آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

در اصل توسط alijon پست شده است View Post
    هنوزم امریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند !
    چقدر ادعا پشت این امریکا و اسرائیل است!
    ولی هنوز نمی توانند با اون همه ادعا یک ویدیو کنفرانس سید حسن نصرالله را رد یابی کنند ؟!

البته دوستی می گفت اینها ضبط شده است!(نمی دونم پس چرا جوابهای سید در پاسخ به حاظران دیده نمی شود!)

البته در جنگ 33 روزه هم مدعیان خودشون را نشان دادن

راستی بیایید کمی خورافاتی بشویم!!!
    شنیدید اعترافات سربازان اسرائیل در مورد ضربت خوردن از پشت را ؟؟؟

من اگر خورافاتی باشم یک احمق از دنیا رفتم
    ولی اگر واقعیت داشته باشد
    نمیدانم منکرین چی از دنیا می روند؟!!!؟

دنیا را گذاشتن برای کشف هعمین واقعیت ها
    ....اسلام دین روشنی...پاکی....منطق...برهان و دلایل روشن و قابل عرضه به نخبه و عامی هست که بر همگان توان درک اعجاز و شگفتیهای احکام و رویداد های تاریخش وجود داره...
    ...اونچه رو که علی عزیز گفت در این جنگ 33 روزه صحت داره و من گزارشی رو خوندم از یه سرباز اسراییلی که دستانش از مچ قطع شده بود و الان در یه اسایشگاه روانی در سوییس تحت درمانه...هیچ اشاره ای به جنبه ماورا الطبیعه قضیه نیست و هر کس از ظن خود شد یار من ولی گفته خود اون سربازه که میگه دیدم سواری سوار بر اسب با شمشیر دستان منو جدا کرد...
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• محسن نظري
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 3397

تو رو خدا دست برداريد از اين خرافات محمد كه پيامبر خدا بود گفت من هم يك انسان هستم مثل شما به دنيا امده ام و از دنيا ميروم...
      پدر بنده ارتشي بود يك مدت شايعه افتاده بود زمان جنگ بين بسيجيها كه امام زمان و حضرت ابوالفضل با اسب سفيد جلوي سنگرها پرچم به دست جلودار سپاه ايران هستند ارتشي ها ريختن ديدن چهارتا افراطي بسيجي هستن كه خودشونو شبيه ائمه كردند واقعا داريم به كجا ميريم....
      حبيب خيلي قشنگ ميخونه كه بزن باران دين را دام كردند شكار خلق و صيد خام كردند بزن باران خدا بازيچه اي شد كه با ان كسب ننگ و نام كردند...
      به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
      اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• سیاح
        عضو عادی
        • Aug 2011
        • 70

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
        ....اسلام دین روشنی...پاکی....منطق...برهان و دلایل روشن و قابل عرضه به نخبه و عامی هست که بر همگان توان درک اعجاز و شگفتیهای احکام و رویداد های تاریخش وجود داره...
        ...اونچه رو که علی عزیز گفت در این جنگ 33 روزه صحت داره و من گزارشی رو خوندم از یه سرباز اسراییلی که دستانش از مچ قطع شده بود و الان در یه اسایشگاه روانی در سوییس تحت درمانه...هیچ اشاره ای به جنبه ماورا الطبیعه قضیه نیست و هر کس از ظن خود شد یار من ولی گفته خود اون سربازه که میگه دیدم سواری سوار بر اسب با شمشیر دستان منو جدا کرد...
        احتمالا زورو بوده شاید هم خورزوخان:d

نظر

• hasa
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 724

و نمونه ای دیگر حادثه طبس ایران که آمریکایی ها در آنجا به منجلاب فرو رفتند.
          قانون ماندن همیشگی در بورس:
          1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
          2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
          3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
          4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
          5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
          6- صبور بودن.

