آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نجاT...
    عضو فعال
    • Dec 2013
    • 2639

    #17311
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    کاخ سفید: توافق با ایران نزدیک است...

    سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که حصول توافق هسته‌ای بین ایران و 1+5 نزدیک است.


    پایگاه خبری هیل نوشت: جاش ارنست، سخنگوی کاخ سفید در نشست خبری روز دوشنبه خود درباره احتمال تمدید مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5،‌ گفت: در حال حاضر پیش‌بینی می‌شود که این مذاکرات پس از ضرب الأجل 30 ژوئن نیز ادامه یابد اما این به معنی به بن‌بست رسیدن مذاکرات نیست.


    سخنگوی کاخ سفید ادامه داد: مذاکره کنندگان ما برای دستیابی به یک توافق نهایی پس از این ضرب‌الأجل در وین باقی خواهند ماند.


    ارنست تصریح کرد: من نمی‌خواهم در اینجا عدد و رقم بیاورم اما واضح است که مذاکره کنندگان ما متوجه موانع در مذاکرات هستند. با این حال دستیابی به توافق نهایی نزدیک است.


    به گزارش پایگاه خبری هیل،‌ مذاکره کنندگان ایران و شش قدرت جهانی هم اکنون در حال نهایی کردن پارامترهای فنی هستند که اوایل ماه آوریل در لوزان سوئیس بر سر آنها توافق شد که محدودیت برنامه هسته‌ای ایران در ازای لغو تحریم‌های بین‌المللی تهران را در پی خواهد داشت.


    این کشورها پیش از این اعلام کرده بودند در ضرب‌الأجل 30 ژوئن به توافق نهایی دست پیدا خواهند کرد اما مذاکره‌کنندگانی که هم اکنون در وین با یکدیگر دیدار می‌کنند با موضوعات پیچیده‌ای شامل زمان‌بندی لغو تحریم‌ها و میزان بازرسی از سایت‌های هسته‌ای ایران روبرو هستند که حصول توافق در زمان تعیین شده را سخت کرده است.


    سخنگوی کاخ سفید همچنین در این نشست، گفت: مذاکره کنندگان آمریکا چند روز دیگر برای ادامه رایزنی‌ها در وین می‌مانند اما رئیس جمهور اوباما توافقی که مسیر ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای را مسدود نکند یا این کشور را ملزم به پذیرفتن بازرسی‌های سرزده نکند نخواهد پذیرفت.


    وی ادامه داد: اگر ایرانی‌ها یک توافق نهایی را که مطابق با چارچوب تفاهم به دست ‌آمده در ماه آوریل است نپذیرند توافقی وجود نخواهد داشت.


    ارنست در ادامه تلاش کرد تا ادامه مذاکرات هسته‌ای پس از 30 ژوئن را کم اهمیت جلوه دهد و گفت که این مسأله غیرمعمول و غیرمنطقی نیست. پیش از این نیز در لوزان رایزنی‌ها چند روز پس از 31 مارس ادامه داشت و در 2 آوریل به نتیجه رسید.


    بر اساس این گزارش، دولت آمریکا باید پیش از 9 ژوئیه (18 تیر) متن توافق هسته‌ای با ایران را به کنگره ارائه دهد تا قانون‌گذاران آن را در یک فرصت 30 روزه مورد بازبینی قرار دهند اما اگر توافق تا این تاریخ نهایی نشود مهلت کنگره برای بازبینی آن 60 روز خواهد بود.


    غرب و آمریکا در حالی روی خواسته زیاده خواهانه خود مبنی بر بازرسی‌های سرزده و دسترسی به سایت‌های نظامی ایران پافشاری می‌کند که ایران تأکید دارد اجازه این کار داده نخواهد شد.


    حضرت آیت‌الله خامنه‌ای هفته گذشته در ترسیم خطوط قرمز هسته‌ای ایران اعلام کردند اجازه بازرسی‌های غیرمتعارف، پرس‌وجو از شخصیت‌های ایران و بازرسی از مراکز نظامی داده نخواهد شد.


    ایشان همچنین درباره موکول کردن اجرای تعهدات طرف مقابل به گزارش آژانس در خصوص پایبندی ایران به تعهداتش تأکید کردند: ما با این مسأله مخالفیم چون آژانس بارها و بارها ثابت کرده مستقل و عادل نیست بنابراین ما به آن بدبین هستیم.


    رهبر معظم انقلاب افزودند: آنها می‌گویند آژانس باید اطمینان پیدا کند، این چه حرف نامعقولی است؟ چگونه اطمینان پیدا کند مگر این‌که وجب به وجب این سرزمین را بازرسی کند...
    انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

    نظر

    • ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

      #17312
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
      شریعتمداری که نماینده شخص ایت الله خامنه ای است در کیهان مقاله ای نوشته....
      و در ان انچه قبلا گفتم یعنی ظریف با زبر دستی تهران را در لوزان در برابر کار انجام شده اقرار کرده است..یعنی خطوط قرمز تهران در لوزان زیر پا رفته....
      در واقع مذاکرات لوزان به بن بست رسیده بود منتها چاره ای نبود جز ماستمالی...که شد...
      اینکه رهبر ایران رسما گفت تبریک گفتن ندارد لوزان ایا جز این معناست....؟انهم وقتی فرماندهان نظامی سعی کردن با تبریک گفتن ایشان را متقاعد به قبول کردن کنند؟
      دوما رهبر ایران همیشه گفته خوش بین نیست به نتیجه مذاکرات. بر عکس روحانی.......اینکه مذاکرات طوری باشد که پیش بینی ایشان هم محقق شود قابل اعتنا است ...که کیهان ان را رسما بیان میکند....
      شریعتمداری گاهی نظرات رهبر را میگوید گاهی نظر خودش ...اگر این نظر خودش باشد که هیچ ولی اگر نظر رهبر باشد مذاکرات باید طوری باشد پیش بینی او را محقق کند....


