آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

    #17251
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    94/04/08 - 22:44

    واشنگتن: مذاکرات وین برای آمریکا خوب بود

    معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا می‌گوید که مذاکرات چند روز اخیر وین که فعلا با توجه به سفر ظریف به تهران متوقف شده، «برای آمریکا خوب بود.»
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

    نظر

    • نجاT...
      عضو فعال
      • Dec 2013
      • 2639

      #17252
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      لوران فابیوس در وین به دنبال چیست؟ / منابع آگاه: وزیر خارجه فرانسه در اتاق مذاکرات به شروط خود هیچ اشاره ای نکرد...


      لوران فابیوس وزیر خارجه فرانسه روز شنبه وارد وین شد و باز هم جوی منفی بر مذاکرات حاکم کرد. او پیش از ورود به هتل کوبورگ که محل برگزاری مذاکرات هسته ای است، برای ایران سه شرط گذاشت.

      به گزارش خبرنگار اعزامی «انتخاب» به وین، وزیر خارجه فرانسه شروط خود را این گونه بر شمرد:«نخستین شرط محدودیت مداوم ظرفیت هسته ای ایران برای تحقیقات و تولید است.دومین شرط نیز بازرسی جدی تاسیسات هسته ای شامل تاسیسات نظامی ایران در صورت لزوم است.شرط سوم هم بازگشت خودکار تحریم ها در صورت نقض تعهدات است«.

      این شروط را در صورت غیر کاسب کارانه دانستن اظهارات فابیوس، می توان ناقض تفاهمات ایران و 1+5 در لوزان تلفی کرد، چراکه نه تنها در بیانیه لوزان و مواردی که در آن ذکر شده، اشاره ای به این موضوعات نشده، بلکه خلاف این مسائل در آن درج شده است.

      با این حال شنیده های خبرنگار «انتخاب» حکایت از آن دارد که فابیوس پس از اعلام این بیانیه، این شروط را در جلسه با مذاکره کنندگان ایرانی مطرح نکرده است، البته این امر مسبوق به سابقه است و وزیر خارجه فرانسه پیشتر، این دست اقدامات را انجام داده است.

      به گفته ی یک منبع آگاه، فابیوس چندی پیش نیز با بیان مواضع متناقض باعث عصبانیت مذاکره کنندگان ارشد آمریکایی شده است.

      ظاهرا امریکا اخیرا با برگ مواضع تند فرانسه در ملا عام سعی بر فشار بر ایران و امتیازگیری بیشتر داشته است، اما با سخنان نرم و مواضع ملایم مذاکره کنندگان فرانسه در اتاق مذاکرات مواجه شده است.

      شنیده ها حاکی از آن است که مقامات ارشد فرانسه از جمله فرانسوا اولاند و لوران فابیوس که مدام در حال سفر به عربستان و انعقاد توافق های گسترده با سعودی ها و البته دیگر اعراب خلیج فارس هستند، با بیان مواضع تند و شروط غیرمعقولانه در مقابل خبرنگاران سعی در اطمینان بخشی به متحدان منطقه ای خود و تضمین قراردادهای خود با آنان دارند و به هیچ وجه قصد از دست دادن چنین قراردادهای کلان مالی را ندارند، بدین سبب به دنبال آنند تا با اتخاذ مواضع تند در ملا عام اعراب را از خود نرنجانند.

      با این حال، برخی منابع دیگر بر این باورند که فرانسه و آمریکا برای امتیازگیری بیشتر تقسیم کار کرده تا بتوانند به مقصود خود در مذاکرات برسند...
      انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

      نظر

      • نجاT...
        عضو فعال
        • Dec 2013
        • 2639

        #17253
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        شش قدرت جهانی مکانیزمی برای دسترسی به سایت های ایران تهیه کرده اند...

        یک مقام آمریکایی در وین به خبرگزاری ها گفته است شش قدرت جهانی مکانیزمی را برای حل مشکل دسترسی به سایت های هسته ای و نظامی ایران تهیه کرده اند که در صورت موافقت ایران می تواند راهگشا باشد. او که نامش برده نشده، افزوده است که اصولا موضوع دسترسی به همه سایت های نظامی ایران مطرح نیست و چنین خواستی نابجاست. به گزارش خبرگزاری فرانسه، این مقام آمریکایی توضیح داده است که آژانس بین المللی انرژی اتمی وظیفه دارد روشن کند که برنامه هسته ای ایران ابعاد نظامی داشته است یا نه. به همین دلیل، آنچه مطرح است این است که اگر آژانس، در قالب توافق نهایی، براین اعتقاد باشد که لازم است به سایتی دسترسی داشته باشد و دلیلی هم برای آن دارد، حالا، اگر چنین مکانی، یک سایت نظامی هم باشد، امکان دسترسی به آن باید و جود داشته باشد.»...
        انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