نظر

• کیان
            کاربر فعال
            • May 2012
            • 634

قضیه ماه یه وقت یادتون نره، می گفتن اقا با اسب رفته کره ماه یا با اسب داره از کره ماه میاد، یه همچین چیزی
            علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
              تو رو خدا دست برداريد از اين خرافات محمد كه پيامبر خدا بود گفت من هم يك انسان هستم مثل شما به دنيا امده ام و از دنيا ميروم...
              پدر بنده ارتشي بود يك مدت شايعه افتاده بود زمان جنگ بين بسيجيها كه امام زمان و حضرت ابوالفضل با اسب سفيد جلوي سنگرها پرچم به دست جلودار سپاه ايران هستند ارتشي ها ريختن ديدن چهارتا افراطي بسيجي هستن كه خودشونو شبيه ائمه كردند واقعا داريم به كجا ميريم....
              حبيب خيلي قشنگ ميخونه كه بزن باران دين را دام كردند شكار خلق و صيد خام كردند بزن باران خدا بازيچه اي شد كه با ان كسب ننگ و نام كردند...
              ...محسن کتک میخوریا....:d.....گلابی...
              [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• محسن نظري
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 3397

...محسن کتک میخوریا....:d.....گلابی...
                مهربان تو ديگه چرا.....
                به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• جعفرزاده
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 5833

میگفتند : نگاه کنید اقا در ماه دارد قران میخواند . ملت از ترس اینکه ماموران ضد انقلاب نخواندش در جواب میگفتند اره منم دارم میبینم اقا دارد قران میخواند. از همان زمان کولی خوردن از ملت اغاز شد و الان هم میگویند مرغ نخورید و...و...و..

نظر

• کیان
                    کاربر فعال
                    • May 2012
                    • 634

موقع صف ارایی برای جنگ بدر( اگه اشتباه نکنم) پیغمبر دید دو تا از سربازا پچ پچ میکنن، پرسید چیزی شده؟ گفتن یا پیغمبر این شیوه چینش نیروها وحی از طرف خداست یا نظر شماست،؟ پیغمبر گفت: وحی خدا نیست نظر خودمه، گفتند ما دو برادریم که در جنگهای بسیاری شرکت کرده ایم و این شیوه موضع گرفتن اشتباه است زیرا موقع جنگ ما رو به افتابیم و افتاب چشمان نیروهای ما را اذیت خواهد کرد وممکن است دشمن برما پیروز شود، پیغمبر هم طبق گفته اون دو برادر لشکر رو جابجا کرد،،،،،، انا بشر مثلکم والیه یوحا،،،،من بشری مثل شما هستم فقط گاهی به من وحی میشود،،،،،،، بعد هزار سال شدیم کاسه داغتر از اش
                    علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5094

....شنیدید اعترافات سربازان اسرائیل در مورد ضربت خوردن از پشت را ؟؟؟
                      ....ولی گفته خود اون سربازه که میگه دیدم سواری سوار بر اسب با شمشیر دستان منو جدا کرد...
                      خب همینجاش 2 گفته متناقض داریم! یکی در مورد ضربه خوردن از پشت و دیگری قطع دست با شمشیر!
                      برای من مسائل ماورا طبیعت وجود ندارد . معنی این جمله ام این نیست که اعتقاد ندارم برعکس بسیاری از مسائلی که برای انسانها ماورا طبیعت محسوب میشود برای من عادی و قابل پذیرش است. اما.... متاسفانه همواره خرافات در حال سو استفاده از حقایق ماورا هستی است و همین باعث میشود تا انسانها به دلیل آنچه خرافات می پندارند متوجه ماهیت ماورایی هستی نگردند!
                      نتیجه: این داستان می توانست واقعی باشد اما به خرافات آلوده و غیر قابل باور شد !
                      ( اگر از حرفهای من چیزی متوجه نشدید شرمنده واضح تر از این نمی شد بیان کرد! :"> )
                      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• يگانه
                        کاربر فعال
                        • Mar 2011
                        • 616

پس این خبرم داشته باشید

از سوی پناهیان مطرح شد: حرف های عجیب و غریب علیه شریعتی
                        بازتاب - حجت الاسلام پناهیان اخیرا در سخنانی گفته است:

به یکی از علما خواب یکی از شهدای روحانی را می بینند. از او پرسیده بودند فلانی آن دو دوست دیگه ات که همیشه با هم بودید و شهید شدند کجا هستند؟ شهید روحانی می گوید یکی شان پیش من است اما دیگری، پیش ما نیست خیلی مرتبه اش بالاست، ما به آن نمی رسیم!
                        آن وقتی دلیل این تفاوت مرتبه را می پرسد، آن شهید می گوید نمی توانم بگویم...