      کشور در شرایط کنونی تحمل فشار بیشتر اقتصادی را ندارد پولی برای مردم نمانده که قدرت خرید داشته باشند تا بتواند تحریم های کاغذ پاره های جدید را تحمل کنند نه مردم می تواند تحمل کند و نه با حرف و باد هوا میشه کشور را پیش برد !! باید یک وقفه ای ایجاد بشه تا اقتصاد ایران جان تازه بگیرد به همراه آرامش نسبی از جمله افزایش قدرت خرید و تحمل افزایش تورم جدید بعد می تواند دوباره شروع کنند به همین بازی تکرای !!!
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

      نظر

      • B A R A N
        عضو فعال
        • Mar 2015
        • 677

        #17313
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        در ضیافت افطار رئیس جمهور با اصحاب رسانه : امید روحانی به حصول توافق جامع هسته ای

        سه شنبه 09/04/94


        وی با اشاره به اینكه دولت یازدهم از روز اول به دنبال مقابله با تبلیغات منفی علیه مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران در زمینه ساخت سلاح كشتار جمعی و عدم تعامل با جهانیان بوده است، گفت: دولت و ملت ایران هیچگاه به دنبال تهدید دیگران و سلاح كشتار جمعی نبوده و نیست.
        دكتر روحانی تصریح كرد: ایران در مذاكرات هسته‌ای به دنبال تأمین این هدف بود كه به دنیا بگوید آماده شفاف‌سازی برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای خود می‌باشد تا همگان بدانند این جمله كه «نظام ایران مخفیانه به دنبال سلاح كشتار جمعی است»، تهمتی بیش نیست.

        رییس جمهوری با بیان اینكه هدف دیگر از مذاكرات نمایش این واقعیت است كه جمهوری اسلامی ایران اهل منطق و گفتگو با دیگران برای حل مشكلات در پای میز مذاكره است، گفت: آنها اینگونه در تبلیغاتشان ایران را متهم می‌كردند كه اهل تعامل با جهانیان نیست و به دنبال ستیز و مداخله و برخورد است و حل مشكل ایران یك راه‌حل بیشتر ندارد و آن جنگ و اعمال فشارهای اجتماعی و اقتصادی است تا ایران از تصمیماتش منصرف شود.

        رییس شورای عالی امنیت ملی با بیان اینكه مسیر تعامل و گفتگو در ۲۲ ماه مذاكرات به شكل جدی‌تر دنبال شد، گفت: معتقدم این مذاكرات می‌تواند نتیجه برد – برد برای طرفین داشته باشد، چرا كه اگر طرف مقابل مدعی است كه می‌خواهد مانع از ساخت سلاح هسته‌ای در ایران شود، هر چند ایران از ابتدا به دنبال آن نبوده و نیست، این هدف برای آنها حاصل می‌شود. چرا كه ما قادریم راه و مسیر نظام را در موضوع هسته‌ای به خوبی تشریح كنیم.

        دكتر روحانی ادامه داد: هدف ایران نیز این است كه بتواند مسیر و راه فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای را ادامه دهد و تحریم های ظالمانه را بردارد و به نظر من اگر زیاده‌خواهی نباشد، مذاكرات می‌تواند پایانی برد – برد داشته باشد.

        رییس جمهوری در همین خصوص ادعای طرف مقابل مبنی بر اینكه می‌خواهند زمان دسترسی ایران به سلاح هسته‌ای را به تعویق بیندازند، نادرست، واهی و بی‌اساس خواند و گفت: در كشور ما كه رهبر معظم انقلاب در خصوص منع تولید و ساخت سلاح‌های كشتار جمعی فتوا دارد، برنامه‌ای برای ساخت چنین تسلیحاتی وجود ندارد.

        رییس جمهوری در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینكه اگر در مذاكرات این هفته و یا هفته آینده بتوانیم به توافق و تفاهم برسیم، معنایش كنار گذاشتن اقتصاد مقاومتی در ایران نیست، اظهار داشت: مسیر اقتصاد مقاومتی را با همه توان و تلاش ادامه خواهیم داد، چرا كه این مسیر به نفع كشور است و راهی است كه می‌تواند قدرت ملی ما را افزایش دهد، اقتصاد مقاومتی، فرهنگ استقامتی و تعامل سازنده با جهان اگر در كنار هم قرار گیرد باعث می‌شود تا از مشكلات پیش‌رو به سرعت عبور كنیم.

        دكتر روحانی در ادامه افزود: همچنین اگر مذاكرات موفق باشد معنای آن بازگشت و بازتولید شیوه‌های اجرایی سال‌های گذشته نخواهد بود، دولت هیچگاه دلارها و سرمایه‌های فراوان را در مسیر واردات قرار نخواهد داد تا در طول ۸ سال ۷۲۰ میلیارد دلار صرف واردات كشور شود، اما مسایل كلان نظیر معضل اشتغال، محیط زیست و آب حل نشود.

