آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • B A R A N
    عضو فعال
    • Mar 2015
    • 677

پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

ظريف : اميدوارم مسائل حل شود و دوشنبه در وين نباشيم

جمعه ۱۹ تیر ۱۳۹۴

وزیر خارجه ایران گفت که امیدوار است مسائل حل شود و دوشنبه در وین نباشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما از وین ,محمد جواد ظریف با حضور در بالکن هتل کوبورگ وین بهمراه صالحی و عراقچی در پاسخ به سوال خبرنگاران گفت :مذاکرات در حال پیشرفت است اما مشکلاتی وجود دارد.

وی در پاسخ به یک سوال خبرنگار که آیا شما آخر هفته اینجا می مانید ,افزود که به نظر می رسد که آخر هفته(یکشنبه 21 تیر ) اینجا هستیم .

وزیر امورخارجه ایران در ادامه دیپلماسی بالکنی خود اعلام کرد شک دارد امروز توافق هسته ای حاصل شود.

محمد جواد ظریف در پاسخ به سوال خبرنگاران گفت که جلسه با جان کری وزیر خارجه امریکا سازنده بود. وی در پاسخ به یک سوال خبرنگاری که چقدر امیدوار هستید که مسائل حل شود ,گفت : انشائ الله که با اراده سیاسی موضوعات حل می شود .

.

نظر

• گیلان
      عضو فعال
      • Jul 2011
      • 2178

در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
      در رذالت شما همین بس که دلالی در وجودت هست و خودت هم به آن اعتراف می کنی ، اگر تمام دنیا هم دلال باشند دلیل نمیشه شما هم دلال باشی ، البته این به اعتقادات شما وابستش که آیا قبول داری دنیای دیگری هم هست یا نه ؟
      .
      .
      .
      هر چیزی رو در جایی که ارزش اقتصادی داره می خرم و تو حدی که برام قابل قبول باشه می فروشم
      گفته بودم آدم خوبی هستی , منتهی خواهشا منرا چارپا فرض نکن ;)

دلالی دیگه ,چرا طفره میری !! چرا جانماز آب میکشی !...من ذات شما را بهتر از خودتان میشناسم !!...شتر سواری دلا دلا نمیشه !
      طرف مگر خر کله ش را گاز گرفته که از شما بخرد بعد پائینتر بفروشد ...
      یکی مثل شما میخرد ,... آن یکی از شما بالاتر میخرد و بالاتر میفروشد و نفر بعد هم همینطور و الی ماشالله ...! عمل یکی است تنهاحد هر شخصی فرق میکند !
      آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/07/10, 15:58.
      هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• B A R A N
        عضو فعال
        • Mar 2015
        • 677

ولایتی در واکنش به سخنان کری: جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه از مذاکره پا پس ننهاده و همواره آماده مذاکره و تمدید و ادامه آن است

جمعه ۱۹ تیر ۱۳۹۴

دکتر علی‌اکبر ولایتی با اشاره به مذاکرات هسته‌ای که هم اکنون در وین در حال برگزاری است، گفت: بخشی از اخبار هست که توسط رسانه‌های غربی ساخته و پرداخته می‌شود.آنچه در رسانه های غربی و متحد آمریکا و غرب تبلیغ می‌شود با آنچه در وین شاهد هستیم متفاوت هست و به گونه ای عمل می‌کنند که به نظر برسد همه چیز تمام شده درحالی که هر چه در وین به نتیجه می‌رسد حتما این نتیجه باید در جمهوری اسلامی ایران مطرح شود.

ولایتی همچنین گفت: هرچه آنجا انجام می شود کار مقدماتی است و باید به ایران آورده شود و در شورای عالی امنیت ملی مطرح و از دیدگاه های مقام معظم رهبری بهره گرفته شود.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: در صورتی می‌تواند توافق انجام شود که خطوط قرمز رعایت شده باشد.

وی گفت: تیم مذاکره کننده با تمام توان مذاکره می‌کند و باید دست مریزاد گفت اما باید خطوط قرمز رعایت شود.

ولایتی در واکنش به دیدگاه‌های جان کری و رفتار آنها گفت: این سخنان بخشی از جنگ روانی است که انجام می‌دهند.