        نظر

        • MAGDAD2015
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 342

          #17254
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
          این جوک هزاره سوم است
          از 25سال قبل می دانستند و مهم هم نبود....یعنی گفتن ایران دنبال بمب است و مشخص شد بود
          ان کسی که گفت در غلطان است غنی سازی و اب نبات گرفتیم در غلطان دادیم یعنی اقای لاریجانی خودش فهمید چه غلطی کرده است....
          سنگهایی که غنی شده ان 2هزار دلار بیشتر نمی ارزد هیچ افتخاری ندارد..اینها را ارژانتینیها برزیلیها...همین الان هم غنی میکنند با اقتصاد پوکیده شان....فقط کافیست اجازه غنی سازی به امارات عربستان ترکیه داده شود انوقت اهالی تهران توهمشان میخوابد....هیچ کاری ندارد فرانسه به عربستان تجهیزات غنی سازی دهد....یا حتی پاکستان....
          اگر مذاکرات شکست بخورد یعنی تحریمها از سر گرفته شودانوقت قاسم سلیمانی بجای حفظ دمشق سامرا فکر پس گرفتن زابل ..پاوه اهواز ابادان باشد....
          نیلی رسما گفته به محض شکست مذاکرا هزاران بنگاه اقتصادی ورشکسته اعلان میشود و صدها هزار کارگر بیکار روانه خیابانها.....:D تهران و حکامش بیه تار عنکبوت وصلند....
          مشخص است مذاکره کنندگان ایران متبحرند کما اینکه جراحان متبحرند بالاخره اینها سالها انور اب بودند و متمدن شدند....اگر اینجا بودند ظریف شبیه جلیلی بود..کما یانکه اول انقلاب نیز چنین بود یک مدت رفت انور درست شد....روحانی ظریف مامور خورانیدن جام زهر هستند....حالا چون زهر تلخ است خوراندنش سخت است .باید با عسل زعفران بهم بزنی تا بتوان خورانید......قبلا هم هاشمی چنین ماموریتی داشت و کار خود کرد....
          جناب تامی از آنجائیکه دوستان و هموطن عزیزم این روزها در پی اتفاق مهم توافق هسته ای هستند و خیلی ها در ضرر های مالی

          و امیدوارند با توافق اگر سودی نمی کنند لااقل از ضررها خارج شوندبه احترام ایشان از جوابگوی بیشتر بشما پرهیز نموده وشیرینی وصول

          عنقریب ماراتن مذاکرات هسته ای را در کام ایشان تلخ نکرده وقضاوت نیت شما در کش دادن این سخنان را بعهد هموطنان فهیمم می گذارم.

          به امید فردای هرچه بهتر برای ((ایران و ایرانی)).بدرود:-h

          نظر

          • نجاT...
            عضو فعال
            • Dec 2013
            • 2639

            #17255
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            خبرنگار آمریکایی از پوشش اخبار مذاکرات هسته‌ای ایران منع شد...

            مقامات آمریکایی خبرنگار یک پایگاه خبری منتقد دولت آمریکا در مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 را از پوشش اخبار مربوط به این مذاکرات اخراج کردند.

            یک رسانه آمریکایی مدعی شده خبرنگارش از کنفرانس خبری مربوط به مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 اخراج و از پوشش اخبار آن منع شده است.

            واشنگتن‌فری‌بیکن، از تندروترین رسانه‌های منتقد مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 روز دوشنبه گزارش داد مقامات آمریکایی گزارشگر این رسانه‌ را از نشست خبری مربوط به مذاکرات هسته‌ای اخراج و تهدید کرده‌اند که در صورت عدم اطاعت از دستورات از نیروهای امنیتی برای بیرون راندن او کمک خواهند گرفت.

            واشنگتن‌فری‌بیکن مدعی است مقامات آمریکایی در حالی این خبرنگار را از اتاق برگزاری نشست خبری «وندی شرمن»، معاون وزیر خارجه آمریکا اخراج کرده‌اند که دولت اتریش مدارک او را برای پوشش اخبار مذاکرات هسته‌ای مورد تأیید قرار داده بود.

            این گزارش مدعی است ملیسا تلیسی، از مقامات وزارت خارجه آمریکا بعد از طلاع از حضور خبرنگار واشنگتن‌فری‌بیکن در جلسه به ایشان نزدیک شده و گفته که نام وی در فهرست رسانه‌های آمریکایی ثبت نشده است...
            انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

            نظر

            • MAGDAD2015
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 342

              #17256
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              تریتا پارسی: دلیلی برای ناامیدی نیست/فابیوس خیلی حرف می‌زند/توافق نشود راه آمریکا و اروپا جدا می‌شود