با اصرار زیاد آن عالم، شهید به او می گوید پس ابتدا باید این نمازی را که به تو می گویم بخوانی بعد...عالم از خواب بیدار می شود و آن نماز را می خواند و سپس می خوابد. آن شهید دوباره به خواب عالم می آید و می گوید: ما سه نفر قبل از انقلاب هم حجره بودیم. دوتایمان مدتی طرفدار افکار دکتر شریعتی بودیم، فقط حدود 2-3 ماه؛ بیشتر نه زود برگشتیم. اما آن دوستم که اکنون در مرتبه ای بسیار بالاتر است، طرفدار دکتر نبود... وقتی وارد این عالم شدیم... به ما گفتند فقط به خاطر همان چندماه بین عوالم تان فاصله ای به این زیادی افتاده است! وقتی هر چیزی را می ریزید تو ذهن تان، پس فردا این ها اذیت تان کرد، فقط خودت تان را شماتت کنی

نظر

• علی بابا
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 972

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                          خب همینجاش 2 گفته متناقض داریم! یکی در مورد ضربه خوردن از پشت و دیگری قطع دست با شمشیر!
                          برای من مسائل ماورا طبیعت وجود ندارد . معنی این جمله ام این نیست که اعتقاد ندارم برعکس بسیاری از مسائلی که برای انسانها ماورا طبیعت محسوب میشود برای من عادی و قابل پذیرش است. اما.... متاسفانه همواره خرافات در حال سو استفاده از حقایق ماورا هستی است و همین باعث میشود تا انسانها به دلیل آنچه خرافات می پندارند متوجه ماهیت ماورایی هستی نگردند!
                          نتیجه: این داستان می توانست واقعی باشد اما به خرافات آلوده و غیر قابل باور شد !
                          ( اگر از حرفهای من چیزی متوجه نشدید شرمنده واضح تر از این نمی شد بیان کرد! :"> )
                          خوب اصل ماجرا جایی نمی رود
                          یا من یا مهربان عزیز اشتباه نقل می کنیم

در چنگ 33 روزه سربازانی مشاهده شدن که دست های انها بریده شد در حالی که در چنگ اون زمان سلاحی به کار برده نشده بود که این تاثبر را داشته باشد
                          چون انفجارهای باعث پارگی می شود و نه برش
                          و همچنین تعدادی سرباز که همگی از پشت ضذبت خورده اند
                          خود این سربازان گفته اند که سواره ای دیدیم که با شمشیر با انها حمله شده و دسته دوم در حال فرار ضربت خوردن

روزی یک دهاتی امد به پیامبر گفت تو اگر پیامبری و راست می گویی این ماه را دوتا کن
                          خدا ماه را برای اون عرب جاهل دوتا کرد

لازم نیست من خودم را بکشم تا عقایدم را به شما تحمیل کنم
                          ولی هر انسان عاقلی (و همچنین باهوش و زیرک) خود باید به اینده و عاقبت خودش فکر کند
                          و به طبع جوابگو

سوال من جواب داده نشد که امریکا یا اون همه پیشرفت چرا نمی تواند یک ویدیو کنفرانس را رد یابی کند؟؟؟؟؟؟؟
                          کمی دوستان به سرنوشت و بهانه ها بنی اسرائیل فکر کنند

امریکا درسته قدرت دارد و ... دارد
                          ولی تو قران نوشته که اینها هیچ غلطی نمی توانند بکنند و همش حرفه (دقیقا حرفی که عامل پیروزی حزب ا... اعلام شد)
                          خود اونها از افکار و عقاید ما می ترسند
                          ما به جای اینکه تقویت کنیم به جان هم افناده ایم

یا سوال : اگر حضرت مهدی ای وجود دارد در اداره جهان چه نقشی دارد؟؟؟؟
                          جواب اینها خیلی از مسائل را حل می کند

بالاخره مهدی ای وجود دارد و اگر دارد بالاخره با یک گروهی در ازتباط است
                          پس یک گروهی حقند
                          پس بیایید بگردیم دنبال اون گروه
                          (البته انحرافی نشویم :) )

قران پاسخ تمامی سوالات اینده را هم در بر دارد . چه برسد به حال
                          وقتی خدا اون شتر را برای یکی از اقوام گذشته از دل سنگ بیرون اورد (این که خرافاتی تره!!!) وگفت اب به طور مساوری بین همه اهالی و این شتر یک در میان تقسیم شود
                          از این حرفا بازم بود و هزاران داستان دیگه .
                          سوال بزرگ اینه که فرق انها که باور کردن و انهایی که در گذشته و حال و اینده باور نمی کنند چیه؟
                          سرنوشت این دو گروه چی می شود؟؟؟؟