        رییس جمهوری تصریح كرد: البته من نمی‌خواهم بگویم كه با آن وفور مالی و ارزی می‌شد همه مسایل كشور را حل كرد و یا این دولت می‌تواند همه مشكلات را مرتفع كند، اما معتقدم می‌شد گام های بلندی در ۸ سال گذشته برداشت.

        رییس جمهوری با تاکید بر اینکه شیوه عملکرد ۸ ساله در صورت موفقیت مذاکرات نیز بازتولید نخواهد شد، گفت: دولتاز ماه ها قبل برای نحوه استفاده مطلوبتر از امکاناتی که پس از دوره تحریم فراهم خواهد شد، برنامه ریزی کرده است.

        دکتر روحانی تصریح کرد: در صورت توافق ، دولت یازدهم متعهد به اجرای مفاد آن توافق است و تنها شرط آن نیز پایبندی طرف مقابل در عمل به تعهداتش است.
        رییس جمهوری اظهارداشت: اگر آنها در انجام تعهداتشان در چارچوب توافق متعهد بمانند ما نیز متعهد خواهیم ماند.
        رییس شورای عالی امنیت ملی همچنین تاکید کرد کهدولت آمادگی کامل دارد که اگر هر روز آنها توافق را زیر پا بگذارند، مسیر را شدیدتر از آنچه که در ذهن آنها می گذرد ، برگرداند و تغییر دهد.

        دکتر روحانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه سرمایه دولت و رسانه ها ، سرمایه اجتماعی و حمایت مردم است ، گفت: امیدوارم همگان اهداف ملی را مدنظر قرار دهند و آنچه در زمینه مذاکرات حق ملت است بدست آوریم و واقعیت ها را برای مردم توضیح دهیم.
        دكتر روحانی در ابتدای سخنان خود ضمن تبریك ولادت امام حسن مجتبی(ع)، گفت: ایشان امام صلح و رحمت در میان امت اسلامی است و راه و شیوه او می‌تواند مسیر هدایت ما باشد.

        ===========================================
        روحانی تا حالا اینقدر ا.ن را ضایع نکرده بود ولی امروز هر چه را که تو این دو سال نگفته بود گفت.
        یک علتش اینه که میدونه با این توافق ، خرش کاملا از پل میگذره و ا.ن دیگه هیچ رقمه ،رقیبی براش محسوب نمیشه
        آدم از آفتابه آب بخوره ولی اینجوری مثله ا.ن ضایع نشه

        روحانی واقعا سخنران چیره دستیه.دل همه رو از رهبر و مخالفان و...به جا آورده.(رییس جمهوری در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینكه اگر در مذاكرات این هفته و یا هفته آینده بتوانیم به توافق و تفاهم برسیم، معنایش كنار گذاشتن اقتصاد مقاومتی در ایران نیست)و (دولت آمادگی کامل دارد که اگر هر روز آنها توافق را زیر پا بگذارند، مسیر را شدیدتر از آنچه که در ذهن آنها می گذرد ، برگرداند و تغییر دهد.)

        نکته ی مهم صحبتش اینه که میگه اگه در این هفته یا هفته بعد به توافق برسیم.اونایی که روانشناسی خوندند میدونند معنیش چیه؟
        خلاصه اینکه حداکثر دو هفته دیگه این شوی هسته ای به پایان میرسه.
        اونایی که هنوز دودلند ،حتما وقتی رسیدند زمین ،میخوان چترشونو باز کنن

        نظر شخصی و ممکنه اشتباه باشه


        .

        نظر

        • نجاT...
          عضو فعال
          • Dec 2013
          • 2639

          #17314
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          ماری هارف: در صورت توافق اتمی مردم ایران از مزایای اقتصادی آن بهره‌مند خواهند شد...


          در حالی که ضرب الاجل گفتگوهای ایران و قدرت‌های جهانی برای رسیدن به توافق نهایی روز سه‌شنبه به مدت یک هفته دیگر تمدید شد، سخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده در گفتگو با صدای آمریکا تاکید کرد در صورت رسیدن به توافق و لغو برخی تحریم‌های ایران، شهروندان ایرانی از مزایای اقتصادی آن بهره‌مند خواهند شد.

          ماری هارف که همراه هیئت مذاکره‌کننده آمریکا در وین پایتخت اتریش بسر می‌برد، در گفتگویی در برنامه ویژه بخش فارسی صدای آمریکا در همین زمینه، با بیان این که طرفین مذاکرات، به دلیل پیچیدگی‌های و جزئیات زیاد آن، کار دشواری را پیش رو دارند، گفت با این حال هیئت‌های نمایندگی همه کشورها در تلاش هستند تا با همکاری با یکدیگر به نتیجه برسند.

          سخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده با تاکید بر این که دیپلماسی بهترین راهی است که برای حل و فصل پرونده هسته‌ای ایران در اختیار داریم، گفت در این راستا دو هدف داریم، یکی این که اطمینان حاصل کنیم ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا نخواهد کرد، و دوم این که اگر بطور دیپلماتیک این موضوع را حل کنیم، مردم ایران از مزایای اقتصادی ناشی از لغو تحریم‌ها برخوردار خواهند شد.