              بین الملل > دیپلماسی - رئیس شورای ملی ایرانیان آمریکا در گفتگو با خبرآنلاین معتقد است شرایط برای حصول توافق نهایی هموار است.
              سعید جعفری پویا - نبض مذاکرات هسته ای در وین می تپد و جلسات فشرده و پی در پی در اتاق های دربسته هتل کوبورگ در جریان است. اما در این هیجان دست کم یک روز تنفس اعلام شده. چرا که تقریبا همه وزرای خارجه به پایتخت های خود سفر کرده اند. اما در این میان شاید مهمترین سفر، رفتن آقای ظریف به تهران باشد که مورد توجه همه رسانه ها قرار گرفته است. تریتا پارسی معتقد است چون این نخستین باری است که دکتر ظریف به تهران می رود این همه سر و صدا به پا شده است. رئیس شورای ملی ایرانیان آمریکا در گفتگو با خبرآنلاین می گوید اگر گفتگوها تا هشت یا نه جولای به نتیجه برسد مسیر هموارتری پیش روی مذاکرات خواهد بود. دقایقی پس از سفر دکتر ظریف به تهران، مقابل هتل کوبورگ با تریتا پارسی دقایقی به گفتگو نشستیم که مشروح آن در پی می آید.
              فضای مذاکرات را چطور می بینید؟ قرار بود ددلاین ۳۰ ژوئن باشد اما تقریبا قطعی است که گفتگوها چند روزی بیشتر ادامه خواهد یافت؟
              من فکر نمی کنم کسی این ۳۰ ژوئن را جدی می گرفت و همه می دانستند چند روزی از این ددلاین عبور می کنیم. الان مشکل این است که اگر بیش از یک هفته از این ضرب الاجل بگذریم مشکلات تازه ای به وجود می آید. اگر بعد از نهم یا دهم جولای به توافق برسند پروسه ای که در کنگره آمریکا قرار است دنبال شود از ۵۲ روز به ۸۲ روز تغییر خواهد کرد و این مشکل بزرگی است چون در آن صورت کسانی که داخل آمریکا ضد این توافق هستند امکانات بیشتری دارند که بتوانند زیر پای آقای اوباما را خالی کنند.
              تقریبا همه وزرا ولو برای کوتاه مدت وین را ترک کرده اند، آقای ظریف هم به تهران رفتند، این سفر وزیر خارجه ایران را چطور تحلیل می کنید؟
              بستگی دارد که دلیل این سفر چیست. آیا پیشنهاد تازه ای مطرح شده که نیاز است با تهران مشورت کند؟ شاید پیشنهاد تازه ای نبوده و به خاطر آن تهران خیلی ناراحت است و به همین دلیل به ایران برگشته؟ هنوز نمی دانیم. ولی چیزی که نباید فراموش کنیم این است که در هر نشستی که تا کنون در دو سال اخیر بر سر برنامه هسته ای ایران داشتیم هر بار یکی از این وزرا به پایتخت خود برگشتند. آقای کری تقریبا هر بار این کار را انجام می دهد اما این نخستین بار است که آقای ظریف رفته. شاید خبر بزرگی نباشد چون وزرای دیگر همیشه این کار را کرده اند.
              سه موضوعی که فابیوس به عنوان خط قرمز معرفی کرد تا چه اندازه جدی و خطرناک است؟ آیا باید صحبت های وزیر خارجه فرانسه را جدی گرفت؟
              من شخصا حرف های ایشان را خیلی جدی نمی گیرم. اگر آقای کری این صحبت ها را مطرح کند مشکل خیلی بزرگ تر است. آقای فابیوس خیلی حرف می زند و خیلی هم دوست دارد تمرکز رسانه ای روی او باشد و با طرح صحبت هایش جنجال رسانه ای به پا کند ولی حرف هایش تاثیر چندانی ندارد. البته این اظهارات می تواند کار آقای اوباما را سخت کند چون مخالفان و تندروهای آمریکایی در این صورت به اوباما حمله می کنند که چرا ما باید عقب تر از فرانسه باشیم و فرانسه و فابیوس بیشتر از آمریکا نگران این توافق باشند و آمریکا از فرانسه نرم تر عمل کرده. این برای اوباما مشکل است ولی به هر حال این مسئله ای غیر مستقیم برای مذاکرات است.
              با این تفاسیر ضرب الاجل اصلی همان هشت جولای خواهد بود دیگر؟
              بله. چون آقای اوباما قبل از نه و ده جولای باید گزارشی برای کنگره بفرستد. آنها بعد از آن یک ماه فرصت دارند مشورت کنند و بعد باید رای گیری کنند، پس از آن آقای اوباما ده روز فرصت دارد که رای آنها را وتو کند.
              فکر می کنید اگر نمایندگان رای ندهند و آقای اوباما هم احتمالا این تصمیم کنگره را وتو کند، مخالفان دو سوم لازم را دارند تا بتوانند وتوی آقای اوباما را کنسل کنند؟
              فعلا آقای اوباما یک سوم لازم را دارد ولی هیچ کس نمی داند در یک ماه یا پنجاه روز آتی چه اتفاقی می افتد و شرایط تا چه اندازه تغییر خواهد کرد. در نتیجه مخالفان فعلا نمی توانند کاری انجام دهند. ولی یک مشکل دیگر این است که آقای اوباما ۳۴ سناتور لازم دارد تا بتواند وتوی خود را حفظ کند. فرض کنید فقط ۳۴ یا ۳۵ سناتور داشته باشد. در نتیجه نشان می دهد که با مزیت حداقلی توانسته از این وتو دفاع کند. این اتفاق خوبی برای اوباما نیست و به مخالفان پیام تازه ای می دهد که دوباره سعی کنند تلاش کنند زیر میز توافق بزنند. دقیقا مشابه طرح بیمه درمانی اوباما کِر. چند سال پیش این طرح تصویب شد ولی هر ماه تلاش های تازه ای برای لغو آن در دستور کار قرار می دهند. در نتیجه آقای اوباما باید با یک حد نصاب قدرتمند وتوی خود را پیش ببرد که سناتورها نتوانند دوباره به فکر بر هم زدن توافق بیفتند. چرا که اگر سناتورها هر ماه تلاش هایی بدین شکل انجام دهند توافق ضعیفی در دسترس خواهد بود.
              با این شرایط اگر توافقی به دست آید که جمهوری خواهان بتوانند خیلی روی آن مانور دهند و مدعی شوند ایران کاملا در آن برده، امکان شکست توافق بیشتر خواهد شد؟
              بله همینطور است ولی واقعیت ماجرا این است هر چیزی که در این توافق باشد با این واکنش مخالفان همراه خواهد بود و سعی می کنند توافق را بر هم بزنند. تا حالا هر استدلالی که می توانستند به کار بردند ولی تا کنون اثر زیادی نداشته. مردم آمریکا طرفدار این توافق هستند. اما مشکل این است که مخالفین این توافق بسیار افراطی هستند و خیلی پیگیر به دنبال خراب کردن این توافق هستند. آنها به نمایندگان و سناتورهای خود زنگ می زنند. اما طرفداران کاری انجام نمی دهند. در نتیجه آقای اوباما باید طی چند هفته آینده باید کاری انجام دهد که طرفداران این توافق را به تحرک وا دارد که آنها هم خودی نشان دهند و فعالانه تر عمل کنند.
              حال اگر تحت هر شرایطی مخالفین به دو سوم لازم دست یابند و بتوانند وتوی اوباما را لغو کنند چه اتفاقی می افتد؟
              اگر رای اوباما را وتو کند همه چیز به هم می خورد ولی در این صورت مشکل اصلی آمریکا خواهد بود. چون اروپایی ها طرفدار این توافق هستند و در این شرایط در واشنگتن سیگنال داده اند که اگر سنای آمریکا زیر میز توافق بزند آمریکا و اروپا راه خود را از هم جدا خواهند کرد. این موضوعی نیست که اروپایی ها خواهان آن باشند و تصمیم سختی برای آنها به شمار می رود. ولی اروپایی ها هم نمی توانند پس از ده سال مذاکره به توافقی برسند و بعد از این همکاری همه جانبه سنا کل این تلاش ها را خراب کند. اروپایی ها در چند وقت اخیر بارها تاکید کردند این قراردادی فقط بین ایران و آمریکا نیست و ما هم در آن شریک هستیم.
              به عنوان آخرین سوال پیش بینی شما در مجموع از روندهای آتی چیست؟
              من هنوز خوش بینم و دلیلی برای ناامیدی نمی بینم. تنها ترسی که من دارم که اگر این گفتگوها به نهم یا دهم جولای برسد کار خیلی سخت تر می شود ولی شخصا خوش بینم که زودتر از آن توافق حاصل شود.
              49308


