیز را حق همه کشور‌ها می‌دانند که باید محترم شمرده شود.

                      وی با اشاره به اینکه ما همواره بر این موضع تاکید داشته ایم، گفت: از نظر جامعه بین‌المللی حقوق ما مشخص است، فقط ما باید برای رعایت این حقوقمان، موانع و مزاحمت‌ها را رفع کنیم که انشا‌الله در مذاکرات این کار را خواهیم کرد.




                      .

                      نظر

                      • B A R A N
                        عضو فعال
                        • Mar 2015
                        • 677

                        #15626
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        مخالفت نامزد جمهوریخواه با جنگ علیه ایران

                        سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۴


                        رند پل، سناتور جمهوریخواه آمریکایی، گفت: من از جنگ با ایران برسر برنامه هسته‌ای این کشور حمایت نمی‌کنم و همچنین هشدار می‌دهم که تلاش برای سرنگونی بشار اسد، رییس جمهور سوریه، باعث به قدرت رسیدن گروه داعش در دمشق خواهد شد.

                        پایگاه اینترنتی نیوزمکس روز سه شنبه در مقاله‌ای به قلم کتی بورک نوشت: سناتور رند پل، که داوطلب کسب نامزدی حزب جمهوریخواه آمریکا برای شرکت در انتخابات ریاست‌جمهوری سال 2016 این کشور شده است، در حالی که برای یهودیان ارتدکس در مدرسه «عبریِ توراه اومِسوراه» واقع در محله بروکلینِ شهر نیویورک صحبت می‌کرد، گفت: براندازی صدام ، دیکتاتور سابق عراق، کاری اشتباه بود، زیرا باعث تقویت ایران شد. وی در بخش دیگری از اظهاراتش از هیلاری کلینتون، داوطلب کسب نامزدی حزب دمکرات آمریکا برای شرکت در انتخابات ریاست‌جمهوری بعدی این کشور، انتقاد کرد و او را در رابطه با اغتشاشات و ناآرامی‌های لیبی، پس از سقوط معمر قذافی، دیکتاتور سابق این کشور، مقصر دانست.

                        وی افزود: سیاست خارجی هیلاری کلینتون (در دوران وزارت خارجه‌اش) در رابطه با لیبی یک فاجعه بود و این فاجعه کماکان ادامه دارد.
                        رند پل ضمن اشاره به تجربه سرنگون کردن قذافی در لیبی و تلاش برای ساقط کردن دولت بشار اسد در سوریه گفت: هربار که ما یک دیکتاتور سکولار را سرنگون کنیم، به نظر من، با هرج و مرج روبرو می‌شویم که در نهایت به‌نظر می‌رسد منجر به تقویت اسلام افراطی شود. حال اگر به جنگ عراق برگردیم، به عقیده من، سرنگون ساختن صدام یک اشتباه بود. (صدام) ، سدی در برابر ایران بود. سنی‌ها (در عراق) شیعیان را دوست نداشتند، اما الان عراق، به کشوری وابسته به ایران تبدیل شده است. رند پل تأکید کرد: من نگرانم، زیرا که ایران در مقایسه با زمانِ قبل از جنگ عراق، دو برابر قوی‌تر شده است.



                        .

                        نظر

                        • B A R A N
                          عضو فعال
                          • Mar 2015
                          • 677

                          #15627
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          بوهنر: رای کافی را برای جلوگیری از توافق هسته ای با ایران در اختیار نداریم

                          سه شنبه, 08 اردیبهشت 1394




                          رییس جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا در جمعی خصوصی از لابی های قدرتمند یهودی در لاس وگاس : کنگره در نهایت نمی تواند جلوی توافق احتمالی ایران و قدرت های جهانی برسر برنامه اتمی این کشور را بگیرد، چون رای کافی برای این کار را در اختیار نخواهیم داشت.


                          او افزوده است،کنگره آمریکا فاقد قدرت کافی و لازم برای جلوگیری از یک توافق هسته ای میان ایران و کشورهای پنج بعلاوه یک و البته آمریکا است.

                          بوهنر که در روز شنبه و در جمعی خصوصی از لابی های قدرتمند یهودی در لاس وگاس صحبت می کرد و جلوی ضبط مکالمات خود را نیز گرفته بود اعتراف کرد کنگره آمریکا رای کافی برای مقابله با وتوی احتمالی اوباما را ندارد و ناچار است به توافق هسته ای احتمالی با ایران تن دردهد.


