آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 3373

    #15466
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    بازار که منفی شد مذاکرات شد ابهام
    اگر بازار به شدت مثبت میشد مذاکرات عالی بوده و توافق حتمی هست
    کل بازار را دستکاری میکنن و همه را سرکار گذاشتن

    نظر

    • alireza51
      عضو فعال
      • Feb 2013
      • 1205

      #15467
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      طرح کنگره آمریکا توهین به سایر کشورهای عضو 1+5 است
      » سرویس: سياسي - مجلس

      شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۹

      یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این‌که تصمیم اخیر کنگره آمریکا نشان دهنده زیاده‌خواهی آمریکایی‌هاست، این طرح را توهین به سایر کشورهای عضو 1+5 خواند.

      محمد صالح جوکار در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در واکنش به حمایت اوباما از طرح کنگره آمریکا مبنی بر تأیید نهایی توافق احتمالی با ایران، گفت: اقدام اخیر کنگره مبنی بر این‌که توافق باید به تایید کنگره برسد نشان می‌دهد که ‌آمریکا به دنبال افزایش قدرت چانه‌زنی در مذاکرات است.

      وی با بیان این‌که اختلافات درونی آمریکا باعث ارائه چنین طرحی شده است در عین حال، گفت: این طرح بیشتر جنبه مانور و تبلیغ دارد.

      این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تأکید کرد: طرف مذاکره کننده جمهوری اسلامی ایران گروه 1+5 و آمریکا به تنهایی نیست. بنابراین نمی‌توان نتیجه مذاکرات را منوط به مصوبه داخلی آمریکا کرد. بر این اساس است که می‌توان گفت آمریکا بیشتر به دنبال باج‌خواهی، برتری طلبی و اخذ امتیازات بیشتر است.

      جوکار با بیان این‌که اقدام کنگره توهینی به سایر اعضای عضو گروه 1+5 به شمار می‌آید، افزود: آمریکایی‌ها در این مرحله بارها نشان دادند که می‌خواهند تصمیم‌گیرنده اصلی باشند. نمونه این موضوع را می‌توان در حجم مذاکرات دوجانبه نسبت به چندجانبه دید.

      وی ادامه داد: آمریکایی‌ها نمی‌خواهند مسائل را به صورت همکاری و تشریک مساعی انجام دهند و بیشتر به دنبال تکروی هستند. این از خصلت فریبکاری و بدعهدی دولت آمریکا نشأت می‌گیرد.

      رئیس کمیسیون بسیج کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این‌که این مذاکرات نشان داد که آمریکا پایبند به توافقات نیست، گفت: آمریکایی‌ها با کشاندن توافق به کنگره نشان دادند که به مذاکرات پایبند نیستند و می‌خواهند کدخدامنشی و ریاست طلبی‌شان را تحمیل کنند که به هیچ عنوان برای ما قابل قبول نیست.

      جوکار در پایان تأکید کرد: در این شرایط ما همچنان باید بر حقوق هسته‌ای ملت پافشاری کنیم و بر این موضوع اصرار ورزید که طرف ما در مذاکرات گروه 1+5 است و نه کشوری خاص.
      عمر خیلی کوتاه است.

      نظر

      • alireza51
        عضو فعال
        • Feb 2013
        • 1205

        #15468
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        ۲۹ , فروردین, ۱۳۹۴
        هلگا اشمید اعلام شد؛
        زمان لغو تحریم های اتحادیه اروپا اعلام شد


        وی در این مصاحبه به سوالات متعددی درباره روابط روسیه و اروپا و تحولات اوکراین و دیگر موضوعات مختلف مثل مذاکرات هسته ای با ایران پاسخ داد.
        زمان لغو تحریم های اتحادیه اروپا اعلام شد
        خبرگزاری “رویترز” امروز گزارش داد که معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت خاتمه یافتن تحریم های ایران همزمان با تایید آژانس بین المللی انرژی صورت خواهد گرفت.
        “هلگا اشمید” معاون سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیش از سفر به مسکو در مصاحبه ای با خبرگزاری اینترفکس روسیه گفت تحریم های اتحادیه اروپا همزمان با تایید انجام تعهدات از سوی ایران و تایید آن توسط آژانس بین المللی انرژی اتمی لغو خواهند شد.
        وی در این مصاحبه به سوالات متعددی درباره روابط روسیه و اروپا و تحولات اوکراین و دیگر موضوعات مختلف مثل مذاکرات هسته ای با ایران پاسخ داد.
        وی درباره میزان موفقیت های به دست آمده در مذاکرات هسته ای لوزان سویس بین ایران و ۶ قدرت جهانی گفت: توافقات حاصل شده در لوزان چهار چوب اصلی برای نهایی کردن توافق با ایران را تعیین کرده است.
        وی تصریح کرد اروپا به دستیابی توافق هسته ای با ایران قویا متعهد است و به تلاش های خود برای دستیابی به توافق نهایی در ماه ژوئن ادامه خواهد داد.
        وی در پاسخ به این سوال که آیا بلافاصله بعد از امضای توافق اروپا با لغو تحریم های ایران موافقت خواهد کرد، گفت همانطور که در بیانیه لوزان آمده است کلیه تحریم های مرتبط با برنامه هسته ای ایران تنها بعد از تایید انجام تعهدات از سوی ایران توسط آژانس بین المللی انرژِی اتمی لغو خواهند شد.
        وی همچنین در خصوص تصمیم روسیه برای تحویل موشک های اس ۳۰۰ به ایران گفت، ما می دانیم که دادن این موشک ها به ایران در تضاد با تحریم های شورای امنیت نیست اما ما قبلا نیز نگرانی های خود در این خصوص را به روسیه اعلام داشته ایم به ویژه در این شرایط کنونی منطقه که ارسال این موشک ها می تواند بی ثباتی در منطقه را تشدید کند.
        عمر خیلی کوتاه است.

        نظر

        • ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

          #15469
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          تاریخ خبر: 29/01/1394 | ساعت: 11:9|

          وزیر خارجه استرالیا در تهران:

          خوشحالیم در مذاکرات ایران با 1+5 پیشرفت حاصل شد/مساله تحریم ها باید حل شود
          تهران- ایرنا- وزیر امور خارجه استرالیا با بیان این که خوشحالیم از این که در مذاکرات ایران با 1+5 پیشرفت حاصل شد، گفت: باید مساله تحریم ها نیز حل شد.
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

          نظر

          • ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

            #15470
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            تاریخ خبر: 29/01/1394 | ساعت: 11:46|

            سرلشکر فیروزآبادی:

            مذاکره کنندگان هسته ای ایران پیشگامان صلح هستند/ با نیروهای مسلح یکدل و همزبان اند
            تهران - ایرنا - رییس ستادکل نیروهای مسلح گفت: مذاکره کنندگان هسته ای ایران سربازان دیپلماسی کشور و پیشگامان صلح بوده و با نیروهای مسلح یک دل و همزبانند و مسلما اگر دیپلماسی با شکست روبرو و جنگ محقق شود، آن زمان نیروهای مسلح به میدان نبرد آمده و دشمن را با اقتدار متوقف می کنند.
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

            نظر

            • alireza51
              عضو فعال
              • Feb 2013
              • 1205

              #15471
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              پایان جنگ زرگری کنگره و کاخ سفید
              ۲۹ فروردین ,۱۳۹۴

              سرانجام پس از ماه‌ها کشمکش ظاهری اوباما با کنگره، کاخ سفید ملزم شد توافق احتمالی هسته‌ای با ایران را برای تأیید نهایی و لغو تحریم‌ها به کنگره ارائه کند.

              به گزارش “صبح کویر” به نقل از صبح توس، اوباما و دیگر دولتمردان آمریکا که تا قبل از روز سه‌شنبه این هفته می‌گفتند اگر طرح سنا تصویب شود آن را وتو می‌کنند، ناگهان در تغییر موضعی آشکار اعلام کردند که اوباما طرح سنا را امضا خواهد کرد.

              این تغییر فاحش در رویه کاخ سفید بعد تز آن اتفاق افتاد که کمیته روابط خارجی روز سه‌شنبه به‌اتفاق آرا و با ۱۹ رأی قانون بازبینی موافقت‌نامه اتمی ایران را تأیید کرد تا در صحن کامل سنا به رأی گذاشته شود. طرح سنا از رئیس‌جمهور آمریکا می‌خواهد ظرف پنج روز پس از رسیدن به توافق با ایران، متن موافقت‌نامه را برای بررسی تسلیم کنگره کند. کنگره ۳۰ روز فرصت خواهد داشت تا درباره تحریم‌های خود علیه ایران تصمیم بگیرد و موافقت یا مخالفت خود را اعلام کند.