              نظر

              • H.samimi
                عضو فعال
                • Jan 2014
                • 2092

                #17257
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                دیپلمات آمریکایی توافق ایران و 1+5 بر سر چارچوب سه مرحله‌ای رفع تحریم‌ها را تأیید کرد
                دیپلمات آمریکایی خبر دو روز پیش یک رسانه آمریکایی درباره توافق ایران و 1+5 درباره چارچوب سه مرحله‌ای رفع تحریم‌ها را تأیید و درباره آن توضیحات بیشتری ارائه کرد.



                به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک دیپلمات آمریکایی بامداد روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرگزاری بلومبرگ توافق ایران و گروه 1+5 بر سر چارچوب سه مرحله‌ای رفع تحریم‌ها را تأیید کرد. پیش از این یک رسانه آمریکایی دیگر این خبر را به نقل از یک منبع ایرانی منتشر کرده بود.


                روزنامه هافینگتون پست دو روز پیش به نقل از یک منبع ایرانی مدعی شده بود که ایران و گروه 1+5 به چارچوبی برای زمان‌بندی رفع تحریمها دست یافته اند.


                این پایگاه آمریکایی به نقل از منابع ناشناس ایرانی گزارش داد: «توافق به سه فاز تقسیم شده است. فاز ابتدایی که پذیرش توافق نام دارد وقتی طرفین به توافق برسند، به وقوع خواهد پیوست که این فاز در صورت حصول توافق طی چند روز آینده شروع خواهد شد.»


                هافینگتون پست ادامه داد: «فاز بعدی، عملیاتی کردن توافق است که زمانی که فرایندهای داخلی سیاسی مربوط به تصویب توافق توسط طرفهای مختلف حاضر در مذاکرات انجام شد، آغاز خواهد شد. این مرحله به طور خاص در نتیجه تصویب طرح کورکر در کنگره مبنی بر حق این نهاد قانونگذاری آمریکا برای بازبینی توافق هسته‌ای ایران طراحی شده است.»


                به ادعای این پایگاه، فاز سوم آغاز اجرایی شدن مراحل اولیه تعهدات ایران است. اجرای این تعهدات باید توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مورد راستی آزمایی قرار گیرد و پس از آن آمریکا و متحدانش رفع تحریمها را آغاز خواهند کرد.


                یک دیپلمات آمریکایی بامداد سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرگزاری بلومبرگ در اظهاراتی مشابه با این مقام ناشناس ایرانی توافق سه مرحله‌‌ای را تأیید کرده و گفته در صورت حصول توافق، در مرحله اول گامهایی برای بازطراحی تأسیسات غنی‌سازی ایران و رآکتور آب سنگین این کشور انجام خواهد شد.


                به گفته این منبع، دو طرف در گام دوم وارد فاز آمادگی خواهند شد که در خلال آن ایران اقداماتی برای کاستن از ذخائر اورانیوم غنی‌شده و بازطراحی تأسیسات هسته‌ای خود انجام خواهد داد. در همین حین، اتحادیه اروپا و سازمان ملل فرایندهای قانونی مورد نیاز برای رفع تحریم‌های بانکی و نفتی علیه ایران را آغاز کرده و دستورالعمل‌های جدید را به موسسات مالی و شرکت‌ها ابلاغ خواهند کرد.


                درمرحله سوم، همزمان با تأیید بازرسان بین‌المللی درباره پایبندی ایران، توافقنامه عملیاتی می‌شود و تحریم‌ها در همان زمان برداشته می‌شود.