          خانم هارف در پاسخ به پرسش ستاره درخشش رئیس بخش فارسی صدای آمریکا درباره اختلافات موجود میان طرف های مختلف این گفتگوها، ضمن بغرنج دانستن مذاکرات جاری، گفت کشورهای عضو گروه ۱+۵، ممکن است در برخی مسائل دیگر احتمالا با یکدیگر اختلاف نظر داشته باشند، اما همه بطور یکپارچه با هم اتفاق نظر دارند که پرونده هسته ای ایران باید به صورت مسالمت‌آمیز و پایدار حل و فصل شود.

          ایران و شش قدرت جهانی عضو گروه ۱+۵ شامل ایالات متحده، بریتانیا، فرانسه، روسیه، چین و آلمان، سوم آذر ۱۳۹۲ به توافقی اولیه برای حل پرونده هسته‌ای ایران دست یافتند، که قرار بود ظرف یک سال به توافق نهایی تبدیل شود.

          این مهلت بعداً تا پایان ماه ژوئن سال جاری (امروز نهم تیر ماه ۱۳۹۴) تمدید شد، و گفتگوهای فشرده دو طرف همچنان در وین، پایتخت اتریش، با هدف نگارش متن توافق جامعادامه دارد.

          طبق آخرین گزارش ها، طرفین توافق کردند مذاکرات را تا هفتم ژوئیه (۱۶ تیر ماه) ادامه دهند.

          در صورت رسیدن به توافق جامع و نهایی، محدودیت‌هایی بر روی برنامه هسته‌ای ایران اعمال خواهد شد و در ازای آن، بخشی از تحریم‌های اعمال شده به دلیل فعالیت‌های اتمی ایران، لغو خواهند شد.

          سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در ادامه گفت، اگر ایران هر چه زودتر گام‌های هسته‌ای لازم را در این راستا بردارد، به همان سرعت هم شهروندان ایران از مزایای رفع تحریم‌هایی که به دلیل فعالیت‌های هسته‌ای بر آن کشور اعمال شده است، بهره‌مند خواهند شد.

          وی همچنین تاکید کرد که این تحریم‌های گسترده؛ با هدف تحت فشار قرار دادن دولت ایران برای آمدن به پای میز مذاکره و این مرحله‌ای که اکنون در آن قرار داریم وضع شده‌اند، و نه تحت فشار گذاشتن مردم ایران.

          با این حال، وی در پاسخ به پرسشی به نگرانی برخی کشورها از افزایش درآمدهای ایران و تاثیر آن در فعالیت‌های ایران در منطقه پس از رفع تحریم‌ها، گفت تحریم‌های مربوط به سایر فعالیت‌های ایران، از جمله مثلا حمایت از تروریسم، به قوت خود باقی خواهند ماند...
          انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

          نظر

          • ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

            #17315
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            94/04/10 - 00:04

            بن رودز: با توافق هسته‌ای، احتمال تغییر رویکردهای منطقه‌ای ایران افزایش می‌یابد
            معاون مشاور امنیت ملی رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای، مدعی شد توافق هسته‌ای با ایران می‌تواند مقدمه تغییر رویکردهای منطقه‌ای ایران باشد.
            خبرگزاری فارس: بن رودز: با توافق هسته‌ای، احتمال تغییر رویکردهای منطقه‌ای ایران افزایش می‌یابد

            به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، بن رودز معاون مشاور امنیت ملی رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید توافق هسته‌ای می‌تواند به تغییر جهت‌گیری‌ها و رویکردهای ایران منجر شود.

            رودز که روز دوشنبه در نشستی به میزبانی اندیشکده «اسپن» صحبت می‌کرد، در پاسخ به این سوال «جفری گلدبرگ» که آیا رویکردهای منطقه‌ای ایران پس از توافق تغییر می‌کند یا نه، گفت: «به اعتقاد ما توافق، لازم است و باید آنقدر خوب باشد که حتی اگر ایران تغییری هم نکند، ارزش انجام دادن داشته باشد.»

            وی افزود: «اگر ایران 10 یا 15 سال دیگر هم از نظر دولتش مانند امروز باشد، این توافق آنقدر باید خود باشد که بتواند اجرایی بماند.»

            رودز ادامه داد: «با این حال، ما معتقدیم که در دنیایی که در آن توافق با ایران وجود داشته باشد، احتمال اینکه در رفتار ایران تحول ایجاد شود، بیشتر از زمانی که توافقی وجود نداشته باشد.»

            وی در پاسخ به منتقدانی هم که می‌گویند ایران در صورت برداشته شدن تحریم‌ها فعالیت‌های منطقه‌ای خود را گسترش می‌دهد، مدعی شد که ادامه تحریم به نفع «تندروها» در ایران است.

            او با بیان اینکه ایرانی‌ها در انتخابات نامزدی با جهت‌گیری متفاوت را انتخاب کردند، گفت: «البته منظورم این نیست که رئیس‌جمهور (حسن) روحانی تفاوتی بنیادی (با سایرین) دارد، بلکه می‌گویم در جهانی که در آن توافق صورت گرفته باشد، احتمال اینکه شاهد تغییر جهت‌گیری ایران و تعامل بیشتر این کشور با جامعه جهانی و کاهش وابستگی آن‌ها به فعالیت‌هایی باشیم که امروز مشغول آن هستند.»

            بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی در روزهای اخیر همزمان با ادامه مذاکرات هسته‌ای در شهر وین اتریش، به انتقاد از توافق احتمالی با ایران پرداخته و مدعی شده است که این اقدام موجب می‌شود تا نفوذ منطقه‌ای ایران گسترش یابد.