                          برخی از منابع آمریکایی هم اعلام کرده اند بوهنر نتوانسته بیش از دو سوم نمایندگان کنگره را برای رای علیه وتوی احتمالی رییس جمهوری آمریکا راضی کند.
                          این سناریو بدین ترتیب است که درصورت رای منفی کنگره به توافق هسته ای آمریکا با ایران، اوباما می تواند این مصوبه را وتو کند؛ از طرفی هم نمایندگان کنگره با بیش از دو سوم آرا می توانند وتوی رییس جمهور را بی اثر کنند که بوهنر تاکنون نتوانسته این تعداد نماینده مخالف را راضی کند.


                          این درحالی است که "مایکل استیل" سخنگوی بوهنر هم این گزارش و ناکامی رییس خود در موضوع لغو توافق هسته ای را تایید کرده است.

                          یکی دیگر از حاضران درجلسه لابی های یهودی لاس وگاس به خبرگزاری "بلومبرگ ویو" گفته صحبت های بوهنر بدان معنی بود که کار توافق هسته ای با ایران تمام شده و حتی آنها نیز نمی توانند جلوی این توافق را بگیرند.




                          .

                          نظر

                          • B A R A N
                            عضو فعال
                            • Mar 2015
                            • 677

                            #15628
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            باکو: توافق هسته‌ای با ایران اقدامی بزرگ در مسیر صلح است

                            سه شنبه 8 ارديبهشت 1394


                            یک عضو ارشد وزارت خارجه جمهوری آذربایجان حصول توافق نهایی هسته‌ای ایران و گروه 1+5 را اقدامی بزرگ در مسیر صلح منطقه خواند.

                            خبرگزاری جمهوری آذربایجان(آپا)، رئیس بخش امنیت بین‌الملل وزارت خارجه جمهوری آذربایجان گفت: « ما از صلح در کشورهای همسایه‌مان حمایت می‌کنیم و توافق هسته‌ای با ایران اقدامی بزرگ در این مسیر است. ما به بازگشت ایران به جامعه بین‌المللی به عنوان یک بازیگر همه‌جانبه و تمام عیار علاقه‌‌مند هستیم».

                            این مقام آذربایجانی همچنین افزود: «ما از همه این اقدامات(اقدامات برای رسیدن به توافق هسته‌ای) قدردانی می‌کنیم. البته رقابت(در منطقه) افزایش خواهد یافت و هر کسی خواهان فروش نفت و گاز خود در بازار اروپا است و اروپا هم خواهان تنوع در تامین‌کنندگان گاز خود است».

                            وی همچنین درباره رقابت در بازار انرژی افزود: «جمهوری آذربایجان مستقیما از منابع زیرزمینی خود برای مقاصد و موضوعات سیاسی استفاده نمی‌کند اما دیگر کشورها این چنین می‌کنند».



                            .

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #15629
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              تاریخ خبر: 08/02/1394 | ساعت: 13:1|

                              آمانو: به توافق هسته ای خوشبینم
                              تهران- ایرنا- 'یوکیا آمانو' مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی با بیان اینکه درباره توافق هسته ای با ایران خوشبین است، خواستار تسریع رفع ابهامات درباره ابعاد احتمالی نظامی (PMD) شد.
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

                                #15630
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                | تاریخ خبر: 08/02/1394 | ساعت: 12:39|

                                اذعان جمهوری خواهان به ناتوانی در جلوگیری از توافق با ایران
                                تهران- ایرنا- 'جان بینر' رییس جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا اذعان کرد حزب متبوعش برای تصویب با اکثریت مطلق آرا لایحه موسوم به 'قانون بازنگری توافق ایران'، از رای کافی برخوردار نیست.
                                اذعان جمهوری خواهان به ناتوانی در جلوگیری از توافق با ایران
                                به گزارش خبرگزاری بلومبرگ، وی شامگاه یکشنبه (7 اردیبهشت) در نشست ائتلاف یهودیان جمهوری خواه در شهر 'لاس وگاس' خطاب به حاضران گفت انتظار ندارد دو سوم اعضای کنگره به این لایحه رای بدهند.
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X