                نظر

                • Nay
                  Banned
                  • Aug 2014
                  • 641

                  #17258
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  محتمل ترین سناریو تا این لحظه بر اساس کلیه اخبار مندرجه و تحلیل ها


                  متن اصلی توافق 20 صفحه است با پنج ضمیمه که در مجموع حدود 60 صفحه و شامل جزییات اقدامات هسته‌ای، تحریم‌ها، همکاری‌های اتمی، کمیسیون مشترک بین ایران و 1+5 و برنامه و زمانبندی می باشد.

                  گفته می شود یک در صد نهائی این تفاهم باقی مانده و 99 درصد بقیه آماده شده است. اما این یک در صد دارای چنان اهمیتی است که می تواند آن 99 در صد را باطل کند. (پروتکل الحاقی و بند بازرسی از تاسیسات نظامی.)

                  قرار است همزمان با اعلام توافق که باحتمال بسیار، چند روزی پس از مهلت 10 تیرماه بدست می آید، شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه ای را صادر کند که بموجب آن تحریم‌های اعلام شده توسط این شورا لغو می شود.

                  از زمان اعلام توافق تا آغاز اجرای آن بین 30 تا 60 روز فاصله زمانی در نظر گرفته شده و سپس بین 3 تا 5 ماه اجرای مرحله بندی توافق طول میکشد.

                  در این زمان تحریم‌های اروپا لغو و تحریم‌های آمریکا متوقف می شود.


                  --------------------------


                  اما یک نکته هم عرض کنم پیرامون گردهمایی امروز در میدان آزادی


                  روحانی بعد از مذاکرات منتهی به 24 نوامبر، پای یک رفراندوم موهوم را وسط کشید، تا مسئولیت اتفاقات بعدی رو بندازه روی دوش نظر دهنده گان.

                  به نظر شما، این گردهمایی، نوعی رفراندوم به طریق دلواپسی نیست؟ این حرکت اتفاقاً نوعی مقابل هم قرار دادن دلواپسان با بخش دیگر جامعه است که خواهان توافق هستند و مصداق بارز نفاق و دو رویی کسانی که ادعای همدلی و همزبانی دارند!

                  با دست پس زدن و با پا پیش کشیدن یعنی همین، نداشتن وجود و شرافتبرای قبول مسئولیت و تراشیدن شریک جرم.

                  به نظرم باید منتظر یک شوک شدید باشیم و اون هم اعلام هر لحظه ای توافق! تا روسیاه و رسوا شود، هر که در او غش باشد!

                  چه عیدی دارند دلواپسان برای سال بعد!!!!!!!!!!

                  هر دو رقابت پایان سال رو خواهند باخت، چون تاثیر رفع تحریم ها تا پایان سال قطعاً مشخص خواهد شد و معلوم میشه اون لولوهه، ممه رو کجا برده بوده!!!
                  آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2015/06/30, 08:05. دلیل: تصحیح اشتباه -- 24 نوامبر منظور بود نه لوزان!

                  نظر

                  • Hessam
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 1240

                    #17259
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    منابع آمریکایی: احتمال تمدید 10 روزه مذاکرات هسته ای
                    اگر توافق نهایی تا تاریخ 9 جولای حاصل نشود و به بعد از این تاریخ موکول شود، بر اساس قانون " بازبینی توافق هسته ای با ایران " که در ماه می سال جاری در کنگره تصویب شده و به امضای باراک اوباما رسیده است، فرصت کنگره برای بررسی توافق نهایی به دو ماه افزایش خواهد یافت.
                    همزمان با پایان یافتن ضرب الاجل توافق نهایی هسته ای و در حالی که محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران از روز سه شنیه (امروز) به منظور ادامه مذاکرات به وین بازخواهد گشت، رسانه های آمریکایی گمانه زنی هایی را درباره احتمال تمدید 10 روزه مذاکرات مطرح کرده اند.

                    به گزارش عصر ایران از روز دوشنبه و پس از نشست خبری جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید این احتمال و گمانه زنی در محافل سیاسی و رسانه ای آمریکا تقویت شده است که احتمال تمدیدحداکثر 10 روزه مذاکرات تا رسیدن به توافق نهایی وجود دارد.

                    ارنست دیروز به خبرنگاران گفت بعید به نظر می رسد تا ضرب الاجل پایان ماه ژوئن توافق نهایی حاصل شود. او همزمان تاکید کرد کاخ سفید از امکان رسیدن به توافق نهایی هسته ای در این دور از مذاکرات اطمینان دارد.

                    رسانه های آمریکایی در دو روز گذشته مدعی شده اند ، مذاکره کنندگان ایرانی در مذاکرات اخیر تغییر موضع داده و به برخی از مفاد تفاهم سیاسی لوزان که دو ماه پیش بر سر آن توافق شد، پای بندی ندارند.

                    این ادعا در حالی است که در دو ماه گذشته برخی مقامات آمریکایی با تفسیر به رای مفاد کلی تفاهم لوزان و ارایه "فکت شیتی" مغایر با مفاد کلی مورد توافق در بیانیه لوزان تلاش کردند ، در یک بازی سیاسی و رسانه ای مذاکره کنندگان ایرانی را تحت فشار قرار دهند، با این حال تیم مذاکره کننده ایرانی همواره براصول ثابت خود در مذاکرات، اراده سیاسی برای توافق نهایی و ضرورت رعایت خطوط قرمز ایران در مذاکرات تاکید کرده است.