              این طرح و امضا آن توسط اوباما می‌تواند به مانعی جدی در مقابل توافق جامع هسته‌ای بدل شود. در ادامه مقامات آمریکایی و دیگر کشورها، اظهارنظرهای متفاوتی دراین‌باره داشتند.

              کری در حاشیه نشست وزرای خارجه گروه ۷ در آلمان در گفتگو با دویچه وله از در چرخشی ۱۸۰ درجه دچار ذوق‌زدگی فراوان شده و اظهار کرده: دیروز سازشی در واشنگتن در ارتباط با نظر کنگره در مورد مذاکرات ایران صورت گرفت.

              ما مطمئن هستیم که رئیس‌جمهور قادر به مذاکره برای رسیدن به توافق با ایران، برای رسیدن جهانی امن‌تر، خواهد بود. جان کری، در این اجلاس با ابراز خشنودی از توافق کنگره و دولت آمریکا روی این طرح گفت که این امر برای رسیدن به توافق نهایی باعث خاطرجمعی! او شده است.ما مطمئن هستیم با توجه به اختیارات رئیس‌جمهور به توافق می‌رسیم.

              اشتاین مایر، وزیر امور خارجه آلمان، از لوبک، محل برگزاری نشست گروه ۷ دراین‌باره مصاحبه کرده و گفته است: گفتگوهای ایران و قدرت‌ها برای تنظیم یک توافق جامع تا روز ۹ تیر – پایان ژوئن – قرار است هفته آینده از سر گرفته شود. امید همه ما در گروه ۷ این است که توافق با ایران مشوقی برای رسیدن به راه‌حل‌هایی در مورد سایر مناقشه‌ها در منطقه شود.

              نکته این است که اگر ما بتوانیم به توافقی بر اساس چارچوب کلی دست پیدا کنیم، بعد مسئله این است که بتوانید آن را از تصویب کنگره آمریکا بگذرانید. ایلان گلدنبرگ مقام سابق وزارت خارجه و پنتاگون که اکنون محقق مرکز نیو امریکن سکیوریتی است به لس آنجلس تایمز گفت که این طرح “ضربه‌ای مرگبار برای مذاکرات یا حتی چیزی شبیه به ضربه‌ای مهلک” نیست اما “مانع غیرلازم دیگری در مذاکرات بسیار پیچیده ایجاد می‌کند.”

              شورای ملی ایرانیان آمریکا، نایاک، که عده‌ای از تحلیلگران معتقدند نقش تعیین‌کننده این سازمان مردم‌نهاد در رسیدن به توافق هسته‌ای ایران و آمریکا قابل‌چشم‌پوشی نیست، ضمن اعلام این‌که از روند مذاکرات حمایت می‌کند، در موضع‌گیری رسمی در قبال این اقدام هماهنگ کنگره و کاخ سفید، مدعی شده این طرح کنگره قطعاً مذاکرات دشوار با ایران را دشوارتر می‌کند.

              رژیم اشغالگر صهیونیستی که به‌شدت با تفاهم لوزان مخالف است، از توافق کاخ سفید و سنا به‌شدت استقبال کره است.

              یووال استاینیتز وزیر اطلاعات این رژیم در هماهنگی کامل با اظهارات جان کری، نتوانسته شادی خود را پنهان کند و به رادیو اسرائیل گفته است: مصالحه به‌دست‌آمده در سنا خوب و تحولی مهم است و دستاوردی برای سیاست اسرائیل! است.این اظهارات وی با پوشش گسترده‌ای از سوی نیویورکر، واشنگتن‌تایمز و سایر رسانه‌های آمریکایی همراه بوده است.

              از سویی دیگر حسن روحانی در اجتماع مردم گیلان، با موضع‌گیری صریح و تند در قبال این اقدام کاخ سفید و کنگره اعلام کرده است: این‌که سنا و مجلس نمایندگان و تندروها در آمریکا و مزدوران منطقه‌ای آنان چه می‌گویند، به ما ارتباطی ندارد، ما در برابر تعامل، حسن نیت و احترام، تعامل، حسن نیت و احترام می‌خواهیم و اعلام می‌کنیم طرف ما مجالس آمریکا نیست، بلکه مجموعه‌ای به نام ۱+۵ است.

              ظریف در لیسبون در گفتگو با رسانه‌های پرتغال درباره طرح سنا ابراز نگرانی کرده و گفته است: این وظیفه دولت آمریکاست که موافقت‌نامه‌های بین‌المللی‌اش را اجرا کند. ما دولت آمریکا، رئیس‌جمهور ایالات‌متحده، را مسئول آن می‌دانیم.

              درهرحال دولت ایران طرح سنا را بررسی خواهد کرد تا ببیند تداخلی در توانایی رئیس‌جمهور آمریکا برای اجرای تعهدات آینده‌اش در قبال ایران ایجاد می‌کند یا خیر.

              ظریف همچنین در مصاحبه با Viana do Castelo ادعا کرده: اگر تبعات این لایحه چه در رابطه با طرح اقدام مشترک که در نوامبر ۲۰۱۳ در مورد آن توافق شده و چه درباره توافق جامع آتی که در حال مذاکره درباره آن هستیم، نقض‌کننده باشد آنگاه این موضوع برای مذاکرات ما تبعاتی خواهد داشت.

              اما من در موقعیتی نیستم تا دراین‌باره حرف بزنم. آمریکا که پس از ناکامی در تحریم علیه ایران و ایرانیان و ناتوانی در جلوگیری از توسعه هسته‌ای ایران و از طرفی فشار دولت‌های اروپایی بر آن‌ها، که خود را از تحریم ایران متضرر می‌دیدند، برای اقناع ذهنیت جامعه جهانی، تن به مذاکره داد تا خود را اهل دیپلماسی معرفی کند.

              حال باید چاره‌ای اندیشید که توافق با آمریکا با حداقل امتیازدهی از سوی ایران همراه باشد تا آمریکا، با جوسازی‌های رسانه‌ای برنده بازی برد- برد هسته‌ای به نفع خودش نباشد؛ هم برد درصحنه افکار عمومی جهان و هم برد در عرصه دیپلماتیک.
              عمر خیلی کوتاه است.

              نظر

              • ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

                #15472
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                مشاور سابق وزارت خارجه آمریکا در گفتگو با مهر:
                مصوبه کنگره غیر منطقی است/ پذیرش توافق داخل ایران وآمریکا مهم است
                دانیل سرور
                شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۹

                مشاور سابق وزارت خارجه آمریکا معتقد است توافق جامع هسته ای باید به گونه ای باشد که بتواند هم در داخل آمریکا و هم در داخل ایران مورد قبول همه گروه ها قرار بگیرد.
                خبرگزاری مهر - گروه بین الملل: اقدام کمیته روابط خارجی سنای آمریکا در تصویب طرحی که به موجب آن اختیارات رئیس جمهور آمریکا در مورد لغو تحریم های ایران محدود می شود موجب شد تا بار دیگر غیر قابل اطمینان بودن آمریکائی ها ثابت شود.

                پس از حصول تفاهم لوزان تفاسیر مختلفی از آنچه که در سوئیس میان ایران و کشورهای ۱+۵ مورد موافقت قرار گرفته منتشر شده که هر یک از آنها بازتاب های گسترده ای را در طرف مقابل موجب شده اند. در همین راستا برای اطلاع از وضعیت حاکم در آمریکا در خصوص تفاهم لوزان و توافق جامع هسته ای با پروفسور «دانیل سرور» مشاور سابق وزارت خارجه آمریکا به گفتگو نشستیم.

                پروفسور دانیل سرور از معروف ترین کارشناسان حاضر در مبحث مدیریت جنگ، و از کارشناسان ارشد موسسه روابط دو سوی آتلانتیک و از اساتید دانشگاه جان هاپکینز که سابقه فعالیت گسترده در مورد جنگ های عراق، افغانستان و بالکان را دارد و از سال ۱۹۹۴ تا ۱۹۹۶ به عنوان نماینده ویژه آمریکا در امر میانجیگری میان مسلمانان و کروات های یوگسلاوی فعالیت کرده است.

                متن کامل این مصاحبه به شرح زیر است:

                شما تفاهم بدست آمده در لوزان سوئیس را چطور ارزیابی می کنید؟ آیا این تفاهم می تواند منجر به توافق جامع هسته ای شود؟

                اگر بخواهیم از نقطه نظر آمریکایی ها به این تفاهم نگاه کرده و در مورد آن قضاوت کنیم باید بگویم این تفاهم یا چارچوبی که کشورها در مورد آن توافق کرده اند یک پیشرفت شفاف بود. اما من مطمئن نیستم که توافق نهایی وجود داشته باشد به ویژه بعد از اظهارات اخیر رهبر عالی ایران به نظر می رسد که این تفاهم ابتدایی است و نمی تواند توافق نهایی باشد.