            در مقابل مقامات کاخ سفید نیز مدعی هستند که توافق هسته‌ای می‌تواند آغازگر تغییرات مد نظر غرب، در ایران باشد.
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

            نظر

            • MAGDAD2015
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 342

              #17316
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1





              معمولا یک دیپلمات کار گشت و حرفه ای مثل دکتر ظریف همسرش را در آخرین دوره مذاکرات با خود همراه نمی کند که

              با شکست و اوقات تلخی آنجا رو ترک کنه . باتوجه به اینکه آخرین رایزنی ها رو در تهران انجام داد و مجدد به محل مذاکرات

              برگشته .
              به امید روزهای شادو گشایش امور همه مردم بزرگ و نجیب ایران در سراسر دنیا .آمین

              نظر

              • نجاT...
                عضو فعال
                • Dec 2013
                • 2639

                #17317
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                چین و روسیه با ایران رابطه ی بازِ اقتصادی دارند و زیاد هم مهم نیست که مدام در مذاکره با ایران باشند, آمریکا و اروپا هیچ مبادله ی اقتصادی ندارند و میبینیم که اکثر ملاقات ها با اینها گذاشته شده و می شود تا قراردادهای تجاری رو مرور و قابل دسترس کنند...
                وزیر خارجه چین فقط برای زمان نهایی باید باشد, وگرنه مشکلی بابت تجارت با ایران ندارد که بخواهد تمام مدت بماند...
                انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                نظر

                • Nay
                  Banned
                  • Aug 2014
                  • 641

                  #17318
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  در اصل توسط MAGDAD2015 پست شده است View Post




                  معمولا یک دیپلمات کار گشت و حرفه ای مثل دکتر ظریف همسرش را در آخرین دوره مذاکرات با خود همراه نمی کند که

                  با شکست و اوقات تلخی آنجا رو ترک کنه . باتوجه به اینکه آخرین رایزنی ها رو در تهران انجام داد و مجدد به محل مذاکرات

                  برگشته .
                  به امید روزهای شادو گشایش امور همه مردم بزرگ و نجیب ایران در سراسر دنیا .آمین
                  نکته ظریفی بود

                  شاید هم یک اقدام شجاعانه بکنه و پای یک توافق خوب به زعم غرب و توافق بد به زعم ایران امضا بزنه، همونجا پناهندگی بگیره از (ترس حسین بازجو)، با همسر مکرم، happily ever after، گذران زندگی کنه! و ماموریتش برای ملت، قهرمانانه به خاتمه برسه! میره بازنشستگی و با زن نشسته میشه! (به نظرم برای برخی افراد فرصت تاریخی ایجاد بشه تا فقط با یک اقدام و حرکت، جاودانه بشوند، از هر چیزی مهمتره که سعدیا، مرد نکو نام نمیرد هرگز)

                  آخه شریعتمداری بدجوری لولو شده برای تیم مذاکره کننده و براشون خط و نشون کشیده


                  اما یکی به حسین بازجو بگه و حالی کنه

                  دیپلمات های حاضر، مورد اعتماد هستند، پس رد شدن از خط قرمز معنی نداره و چون حق امضا دارند، هر اقدامی بکنند، کسی کاری نمیتونه بکنه، مگر اینکه تاوانش رو پس بده!

                  خلاصه مذاکرات به اینجا ختم شده که دیگر اولاً مذاکره ای در کار نخواهد بود و این آخرین فرصته برای ایران، ثانیاً

                  الف) اگر توافق بشه که هیچ، خیال جامعه جهانی از بابت تهدیدی از جانب هسته ای شدن ایران راحت میشه و وکلای جامعه جهانی، نمره 20 میگیرند (آیا مهمه ایران دنبال بمب اتم بوده باشه یا نبوده باشه؟ جامعه جهانی به غلط یا درست، به ایران شک کرده و ایران با قبول شرایط توافق، واکسینه شده برای 10 تا 25 سال... برای بعد از اون هم خدا بزرگه!!!!! مهم اینه که اتفاقی نیافته و علاج واقعه، قبل از وقوع کرد)

                  اما شق دوم

                  ب) اگر زبونم لال توافق نشه، یعنی قطعاً ایران دنبال بمب اتم است و در اسرع وقت باید با پادزهری قوی با دوز بالا، اونو عقیم کرد. یعنی حمله نظامی

                  انشالله که شاهد شجاعت از تیم مذاکره کننده شجاع و امین خواسته ملت مون باشیم و خطوط قرمز را با اجی مجی لا ترجی (تعبیرات ظریف و زیرکانه دیپلماتیک که بعضی ها ازش سر در نمیارند)، تبدیل به خطوط سبز کنند
                  آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2015/07/01, 02:02.

                  نظر

                  • Rudel
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 2164

                    #17319
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    اوباما درباره احتمال خروج آمریکا از مذاکرات اتمی هشدار داد

                    باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا گفته که اگر ایالات متحده به خواسته های خود در مذاکرات بر سر برنامه اتمی ایران نرسد، در خروج از مذاکرات تردید نخواهد کرد.