                    دیروز جاش ارنست بار دیگر با تکرار تلویحی ادعای برخی رسانه های آمریکایی مبنی بر عدم پای بندی ایران به مفاد تفاهم لوزان اعلام کرد که اگر ایران به مفاد بیانیه لوزان پای بند نباشد هیچ توافق نهایی در کار نخواهد بود.

                    وب سایت "هیل" وابسته به کنگره آمریکا با ارایه گزارشی درباره مذاکرات هسته ای نوشت اگر مذاکرات کنونی تا تاریخ 9 جولای (10 روز دیگر) به نتیجه برسد و متن توافق نهایی به امضای طرفین مذاکره برسد آن گاه کنگره آمریکا 30 روز فرصت خواهد داشت این توافق را پیش از لغو تحریم های کنگره علیه ایران از سوی اوباما مورد بررسی قرار دهد.

                    بر اساس این گزارش اگر توافق نهایی تا تاریخ 9 جولای حاصل نشود و به بعد از این تاریخ موکول شود، بر اساس قانون " بازبینی توافق هسته ای با ایران " که در ماه می سال جاری در کنگره تصویب شده و به امضای باراک اوباما رسیده است، فرصت کنگره برای بررسی توافق نهایی به دو ماه افزایش خواهد یافت.

                    موافقان توافق هسته ای در آمریکا نگران هستند که تاخیر در رسیدن به توافق و طولانی شدن مهلت کنگره برای بازبینی آن ممکن است موضع مخالفان توافق در کنگره را تقویت کرده و آنها را به مانع تراشی بیشتر در تصویب توافق نهایی هسته ای با ایران تشویق کند.
                    آخرین ویرایش توسط Hessam؛ 2015/06/30, 08:39.

                    نظر

                    • ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

                      #17260
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      تاریخ خبر: 09/04/1394 | ساعت: 7:45|

                      سخنگوی کاخ سفید : اطمینان داریم که با ایران به توافق می رسیم
                      تهران - ایرنا - سخنگوی کاخ سفید گفت که واشنگتن اطمینان دارد که توافق با ایران دست یافتنی است هرچند که امکان دارد این توافق بعداز ضرب الاجل سه شنبه حاصل شود.
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                      نظر

                      • ahmoeini
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2562

                        #17261
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        مذاکرات به نتیجه رسید
                        سایت خبری رویکرد فردامدعی شد مذاکرات به نتیجه رسید
                        شنیده های غیر رسمی خبرنگار "رویکرد” حاکی از آن است که متن نهایی توافقنامه هسته ای توسط وزرای خارجه ایران و گروه ۵+۱ و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نهایی شده است و دلیل سفر وزیر امور خارجه کشورمان به ایران ارائه متن نهایی توافق به مقامات مسئول نظام بوده است که بعد از تائید نهایی مسئولان تا قبل از ضرب‌الاجل خودخوانده غربی ها ۳۰ ژوئن (۹ تیر) برای امضای نهایی به وین بازگردد.اخبار واصله غیر رسمی حکایت از آن دارد که در متن نهایی توافق نامه موضوع بازرسی از اماکن نظامی منتفی شده است و تحریم های سازمان ملل و اتحادیه اروپا به سرعت بعد از امضای توافقنامه حذف خواهد شد.هنوز از جزئیات این توافق نامه خبری مخابره نشده است و طرف های غربی در اظهار نظر های خود امضای توافق نهایی را منوط به قبول شروط قبلی آن ها توسط ایران عنوان می کنند.بعضی از کارشناسان با نگاه غیر خوشبینانه به مذاکرات هسته ای حداقل زمان ممکن برای رسیدن توافق جامع هسته ای بین ایران و کشورهای ۵+۱ را دو سال دیگر و نزدیک به انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۴ عنوان می کنند.

                        نظر

                        • ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

                          #17262
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          94/04/09 - 06:48

                          اسپوتنیک: شورای امنیت قبل از آگوست درباره ایران تشکیل جلسه می‌دهد
                          یک منبع به خبرگزاری روسی اسپوتنیک گفته است که شورای امنیت سازمان ملل متحد احتمالاً قبل از ماه آگوست درباره پرونده هسته‌ای ایران تشکیل جلسه می‌دهد.
                          خبرگزاری فارس: اسپوتنیک: شورای امنیت قبل از آگوست درباره ایران تشکیل جلسه می‌دهد

                          به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک منبع دیپلماتیک به خبرگزاری روسی اسپوتینک گفت شورای امنیت سازمان ملل احتمالاً قبل از برگزاری نشست مجمع عمومی این سازمان برای بحث در مورد تصویب قطعنامه‌ای درباره برنامه هسته‌ای ایران تشکیل جلسه خواهد داد.

                          بر اساس این گزارش، این منبع که به نوشته اسپوتنیک از شرکت‌کنندگان در مذاکرات هسته‌ای ایران است در پاسخ به سوالی درباره احتمال نشست شورای امنیت جهت رایزنی درباره تصویب قطعنامه مربوط به برنامه هسته‌ای ایران در ماه آگوست گفت: «بله، فکر می‌کنم این اتفاق بیفتد.»

                          منبع مورد استناد این خبرگزاری روسی گفت: «خوشبختانه شورای امنیت سازمان ملل قبل از این تاریخ (آگوست) تشکیل جلسه می‌دهد.

                          او همچنین گفت که مذاکره‌کنندگان گروه 1+5 به توافق داخلی بر سر برنامه هسته‌ای ایران رسیده‌اند: «داخل گروه 1+5 ما تا اندازه زیادی توافق داریم. فقط لازم است ایرانی‌ها را متقاعد کنیم.»