                شما به اظهارات حضرت آیت الله خامنه ای اشاره کردید، سناتور «جان مک کین» با استناد به فرمایشات رهبر انقلاب مدعی شده بود که این اظهارات نشان می دهد که ایران و امریکا در دو صفحه متفاوت هستند (اختلافات زیادی با هم دارند)، نظر شما در این رابطه چیست؟

                مطمئنم که ما در صفحات متفاوتی هستیم اما سوال اینجاست که آیا این صفحات مختلف در یک کتاب قرار دارند یا خیر. تفاهم بدست آمده هر دو طرف را تا حدی راضی کرده است. اگر به تعهدات عمل شود آنگاه فکر می کنم که هر دو کشور (ایران و آمریکا) دریک کتاب باشند.

                چرا ایران و کشورهای غربی همچون آمریکا و فرانسه تحلیل های متفاوتی از تفاهم سوئیس دارند؟

                تصور می کنم این بخاطر آن باشد که ما هنوز در نیمه راه هستیم. هنوز موارد زیادی از چارچوب اعلام شده وجود دارند که مورد بحث قرار نگرفته اند از همین رو حصول پیشرفت در این رابطه ممکن است.

                باراک اوباما در انتقاد از جمهوریخواهان و دیگر منتقدانی که به تفاهم ایجاد شده با ایران و همچنین سیاست خارجی کاخ سفید اعتراض دارند عنوان داشت که این افراد قصد تضعیف دولت و کم رنگ کردن پیشرفت های حاصل شده را دارند، آیا شما با این موضع رئیس جمهور آمریکا موافق هستید؟

                من فکر نمی کنم که آنها قصد کم رنگ کردن این اقدامات و یا به حاشیه راندن آنها را داشته باشند. مردم در آمریکا آنگونه که دوست دارند از موضوعات مختلف انتقاد می کنند. با توجه به پیشرفت هایی که در موضوع هسته ای ایران ایجاد شده فکر می کنم این غیر منطقی است که کنگره بخواهد الزاماتی را در این خصوص برای کاخ سفید تصویب کند.

                سناتور مک کانل یکی از منتقدین اصلی اوباما در مورد ایران محسوب می شود به نحوی که وی اخیرا اعلام کرده آمریکا نمی تواند به اهدافی که اوباما برای آن تعیین کرده برسد، نظر شما در این مورد چیست؟

                اگر منظور شما این فرصت یک ساله است فکر می کنم که در این مدت اوباما بتواند به اهداف خود برسد. البته در مورد ایران شخصا اعتقاد دارم که غیر واقعی است اگر قبول کنیم که ایران تمام توانائی های غنی سازی خود را متوقف می کند.

                همانطور که مطلع هستید سه شنبه گذشته کمیته روابط خارجی سنا طرحی را در مورد محدود کردن اختیارات رئیس جمهور آمریکا در مورد توافق هسته ای با ایران تصویب کرد، هر چند پیش از تصویب این طرح کاخ سفید با آن مخالف بود اما بعد از تصویب شدن، اعلام شد که ممکن است اوباما این مصوبه را امضا کند، به نظر شما آیا چنین اقدامات و مصوبه هایی به تفاهم سوئیس ضربه نمی زند؟

                ممکن است ما شاهد تصویب طرحی در کنگره باشیم که رئیس جمهور اوباما بتواند با آن کنار بیاید. موضوع سیاست های داخلی و پذیرش هر توافق در داخل کشور در هر دو طرف یعنی ایران و آمریکا مهم است. این مشکل خواهد بود به توافقی برسیم که بتواند جمهوری خواهان و دموکرات ها را در مورد اینکه ایران به تعهدات خود پایبند است متقاعد سازد. همچنین تصور می کنم در ایران نیز غیر ممکن است که اصول گرایان و لیبرال ها را راضی به توافقی کرد که به موجب آن تحریم های مرتبط با برنامه هسته ای ایران لغو نشوند.

                این نکته مهم است که به یاد داشته باشیم حتی اگر توافق جامع هسته ای حاصل شود ایران و امریکا در بسیاری از مسائل همچون اسرائیل، حزب الله، یمن، و حماس با یکدیگر اختلاف خواهند داشت. ما برای عادی سازی روابط راه درازی را در پیش داریم.

                مصاحبه از عبدالحمید بیاتی
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #15473
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  چامسکی: ایران از سلاح هسته‌ای استفاده نمی‌کند

                  شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۷

                  نوآم چامسکی، اندیشمند برجسته‌ آمریکایی گفت: آمریکا و اسراییل قدرت بازدارندگی ایران را نمی‌خواهند.

                  به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نوآم چامسکی، اندیشمند و نظریه‌پرداز برجسته آمریکایی در حوزه‌ سیاست و زبان‌شناسی در گفت‌وگو با شبکه‌ یورونیوز در پاسخ به این سوال که آیا توافق هسته‌ای با ایران می‌تواند جهان را به جایی امن‌تر تبدیل کند، گفت: من از روند مذاکرات هسته‌ای با ایران مطلعم اما مساله این است که دو قدرت دیگر هستند که در خاورمیانه به انجام فعالیت‌های خشونت‌آمیز، غیرقانونی، تروریستی و وحشیگری مشغولند.

                  این اندیشمند آمریکایی ادامه داد:‌ آمریکا و اسراییل دو قدرت هسته‌ای بزرگ در دنیا هستند که هیچگاه سلاح‌های هسته‌ای آنها مورد توجه قرار نگرفته است.

                  چامسکی در ادامه ایران را دارای قدرت بازدارندگی توصیف کرد و گفت: هیچ تحلیل‌گر حوزه‌ استراتژیک که عقلش کار می‌کند، چنین اعتقادی ندارد که ایران روزی از سلاح هسته‌ای استفاده خواهد کرد.

                  وی ادامه داد: حتی اگر ایران آماده انجام چنین کاری باشد، هدف حمله قرار می‌گیرد و هیچ شواهدی وجود ندارد که مقامات این کشور بخواهند کشورشان نابود شود.

                  این اندیشمند آمریکایی همچنین تاکید کرد که آمریکا بزرگترین تروریست جهان است
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

                    #15474
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    ارزیابی صندوق بین‌المللی پول از تاثیرات توافق هسته‌ای احتمالی

                    شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۰

                    صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد: اجرای توافق هسته‌ای با ایران منافع اقتصادی قابل توجهی برای شرکای تجاری این کشور به همراه دارد.

                    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ایران و گروه 1+5 شامل آمریکا، روسیه، چین، انگلیس، فرانسه و آلمان در 2 آوریل 2015 به چارچوب یک تفاهم برای حصول توافق هسته‌ای نهایی دست پیدا کردند. انتظار می‌رود این تفاهم تا پایان ژوئن به توافق جامع منجر شود.

                    مسعود احمد رییس بخش خاورمیانه و آسیای مرکزی در صندوق بین‌المللی پول روز جمعه در نشست بهاره این سازمان، گفت: اگر چارچوب تفاهم به دست آمده که کار روی آن هنوز ادامه دارد به نتیجه برسد این امر تاثیرات مثبت قابل توجهی نه تنها بر اقتصاد ایران بلکه بر اقتصاد شرکای تجاری ایران در خاورمیانه و دیگر نقاط جهان خواهد داشت.

                    رییس بخش خاورمیانه و آسیای مرکزی در صندوق بین‌المللی پول همچنین گفت که علاوه بر تاثیرات این توافق در آینده سیاست‌های داخلی تهران نیز نقش بسزایی در این میان بازی خواهد کرد.

                    احمد ادامه داد: اگر شما به آنچه که در ایران طی دو سال گذشته اتفاق افتاده است نگاه کنید شاهد سیاستگذاری‌هایی در بخش اقتصاد کلان در این کشور و تغییرات ناشی از حصول توافق اولیه ژنو هستید که منجر به ثبات در ایران شده است.

                    رییس بخش خاورمیانه و آسیای مرکزی در صندوق بین‌المللی پول تصریح کرد: در نتیجه این سیاست‌ها تورم در ایران از 40 درصد به 16 درصد کاهش یافته است و انتظار می‌رود اقتصاد این کشور رشد سه درصدی داشته باشد.

                    وی در پایان یادآور شد: با این حال هنوز کارهای زیادی باید برای بهبود سیاست‌های صنعتی و زیربنایی ایران انجام شود.

                    انتهای پیام
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                    نظر

                    • milad97
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 2520

                      #15475
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      پاسخ رهبر معظم انقلاب به ۱۱ پرسش درباره مسئله هسته‌اي
                      پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

                      به مناسبت بيانات مهم رهبر انقلاب درباره مسئله هسته‌اي در روز ولادت حضرت زهرا سلام‌الله‌عليها، پايگاه اطلاع‌رساني KHAMENEI.IR به يازده پرسش درباره مسئله‌ي هسته‌اي با استفاده از بيانات رهبر انقلاب در چندماه اخير پاسخ مي‌دهد.