رئیس مرکز تحقیقات مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود : از آغاز مذاکرات ضرب‌الاجل تعیین کردند، تمدید کردند ، از گزینه نظامی صحبت کردند و اینها جنگ روانی است نباید تحت تأثیر قرار بگیریم. می گویند تا فلان روز هستیم خودشان می‌دانند اگر می‌خواهند بروند خودشان می‌دانند. جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه از مذاکره پا پس ننهاده ، همواره آماده مذاکره و تمدید و ادامه آن است. ولایتی ادامه داد: می‌گویند روز آخر است فردا روز آخر است همانطور که رهبری گفتند که اگر در ضرب الاجل توافق نشد می توانند تمدید کنند. جمهوری اسلامی نه پیشنهاد تمدید می‌دهد و نه با تمدید مخالفت می‌کند. وی گفت: این حرفهای اوباما و کری بخشی از جنگ روانی است. در ژنو که فکر می‌کردند به جای مهمی رسیده کری بیرون رفت و از گزینه نظامی صحبت کرد.

.

نظر

• signalemosbat
          عضو عادی
          • May 2015
          • 125

اگر دوشنبه توافق بشه شنبه و یکشنبه صف فروش داریم از دوشنبه صف خرید. اگه میخواستن به نتیجه نرسند کشش نمیدادن، خونسردی خودتون رو حفظ کنید.

نظر

• rajabi
            عضو فعال
            • Dec 2014
            • 936

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
            دلالی دیگه ,چرا طفره میری !! چرا جانماز آب میکشی !...شتر سواری دلا دلا نمیشه !
            یکی مثل شما میخرد ,... آن یکی از شما بالاتر میخرد و بالاتر میفروشد و نفر بعد هم همینطور و الی ماشالله ...! عمل یکی است تنهاحد هر شخصی فرق میکند !
            اگه واقعا فرق بین تجارت و دلالی رو نمی دونی بهت توصیه می کنم یه بار دیگه مطالعه کن
            دلالی ای که من منظورمه توش بالا بردن جنس به حدی بالاتر از ارزش واقعیشه با شایعه و دروغ و فریبه
            اگه نه شما اگه بر اثر علمت و تلاش و کوشش و مطالعت ،جنسی در شرایط عادی بازار و در قیمت پایین بخری و در شرایط نرمال اقتصاد (بدون سفته بازی) در قیمتی بالاتر بفروشی ایرادی نداره
            بین سفته بازی و تجارت درست تفاوت هست

نظر

• خوشبخت
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 5464

زارش ایسنا از وین

هاموند: می‌توانیم در 12 ساعت آینده برخی مسایل باقی‌مانده را حل کنیم

» سرویس: سياسي - انرژي هسته‎‌اي
              کد خبر: 94041910281
              جمعه ۱۹ تیر ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۲
              1435842335593_mehdi ghasemi-34.jpg

وزیر خارجه انگلیس در پاسخ به این پرسش که شانسی برای پیشرفت هست؟ گفت بله. ما داریم پیشرفت می‌کنیم اما همان طور که در هفته پیش دیدید این پیشرفت به طور دردآوری آهسته است .

به گزارش خبرنگار انرژی هسته‌ای خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) اعزامی به وین، فلیپ هاموند وزیر خارجه انگلیس در جمع خبرنگاران گفت: برخی از مسایل باید حل و فصل شود ولی من اعتقاد راسخ دارم که مقامات ما در همكاری با ایران در 12 ساعت آینده می‌توانند یک سری از مسایل را حل کنند و فردا وقتی که دوباره وزیران خارجه با هم جلسه دارند ببینیم قادریم آخرین مانع را به کنار بگذاریم یا نه.

هاموند افزود: به تیم‌های خود رهنمودهای واضحی دادیم. الان به حد کافی وقت است که باز روی متن کار کنیم و مسایل را شفاف سازی کنیم.

وزیر خارجه انگلیس گفت: طرف مقابل باید برخی مسایل را با تهران رایزنی و هماهنگی کند.

به گزارش ایسنا، وزیران خارجه 1+5 صبح امروز در نشستی داخلی به بررسی آخرین نتایج مذاكرات پرداختند و هاموند پس از این نشست در جمع خبرنگاران صحبت کرد.

انتهای پیام
              زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

زارش ایسنا از وین

هاموند: می‌توانیم در 12 ساعت آینده برخی مسایل باقی‌مانده را حل کنیم
                » سرویس: سياسي - انرژي هسته‎‌اي
                کد خبر: 94041910281
                جمعه ۱۹ تیر ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۲
                1435842335593_mehdi ghasemi-34.jpg

وزیر خارجه انگلیس در پاسخ به این پرسش که شانسی برای پیشرفت هست؟ گفت بله. ما داریم پیشرفت می‌کنیم اما همان طور که در هفته پیش دیدید این پیشرفت به طور دردآوری آهسته است .