                    آقای اوباما روز سه شنبه نهم خرداد (سی ژوئن) پس از اعلام تمدید یک هفته ای مذاکرات گفت اگر مذاکره‌کنندگان اتمی اطمینان پیدا نکنند که همه راه‌های دستیابی ایران به سلاح اتمی مسدود شده است، توافقی در کار نخواهد بود.
                    رئیس جمهور آمریکا درباره رسیدن به توافق نهایی ابراز امیدواری کرده و گفته چارچوب توافق احتمالی با ایران، هدف او را که عدم دستیابی ایران به سلاح اتمی است تامین می کند،‌ اما به گفته او اگر ایران نتواند به شرایط موجود در این چارچوب عمل کند، وضعیت دشواری پیش می آید.
                    آقای اوباما تامین شدن شرایط بازرسی‌ کافی از تاسیسات ایران و امکان راستی‌آزمایی برنامه اتمی این کشور را از شروطی خوانده که اگر محقق نشود، توافقی نهایی به دست نخواهد آمد.
                    همزمان با اظهارات آقای اوباما، حسن روحانی، همتای ایرانی او هم در تهران در یک سخنرانی درباره نقض توافق احتمالی توسط گروه ۱+۵ هشدار داد.
                    آقای روحانی گفت "دولت ایران آمادگی کامل خواهد داشت که اگر روزی آنها توافق را زیرپا بگذارند ما نیز بتوانیم بلافاصله مسیر را شدیدتر از آنچه در مخیله آنهاست، برگردانیم."

                    نظر

                    • Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

                      #17320
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1
                      هشدار روحانی: اگر توافق را نقض کنند به مسیر قبلی باز می‌گردیم


                      حسن روحانی رئیس جمهوری ایران درباره نقض توافق احتمالی از سوی گروه ۱+۵ گفته است که "اگر روزی توافق را زیرپا بگذارند ما نیز بلافاصله شدیدتر از آنچه در مخیله آنهاست، به مسیر قبلی باز می‌گردیم."

                      آقای روحانی این موضوع را سه شنبه نهم تیرماه (سی ام ژوئن) در مراسم افطار با مدیران رسانه ها در تهران عنوان کرده است.
                      رئیس جمهور ایران گفته است: "در صورت محقق شدن توافق هسته ای، دو طرف متعهد به اجرای آن هستند."
                      ساعاتی پیش از اظهارات آقای روحانی، طرف های مذاکره که در آخرین ساعات ضرب الاجل تعیین شده، سرگرم ادامه گفت و گوها بودند اعلام کردند که برای رسیدن به توافق جامع اتمی، زمان مذاکرات را یک هفته تمدید می کنند.
                      آقای روحانی در سخنرانی امروز خود گفته "اگر مذاکرات موفق شود معنایش این نیست که شیوه سال ۸۴ – ۹۲ را بازتولید کنیم یعنی پول و دلار فراوان به دست آوریم اما به گونه‌ای مصرف شود که در طول ۸ سال ۷۲۰ میلیارد دلار واردات برای کشور داشته باشیم در حالی‌که مسائل اصلی کشور حل و فصل نشده است."
                      رئیس جمهور ایران گفته "با نعماتی که در این ۸ سال داشتیم می‌توانستیم بخشی از مسائل محیط زیست، معضل آب و مسائل مربوط به اشتغال را برطرف کنیم، در حالی‌که از سال ۸۴ تا ۹۲ تقریبا اشتغال خالص نزدیک به صفر بوده است."

                      آقای روحانی خبر داده که ایران "کمیته اقتصادی" خود را "از ماه‌های پیش" فعال کرده‌ تا در صورت موفقیت مذاکرات، "بداند از منابعش چطور استفاده کند."

                      نظر

                      • samanmba
                        عضو فعال
                        • Aug 2013
                        • 450

                        #17321
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        در اصل توسط samanmba پست شده است View Post
                        با سلام
                        فکر میکنم تمدید مذاکرات اونم به مدت 7 روز یعنی دو طرف تو کلیات قطعا به توافق رسیدن و میخوان آخرین زورشون رو برای گرفتن آخرین امتیاز و از طرفی تمام ریز مسایل رو بیارن تو کاغذ
                        خب حالا دیگه میشه قطعی گفت توافق مبارک باشه
                        فقط چیزی که هست اینه که من 90 درصد نقدم و تازه باید از فردا بشینم واسه شکار!!!!!!(فکر کنم آخرشم باید شپم...ا بگیرم!)
                        خوش رزق باشید
                        با سلام
                        """""گل بود به سبزه نیز آراسته شد """""
                        اینم تیر آخر که روحانی گفته
                        مبارک باشه البته نه واسه این چند روز بازار سبز واسه نسلهای آتی
                        خوش رزق باشید

                        نظر

                        • MAGDAD2015
                          عضو فعال
                          • Feb 2015
                          • 342

                          #17322
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          در اصل توسط Nay پست شده است View Post
                          نکته ظریفی بود

                          شاید هم یک اقدام شجاعانه بکنه و پای یک توافق خوب به زعم غرب و توافق بد به زعم ایران امضا بزنه، همونجا پناهندگی بگیره از (ترس حسین بازجو)، با همسر مکرم، happily ever after، گذران زندگی کنه! و ماموریتش برای ملت، قهرمانانه به خاتمه برسه! میره بازنشستگی و با زن نشسته میشه! (به نظرم برای برخی افراد فرصت تاریخی ایجاد بشه تا فقط با یک اقدام و حرکت، جاودانه بشوند، از هر چیزی مهمتره که سعدیا، مرد نکو نام نمیرد هرگز)

                          آخه شریعتمداری بدجوری لولو شده برای تیم مذاکره کننده و براشون خط و نشون کشیده


                          اما یکی به حسین بازجو بگه و حالی کنه

                          دیپلمات های حاضر، مورد اعتماد هستند، پس رد شدن از خط قرمز معنی نداره و چون حق امضا دارند، هر اقدامی بکنند، کسی کاری نمیتونه بکنه، مگر اینکه تاوانش رو پس بده!