                      ۱. چرا رهبر انقلاب با انجام «مذاکرات هسته‌اي» موافقت کرده‌اند؟

                      موافقت با اين مذاکرات براي شکستن فضاي خصمانه جبهه استکبار بر ضد ايران بود و اين مذاکرات بايد ادامه يابد اما همه بدانند که با وجود ادامه مذاکرات، فعاليتهاي جمهوري اسلامي ايران در زمينه تحقيق و توسعه هسته اي به هيچ وجه متوقف نخواهد شد و هيچيک از دستاوردهاي هسته اي نيز تعطيل بردار نيست، ضمن آنکه روابط آژانس بين المللي انرژي اتمي با ايران نيز بايد روابط متعارف و غيرفوق العاده باشد...هدف آنها اين است که با اين بهانه، فضاي بين المللي را بر ضد ايران حفظ کنند و بر همين اساس بود که با طراحي جديد دولت براي مذاکره درخصوص موضوع هسته اي موافقت شد تا اين جوّ جهاني شکسته و ابتکار عمل از طرف مقابل گرفته شود و حقيقت نيز براي افکار عمومي دنيا مشخص شود. ۱۳۹۳/۰۱/۲۰

                      مذاکره در موضوعات خاص اشکالي ندارد؛ منتها گفتم من اعتماد ندارم، خوشبين نيستم به مذاکره، لکن ميخواهند مذاکره کنند، بکنند؛ ما هم به اذن‌الله ضرري نميکنيم. يک تجربه‌اي در اختيار ملّت ايران است که...اين تجربه ظرفيّت فکري ملّت ما را بالا خواهد برد. ۱۳۹۲/۰۸/۱۲

                      ميگويند ما تحريم کرديم، ايران مجبور شد بيايد پاي ميز مذاکره، نه، [اين‌طور نيست]. ما قبلاً هم اعلان کرديم، قبل از اين حرفها هم ما گفتيم [که] نظام جمهوري اسلامي درباره‌ي موضوعات خاصّي که مصلحت بداند، با اين شيطان براي رفع شرّ او و براي حلّ مشکل، مذاکره ميکند؛ معناي اين آن نيست که اين ملّت مستأصل شده است، ابداً. ۱۳۹۲/۱۰/۱۹

                      ۲. رهبر انقلاب موافق «توافق هسته‌اي» هستند يا مخالف آن؟

                      با وجود اينکه من خوش‌بين نبودم به مذاکره‌ي با آمريکا، با اين مذاکرات موردي، مخالفت نکردم، موافقت کردم؛ از مذاکره‌کنندگان هم با همه‌ي وجود حمايت کردم، الان هم حمايت ميکنم. از رسيدن به يک توافقي که منافع ملّت ايران را تأمين کند و عزّت ملّت ايران را حفظ کند، صددرصد من حمايت ميکنم و استقبال ميکنم؛ اين را همه بدانند. اگر کسي بگويد که ما مثلاً با توافق يا با رسيدن به يک نقطه مخالفيم، نه، خلاف حق و خلاف واقع گفته است. اگر يک توافقي انجام بگيرد که اين توافق توافقي باشد که منافع ملّت را، منافع کشور را تأمين بکند، بنده کاملاً با آن موافقت خواهم کرد.

                      البتّه اين را هم ما گفتيم که توافق نکردن بهتر از توافق بد است ــ که اين حرف را آمريکايي‌ها هم ميزنند ــ اين فرمول، فرمول درستي است؛ توافق نکردن از توافق کردني که در آن، منافع ملّت پامال بشود، عزّت ملّت از بين برود، ملّت ايران با اين عظمت، تحقير بشود [بهتر است]، توافق نکردن شرف دارد بر يک چنين توافق کردني. ۱۳۹۴/۰۱/۲۰

                      ۳. نظر رهبر انقلاب درباره تيم مذاکره کننده‌ي هسته‌اي ايران چيست؟

                      همان‌طور که عرض کردم بنده به مجريان امر اعتماد دارم؛ اين را شما بدانيد؛ اين آقاياني که مشغول کار هستند، اينها افرادي هستند مورد اعتماد ما، من در مورد آنها هيچ ترديدي [ندارم]؛ در آنچه تا حالا بودند، ان‌شاءالله بعد از اين هم ترديدي به‌وجود نخواهد آمد؛ هيچ ترديدي نسبت به آنها ندارم. ۱۳۹۴/۰۱/۲۰

                      هيچ‌کس نبايد اين مجموعه‌ي مذاکره‌کنندگان ما را با مجموعه‌ي شامل آمريکا - همان شش دولت، به‌اصطلاح پنج بعلاوه‌ي يک - سازش‌کار بداند؛ اين غلط است؛ اينها مأموران دولت جمهوري اسلامي ايران هستند، اينها بچّه‌هاي خودمان هستند، بچّه‌هاي انقلابند؛ يک مأموريّتي را دارند انجام ميدهند. کار سختي هم هست [که] بر عهده‌ي اينها است؛ دارند با تلاش فراوان آن کاري را که بر عهده‌ي آنها است انجام ميدهند. بنابراين نبايد مأموري را که مشغول يک کاري است و مسئول يک فرايندي است مورد تضعيف يا توهين يا بعضي از تعبيراتي که گاهي شنيده ميشود - که اينها سازش‌کارند، و مانند اينها - قرار داد؛ نه، اين حرفها نيست. ۱۳۹۲/۰۸/۱۲


                      ۴. علت نگراني رهبر انقلاب نسبت به مذاکره با آمريکا چيست و چرا به آن خوشبين نيستند؟

                      [درباره مذاکره با آمريکا] جدّاً دغدغه دارم؛ اين دغدغه ناشي از آن است که طرف مقابل بشدّت اهل فريب و دروغ و نقض‌عهد و حرکت در خلاف جهت صحيح است؛ طرف مقابل اين‌جوري است. يک نمونه‌اش در همين قضيّه اتّفاق افتاد؛ بعد از آنکه که مذاکره‌کنندگان ما مذاکره‌شان تمام شد، بعد از چند ساعت بيانيّه‌ي کاخ سفيد منتشر شد در تبيين مذاکرات. اين بيانيّه‌اي که آنها منتشر کردند ــ که اسمش را ميگذارند «فکت‌شيت» ــ در اغلب موارد خلاف واقع است؛ يعني روايتي که اينها دارند از مذاکرات و از تفاهمهايي که انجام گرفته است ميکنند، يک روايت مخدوش و غلط و خلاف واقع است.

                      ...من البتّه هيچ‌وقت نسبت به مذاکره‌ي با آمريکا خوش‌بين نبودم. نه از باب يک توهّم بلکه از باب تجربه؛ تجربه کرديم. حالا اگر يک روزي ــ ما که در آن روز قاعدتاً نخواهيم بود ــ شماها ان‌شاءالله در جريان حوادث و جزئيّات و يادداشت‌ها و نوشته‌هاي اين روزها قرار بگيريد، خواهيد ديد که اين تجربه‌ي ما از کجا حاصل شده؛ تجربه کرديم۱۳۹۴/۰۱/۲۰

                      ... من به اين گفتگوها خوشبين نيستم. چرا؟ چون تجربه‌هاي گذشته‌ي ما نشان ميدهد که گفتگو در منطق حضرات آمريکائي به اين معني نيست که بنشينيم تا به يک راه حل منطقي دست پيدا کنيم ــ منظورشان از گفتگو اين نيست ــ منظورشان از گفتگو اين است که بنشينيم حرف بزنيم تا شما نظر ما را قبول کنيد! هدف، از اول اعلام شده است؛ بايد نظر طرف مقابل قبول شود. لذا ما هميشه اعلام کرديم و گفتيم که اين، گفتگو نيست؛ اين، تحميل است و ايران زير بار تحميل نميرود. من به اين اظهارات خوشبين نيستم، اما مخالفت هم ندارم. ۱۳۹۲/۰۱/۰۱

                      ۵. آيا ايران با آمريکا بر سر موضوعات غيرهسته‌اي هم مذاکره مي‌کند؟

                      اين مذاکراتي که دارد انجام ميگيرد ــ که بخشي از آن هم مذاکره‌ي با طرفهاي آمريکايي است ــ فقط در موضوع هسته‌اي است؛ فقط. ما در هيچ موضوع ديگري فعلاً با آمريکا مذاکره نداريم؛ هيچ؛ اين را همه بدانند؛ نه در مسائل منطقه، نه در مسائل گوناگون داخلي، نه در مسائل بين‌المللي؛ امروز فقط موضوع مورد بحث و مورد مذاکره، مسائل هسته‌اي است.