به گزارش خبرنگار انرژی هسته‌ای خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) اعزامی به وین، فلیپ هاموند وزیر خارجه انگلیس در جمع خبرنگاران گفت: برخی از مسایل باید حل و فصل شود ولی من اعتقاد راسخ دارم که مقامات ما در همكاری با ایران در 12 ساعت آینده می‌توانند یک سری از مسایل را حل کنند و فردا وقتی که دوباره وزیران خارجه با هم جلسه دارند ببینیم قادریم آخرین مانع را به کنار بگذاریم یا نه.

هاموند افزود: به تیم‌های خود رهنمودهای واضحی دادیم. الان به حد کافی وقت است که باز روی متن کار کنیم و مسایل را شفاف سازی کنیم.

وزیر خارجه انگلیس گفت: طرف مقابل باید برخی مسایل را با تهران رایزنی و هماهنگی کند.

به گزارش ایسنا، وزیران خارجه 1+5 صبح امروز در نشستی داخلی به بررسی آخرین نتایج مذاكرات پرداختند و هاموند پس از این نشست در جمع خبرنگاران صحبت کرد.

انتهای پیام
                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• گیلان
                  عضو فعال
                  • Jul 2011
                  • 2178

اگه واقعا فرق بین تجارت و دلالی رو نمی دونی بهت توصیه می کنم یه بار دیگه مطالعه کن
                  دلالی ای که من منظورمه توش بالا بردن جنس به حدی بالاتر از ارزش واقعیشه با شایعه و دروغ و فریبه
                  اگه نه شما اگه بر اثر علمت و تلاش و کوشش و مطالعت ،جنسی در شرایط عادی بازار و در قیمت پایین بخری و در شرایط نرمال اقتصاد (بدون سفته بازی) در قیمتی بالاتر بفروشی ایرادی نداره
                  بین سفته بازی و تجارت درست تفاوت هست
                  صحبت های بامزه ایی میکنی !!
                  شما ابتدا برو ببین در چه مملکتی زندگی میکنی بعد تعریفت را از دلالی و تجارت برایم بازگو کن !!!
                  اینجا ایران است با میلیونها میلیون دزد !
                  هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• B A R A N
                    عضو فعال
                    • Mar 2015
                    • 677

سي ان ان در گزارشی مستقیم : جوي جدي بر مذاکرات هسته اي ايران حاکم است

جمعه ۱۹ تیر ۱۳۹۴

به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان ، نیک رابرتسون خبرنگار این شبکه در گزارشی مستقیم از وین درباره مذاکرات هسته ای ایران گفت هنوز واقعا مشخص نیست ضرب الاجل جدیدی برای مذاکرات هسته ای تعیین شده باشد.

در هر حال به باور جان کری وزیر خارجه آمریکا ، همه چیز بستگی به تصمیم ایران دارد و این طرف ایرانی است که باید تصمیمات سیاسی دشوار را اتخاذ کند و آمریکا قرار نیست تا ابد منتظر بماند.

فردریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز در اظهاراتی اشاره کرد تا چند ساعت دیگر تکلیف ضرب الاجل معلوم می شود اما از آن زمان حدود یک روز گذشته است.بنابراین وقتی او می گوید چند ساعت منظور او ممکن است بیست و چهار یا چهل و هشت ساعت باشد.

جواد ظریف وزیر خارجه ایران هم پس از دیدارش با کری و موگرینی گفت بعید می داند امروز توافق حاصل شود. زمانی که ظریف در بالکن هتل ظاهر شد از او پرسیدند آیا روز دوشنبه هنوز اینجا خواهد بود که او گفت امیدوار است این طور نباشد.

او گفتگوهایش را با کری و موگرینی سازنده خواند. هم اکنون جان کری با پنج به علاوه یک از جمله موگرینی دیدار دارد. در ابتدای این نشست کری گفت آنها سخت روی این مسئله کار می کنند. در هر حال به نظر می رسد طرف ایرانی و پنج به علاوه یک درباره برخی مسائل کلیدی روی مواضع خود پافشاری می کنند. ایران می گوید آمریکا باید تصمیمات دشوار اتخاذ کند و آمریکا نیز می گوید ایران باید تصمیمات دشوار بگیرد.

همان طور که جان کری خیلی شفاف و بدون حاشیه حرفهای خود را به خبرنگاران زد، یک مقام ارشد ایرانی نیز در کنفرانسی خبری در حالیکه اوضاع را کاملا تحت کنترل داشت و با آرامش صحبت می کرد، خواسته های خود را از طرف آمریکایی مطرح کرد. حتی وقتی از ظریف پرسیده شد آیا دیدارهای امروز صبح با تنش و رویارویی بود ، او به جای پاسخ مستقیم گفت شما خودتان قضاوت کنید.