ما ادمهای جاهلی هستیم
                          این همه واقعیت در تاریخ است
                          درس نمی گیریم
                          و دنبال داستانهایی مشابه داستان های ابراهیم و ... هستم با برای تک تک ماها اتفاق بیافتد تا شاید بعضی از ماها حالا از خواب بیدار بشویم
                          ولی در اخر الزمان(پیامبری محمد ص به بعد) دیگر از این اتفاقهای به این واضحی نمی افتند

چون در اخر زمان ما در کلاس دانشگاه حضور داریم و قرار نیست درس و مشق های دوره ابتدایی را بخونیم و امتحان دهیم

من با این افکارم و اگر اشتباه کنم البته که باید پاسحگو باشم و عذاب
                          انان که مخالفن همچنین
                          بازنده کسیت؟
                          سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

در اصل توسط يگانه پست شده است View Post
                            پس این خبرم داشته باشید

از سوی پناهیان مطرح شد: حرف های عجیب و غریب علیه شریعتی
                            بازتاب - حجت الاسلام پناهیان اخیرا در سخنانی گفته است:

به یکی از علما خواب یکی از شهدای روحانی را می بینند. از او پرسیده بودند فلانی آن دو دوست دیگه ات که همیشه با هم بودید و شهید شدند کجا هستند؟ شهید روحانی می گوید یکی شان پیش من است اما دیگری، پیش ما نیست خیلی مرتبه اش بالاست، ما به آن نمی رسیم!
                            آن وقتی دلیل این تفاوت مرتبه را می پرسد، آن شهید می گوید نمی توانم بگویم...

با اصرار زیاد آن عالم، شهید به او می گوید پس ابتدا باید این نمازی را که به تو می گویم بخوانی بعد...عالم از خواب بیدار می شود و آن نماز را می خواند و سپس می خوابد. آن شهید دوباره به خواب عالم می آید و می گوید: ما سه نفر قبل از انقلاب هم حجره بودیم. دوتایمان مدتی طرفدار افکار دکتر شریعتی بودیم، فقط حدود 2-3 ماه؛ بیشتر نه زود برگشتیم. اما آن دوستم که اکنون در مرتبه ای بسیار بالاتر است، طرفدار دکتر نبود... وقتی وارد این عالم شدیم... به ما گفتند فقط به خاطر همان چندماه بین عوالم تان فاصله ای به این زیادی افتاده است! وقتی هر چیزی را می ریزید تو ذهن تان، پس فردا این ها اذیت تان کرد، فقط خودت تان را شماتت کنی
                            :)) خب در این جلسه فعلا از قول آن شهید بیخبر نقل کرده که طرفدار شریعتی نبوده! و در جلسه بعد خواهد گفت که طرفدار چه کسی بوده که به چنین درجات بالایی رسیده!!!
                            احتمالا از غیب خواهند گفت فلانی از طرفداران ولایت مطلقه فقیه سید علی میباشد و هرکه میخواهد به آن طبقه(چندم بود ؟!) برسد باید ابتدا ذوب شود!

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

...
                              بالاخره مهدی ای وجود دارد و اگر دارد بالاخره با یک گروهی در ازتباط است
                              پس یک گروهی حقند
                              پس بیایید بگردیم دنبال اون گروه
                              (البته انحرافی نشویم :) )
                              ...
                              مهدی می گوید: به دنبال من نباشید ، خودتان را درست کنید من به دنبال شما می آیم.
                              و من فقط سیل مشتاقان ظهورش را میبینم که انواع نذر و نیاز و اعمال را انجام میدهند بی انکه کوچکترین اصلاحی و تغییری در تفکراتشان ایجاد کنند.
                              آنها ، آمادگی تغییر را نخواهند داشت!

نظر

• علی بابا
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 972

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                                مهدی می گوید: به دنبال من نباشید ، خودتان را درست کنید من به دنبال شما می آیم.
                                و من فقط سیل مشتاقان ظهورش را میبینم که انواع نذر و نیاز و اعمال را انجام میدهند بی انکه کوچکترین اصلاحی و تغییری در تفکراتشان ایجاد کنند.
                                آنها ، آمادگی تغییر را نخواهند داشت!
                                بله درسته.

حداقلش اینه که الان یک گروه حقند (جهانی فکر کنیم)
                                عقل حکم می کند هر کسی به اون گروه بپیوندد
                                سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

در حال کار...
                                X