                      حالا، اين تجربه‌اي خواهد شد؛ اگر طرف مقابل از کج‌تابي‌هاي معمولي خودش دست برداشت، اين يک تجربه‌اي براي ما ميشود که خيلي خب، پس ميشود در يک موضوع ديگر هم با اينها مذاکره کرد؛ امّا اگر ديديم نه، اين کج‌تابي‌هايي که هميشه از اينها ديده‌ايم باز هم وجود دارد و کج‌راهه دارند ميروند، خب طبعاً تجربه‌ي گذشته‌ي ما تقويت خواهد شد. ۱۳۹۴/۰۱/۲۰

                      ۶. سرانجام تحريم‌ها در توافق هسته‌اي چگونه بايد باشد؟

                      در اين جزئيّات مذاکرات ــ که خيلي هم اين چند ماه آينده مهم است ــ اتّفاقي که بايد بيفتد اين است که تحريمها به طور کامل و يکجا بايستي لغو بشود. اينکه يکي از آنها ميگويد تحريمها شش ماه ديگر لغو ميشود، يکي ميگويد نه ممکن است يک سال هم طول بکشد، يکي ديگر ميگويد ممکن است از يک سال هم بيشتر بشود، اينها بازيهاي متعارف معمول اينها است؛ اينها هيچ قابل اعتناء و قابل قبول نيست؛ تحريمها بايستي ــ اگر چنانچه حالا خداي متعال مقدّر فرموده بود و توانستند به يک توافقي برسند ــ در همان روز توافق به‌طور کامل لغو بشود؛ اين بايد اتّفاق بيفتد. اگر قرار باشد که لغو تحريمها باز متوقّف بشود بر يک فرايند ديگري، پس چرا ما اصلاً مذاکره کرديم؟ اصلاً مذاکره و نشستن پشت ميز مذاکره و بحث کردن و بگومگو کردن براي چه بود؟ براي همين بود که تحريمها برداشته بشود؛ اين را باز بخواهند متوقّف کنند به يک چيز ديگري، اصلاً قابل قبول نيست. ۱۳۹۴/۰۱/۲۰

                      ۷. ضرورت حفظ و صنعتي‌کردن فناوري هسته‌اي چيست؟

                      من يک خواسته‌هايي از مسئولين داشته‌ام که اين را به آنها عرض کردم، گفتم و روي آنها اصرار دارم. يکي اين مسئله است که بدانند دستاورد کنوني هسته‌اي ما چيز باارزشي است؛ اين را بدانند؛ به چشم کم‌ارزش و چيز سبک به آن نگاه نکنند؛ چيز با ارزشي است. صنعت هسته‌اي براي يک کشور، يک ضرورت است.

                      اينکه بعضي ازروشنفکرنماها قلم بردارند و قلم بزنند که «آقا ما صنعت هسته‌اي را ميخواهيم چه‌کار کنيم» اين فريب است؛ اين شبيه همان حرفي است که زمان قاجارها وقتي نفت کشف شده بود و انگليسها آمده بودند ميخواستند نفت را ببرند، اينجا دولتمرد قاجاري ميگفت ما اين مادّه‌ي بدبوي عَفِن را ميخواهيم چه‌کار کنيم، بگذاريد بردارند ببرند! اين شبيه آن است. صنعت هسته‌اي براي يک کشور يک ضرورت است؛ هم براي انرژي، هم براي داروهاي هسته‌اي که بسيار مهم است، هم براي تبديل آب دريا به آب شيرين، و هم براي بسياري از نيازهاي ديگر در زمينه‌ي کشاورزي و غير کشاورزي. صنعت هسته‌اي در دنيا، يک صنعت پيشرفته است، يک صنعت مهم است؛ اين را هم بچّه‌هاي ما خودشان به دست آوردند؛ اين انفجار ظرفيّتهاي دروني و استعدادهاي دروني بچّه‌هاي ما بود...

                      دستاورد هسته‌اي، بسيار مهم است و دنبال کردن اين صنعت و صنعتي کردن کشور، بسيار چيز لازمي است؛ بايستي اين مورد توجّه باشد. ۱۳۹۴/۰۱/۲۰

                      ۸. حدود و شيوه نظارتها بر فعاليتهاي هسته‌اي ايران بايد چگونه باشد؟

                      به‌هيچ‌وجه اجازه داده نشود که به بهانه‌ي نظارت، اينها به حريم امنيّتي و دفاعي کشور نفوذ کنند؛ مطلقاً. مسئولين نظامي کشور به‌هيچ‌وجه مأذون نيستند که به بهانه‌ي نظارت و به بهانه‌ي بازرسي و مانند اين حرفها، بيگانگان را به حريم و حصار امنيّتي و دفاعي کشور راه بدهند، يا توسعه‌ي دفاعي کشور را متوقّف کنند؛ توسعه‌ي دفاعي کشور، توانايي دفاعي کشور، مشت محکم ملّت در عرصه‌ي نظامي، اين بايستي همچنان محکم بماند و محکم‌تر بشود؛ يا حمايت ما از برادران مقاوممان در نقاط مختلف؛ اينها مطلقاً نبايستي در مذاکرات مورد خدشه قرار بگيرد.

                      تذکّر بعدي اين است که هيچ شيوه‌ي نظارتي غير متعارف که جمهوري اسلامي را به يک کشور اختصاصي از لحاظ نظارت تبديل ميکند، به‌هيچ‌وجه مورد قبول نيست. همين نظارتهاي متعارفي که در همه‌ي دنيا معمول است، اينجا هم همان نظارتها [باشد]، و نه بيشتر. ۱۳۹۴/۰۱/۲۰

                      ۹. موضع رهبر انقلاب درباره مذاکرات لوزان چيست؟

                      بعضي‌ها سؤال کردند و ميکنند که چرا فلاني درباره‌ي مسئله‌ي هسته‌اي موضع نگرفته‌است؟ جواب اين است که جايي براي موضع‌گيري وجود نداشته‌است. مسئولين ما، مسئولين هسته‌اي، مباشرين کار به ما دارند ميگويند هنوز کاري انجام نگرفته، هيچ چيز الزام‌آوري بين دو طرف نگذشته است؛ چه موضع‌گيري‌اي؟ اگر از من بپرسند شما موافقيد يا مخالف، ميگويم نه موافقم، نه مخالف؛ چون هنوز اتّفاقي نيفتاده است؛ هنوز کاري نشده. همه‌ي مشکل بر سر آن جزئيّاتي است که بنا است بنشينند و يکايکِ آنها را بحث کنند؛ اين را خود مسئولين هم گفته‌اند؛ هم به ما گفته‌اند، هم در مصاحبه‌هايشان به مردم اين را گفته‌اند؛ همه‌ي مشکل بعد از اين است.

                      ممکن است طرف مقابل که يک طرفِ لجوج، بدعهد، بدمعامله، اهل دبّه در آوردن، اهل چک‌وچانه کردن، اهل از پشت خنجر زدن و اهل اين‌جور کارها و سياه‌کاري‌ها است، سرِ جزئيّات بخواهد کشور ما را، ملّت ما را، مذاکره‌کنندگان مارا در يک دايره‌اي محصور کند؛ ما هنوز هيچ چيز در اختيار نداريم، هيچ الزامي به‌وجود نيامده است. اينکه حالا تبريک ميگويند، به بنده تبريک ميگويند، به ديگران تبريک ميگويند، بي‌معني است، چه تبريکي؟ آنچه تا کنون انجام گرفته است نه اصل توافق و مذاکره‌ي منتهي به توافق را تضمين ميکند، نه محتواي توافق را تضمين ميکند؛ هيچ کدام را؛ حتّي تضمين نميکند که اين مذاکرات تا به آخر برسد و به يک توافق منتهي بشود؛ اينکه تا الان انجام گرفته، اين‌جوري است؛ همه چيز مربوط به بعد از اين است. ۱۳۹۴/۰۱/۲۰

                      ۱۰. آيا جزئيّات مذاکرات هسته‌اي تحت نظر رهبري است؟

                      بنده در جزئيّات مذاکره دخالتي نکردم، بازهم نميکنم؛ من مسائل کلان، خطوط اصلي، چهارچوب‌هاي مهم و خطّ قرمزها را به مسئولين کشور همواره گفته‌ام؛ عمدتاً به رئيس جمهور محترم که ما با ايشان جلسات مرتّب داريم، و موارد معدودي هم به وزير محترم خارجه؛ خطوط اصلي و کلّي. جزئيّات کار، خصوصيّات کوچک که تأثيري در تأمين آن خطوط کلان ندارد، مورد توجّه نيست؛ اينها در اختيار آنها است، ميتوانند بروند کار کنند. اينکه حالا گفته بشود که جزئيّات اين مذاکرات تحت نظر رهبري است، اين حرف دقيقي نيست. ۱۳۹۴/۰۱/۲۰

                      ۱۱. دولت با منتقدين هسته‌اي چگونه بايد رفتار کند؟

                      من به خود مسئولين هم اين را گفته‌ام همين چند روز؛ مسئولين بايد بيايند مردم را و بخصوص نخبگان را از جزئيّات و واقعيّات مطّلع کنند؛ ما چيز محرمانه نداريم، چيز مخفي نداريم. اين مصداق همدلي با مردم است... الان فرصت خوبي است براي همدلي؛ يک عدّه‌اي مخالفند، يک عدّه‌اي اعتراض دارند؛ خيلي خب، مسئولين ما که مردمان صادقي هستند، مردمان علاقه‌مند به منافع ملّي‌اند، بسيار خب، يک جمعي از مخالفين را ــ از آن افرادي را که شاخصند ــ دعوت کنند، حرفهاي آنها را بشنوند؛ اي بسا در حرفهاي آنها يک نکته‌اي باشد که اين نکته را اگر رعايت کنند، کارشان بهتر پيش برود؛ اگر چنانچه نکته‌اي هم نبود، آنها را قانع کنند؛ اين ميشود همدلي؛ اين ميشود يکسان‌سازي دلها و احساسها، و به تبع آن عملها.