                          خلاصه مذاکرات به اینجا ختم شده که دیگر اولاً مذاکره ای در کار نخواهد بود و این آخرین فرصته برای ایران، ثانیاً

                          الف) اگر توافق بشه که هیچ، خیال جامعه جهانی از بابت تهدیدی از جانب هسته ای شدن ایران راحت میشه و وکلای جامعه جهانی، نمره 20 میگیرند (آیا مهمه ایران دنبال بمب اتم بوده باشه یا نبوده باشه؟ جامعه جهانی به غلط یا درست، به ایران شک کرده و ایران با قبول شرایط توافق، واکسینه شده برای 10 تا 25 سال... برای بعد از اون هم خدا بزرگه!!!!! مهم اینه که اتفاقی نیافته و علاج واقعه، قبل از وقوع کرد)

                          اما شق دوم

                          ب) اگر زبونم لال توافق نشه، یعنی قطعاً ایران دنبال بمب اتم است و در اسرع وقت باید با پادزهری قوی با دوز بالا، اونو عقیم کرد. یعنی حمله نظامی

                          انشالله که شاهد شجاعت از تیم مذاکره کننده شجاع و امین خواسته ملت مون باشیم و خطوط قرمز را با اجی مجی لا ترجی (تعبیرات ظریف و زیرکانه دیپلماتیک که بعضی ها ازش سر در نمیارند)، تبدیل به خطوط سبز کنند

                          باسلام
                          به جناب Nay گرامی

                          1-توافق احتمالی چرا می بایست برای ایران خوب نباشد ؟ اگر به دنبال بمب اتم نبوده ایم که بنظر بنده اینچنین است و می خواسیتم
                          از انرژی هسته ای بطور علمی و استراتژیک (صنعتی و درمانی) استفاده کنیم که غرب در حد معقول آنرا پس سماجت و هزینه ای که
                          بابتش پرداخت کردیم پذیرفته*
                          2-تحریم های اصلی منظور سازمان ملل که با بی تدبیری بعضی مسئولین موجب شد بنوعی کشورهای جهان از آمریکا و کشورهای
                          ثالث در کنار آن تبعیت کنند و ما راتحت فشار مضاعف قرار بدهند برداشته می شه .وگر نه ما 36سال است در تحریم آمریکا
                          قرار داریم ولی خیلی از شرکت های بزرگ اروپایی بدون توجه به آمریکا با ما همکاری داشتن.مانند (شل و توتال وغیره) که
                          فعل حال در کنار خیلی از تحریمهای دیگر برداشته می شود
                          3-پول های قابل توجه بلوکه شده بر می گردد که اگه مثل قبل حیف میل نشه می تونه آبادانی زیادی برای ما ایجاد کنه
                          4-تابوی مذاکره با آمریکا هم که تبدیل به غیرت ناموسی شده بود رنگ باخته و بما یاد داد اگه آدم حرف حساب داشته باشه
                          می تونه حتی با دشمن هم مذاکره کنه *بقول شاعر و یادآوری شما جناب Nay در کامنت چند روز پیش
                          (بادوستان مروت با دشمنان مدارا) که حکم عقل و منطق هم همین است*(که هم خالق راضی است و هم مخلوق)
                          نتیجه گیری
                          اینکه یکسری کاسبین تحریم ها و جاهلین متعصب داخلی بهمراه روباهان مکاره اجنبی و خارجی همصدا با اسرائیل آیه یاس می خوانند و
                          هر گونه تفاهمی رو به ظن خود بد می دانند دیگه برمی گرده به منافع و پدر کشته گی که در وجود خبیث شان نهادینه شده
                          کاری هم نمی شه کرد. و اصولا هیچ آرامشی رو برای ملت نجیب و مظلوم ایران برنمی تابند .
                          (یکی به اسم دلواپسی .یکی به خوی استعمارگری )
                          ولذا با قد قد کردن کار کسی پیش نمی ره *هرچند صباحی چوبی لای چرخ بگذارند و وقفی ایجاد بشه ولی ماه پشت ابر نمی ماند و
                          بقول شما (رسوا شود هر که در آن غش باشد) واینکه صحبت از جام زهر می شود فقط بهانه و حربه ناجوانمرادنه از طرف ناکسینی
                          است که می خواهند ضمن سرخوردگی و تحقیر ملت ایران شیرینی و حلاوت این جشن (تعامل با دنیا را از مردم بگیرند)

                          و اما دکتر باشخصیت جناب ظریف .
                          خب همانطور که مستحضر هستید ایشان مدت 8سال عملا بی کارو بازنشته بودند و با توجه به وضع مالی مناسب و امکاناتی که از
                          قبل در آمریکا داشتند می توانستند در آنجا مقیم شده و زندگی آرام و بدون دغدغه ای را برای خود فراهم کنند ولی بهرحال ماندن و
                          برای امثال بنده بعنوان یک ایرانی مایه افتخار است که وزیر خارجه کشورم بارها مورد احترام و تعریف مسئولین کشورهای برزگ جهان قرار گرفته
                          که امیدوارم نامش در تاریخ ایران زمین به بزرگی (ثبت و جاودانه شود)