                          شهر وین اتریش از دو هفته قبل میزبان دور نهایی مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه موسوم به «1+5» (5 عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل + آلمان) است.

                          این گفت‌وگوها از روز شنبه در سطح وزرای خارجه پیگیری شد و یک‌شنبه‌شب (دیشب) موقتا متوقف شد. قرار است وزرای خارجه این کشورها از روز سه‌شنبه بار دیگر مذاکرات را از سر بگیرند.
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                          نظر

                          • Hessam
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 1240

                            #17263
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            جان بولتون:
                            ایرانیها می دانند که امتیازاتی که از آمریکا می گیرند تمامی ندارد و قصد دارند طی چند روز آتی نیز چند امتیاز دیگر بگیرند
                            بولتون گفت اظهارات اخیر مقامات ارشد ایران نیز تلاش وی برای افزایش قدرت اهرم مذاکراتی ظریف بود. من فکر می کنم در واقع در وین از این نقطه عبور کرده اند که بتوانند اختلافات خود را حل و فصل کنند. آنها در تلاشند که شرایط را پیش روی آنها بگذارند تا بتوانند شرایط را ادامه دهند و همانطور که انگلیس گفته است اسنادی خواهند داشت تا بتوانند امضا کنند و اعلام پیروزی کنند
                            پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                            ایرانیها می دانند که امتیازاتی که از آمریکا می گیرند تمامی ندارد و قصد دارند طی چند روز آتی نیز چند امتیاز دیگر بگیرند

                            سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل گفت ایرانیها می دانند که امتیازاتی که از آمریکا می گیرند تمامی ندارد و قصد دارند طی چند روز آتی نیز چند امتیاز دیگر بگیرند.

                            به گزارش انتخاب، جان بولتون سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل که در حال حاضر تحلیلگر موسسه تحقیقاتی آمریکن اینترپرایز است گفت سفر ظریف و رایزنی های وی درتهران در واقع یک نمایش است. ایران با این اقدام دوباره به جان کری وزیر خارجه آمریکا در مذاکرات رو دست زده است و اگر ایرانی ها بتوانند در شرایط کنونی نیز به توافق با آمریکا دست پیدا کنند هنوز یک پیروزی بزرگ برای آنها است. با این حال آنها این مسئله را احساس می کنند که امتیازاتی که می توانند از دولت اوباما بگیرند هیچ انتهایی ندارد و قصد دارند طی چند روز آینده چند امتیاز دیگر نیز بگیرند.

                            بولتون گفت اظهارات اخیر مقامات ارشد ایران نیز تلاش وی برای افزایش قدرت اهرم مذاکراتی ظریف بود. من فکر می کنم در واقع در وین از این نقطه عبور کرده اند که بتوانند اختلافات خود را حل و فصل کنند. آنها در تلاشند که شرایط را پیش روی آنها بگذارند تا بتوانند شرایط را ادامه دهند و همانطور که انگلیس گفته است اسنادی خواهند داشت تا بتوانند امضا کنند و اعلام پیروزی کنند. بنابراین آنها این نمایش ساختگی خود را درباره مسئله تحریم ها ادامه خواهند داد. آنها کمیته ای از مذاکره کنندگان کنونی تشکیل داده اند تا درباره اجرای توافق گفتگو کنند بنابراین این توافق حتی پس از آنکه امضا شود به معنی پایان مذاکرات نخواهد بود.

                            بولتون گفت توافقی که براساس آن بازرسان نتوانند به سایت های نظامی ایران دسترسی داشته باشند قابل اعتماد نخواهد بود. با این حال مذاکراتی که سالهاست ادامه یافته است در واقع این فرصت و این زمان را برای ایران فراهم کرده است که بتواند برنامه هسته ای خود را پیش ببرد. اجازه بدهید به صراحت بگویم که ایران هیچگاه توافقی را امضا نخواهد کرد که توان دستیابی این کشور به سلاح هسته ای را هر زمان که بخواهد به سلاح هسته ای دست یابد از بین ببرد. بنابراین ایرانی ها بسیار خوشحال هستند که این مذاکرات این اندازه به درازا کشیده شده است. اگرچه تحریم ها موجب آزار آنها شده است با این حال به گفته خود مدیر سازمان اطلاعات ایران برنامه تسلیحات هسته ای آنها را کند نکرده و این تحریم ها همچنین به طور مشخص حمایت این کشور از تروریسم بین المللی را نیز کند نکرده است. تحریمها شاید موجب آسیب قشر متوسط ایران شده باشد با این حال مقامات ایران به هیچ وجه جزو طبقه متوسط این جامعه نیستند.