                      به نظر من بنشينند، بشنوند، بحث کنند. حالا ممکن است بگويند آقا ما سه ماه بيشتر زمان نداريم؛ خب، حالا سه ماه بشود چهار ماه، آسمان که به زمين نمي‌آيد؛ چه اشکالي دارد؟ کمااينکه آنها در يک برهه‌ي ديگري هفت ماه زمان را عقب انداختند. خيلي خب، دوستان ما هم اگر چنانچه در اين همدلي‌ها و هم‌زباني‌ها و تبادل‌نظرها يک وقتي گرفته شد، چه اشکال دارد، وقتي گرفته بشود، يک خرده زمان آن تصميمات نهايي عقب بيفتد؛ طوري نخواهد شد. ۱۳۹۴/۰۱/۲۰
                      لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

                      نظر

                      • Hessam
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 1240

                        #15476
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        واکنش ها در اسرائیل به اظهارات دیشب رییس جمهور آمریکا
                        وقتی اوباما با روی گشاده از درخواست ایران برای برچیدن فوری تحریم ها و لغو ممنوعیت فروش S - 300 سخن گفت ، از تعجب دهانم باز مانده بود!
                        بن کاسپیت، تحلیلگر مسائل دیپلماتیک شبکه ده اسرائیل گفت، من با شنیدن اظهارات اوباما، از تعجب دهانم باز مانده بود. بویژه وقتی که او از تصمیم ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه برای مجهز کردن ایران به موشک های اس سیصد دفاع کرد.

                        پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                        وقتی اوباما با روی گشاده به درخواست ایران برای برچیدن فوری تحریم ها و لغو ممنوعیت فروش S - 300 سخن گفت ، از تعجب دهانم باز مانده بود!

                        یک روزنامه صهیونیستی نوشت: اظهارات اوباما درباره تحریم های ایران، تحلیلگران اسرائیلی را شوکه کرد.

                        به گزارش انتخاب ؛ تایمز آو اسرائیل نوشت: تحلیلگران اسرائیلی از اظهارات اخیر باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا شوکه شدند. در آن اظهارات اوباما با روی باز به درخواست ایران برای برچیدن فوری همه تحریم های اقتصادی و نیز لغو ممنوعیت فروش سیستم های دفاعی روسیه به ایران برخورد کرد.

                        شگفتی صهیونیست ها

                        هنور مقامات اسرائیلی به این اظهار نظر اوباما واکنش نشان نداده اند، به این دلیل که اصولا سیاستمداران در روز شنبه که روز تعطیل یهودیان است، کار نمی کنند. اما تحلیلگران اسرائیلی از شگفت زدگی خود از اظهارات اوباما گفتند.

                        بن کاسپیت، تحلیلگر مسائل دیپلماتیک شبکه ده اسرائیل گفت، من با شنیدن اظهارات اوباما، از تعجب دهانم باز مانده بود. بویژه وقتی که او از تصمیم ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه برای مجهز کردن ایران به موشک های اس سیصد دفاع کرد.

                        وی در ادامه افزود، اوباما یک چیز دیگر است. او تصمیم دارد که آمریکا را از جنگ ها دور نگاه دارد.

                        آلون بن دیوید، مجری این بخش خبری نیز می گوید، اوباما فقط تعجب کرده است که روس ها به تعهد خود در رابطه با ایران عمل کرده اند؟ این بسیار تعجب آور است.

                        کاسپیت در ادامه گفت: این واکنش اوباما برای آمریکا جدید است. ما قبلا به شرایط بهتری عادت داشتیم.

                        شبکه ده اسرائیل، همچنین به نقل از مقامات دیپلماتیک ارشد اسرائیل خبر داد،‌دورنمای خارج کردن اسرائیل از مذاکرات به رهبری آمریکا با ایران درباره برنامه هسته ای این کشور در حال حاضر به نقطه صفر رسیده است. این مقامات گفته اند، از نظر آمریکا مسئله ایران تمام شده است.

                        اوباما روز جمعه در واشنگتن، در اظهاراتی عجیب گفت، تعجب کرده است که چرا لغو فروش موشکها به ایران این قدر طول کشیده است.

                        نظر

                        • Hessam
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 1240

                          #15477
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          ادعای رسانه های عرب زبان:
                          اوباما از ایران در مقابل اعراب حمایت می کند، چون پدرش شیعه بوده است!
                          اوباما بیشتر کودکی خود را در مومباسای کنیا سپری کرد. من از این منطقه بازدید کردم و می توانم به شما بگویم که این منطقه عمدتا شیعه نشین است.
                          پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                          اوباما از ایران در مقابل اعراب حمایت می کند، چون پدرش شیعه بوده است!

                          مفسران رسانه های عرب ادعا کردند رئیس جمهور آمریکا به این دلیل حامی ایران است که پدرش یک شیعه بود.

                          به گزارش «انتخاب»، پایگاه آلگماینر نوشت: محی الدین لازقانی نویسنده سوری در مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی حوار که از لندن پخش می شود گفت: «باراک حسین اوباما فرزند یک پدر کنیایی شیعه مذهب است. خاطرات کودکی فردی که کاخ سفید را اداره می کند، خاطرات شیعی هستند که بر موضع وی برای اتخاذ سیاست خارجی به طرفداری از ایران تاثیر گذار است و به این دلیل است که اوباما بسیار اشتیاق دارد، ایران به صورت یک پیروز ظاهر شود و کشورهای سنی، نفوذ خود را در منطقه از دست بدهند.»

                          لاذقانی سعی کرد تاکید کند در حال مطرح کردن نظریه نیست و نیز فردی نژادپرست نیست. وی ادعا کرد اظهاراتش در خصوص شجره نامه شیعی پرزیدنت اوباما بر اساس واقعیات است.

                          این نویسنده سوری خاطر نشان کرد: «اوباما بیشتر کودکی خود را در مومباسای کنیا سپری کرد. من از این منطقه بازدید کردم و می توانم به شما بگویم که این منطقه عمدتا شیعه نشین است.»

                          ابوالمنتصر بلوشی نیز در گفتگو با شبکه تلویزیونی « فور الشباب تی وی » عربستان گفت: « باراک حسین اوباما فرزند یک پدر شیعه است و همین موضوع باعث شده است برخی افراد وی را لابی ایران در آمریکا بخوانند.»

                          بلوشی اظهار کرد: اوباما جهان را از دریچه مذهبی - سیاسی شیعی می بیند. راه حل وی، توسعه گرایی شیعی است که ادعا می شود وی در حال اجرای آن در مورد عراق ، سوریه ، یمن ، ایران و افغانستان است.

                          بسیاری از شایعه ها بر اساس نام « حسین » وی، سوابق دینی پدرش و اینکه باراک حسین اوباما بزرگ شده اندونزی با اکثریت جمعیت مسلمان است قرار دارد.

                          نظر

                          • Hessam
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 1240

                            #15478
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            توصیه اوباما درباره مذاکره با ایران
                            رئیس جمهور آمریکا به دیپلمات‌هایش توصیه کرد برای حل اختلاف بر سر مساله‌ تحریم‌های ایران از مذاکرات خلاقانه استفاده کند.
                            کد خبر: ۴۹۲۳۴۲
                            تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۸ - 18 April 2015
                            رئیس جمهور آمریکا به دیپلمات‌هایش توصیه کرد برای حل اختلاف بر سر مساله‌ تحریم‌های ایران از مذاکرات خلاقانه استفاده کند.

                            به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه نیویورک تایمز، باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا روز جمعه در کنفرانس خبری مشترکش با ماتئو رنزی نخست وزیر ایتالیا در کاخ سفید درباره‌ چگونگی لغو تحریم‌ها علیه ایران این بار از تکرار مواضع قبلی آمریکا مبنی بر این که تحریم‌ها باید به صورت مرحله‌ای لغو شوند سر باز زد و خواستار مذاکرات خلاقانه برای حل این مساله شد.