کاملا روشن است شرایط حاکم بر گفتگوها بسیار جدی است اما وقتی مذاکره کنندگان در برابر دوربینها ظاهرا می شوند تلاش می کنند این احساس را ایجاد کنند که خیلی آرام و بر اوضاع مسلط هستند.

مجری سی ان ان پس از این خبر گفت در حالیکه مذاکرات هسته ای ایران در وین ادامه دارد، حسن روحانی رئیس جمهور ایران به روسیه رفته است و در آنجا با ولادیمیر پوتین همتای روس خود دیدار و گفتگو کرد. او در اجلاس بریکس در شهر اوفا شرکت کرد.

او در کنفرانسی خبری گفت ایران آماده روابط بیشتر با قدرتهای نوظهور جهان است. مسکو و تهران مدتی است روی نهایی کردن قراردادی کار می کنند که بر اساس آن روسیه موشکهای ضد هوایی به ایران می فروشد.

.

نظر

• rajabi
                      عضو فعال
                      • Dec 2014
                      • 936

گفته بودم آدم خوبی هستی , منتهی خواهشا منرا چارپا فرض نکن ;)

دلالی دیگه ,چرا طفره میری !! چرا جانماز آب میکشی !...من ذات شما را بهتر از خودتان میشناسم !!...شتر سواری دلا دلا نمیشه !
                      مثل اینکه شما تو این مدت سخت بورس که تجربه تقسیم می کردن خواب بودی و ندیدی که چطور ملت سهمی را در صف خرید می خرند و در صف فروش می فروشند
                      بنده خودم ولغدر را درحدود 103 و از صف فروش برداشتم و بعد از مجمع در قیمت 190 به صف خرید دادم و از این دست مثال ها خیلی برام پیش اومده

نظر

• rajabi
                        عضو فعال
                        • Dec 2014
                        • 936

شما ابتدا برو ببین در چه مملکتی زندگی میکنی بعد تعریفت را از دلالی و تجارت برایم بازگو کن !!!
                        خوب تفاوت من و شما در همین طرز تفکره
                        من برخلاف شما ملت ایران رو جزء بهترین مردم می دونم که با وجود این همه فشار باز هم تا تونستن اخلاقیات رو تا جایی که تونستن حفظ کردن ، و این رو بارها اعلام کردم

نظر

• مصلح
                          عضو عادی
                          • Jun 2014
                          • 123

کافر همه را به کیش خود پندارد دیگران را با خود قیاس مگیر

نظر

• گیلان
                            عضو فعال
                            • Jul 2011
                            • 2178

خوب تفاوت من و شما در همین طرز تفکره
                            من برخلاف شما ملت ایران رو جزء بهترین مردم می دونم که با وجود این همه فشار باز هم تا تونستن اخلاقیات رو تا جایی که تونستن حفظ کردن ، و این رو بارها اعلام کردم
                            بنده هم منش و افکارم متضاد است با شما طرفداران کوچک زاده و احمدی نژاد و رحیمی و خاوری و مه آفرید و بابک زنجانی ومداحان بددهن و عربده کش .....
                            با روحیات من سازگاری ندارند .

نظر

• گیلان
                              عضو فعال
                              • Jul 2011
                              • 2178

در اصل توسط مصلح پست شده است View Post
                              کافر همه را به کیش خود پندارد دیگران را با خود قیاس مگیر
                              یکی دو نفری هم بودند مانند شما ادعاشان میشد ,خر فهمشان کردم و دیگر رو در روی بنده در نمی آیند مانند جناب maghdad نازنین ! سر فرصت شما را هم سر جایت می نشانم !
                              فعلا در این شرایط حساس تاپیک را به بیراهه بردیم و رفته ایم روی اعصاب دیگر کاربران و عذر خواهی هم میکنم !

نظر

• سلطان بورس
                                كاربر فعال
                                • Aug 2011
                                • 3373

در اصل توسط signalemosbat پست شده است View Post
                                اگر دوشنبه توافق بشه شنبه و یکشنبه صف فروش داریم از دوشنبه صف خرید. اگه میخواستن به نتیجه نرسند کشش نمیدادن، خونسردی خودتون رو حفظ کنید.
                                اگر قرار باشه شنبه و یک شنبه صف فروش باشه و دو شنبه توافق بشه ، سه شنبه و چهار شنبه برمیگردیم به نقطه روز سه شنبه این هفته /:.wacsmiley.:/
                                شنبه ، یک شنبه هفته بعدش هم که تعطیله :D
                                /:.Heart.:/

نظر

در حال کار...
                                X