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #17264
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              | تاریخ خبر: 09/04/1394 | ساعت: 10:42|

                              عقب نشینی غرب از در خواست بازرسی غیر متعارف
                              وین– ایرنا– یک مقام ارشد آمریکایی در عقب نشینی آشکار از مواضع گذشته واشنگتن در قبال ایران از تهیه پیشنهاد جدیدی خبر داد و گفت : نقطه آغاز کار ما راه یافتن به مراکز نظامی نیست چون آمریکا هم اجازه دسترسی به همه مراکز نظامی اش را نمی دهد.
                              عقب نشینی غرب از در خواست بازرسی غیر متعارف
                              به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، این مقام آمریکایی دوشنبه گفت: روندی را طراحی کرده ایم که به عقیده ما دسترسی های لازم را برای آژانس بین المللی انرژی اتمی فراهم می کند.
                              خبرگزاری فرانسه در این زمینه گزارش داد که مذاکره کنندگان ایرانی تاکنون واکنشی به این سخنان مقام آمریکایی نداشته اند اما ایران بارها و رسما اعلام کرده است که با ارایه دسترسی های فرا پادمانی مخالف است و تحت هیچ شرایطی اجازه دسترسی به مراکز نظامی حساس را نمی دهد.
                              رهبر معظم انقلاب هم خطوط قرمز مذاکرات را ترسیم و بر غیرقابل عبور بودن آن تاکید کرده اند.
                              مهلت خودخوانده نگارش متن توافق جامع دهم تیر ماه به سر خواهد رسید و قرار است از امروز این مذاکرات با ورود وزیران خارجه ایران و 1+5 به وین شتاب بیشتری گیرد.
                              سیام**1553**1429
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • Hessam
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 1240

                                #17265
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                ارزیابی موسویان از سخنان اخیر رهبر انقلاب
                                سید حسین موسویان در گفتگو با رادیو ملی آمریکا گفت: مشکل رهبری ایران با زیاده خواهیهای بیمورد آمریکاست مثل بازرسی هر زمان از هر مکان.
                                کد خبر: ۵۱۳۲۰۰
                                تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۸ - 30 June 2015
                                سید حسین موسویان در گفتگو با رادیو ملی آمریکا گفت: مشکل رهبری ایران با زیاده خواهیهای بیمورد آمریکاست مثل بازرسی هر زمان از هر مکان.

                                به گزارش خبرآنلاین، سید حسین موسویان، معاون پیشین سیاست خارجی شورایعالی امنیت ملی، عضو ارشد تیم پیشین هسته‌ای و سفیر اسبق کشورمان در آلمان در گفتگو با شبکه رادیویی تیک ا وی Takeaway Radio گفت که نهایتا دو طرف راهی را برای عبور از این بخش هم پیدا خواهند کرد زیرا برای تهران و واشینگتن فقط یک انتخاب وجود دارد و آنهم دیپلماسی است.

                                لازم به یادآوری است که شبکه رادیویی تیک ا وی از شرکای رسانه ای نیویورک تایمز است و 250 ایستگاه در سراسر آمریکا با دو میلیون شنونده دارد.

                                موسویان در پاسخ به سوال مجری پیرامون وضع فعلی مذاکرات گفت: دو دولت در تهران و واشینگتن با اراده و جدیت تمام روند حصول توافق نهایی را دنبال کرده اند و تا کنون به پیشرفتهای مهمی دست یافته اند.

                                اول اینکه در مورد تمام اقدامات در چهارچوب معاهده ان پی تی و مقررات آژانس از جمله پروتکل الحاقی توافق کرده اند. بدین ترتیب ایران حداکثر شفافیت در قالب مقررات موجود بین المللی را در برنامه هسته ای خود پذیرفته است.

                                دوم اینکه در مورد تمام اقدامات اعتماد ساز در مورد عدم ساخت بمب هسته ای از طریق غنی سازی یا آب سنگین نیز توافق حاصل شده است.

                                بخش سوم موارد زیاده خواهی فراتر از معاهدات و مقررات بین امللی است که گمان من این است جان کری این موارد را به خاطر فشارهای کنگره و لابیهای فشار داخل واشینگتن بر سر میز مذاکرات مطرح و اصرار میکند. من معتقدم که نهایتا دو طرف راهی را برای عبور از این بخش هم پیدا خواهند کرد زیرا برای تهران و واشینگتن فقط یک انتخاب وجود دارد و آنهم دیپلماسی است.

                                سفیر پیشین کشورمان درباره چگونگی برداشته شدن تحریمها افزود:

                                اگر توافق تا مهلت فعلی یعنی 9 جولای حاصل شود، 30- تا 60 روز باید منتظر کنگره آمریکا بود. مرحله بعد توافق باید به شورای امنیت برود و قطعنامه شورای امنیت صادر شود. در مرحله بعد مراحل اجرا شروع میشود. در این مرحله اقدامات ایران باید با برداشته شدن تحریمها متناظر باشد. این چیزی است که دو طرف در این دور از مذاکرات باید روی آن توافق کنند.

                                موسویان در پاسخ به این سوال که:" آیا رهبر ایران همان نقش کنگره را بازی میکند که توافق انجام نشود یا اینکه مواضع سخت میگیرد تا مذاکرات را به نفع ایران هدایت کند؟"

                                گفت: من معتقدم که رهبر ایران بازی سیاسی نمی کند. ببیند ایران با تمام اقدامات حداکثری در چهارچوب معاهده ان پی تی توافق کرده است و رهبر ایران هم موافقت کرده است. رهبر ایران با همه اقداماتی که میتواند به جامعه جهانی اطمینان بدهد که برنامه هسته ای ایران به سمت ساخت بمب نخواهد رفت نیز موافقت کرده اند با وجودیکه برخی از این موارد فراتر از ان پی تی است. مشکل رهبری ایران با زیاده خواهیهای بیمورد آمریکاست مثل بازرسی هر زمان از هرمکان. هیچ کشور دیگری چنین چیزی را نپذیرفته است. مورد دیگر از زیاده خواهیها مصاحبه با دانشمندان هسته ای ایران است. تعداد زیادی از دانشمندان هسته ای ایران ترور شده اند. اینگونه مواردیست که رهبری ایران خط قرمز کشیده اند.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X