                            رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه به مذاکره‌کنندگان پیشنهاد داد به دنبال دستیابی به راه حلی باشند که برای بدنه سیاسی ایران قابل قبول‌تر باشد.

                            وی در این باره گفت: این که تحریم‌ها چطور کم می‌شوند و این که اگر نقض توافق اتفاق بیفتد چطور ما آنها را فورا باز می‌گردانیم ساز و کارهای مختلف و راههای متفاوتی برای آن وجود دارد.

                            اوباما ادامه داد: مذاکره کنندگان باید فرمول‌هایی بیابند که نگرانی‌های اصلی ما را برطرف کند و در عین حال به طرف دیگر هم اجازه دهد چیزی را به بدنه سیاسی‌شان ارائه دهند که قابل قبول‌تر باشد.

                            رئیس‌جمهور آمریکا اظهار کرد: نگرانی اصلی ما این است که اطمینان یابیم اگر ایران به تعهداتش پایبند نباشد ما برای به کارگیری دوباره تحریم‌ها راه سختی نداشته باشیم که این نیازمند مذاکراتی خلاقانه توسط جان کری وزیر امور خارجه و دیگران است.

                            اوباما تاکید کرد:‌ من اطمینان دارم که ما موفق خواهیم بود.

                            به نوشته روزنامه‌ آمریکایی مقامات ایرانی از زمانی که ایران و گروه 1+5 در لوزان سوئیس توانستند به یک چارچوب تفاهم برای حصول توافق هسته‌ای نهایی دست پیدا کنند تاکید کردند که تحریم‌ها باید به محض این که یک توافق امضا شد لغو شوند. این در حالی است که مقامات آمریکایی در روزهای اخیر بر این موضع خود اصرار ورزیدند که لغو تحریم‌ها علیه ایران به صورت مرحله‌ای و پس از اطمینان از پایبندی این کشور به تعهداتش صورت خواهد گرفت.

                            از زمان حصول این تفاهم منتقدان داخلی می‌گویند که باراک اوباما و هم پیمانانش در گروه 1+5 شامل انگلیس و فرانسه، آلمان، روسیه و چین رایزنی‌های خوبی با ایران انجام ندادند. آنها همچنین می‌گویند که اگر تحریم‌ها همان ابتدا لغو شوند ایران دیگر انگیزه‌ای برای محدود کردن برنامه‌ی هسته‌ای اش ندارد.

                            محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران روز جمعه در گفت و گو با شبکه‌ی یورونیوز گفت که آمریکایی‌ها با انتشار سندی درباره‌ی پارامتر‌های کلیدی یک توافق هسته‌ای که آن را فکت شیت می‌نامند از چارچوب تفاهمی که در 2 آوریل در سوئیس به دست آمد فاصله گرفته‌اند.

                            ظریف ادامه داد: آمریکا برای دلایل داخلی که حقشان است فکت شیتی را منتشر کردند که کاملا مشابه آن چه ما بر سر آن به تفاهم رسیدیم نیست.

                            وی به یورونیوز گفت که اگر مذاکرات هسته‌ای تا پایان ماه ژوئن به توافق نهایی و لغو تمام تحریم‌ها منجر نشود ایران می‌تواند به یک برنامه غنی سازی نامحدود بازگردد.

                            وزیر امور خارجه ایران بار دیگر تاکید کرد: برنامه‌ هسته‌ای ایران ماهیت صلح آمیز دارد.

                            ظریف همچنین درباره‌ دورنمای عدم حصول یک توافق هسته‌ای اظهار کرد : ما می‌توانیم مسیر مقابله را انتخاب کنیم یا می‌توانیم به مسیر همکاری برویم. ما نمی‌توانیم از هر یک تکه ای را بر گزینیم.

                            وی افزود: اگر ما مسیر مقابله را انتخاب کنیم آمریکا و سازمان ملل به تحریم‌هایشان ادامه خواهند داد و ایران به برنامه‌ غنی سازی‌اش بدون هیچ‌گونه محدودیتی ادامه خواهد داد.

                            اوباما در ادامه به شرایط کنونی روابط مسکو و واشنگتن اشاره کرد و گفت: البته روابط ما کمی آسیب دیده و اقتصاد روسیه هم به منابع مالی نیاز دارد.

                            وی همچنین درباره‌ طرح کمیته روابط خارجی سنا که هفته گذشته مورد تصویب قرار گرفت صحبت و تاکید کرد : من قانونی را که هر دو حزب آن را امضاء کنند و به طور موقت قدرت من برای لغو تحریم‌های کنگره علیه ایران را به حالت تعلیق در می‌آورد امضا خواهم کرد. در حالی که قانون‌گذاران می‌توانند هر توافق هسته‌ای را مورد بازبینی و شاید به آن رای دهند.

                            رئیس جمهور آمریکا پیش از این هشدار داده بود در صورت تصویب این طرح آن را وتو خواهد کرد اما روز جمعه گفت که طرح کنونی کمیته روابط خارجی منطقی است چون دخالتی در مذاکرات نمی‌کند.

                            اما اوباما نارضایتی خود را از فشارهای کنگره نشان داد و گفت: نگرانم این مساله به یک رویه تبدیل شود و از این پس تمام روسای جمهور آمریکا مجبور باشند توافقات سیاسی منعقد شده با طرف‌های خارجی را به تصویب کنگره برسانند.

                            به نوشته‌ی نیویورک تایمز دموکرات‌های آمریکا پیش از تصویب این طرح متمم‌هایی را به آن اضافه کردند که از نظر کاخ سفید قابل قبول‌تر شده است.
                            آخرین ویرایش توسط Hessam؛ 2015/04/18, 22:58.

                            نظر

                            • Hessam
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 1240

                              #15479
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              باراک اوباما:
                              توافق نهایی با ایران، معاهده رسمی نخواهد بود / این توافق نیازی به تصویب کنگره نخواهد داشت / از اینکه روسیه تا امروز برای فروش S300 به ایران صبر کرده بود، شگفت زده ام
                              من تنها یک نظارت عمومی بر این موضوع دارم و آن به اینگونه است که تحریم ها چگونه کاهش یابند و اگر نقض توافق باشد چگونه آنها دوباره بازگردند و راه ها و روش های گوناگونی برای اجرای این موضوع وجود دارد.
                              پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                              توافق نهایی با ایران، معاهده رسمی نخواهد بود / این توافق نیازی به تصویب کنگره نخواهد داشت / از اینکه روسیه تا امروز برای فروش S300 به ایران صبر کرده بود، شگفت زده ام

                              باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد مهمترین نگرانی درباره توافق ایران آن است که اگر این کشور از توافق هسته ای پیروی نکند، آمریکا لازم نیست برای از سر گرفتن تحریم ها به آب و آتش بزند.

                              به گزارش «انتخاب»، اوباما در کنفرانس خبری مشترک با نخست وزیر ایتالیا در واشینگتن گفت: پیش نویس لایحه کنگره را مانعی در برابر مذاکرات با ایران درباره برنامه هسته ای این کشور نمی دانم.

                              وی این لایحه را که به کنگره اجازه خواهد داد هرگونه توافق با ایران را بررسی کند «مصالحه قابل قبول» توصیف کرد که قصد دارد آن را امضا کند.

                              اوباما در بخش دیگری گفت: من تنها یک نظارت عمومی بر این موضوع دارم و آن به اینگونه است که تحریم ها چگونه کاهش یابند و اگر نقض توافق باشد چگونه آنها دوباره بازگردند و راه ها و روش های گوناگونی برای اجرای این موضوع وجود دارد.

                              وی افزود: بخشی از این موضوع به اقدامات جان کری،بخشی از آن به اقدامات ایرانی ها و بخشی از آن به گروه پنج به علاوه یک بازمی گردد و آنها باید روشها و فرمول هایی را پیدا که نگرانی های عمده ما را رفع و چیزی را عرضه کنند که قابل پذیرش تر باشد.

                              رئیس جمهور آمریکا اضافه کرد: نگرانی عمده من در اینجا این است که مطمئن باشیم که اگر ایران به تعهدات خود بر اساس توافق پایبند نباشد تحریمها را از دوباره وضع کنیم.این مهمترین نگرانی من است و به نظرم این هدف و احتمال وضع دوباره تحریم های شدید در صورت نقض توافق، می تواند تحقق یابد.ما به مذاکراتی خلاقانه نیازمندیم و معتقدم که جان کری و دیگران موفق خواهند بود و من از حمایت نخست وزیر رنتسی در این رابطه تشکر می کنم.

                              اوباما گفت: توافق نهایی هسته ای با ایران، معاهده رسمی نخواهد بود، بلکه توافق نامه ای سیاسی است و نیازی به تصویب کنگره نخواهد داشت.