                          (و اما زدن زیر میز و شکست و تهدید بجنگ)
                          این گزینه ها* هم دوره اش منسوخ شده و هم هزینه جبران نا پذیری برای همه طرف ها دارد ولذا جنگ های نوین همین جنگ تحریم که دکترین آن
                          در ایران نهادینه شدو منزوی کردن اقتصادی یک کشور و بستن مجاری تبادل ارز و پول وشاید در آینده نه چندان دور جنگ آب باشه و بشود به لطف
                          تکنولوژی حتی جهت حرکت ابرهای باران زا رو تغییر داد تا کشوری را به خشک سالی رساند و از آبادانی محروم ساخت .
                          القصه
                          و اما اصل مطلب
                          حضور خانم محترمه جناب دکتر ظریف می تونه بعلت مهمی و تاریخی بودن ابن توافق باشه که ایشان نیز به پاس زحمت همسر کاردان و باشخصیت شان
                          در آنجا حضور داشته باشند که افتخار کمی نیست.

                          شاید هم بخاطر دیدن این عکس باشه که می خواهند در پایان توافق (توافق دیگری بوجود نیاید و دکتر حساب کار دستش باشه(این جمله جهت مزاح بود)

                          نظر

                          • mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

                            #17323
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            خبر بسیار خوبیست..................

                            تهران / خبرگزاري صدا و سيما / سياسي 1394/04/10
                            جان بولتون(JohnBolton) نماينده اسبق آمريكا در سازمان ملل در توئيتر شخصي اش نوشت:بازرسي بخشي از توافق با ايران نخواهد بود.
                            به گزارش مونيتورينگ خبرگزاري صدا و سيما ،به نقل از توئيتر،بولتون در توئيترش نوشت:اجازه بدهيد شفاف باشم.بازرسي ها از هر مكان و هر زمان بخشي از توافق با ايران نخواهد بود.


                            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #17324
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              94/04/10 - 04:10

                              منابع غربی مدعی شدند: آمانو پنج‌شنبه به تهران می‌آید
                              منافع غربی بی‌نام گزارش داده‌اند که مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای دیدار با مقامات ایرانی، روز پنج‌شنبه به تهران سفر می‌کند.
                              خبرگزاری فارس: منابع غربی مدعی شدند: آمانو پنج‌شنبه به تهران می‌آید

                              به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، منابع غربی بامداد روز چهارشنبه از احتمال سفر یوکیا آمانو مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران خبر دادند.

                              به ادعای این منابع این سفر احتمالا روز پنج‌شنبه صورت می‌گیرد.

                              این در حالی است که مذاکرات ایران و گروه موسوم به 1+5 از دو هفته قبل در وین در جریان است و همچنان ادامه دارد. آقای آمانو این هفته چند بار در محل برگزاری مذاکرات هسته‌ای حاضر شده و با وزرای خارجه مذاکره‌کننده، دیدار و گفت‌وگو کرد.

                              بحث ابعاد احتمالی و همچنین دسترسی‌های آژانس در صورت توافق احتمالی، از جمله موارد حل‌نشده در مذاکراتی است که روز سه‌شنبه در پایان ضرب‌الاجل 30 ژوئن/9 تیر، برای یک هفته دیگر تمدید شد.

                              سخنگوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پاسخ به خبرنگار فارس از تائید این خبر خودداری کرد. مقامات ایرانی نیز هنوز این خبر را تائید نکرده‌اند.
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

                                #17325
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                تاریخ خبر: 10/04/1394 | ساعت: 4:59|

                                انگلیس شماری از اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی را از فهرست تحریم خارج کرد
                                لندن- ایرنا- وزارت دارایی (خزانه داری) انگلیس شامگاه سه شنبه در آخرین اصلاح فهرست تحریمی اش مربوط به جمهوری اسلامی ایران، یک شخص حقوقی و هشت شخصیت حقیقی را از فهرست تحریم های خود حذف کرد.

                                انگلیس شماری از اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی را از فهرست تحریم خارج کرد
                                به گزارش ایرنا، براساس اطلاعیه منتشر شده بر روی تارنمای وزارت خزانه داری انگلیس، 'محمود جنتیان' معاون پیشین سازمان انرژی اتمی ایران تنها شخص حقوقی است که از فهرست تحریمی وزارت دارایی انگلیس حذف شده است.

                                شرکت کشتیرانی 'سی اف شارپ' با مسوولیت محدود، شرکت کشتیرانی 'کاسی ایست جی ام بی اچ'، شرکت 'گریت وست جیامبی ایچ' با مسوولیت محدود، شرکت 'هپی – سود جی ام بی ایچ آند'،. شرکت کشتیرانی 'برایت نورد جی ام بی اچ'، شرکت' ان اچ ال بیسیک'، شرکت' ان اچ ال نوردلند جی ام بی ایچ' و شرکت 'پراسپر بیسیک جی ام بی ایچ'، شخصیت های حقوقی هستند که از لیست تحریم وزارت دارایی انگلیس خارج شده اند .

                                این اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر مشمول مسدود بودن دارایی های این وزارتخانه نمی شوند.

                                اقدام وزارت دارایی انگلیس متعاقب، اصلاح صورت گرفته در فهرست تحریمی شورای اتحادیه اروپا در 26 ژوئن گذشته صورت می گیرد.

                                براساس اطلاعیه یاد شده، همچنین اطلاعات مربوط به شش شخص حقوقی ایرانی اصلاح شده است اما آنها همچنان درفهرست تحریم وزارت دارایی انگلیس قرار خواهند داشت.
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X