                              وی تاکید کرد: تفسیر او از قوانین این است که روسای جمهوری نیازی به کسب مجوز از کنگره برای امضای توافق نامه های سیاسی با دیگر کشورها ندارند.

                              باراک اوباما در مورد لغو ممنوعیت فروش موشک های اس ۳۰۰ به ایران هم گفت «شگفت زده امکه روسیه تا این مدت هم برای لغو این ممنوعیت، صبر کرده بود.»

                              نظر

                              • MAGDAD2015
                                عضو فعال
                                • Feb 2015
                                • 342

                                #15480
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                                در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران
                                پدر شهید احمدی روشن: از ظریف تشکر می‌کنیم

                                جمعه ۲۸ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۱
                                hemmat khahi-6-343.jpg
                                پدر شهید مصطفی احمدی روشن، گفت‌: ما برای وزیر محترم خارجه نامه‌ای ننوشته‌، امضا نکرده و نفرستاده‌ایم، اما از وی تشکر می‌کنیم.

                                به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پدر شهید مصطفی احمدی روشن در سخنان پیش از خطبه نماز جمعه تهران در این‌باره، گفت: اولین سوالی که مردم بزرگوار ایران بالأخص دانشجویان از ما می‌پرسند این است که آیا ما از جمله کسانی بودیم که نامه نوشتیم و از وزیر محترم خارجه تشکر کرده‌ایم؟ من می‌خواهم خدمت همه شما عرض کنم که ضمن تشکر از این برادران گرامی، چنین نامه‌ای ننوشته، امضا نکرده و برای ایشان نفرستاده‌ایم اما از ایشان تشکر می‌کنیم.

                                وی افزود: مسأله بعدی این است که نظر ما را به عنوان پدر یک شهید هسته‌ای می‌پرسند. نظر ما همان نظر رهبر انقلاب است. اولین چیزی که فرمودند این است که ما خوشبین نیستیم. واقعیت هم همین است. این حتی برای بنده حقیر یک تجربه است و این یک تجربه بزرگ از شناخت عمقی از دشمن اسلام و ایران است.

                                وی با بیان این‌که دغدغه‌های ما در این زمینه همان دغدغه‌های رهبر انقلاب است، گفت: خداوند تبارک و تعالی مسأله را برای ما حل کرده است. خداوند در غدیر خم این مسأله را حل کرد. آنگاه که به رسول خود دستور داد ای رسول ما چیزی که به تو نازل کردیم باید ابلاغ کنی وگرنه رسالت خود را انجام نداده‌ای.

                                پدر شهید احمدی روشن افزود: این امر موقعیت و مقام ولایت را می‌رساند تا همواره گوش و چشم به فرمان ولایت داشته باشیم، از خودمان حرف درنیاوریم و عملی انجام ندهیم.

                                وی تصریح کرد: وقتی ولایت می‌فرمایند ما خوشبین نیستیم ما هم نباید خوشبین باشیم. وقتی می‌فرمایند دغدغه‌هایی داریم ما نیز باید این دغدغه‌ها را داشته باشیم. من این مسائل را نه به عنوان پدر شهید احمدی روشن بلکه به عنوان قطره‌ای از دریای مواج مردم جمهوری اسلامی ایران عرض می‌کنم و می‌گویم خط قرمزهایی که مقام معظم رهبری ترسیم کردند را ما نیز می‌شناسیم.

                                پدر احمدی روشن، با بیان این که باعث تأسف است که برخی آقایان که ادعای دانشمندی و ولایتمداری می‌کنند 195 کیلوگرم اورانیوم غنی‌ شده 20 درصدی را پیش از آنکه قراردادی نوشته شود اکسید کردند، مدعی شد که این افراد بعد آمدند دانشمندان هسته‌ای را تارومار کردند و افزود: من به عنوان یک وظیفه شرعی داد زدم و موضوع را به گوش مسئولین رساندم. اما آقایان گفتند فلانی دروغ می‌گوید.

                                وی با بیان این‌که برخی سانتریفیوژها را به عنوان سماور به مردم معرفی نکنند، گفت: اگر سانتریفیوژ سماور بود چرا از سال82 تا 84 که 5 هزار سانتریفیوژ بیشتر نداشتیم و این تعداد کفاف صنعت هسته‌ای ما را نمی‌داد نتوانستید یک عدد از آنها را بیاورید؟ اما یک بچه 27 ساله به نام احمدی روشن و بقیه دانشمندان دست به دست هم دادند و در زمانی که حتی یک پیچ و مهره به ما نمی‌دادند تعداد سانتریفیوژها را به 19 هزار عدد افزایش دادند.

                                پدر احمدی روشن گفت: سانتریفیوژ میز و صندلی نیست و کسانی باید کارهای آن را انجام دهند که اشراف کامل به موضوع داشته باشند اما برخی عنوان می‌کنند که مصطفی احمدی روشن یک کارمند ساده بوده است. بله. البته ما که از خود مصطفی سوال می پرسیدیم می‌گفت من به عنوان یک جاروکش در سایت هسته‌ای نطنز فعالیت می‌کنم.

                                وی ادامه داد: حالا که شما موقعیت به دستتان افتاده است می‌خواهم که سانتریفیوژ را سماور معرفی نکنید. من از این عزیزان می‌خواهم که این‌قدر از دانش هسته‌ای خودشان استفاده نکنند.




                                نسخه قابل چاپ

                                کدخبر: 15502 - تاریخ انتشار: ٢٩ فروردين ١٣٩٤، ٢٣:٢٨




                                سخنی دلسوزانه با پدر شهید احمدی روشن


                                به گزارش انصاف نیوز، جواد نوری‌زاده در فیسبوک نوشت:
                                از وقتی روح شهید مصطفی احمدی روشن در مسیر عبودیت‌اش به سوی معبود پر کشید، پدر بزرگوار آن شهید عزیز سوار بر اسب خطابه، بارها داد سخن سر داده و شأن «ابوالشهید» را نه حتی در حد یک سیاستمدار بلکه کسی در مایه‌های بیانیه‌خوان‌های حزبی و جناحی تقلیل داده است!


                                جناب احمدی روشن که موضع گیری‌های داغ‌اش هر چند وقت یک بار بر تارک رسانه‌های افراطی می‌نشیند، روزی در ستاد انتخاباتی یک کاندیدا به مثابه یک طرفدار دو آتشه ظاهر می‌شود؛ روزی دیگر رییس جمهور را «فرافکن» و کسی که «گناه خود را به گردن دیگران می‌اندازد» می‌خواند؛ روزی دگر در مقام تئوریسین امنیت ملی، موافقت با غنی‌سازی زیر بیست درصد را به چالش می‌کشد و هنگامی که از دلیل تئوری‌هایش می‌پرسند می‌گوید خون پسرش در راه غنی‌سازی بیست درصد ریخته شده است! و باز روزی دیگر این بار به سان یک مسوول تحقیق و تفحص، مدیریت منابع انسانی سازمان انرژی اتمی را متهم به اخراج نیروهایش کرده و برای آن ها نسخه می‌پیچد!


                                ای کاش جناب احمدی روشن بر این نکته مهم واقف باشند که آن‌چه به خون مصطفای عزیز قداست بخشیده نه کمیت غنی‌سازی اورانیوم، بلکه تلاش خالص برای تحقق منافع ایران اسلامی بود چه با غنی‌سازی و چه بی غنی‌سازی. و باز ای کاش ایشان بر این گزاره‌ی خیلی مهم آگاه باشند که مصطفی احمدی روشن اینک پیش از آن که فرزند وی باشد، فرزند وطنی است که قبل از وی نیز عزیزانی مثل او به قربان‌گاه شهادت‌اش برده شده‌اند.


                                و دلم نیامد این را هم نگویم که جناب احمدی روشن! به خاطر فرزندتان بر این ملت شهیدپرور و آرمان‌های مقدس‌اش منت نگذارید! اگر خانواده‌ی خود را به صرف داشتن نسبت با مصطفی ذی‌حق می‌دانید، بد نیست بدانید بستگان شهدایی به مراتب زحمت‌کش‌تر از فرزند دوست داشتنی‌تان، مثل شهید مطهری، شهید بهشتی، شهید باهنر، شهید چمران ووو در این زمینه محق‌ترند؛ ولی فرزندان و پدران و سایر بستگان آن عزیزان، اندازه نگه می‌دارند. پس شما نیز اندازه نگه دارید!
                                باشد که به خاطر تربیت چنین فرزند برومندی در محضر قادر متعال مأجور باشید.





                                انتهای پیام

                                Google +0 0 0 0






                                اخبار مرتبط






                                بیشتر: پایگاه خبری انصاف: سخنی دلسوزانه با پدر شهید احمدی روشن

                                نظر

                                در حال کار...
                                X